9798
-
#1343 hali!
nem tudjátok h lehet -e saját festésű autókat betenni a game ba?
-
#1342 nem hinnem hogy barmi koze lenne a dolognak az nfoces alaplaphoz -
gaspy #1341 Hy nem lehet ezt valahogy nforce 2 es lapon elinditani cd lehuzogatás nélkül? -
CzKaresz22 #1340 --- HUN --- kód: HUN
Indulunk
GO
-
LeePí17 #1339 hi all
Mizu Mav? Képeket nem csinálsz?
nem akarózol felrakni?
este megent Race.
DTM 5kör 13pályán :D
na jó lesz?
-
#1338 hali!Csak azt akarom kérdezni hogy jó a játék?Jobb mint a kettő?Ja meg a gépigénye érdekelni -
#1337 huzd ki a dvd/cd bol az aramkabelt -
uhu #1336 Valaki segítsen!!Nem megy a játék!!Mit kell csinálni???Egyszer a cd-t kéri,utána meg a "Enter Key"-t!! -
#1335 Kicsit bovebben ird le mi a gaz -
gyuri00 #1334 légysz segítsetek nem tok neten játszani csinálok egy accuntot és utánna nem történik semmi igaz nem eredteti biztos én vok láma -
LeePí17 #1333 sztem jó8 all
-
#1332 probald meg kinyomni a tuzfalat vagy csereld ki nalam az volt a gaz, sygatet csereltem zonealarmra es most jo ,egy probat meg szerintem -
Turbo Rudi #1331 Hello sziasztok.
Én várom a hivatalos megjelenést, nekem tetszik a játék. Amint megjelenik megyek és megveszem.
Amúgy írtam e-mailt az Automexnek és ők legkésöbb a jövőhétre igérik a játék megjelenését. -
#1330 Hát ezaz, hogy csak elvileg. Na mindegy, majd csak kijön hivatalosan is... :)
Azt meg már csak "halkan írom", hogy remélem, hogy jön hamarosn egy patch is, amely orvosólja a többeknél (és sajnos nálam is) jelenztkező pályabetőltési ismétlődő fagyásokat. -
#1329 De valahol csak + jelent -
LeePí17 #1328 akkor nemtom.pedig "elvileg" a nagyobb boltokban megjelent...
-
#1327 Az 576 szerint is előrendelhető, a várható megjelenés 2006.02.24., de ennek ellenére sem jelent meg. Jelenleg is csak az előrendelhető és nem a megjelent termékek közt van. -
#1326 Ne viccelj! Ott néztem, de nincs. Egyik helyen sem. -
LeePí17 #1325 Mai DTM Team versenyzői: MaverickSXT Rc.SimaSuna Gabor90
-
LeePí17 #1324 elvileg 1 jolsikerült keresztet kellene látni...
-
LeePí17 #1323 dehogynem...
Pcdome, 576 boltokban..
-
#1322 Megjelent? És hol? Én sehol nem láttem...
Azt tudom, hogy volt rá előrendelés, de ismereteim szerint nem jelent még meg Magyarországon. -
#1321 hi all -
LeePí17 #1320 a banolások elkerülése véget kérem azokat akik belépnek valahogy jelezzék h HUN magyarok...
nem szeretnék balhét abból ha valakit banolok!
Jelezze mindenki h magyar
-
LeePí17 #1319 mi volt a neved honnan banoltak? -
#1318 Én is próbáltam volna, mégis kibannoltatok, pedig én magyar vagyok. -
LeePí17 #1317 technikai okok miatt ma ismét 19.30tól lesz a verseny
HUN SG DTM Team néven..
jelszó nincs..csak ban:D (külföldiek élvezhetik) -
LeePí17 #1316 már megjelent
4-5napja
volt rá előrendelés is -
#1315 Kíváncsi vagyok, hogy a hivatalos magyarországi megjelnés csúszása(?) mit jelent majd a hazai eladásokban. A TOCA 2 azonnal megjelent itthon is, nem értem, hogy ez meg miért nem. -
yodee #1314 csőő!
érdeklődni szeretnék, hogy miért csinálja azt a gém, hogy minden indításnál mielőtt elindulna az Xp-t visszaállítja az alap kék színsémára meg az alap Lanka.bmp hátteret tezsi be?
Kérlek titeket segítsetek!! -
#1313 neha nalam is csinalta de tuzfal csere volt es ugy tunik most jo -
dzserul #1312 Hellósztok!Nekem ez jön be miután megcsináltam a fél kört majd valamelyik Tourra megyek..RD3 hibát észlel és ezért leáll!betöltés közbe
Mit tudok ez ellen csinálni?
Előre is köszi! -
LeePí17 #1311 micsoda új logó?....hmm
teccik :D -
#1310 A clio cupa nem olyan jo semmi tudas csak nyomni kell a gazt csinalj masmient v8 supercars ,dtm ,gt lights .... -
CzKaresz22 #1309 INDUL A CLIO CUPA 10 körös futamokkal,boxkiálással
--- HUN --- Server kod: HUN go éjfélig -
#1308 Elvileg igen, ki lehet. Amint végeztem Mantorppal rFactor/GTL alá, meg is próbálom, a DTM autók sem lennének rosszak. :)))
A Noonan cucc jól kezeli a TOCA cuccokat, csak sajnos a Nascar racingnél akad ki. :( -
#1307 mostanába (majdem) csak ezt az autós gémet nyomom, elég jó a játékélmény graf stb, de szimulátornak még nagy jóindulattal se lehet nevezni. (szimulátor már van, nem kell jobb) -
LeePí17 #1306 jóreggelt -
#1305 Kössz szépen, holnap kiprószálom...
-
LeePí17 #1304