12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
slapecz #1403 még pár év és lesz :P -
#1402 a rohadt G50 páncél soha nem lesz nekem olyan aaaaaaa -
slapecz #1401 -
slapecz #1400 menjünk mi is hátha szerencsénk lesz :P
-
#1399 ja a royal tomb ott milyen szörnyek vannak már ???? -
slapecz #1398 ráadásul az a terület,ahol azok a szörnyek vannak amik ezt dobják,tegnap lett feltéve -
#1397 bakker kezdenek előkerülni a durvábbnál durvább cucok kinek kell már a clean white amire pár hete még áhitoztam :) -
slapecz #1396 körbenéztem ma a piacon :P
-
#1395 -
slapecz #1394 lol -
#1393 -
#1392 bazz megint a tető, fater nagy projekje így aztán tényleg nem marad időm semmire, megint zsindej pakolás ráadásul 1 qrva tüskébe is belenyultam, és hova ment persze a körmömalá a kis geci -
#1391 hali én meg már csak napközben leszek este nem :(
de azért nyomom még gépet is kell szerelnem bakker alig marad időm akármire is -
#1390 Nah csak szolok hogy estefele várhato vagyok a játékban mert itthon vagyok már végre:)))
Ugyhogy ma belehuzok megint:)
Nah császtok jo gamet mindenkinek! -
Doma #1389 Nem kellett volna egyszerre kiadniuk az új pályarészt meg ezt az eventet...
Lehetett volna az event pl 1 héttel később, mert addigra az új pályarészt a játékosok többsége lefrissítette volna... :(
Event miatt meg úgyis millióan játszanak, még azok is akik eddig esetleg csak ritkán játszanak. -
#1388 Paff... connection lost.... -
slapecz #1387 na 6 fele jovok addig afk -
slapecz #1386 nekem már rég mostmár árulok :) -
#1385 Jah dogik környékén...:d
Hallod Mui mennyi van még mire lejön? nálam kb 3/4-e lenn van -
slapecz #1384 akkor kapja be :D
remeélem nekünk is lesz majd szerencsénk plassal -
#1383 nekem valami nagyon nagy szaksz van a rendszeremmel... a virusirtásnál a fájlok száma 1el nő szal kb fél óra alatt vizsgál át 2000 fájl-t a 40000ből... szerintetek is van valami gáz? meg lassú az egész, pedog újraindítottam egy párszor már. De tök jó mindig akkor baszódik el mikor nem kéne :/
Mui, mikor bementem, bekérdeztem hogy valaki talált e már ilyen box-ot, és Bandinter mondta hogy ő talált már 3at!!! és télleg össz-vissz 95 geon, én is nagyot néztem -
slapecz #1382 ez ütött bazdmeg
érdekes hogy egyiknek a nevét se tudtad leírni :P -
#1381 jah Klicskó vs. Mihálcsevszkij. jó volt, de h jön ez most ide? -
slapecz #1380 tényleg vki látott már egy boxot is? -
slapecz #1379 össz-vissz 95 geon? lol én min egy 10Kra számítottam -
#1378 olyan de olyan lassan TŐŐŐT
-
#1377 95 geon :PPP amúgy mocskosul lagol az egész rendszer
már meg is haltam egyszer :( -
slapecz #1376 akkor szólj ha npchez -
#1375 -
#1374 KÉSZ!! :)) a játékban talizunk sziasztok :) -
#1373 látjátok a frissítést? berakták a játékba a G48as fegyokat :) -
#1372 a nyaklánc nem tudom mennyibe kerül mert még most fejezi be a frissítés :/ -
slapecz #1371 az meghal elobb utobb :P -
slapecz #1370 vannak hsz növelő topikok inkább oda -
#1369 és ha valaki elbaktat vmi durva helyekre leül és vár? :D -
slapecz #1368 erre mit mondjak? :P
és mennyibe kerül ez a nyaklánc?? -
#1367 -
-
#1365 Ez nem blue box meg red box :PP ez treasure box... Szal időnként a pályán megjelenik egy doboz, ajándékkal, pénz vagy cucc... az adott területen lévő szörnyekhez képest határozza meg a nagyságát ... pl gondolom dogiknál G40, G46, G42 cuccok vannak a dobozokban, szal city of the priest környékén már lehet hogy kapsz G50, G45 G48 fegyokat
A nyakláncot meg meg lehet venni NPC-nél, +3at ad minden fontos statodra, és időnként a dropolt pénz 300*osát droppolja, szal 100 geon drop helyett kapsz 30K-t.
hát tömören ennyi
én elindítottam a frissítést 13:45kor és még mindig nem fejezte be :( -
#1364 nah császtok itt vok énis:)
Mi a pálya? vki elmesélhetné nekem részletesen BlueBox vs RedBox meg nyaklánc témát...