9798
-
LeePí17 #1383 ma nap képei:
-
dzserul #1382 Jolvan nagyon király ez a játék!!De miért van az hogy Hard ba mindig nyerek??Már a felénél járok egyébként!A féktávot ugy értettem hogy az ellenfél autóit ugy lehet megelőzni ha kifékezed mert olyan zombik hogy dupla féktávot vesznek.Valósághű efektek hol van ??Én csak a saját gumim kopásának a jeleit látom,minden uj körnél..70 körös vereny hol ? Én még nem találkoztam vele -
LeePí17 #1381 ez Rally
-
LeePí17 #1380 EZ DTM
-
#1379 Ha te ennyire vagod a jatekokat akkor miert nem irsz gameket????Szeretem az ilyen embereket jatszanak vmivel utana meg szidjak,egyszeru ne jatsz vele ennyi, de tudod van sok ember akinek tetszik es ez a forum azokert van,vagy te is olyan ember vagy aki nem nezi a gyoziket megis tudja mi volt benne.Szanalmas Ez egy jo kis arcade game es nem hinnem hogy a Codemasters barkit is fenyegetett volna pisztolyal hogy jatszon a tocaval.Honnan tod hogy szar ha nem is jatszottal vele annyit hogy ezt eldontsd?Nem vagom mi az hogy 70 kocsi Clio fizikaval.El se juttotal odaig a gameba hogy ezt eldontsd.Ja ertem te egy ket menet alatt eldontotted hogy szar,akkor irj te jobbat a lehetoseg adott -
LeePí17 #1378 vazzeg hallod asse tod mifán terem a game...
hallottál te ojanról h valósághű effektek? mert sztem nem..
arkád felujjitva....
sztem te életedbe nem láttál túra autót..
a nézetről meg csak annyit: az Opel Astra kupán szted mi eltérés van 2 astran????
más szponzor.....meg máshogy vannak beállítva az áttételek...(egyéni beállítás kérdése)..aztán.
a féktávról meg annyit h jól kell tudni fékezni...
meg minden játéknál ugyanijen az AI....pl NFS..(ot is hamarabb indulnak)...
a benzin szint mérőre meg annyit h 70 körnél azé jó tudni h mikor érdemes kiállni a boxba...
ha nem teccik NE jácc vele!
-
LeePí17 #1377 nem gamespyba
fogod game indít...ott pro sim..vagy vmi hasonló..keresel 1 fődgömböt h Multiplajer...oszt itt beirod az akkuntot...oszt volá...
(bocs a zírásért de most így jobb) -
dzserul #1376 Inkább 1 kocsi lenne benne...normális fizikával nem 70 Clio fizikával:D -
#1375 Hali, valaki segítsen légyszi hogy hogy a francba tudok multizni, mert a gamspy fenn van, account jo, addig megyek hogy belépek a gamespy arcade-ba mondja hogy "welcome to game spy" aztán onnantól is minden működik csak nekem nincs fogalmam sem hogy hogyan kell a game-t megtalálni, és egyáltalán a szervert megkeresni... Szóval légyszi valaki írja le sorba a lépéseket mert nagyon szeretnék multizni de nem tok rájönni! Légyszi help! Köszi! -
Gabor_(HSF) #1374 Ja! tura verda? hát az nincs,a codemasters elfelejtette vagy összekeverte miről is kellene szólni a tocának -
dzserul #1373 Én nyomom vagyis nyomtam mig le ne töröltem:D De feleges egyforma az összes nézet! -
dzserul #1372 De ebbe mi a túra autó elmondanád?Miért van az hogy az ellenfél 2 szer olyan féktávot vesz mint én??Miért gyorsul jobbban a kocsija?Ja és ha arcadee akkor nem tudom miért értlee van gumikopásnak ami elég szánalmas:D Ja meg üzemanyag mérőnek 5 kör allat nehogy kifogyjon?? -
Gabor_(HSF) #1371 Te külső nézetből játszól egyébbként? vagy csak a fotó miatt?...
Tényleg..ki nyomja belső kamerából????????? -
#1370 Colin szim ??? -
LeePí17 #1369 "Szóval én le is töröltem a Toca-t hisz még a Colin 2 is megveri mindenben!!"
de a rallynak semmi köze a túraautókhoz.
ojan mintha a DTMmel akarnál vazzeg corzikán menni....képtelenség+
teljesen hülyeség...
Ez arcade játék..a Colin+RBR szim....nem kéne összekeverni!!! -
#1368 Hat bocs sracok de nem tom ti mivel szoktatok jatszani,de azert az RBR t nem kenne ennyire futatni mert koze nincs a GTR hez kicsit olvassatok mar miket irnak a GTR rol es nem en talaltam ki, masreszt meg kinek mi, a Toca egy jol sikerult arcade es nem csak szerintem,nezzetek eladasi aranyt es top 10 is GTR ,rFactor ,Nascar RBR ,Colin ,Toca Race Driver 3 ,masreszt a colin egy... akkor inkabb az RBR az meg jatszhato es ismereteim szerint a Colin bukta volt ,de ez a topic a Tocanak keszult es nem annak hogy "Egyébként Magyar bajnokságban veszek részt a Richard Burns rally keretében.. www.rallysimfans.hu" szer ez kit erdekel itt? -
LeePí17 #1367 Az Autózás Öröme -
LeePí17 #1366 de ez NEM Rally!
Fogjátok fel...Ez Túra Autó....
a Rally az teljesen más! -
#1365 csak leirta a véleményét :) miért gond, h negativumot irt?
( az RBR azért sztem simán megüti a GTR szintjét, de még az rFACTOR-ét is a maga (rally) műfajában :) )
ebben a játékban minél erősebb egy kocsi, annál jobban kijönnek a game gyengéi :( egy erős hátsokerekes pl már árkád szintet sem üt meg :( -
#1364 Köszi a tippet, de nálam sajna nem jött be.
Mindegy várom a patchet, hátha az orvosolja a pálya betőltési fagyást. -
#1363 [email protected]
köszike! -
#1362 Hi hova kuldjem? -
#1361 köszöntem az SG-s arcoknak!
-
#1360 hello!
valaki tud küldeni egy 100% mentést? -
#1359 Oregem olyan gamekat futatsz mint az RB meg a Colin????Az aztan a full realisztika Jatsz egy kis GTR-t vagy rFactort vagy Nascart es nezd meg ott a fizikat.Ne beszelj butasagokat elobb olvasgas ez arcade es nem sim,annak pedig tokeletes,ha Rally fun vagy akkor mit akarsz a Tocaval?Nekunk megfelel es amint latod rajtunk kivul sok mas embernek is..... -
LeePí17 #1358 ok..láttuk a véleményed...de ne itt oszd a véleményed..meg ez nem a reklám helye!
nekünk ez is jó game.
nekünk teccik...
irányitani minden autót lehet csak tudni kell vezetni -
gyuri00 #1357 én is momo-val nyomom szeritem nagy cool bill-el kezdtem de az szar vol:D -
dzserul #1356 Hellósztok
Na akkor elmondanám én is a véleményem!!
Eléggé arcadere sikerült ez a játék!Amire azt hittem hogy szimulació lesz..Teljesen megvoltam vele elégedve amig a Clioval mentem a fizikáját a cliora irták!!De mi van a többi autóval???Bakik pl:az ellenfél autói mindig jobban gyorsulnak,a féktávok kb az adot sebességem felén lenne valóságos,a kézifék egyszerűen silány szóval tele van hibával!Logitech Momo kormánnyal próbáltam ja és persze csakis belső nézetböl..Egyébként Magyar bajnokságban veszek részt a Richard Burns rally keretében.. www.rallysimfans.hu Ennek a gamenek a legprofibb az irányitása persze csakis kormánnyal élvezhető,ja és persze jo testreszabott setuppal (kb vagy 50 érték állítátható nem 20:).Ebböl van OB meg Vb!!Szóval én le is töröltem a Toca-t hisz még a Colin 2 is megveri mindenben!! -
LeePí17 #1355 fogod belépsz az akkountal...quik game session és megkeresed a HUN SG teamot
-
#1354 Ok, köszi. -
LeePí17 #1353 Coll: ütközés
-
#1352 Lehet hülye kérdés, de mi az a coll? -
gyuri00 #1351 ok már sikerült ezer köszönet
amúgy 512 newt elég neki nem fog szagatni???
ti szerveretekre h tudok majd felemenni? -
Gyuri10 #1350 Helló valaki küldjön egy 100°% mentést!!!!!! -
#1349 lehet csak csinalj jo accot mi is ugy nyojuk -
gyuri00 #1348 kössz megpróbálom
-
LeePí17 #1347 19:30tól HUN SG Team or BAN Server indul.
Figyelem: Coll Kikapcsolva,(a bevándorlók + csak higgyék azt h bevan)
Sérülés kikapcsolva -
gyuri00 #1346 eszt írja ki mindig:Error adding account Invalid Gamespy Password
-
LeePí17 #1345 az email (freemailon(vagyakármejiken) csinálsz 1 et) címed megteszi accountnak
jelszónak az emailod jelszavát kell megadnod
-
gyuri00 #1344 beszarok accuntot se tudok csinálni
MÁSOLTAL LEHET EGYÁLTALÁN???????????????????????????