12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#1123 van itt supp vagy valaki aki tud segiteni??Mert tortenik ez velem? -
#1122 sziasztok!!!!
Nagy gaz van!
wrong passwordot ir ki az ip mért csinálja???
Nem tudok belépni helppppppppppppppp!!!!
Lenyultak vagy mivan???
-
slapecz #1121 lol -
Doma #1120 -
#1119 na mostmár van fasza KÉPEM is kicsit amatőr, kicsit egyszerű...
de az enyém! :P -
#1118 EMBEREEEEK ----> ha kerestek egy mage-t partyba PM me (ColdTequila), én mindig szivesen partyzok mindenkivel... kivéve ha afk-n vagyok
szal ha bent láttok és partyzni van kedvetek PM ME :) -
slapecz #1117 na akkor mikor lesz party meg hol? -
slapecz #1116 sajnos megtaláltam :( -
#1115 remélem nem fagyott ki :) -
#1114 :) ja kéne csinálni 3D polár koordináta rendszert és abban adni meg a pontos elhelyezkedéseket :) mekkora durva lenne már, meg eltartana egy ideig :) -
slapecz #1113 az a gond hogy megtaláltam tettem egy kört most meg nem találom lol -
#1112 lol milyen térkép melléklet: hol helyezkedik el Napi fort területén. GPSel behatárolva 5m-es pontossággal. -
#1111 ok akkor majd megnézem remélem sok van :)
csak az a baj hogy 8 körül érek haza na mind 1 azért edzés elött még hazanézek 5-10 percre :) -
slapecz #1110 ott van hogy 6 után elolvasod őket -
#1109 nem gond ha lesz sok PM, remelem nem felejtettem el beleirni a shop nevébe -
slapecz #1108 hát 1-nél kellett volna kezdeni akkor sztem mar nem lenne ott -
slapecz #1107 stone of chance 5 misi nem rossz... -
#1106 igen
fenébe le kellett volna vinnem az árát majd este megnézem a PM-eket remélem lesz sok -
slapecz #1105 már megtaláltam és egy G11es tiger toji van nála mást nem is akartál eladni ugye? -
#1104 bocs
ott valahol vagy egy kicsit a kapu felé -
slapecz #1103 akkor emgnézem és kössz a pontos útmutatást :P -
#1102 ok akkor megdumáltuk tegnapi hely elég jónak tűnt csak okosan kell csalogatni
asszem én meg bevezetek valami rendelési időt vagy nem tom mit mert annyian akarnak helpet
napi valahol fort közepén álldogál már remélem :) :) -
slapecz #1101 én is pont oda gondoltam ahol tegnap abbahagytuk -
slapecz #1100 hol van a karid?
figy a lilák is simán dobhatnak most az a 4% nem sokat számít -
#1099 jaja akkor a tegnapi helyen sztem elég jó kis hely -közelebb is van mint castle körül- akkor nyomunk egy dogi partyt... -
#1098 tojiról nem tudok semmit nézze meg valaki aki játszik :)
benne vagyok a dogipartiban is simán kell az XP :) -
#1097 mondom hogy akkor lesz nagy beszerzés ha eladtam a tojikat meg az XP követ az meg nem ma lesz az tuti
ja dropp party nélkülözhetetlen kelléke plas meg a giga mega mákja lehet hogy mákültetvényük van otthon
szerintem is megér egy próbát, aztán ha nem tetszik eladom :) mi bajom lehet -
#1096 ELMENT MÁR a toji? végülis mind1 dogiparty fen naz erdőben az is jó,,, csak ott hone drop -
slapecz #1095 nekem jobban tetszene egy dogiparty amit tegnap megszakított a toji -
slapecz #1094 nincs sok értelme
a red,te mondtad, azért rossz mert kevés az otp-je (de a sae hakra is azt mondjak az a legjobb és nagyon hasonlit a redre szal egy próbát megér)
sokáig nem lesz pénzed az egyikre ha megveszed a másikat -
slapecz #1093 ha dropot akarsz akkor nyomd plassal :) -
#1092 nem narancs, szal nem rossz az esély a droppra nagy mennyiségben kéne irtani őket csak az a baj hogy már sokan vannak ott a parton egy sima G40 az ha hárman vagyunk akkor fejenként 40K este kb 20:00 kor után leszek -
#1091 hmmm akkor spear lesz este :))) nekem sárgák már több esély... gondolom neked sem pirosak -
#1090 a monster meg a spear is G40-es fegyvert dob :-) -
#1089 Este Spear-ek? meg melletük azok a lila monszták? tegnap mikor térdeltem pont akkor dobott ki egy sticket egy arcnak... Nemtudom mekkorát dobhat ki...de bitos nem G37es volt. -
#1088 én is látom hogy csökkennek az árak de nem fog ez örökké tartani be fog állni a white is meg minden egy stabil szintre
aztán behozzák boltba nemsokára
az állatkákat meg eladom 500K-ért legrosszabb esetben 10-et, az már 5 milla az azért megéri főleg hogy semmit nem csináltam eddig
mondjuk lassan kéne megint nyomatni egy eggpartit :)
egyébként tényleg nem akkora nagy buli mint elsőre látszott -
#1087 áááá az a tojásbiznisz is sztem nem lesz olan jó üzlet, mint amilyennek kinézett... -ne lenne igazam- de nagyon-nagyon mennek le az árak a tojással.
Jó persze csak idő volt a befektetés,és nem vagyoni. Ill kevés vagyoni. De majdmeglátjuk. :) mindennek mennek le az árai.De nagyon, ahogy egyre több lesz belőle... Most ér fel a második hullám kb. sokan hentelnek, sokaknak dobnak, sok áru, alacsony ár.. Az első sorban lévőknek jó, mert kevesen vannak, ha dropol, még nagyon jó áron tudják értékesíteni a G46os páncélokat, fegyvereket. Mire mi odajutunk már "fillérekért" kaphatóak lesznek. Ez valahol jó, de valahol rossz is. -
#1086 az is :) de nem is azt mondtam hogy holnaptól :) majd ha beértek a tojik :) -
#1085 Lehet csak nekem tűnik luxusnak 3db többszázezer G-os kardot tartani? :D -
#1084 az NPC-t kölcsönadni meg másodlagos karinak hogy ne kelljen állandóan pakolni
a RED sarga narancs szörnyekhez tojipartizni kipróbálni hátha jó a magas max attack
a WHITE meg dogizni meg lila szörnyeket irtani