9798
-
LeePí17 #1303 -
#1301 Bár nekem nincs meg a játék, de eddig amit láttam képet asszem V6-os volt:DDD -
LeePí17 #1300 indul a mandula
-
#1299 Megy neten a warez is siman regelsz vmi nevet es kesz mar utazhatsz is -
#1298 hi all akkor megint lesz futam remelem most nem szaggat majd annyira tegnap azt se tudtam hol a kanyar hol fekezzek -
LeePí17 #1297 hát lesz..kicsit később fél9kkor..
technikai okok miatt:(
szokásos néven jelszóval
HUN SG DTM Team
sg -
#1296 lesz-e ma szerverünk? :P -
Akos1985 #1295 Aha értem... és semmi IDE tiltó nem válik be ezek szerint :(
Akkor mindig ki be húzgálhatom az IDE kábelt ha játszani akarok vele...
Magyarországra mikor jön a játék, mikor lesz kapható nálunk? -
gyuri00 #1294 Na neke is megvan a játék meghajtók lehúzva szépen fut:)))
Neten hogy tudok vel játszani vagy másoltal nem is lehet? -
#1293 ?
-
#1292 Ha letiltod a meghajtót és újraindítod, akkor megint látni fogja a meghajtókat... Tiltással amúgy se működik, le kell húzni! -
CzKaresz22 #1291 Akit érdekel Clio kupa az jöjjön a --- HUN --- serverre HUN a jelszó
összes pálya,fair play,10 kör időmérő
-
Tockos #1290 Milyen IDE letiltot használsz ?Nekem csak akkor mukodott ha lehuztam az IDE kábelt és a deamon tools-hoz csatoltam az alcohollal nem mukodott,se a starfuck nem volt hatásos. -
Akos1985 #1289 Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne (már tudom, hogy mindnekinek a könyökén jön ki), de felpakoltam a játékot és kérte, hogy indítsam újra. Ok újra indítottam. Majd utánna elindítottam az IDE letiltot ekkor is újra indította a gépem. Majd a játék lefuttat egy ellenőrző profit és ott hibát észlelt a protect.
Mit tegyek? -
#1288 Hi!
Nekem az lenne a gondom hogy valaki el tudná magyarázni nekem hogy egy DFP-hez hogyan álítsam be az irányítást.Ha be van kapcsolva a 900fok akkor azért nem lehet irányítani, ha nincs bekapcsolva akkor pedig pár mm fordításnál beveszek bármilyen kanyart.Szóval ehez kellene nekem 1 kis beállítási tanácsok!
Köszi. -
#1287 Nincs. -
#1286 hi all en vissza raktam a toca 2 ot es bele varialtam a 3 bol a kormanybeallitast es most nagyon jol lehet menni a 2 ben is kormannyal bar mar nem sokan nyomjak neten azert nekem a 2 o nagyon tetszik sokat jatszunk vele a haverokkal -
Richard90 #1285 van már hozzá esetleg valami crack? -
LeePí17 #1284 te nem vagy suliba/Munkahejen??
én sikeresen szinészkedtem a "magyar Beteget"
és már itthon vagyok :D -
CzKaresz22 #1283 Indul a mandulo --- HUN --- pro sim
Valami GT vel
-
#1282 Hali min denkinek -
LeePí17 #1281 az a zigazság h a cliot nem szeressem a "porszívó" hangja miatt.
a DTM mel jobban kijövök
de természetesen benézek hozzád karesz...:D
-
CzKaresz22 #1280 Amikor fennt vagyok csinálok ---=== HUN ===--- servert!Kód:HUN
Általában Cliot nyomunk s vagy hogy pro simen!Hogy fékezni is kelljen!Akit érdekel jöjjön nyomjuk!!! -
LeePí17 #1279 hehehe..vicceltem csak..
Érdekel!!
hát tegnap(vagyis ma) északa mentem 1 pályát és némi német tudásból kiszedtem szavaikból h nem laggol nekik..
ugyanis nekik más a szolgáltató..nagyobb sávszéljük van..
meg jobb gépük..
MSN en megbeszéljük a GTR-t
csak suliba vagyok. -
#1278 Nem vagom a nemeteknek nem laggol? -
#1277 bocs nem szankedossan tartottalak fel csak gondoltam eretekelned a gtr -
LeePí17 #1276 a németek bejönnek a mi (én) serveremre mert nekik nagy a pingjük..
és ők nem tudnak csinálni szervert....
néha idegesítő mikor bejönnek..**rá verik a mezőnyt..és kedves mosojjal távoznak
és miattuk laggol a szerver. -
LeePí17 #1275 miattad nem tudtam az északa aludni :D
itt meg **a tanár h ne aludjak :D
de megérte..
viszont a GTR még mindíg nincs meg :(:( -
#1274 hali -
LeePí17 #1273 jóreggelt all!
-
#1272 ..\Savedata\pchardwareconfig.ini
[ForceFeedback]
ExtraWideWheelLock=0 -- 720-as Logi (nem kell)
SteeringLinearity=1.000000 -- Linearitas
Mode1MaxStrength=1.200000 -- Ez az FFB ero (itt 20%-al erosebb mint az Options-ben)
Mode1Tightness=0.100000 -- Az FFB "kemenysege".
ForceFeedbackMode=1 -- 0=nincs FFB, 1=normal FFB, 2=normal FFB+kozepre huzas.
-
#1271 Nagyon jó gém.
Kössz a visszaolvasgatott segítséget.
Legnagyon help a prioritás átálltíása az akadás eltüntetéséért.
Nekem kormányt ( Microsoft Sidewinder FFB ) lekezeli JÓL!! de néha , meg alapjában gyenge az erővisszacsatolás...igazából lehet a sok hozzászólás között megtalálnám, de esetleg leírhatná még 1x valaki hogy lehet a FFB erőt növelni a játékban.
THX
-
pitcburg #1270 Nekem hasonló gondjaim voltak és ujra le kellett szednem mert nekem először nem iso-ba írták ki és ezért nem ment.Utánna már hiába iso-ztam vissza nem működött:( -
thegamer1hun1 #1269 hello lehet hogy volt már ez a kérdés de nem tudná nekem vki megmondani hogy lehet elinditani a nem eredeti toca race drive 3 at? mert állandoan amikor chekolja a cd t azt irja hogy hibás cdkey hogy ilyenkor mit tudok csinálni? előre is köszi!!! -
pitcburg #1268 senki sem multizik?
-
#1267 ez nem, ez ilyen -
#1266 Ez nem V6-os ? :))) -
#1265 hey Panther, nem lehet innen a Clio-t kioperálni valahogy? Gondolom sejted hova szeretném... -
#1264 ezt jó lenne tudni, én is kiv. vagyok rá, nem tudja valaki? -
#1263 melyik portot használja a játék?