12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#963 ja nevet is változtatnak :)
http://inix.nefficient.com/inix/kalOnlineEnglish.wmv
ezt nézzétek a koreai szerveren a 3 legerősebb gyerekről egy rövid összeállítás jól látom hogy nekik ezek a szörnyek sárgák ???? elég durva nem ? -
Doma #962 Nekem meg sztem megint meg fog szakadni a netem...
Suxxeleró -
#961 tényleg ki kéne találni mit fogunk irtani :) nem ?
devileken kéne indítani a tesztet aztánátmenni a dogikra mi sd több xp-t :)
mui mivan mova mész ? -
#960 Akkor megyek demonvulgarokat irtani :))) -
slapecz #959 vááááá én meg most megyek el a rohadt élet -
#958 irjatok hogy vaóban így van-e ?
mert akkor sietek haza még jobban -
Doma #957 16:00-tól dupla experince pontok!!! -
#956 igen a weboldalak veszélyével meg a keyloggerekkel tisztában vagyok
de mi van ha rakok egy clean rendszert csak kal meg driverek lesznek rajta
nem netezek semmit nem csinálok ás ülök egy linuxos tűzfal mögött ami csak a kal portján enged kommunikációt minden mást eldob ez elég jó és minden nap újrarakom a rendszert mondjuk DVD-rol
igen van feles vinyóm feles dvd-rw-m meg ilyenek ha ez se elég securit akkor mi ?? -
Doma #955 Pl a sok kalonline.xxx weboldal amit hirdetnek pont erre szolgál. Elég ha oda felnéz és máris megvan az ip cím!
Innentől kezdve "egyszerű" ha nincs egy jó tűzfala a bátor látogatónak... -
#954 Azt soha nem értettem, hogy hogy a pöcsben lehet meghekkelni vkit...
Megyek Kalban, aztán látok egy TóthErzsike nevű magét, és? honnan derítem ki, hogy T.Erzsike milyen IPről jáccik, hogy telepítek neki Trójai keyloggert? bár tuti megoldható,mert látom, h sorra heckelnek mindenkit... De mégis olyan lehetetlennek tűnik. Vagy egyszerűen csak próbálgatják a passokat, meg az IDket? :))Bár sztem tuti látogathattak "hack" oldalakat, és onnan kaphattak keyloggert... -
#953 A volt guild vezetoje asszem angelsofchaos volt a nevük :( -
#952 Kiaza MsterLance? -
#951 bazz meg hekkelték MasterLance-ot és szétcsaptak egy egész LVL 3-as guildot ekkora köcsögöket remélem penge ultra securit gépen játszik -
#950 Leszek este 6-7 után tuti majd rád PMelek...
Vagy te rám :plas a nevem -
#949 en nem tok nyilatkozni mikor en hazaérek 17:00 18:00 között akkor már mindig szokott lenni -
#948 szevasztok arcok!
Itt vagyok csak szolni szeretnék PLAS-nak ha ez a nickje hogy ma akkor estefele szivesen vetnék 1 pillantást a kardjára és ha ütös akkor kp-ba fizetek:DD
Irjátok már meg kb mikor várhato a srác.
Köszönet üdv:Onikage -
#947 remek látom mindenki felpörgött :)
akkor egy kis infó a friends listben levö barátaidnak küldhetsz üzit (5 pénz)
küldhetsz tárgyat (100 pénz) LOL lesz fényposta remélem az XP kövemet ezzel se tudom elküldeni ááááááá
-
#946 na végre friends list jeee nézem is hogy müxik LOL -
#945 -
#944 fasza nem rakják át másik karihoz az xp követ szal vihetem fel rakit LVL 30-ra faszomat -
#943 melo kozben megy a forum :) -
slapecz #942 amikor meg itt vok akkor van pangás lol -
slapecz #941 +6 tali +6 health white[1] 600K -
slapecz #940 mi ez a spam? (57 új üzenet)
egyébként sokáig nem fogok most partyzni majd ha kb 36-os leszek -
#939 akkor ne add el holnapig a kardot:))
mindenképp meglesem ok?
Apropo még mindig nem találom azt amiket belekell rakni a kardba hogy tudjam bowolni:(((
Azt hol tudok venni akkor?Mert minden más már tiszta:) -
#938 LOL az uncsi lesz szellemezni :)
plas honnan tudod kinél mennyi pénz van :)
szerintem plas csak este fog játszani de cáfoljatok -
#937 mondom 5ig dolgozok :)))
akkor majd holnap esetleg... Ha nem kell sztem fortban el fogják vinni 250Kert tuti. Sot meg sokat sem kell várni rá. -
#936 találkozunk a kovács elött ok?ott várlak.Aztán lehet hogy a gyujtés mel,lett döntök majd meglátom mert végül is elvagyok én ezzel a béna kardal is még 1 jopár szintig legfeljebb nem mozdulok a szellemek mellöl:)) -
#935 megnézem ok?gyere már a kastélyba -
#934 annyi pénz nincs is egy embernél lol -
#933 Mindegy, ha gondolod, én sztem odaadom olyan 210Kért... -
#932 ehh ez durva most látom hogy 1 ürge 6.5 milláért árul 1 g45-ös kardotr loool! -
#931 jah lehet az lesz...nem is hulyeség:) -
#930 szerintem nem csak az evasiont nézd meg valami newbi karin :)
evasiont OTP-t meg attakot -
#929 Loál régebben más néven nyomtad nem ? :)
szerintem ér 300-350K-t az más kérdés hogy mostanában lementk az árak és eladni is nehéz tehát akár 250-re is lemenne az ára ha meghírdetnéd szerintem inkább add el brutal meg vegyen cleant azt jobban el lehet majd adni nem ? -
#928 hát az agility evision pointot növelt:/
-
#927 wáááá én is ott vagyok pont de én meg 5ig dolgozom, kb 6 fél7mire gép elé ülök:))) -
#926 okés SquallFF8 néven nyomulok...de ma csak 15:30-ig leszek mert megyek éjszakázni..épp a szellemeknél vagyok a castély közelében... -
#925 Brutal milyen néven nyomod? rádkeresek majd megmutatom a kardom ha érdekel...
Napi mennyit is érhet, te láttad már?! Jutányos áron odaadnám esetleg. Bár Slipe-vel is beszélnem kell előtte, nehogy kard nélkül maradjak! lol -
#924 ok thx:)