Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagyok- vagyok, de mostanában ritkán. Lassan költözök fel Pestre munka végett, szal albérlet egy darabig, onnan nem hiszem, hogy fogom tolni, aztán ha majd veszek fenn lakást, akkor onnan. De az több hónap 😊) szal lehet egy darabig nem találkozunk. De nem is nagyon baj már majdnem kezdtem "függõvé" válni😊)
Ezért vettem vissza a tempón.
Különben mi ez a stat reset?
ha esetleg abbahagyom, rátokhagyom a cuccaimat. (Napi, Mui)Majdnem full G46 chest és sapka kivételével. Meg egy halom lóvé 😄 Bivalyerõs kard 😄😄
7-8Millát ki lehetne facsarni cuccokból...
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
vegre van tanar diak kapcsolat basszus mar reg lehetne 1 G46 kesztyum ha mindenkivel akinek segitettem tanar diak kapcsolatba lennek 😊
azt hittem XP-t fog adni de nem inkabb penzt az se rossz ha a diakod eljut 16 ig 20K 30 nal 50K hat en eleg sok embernek segitettem mar 😊 nincs is meg a G24-es szettem meg a G37 kardom azt se tudom mar plas kinek adta oket 😊
nem gond nem panaszkodom csak azert jo lett volna, így is szivesen csinaltam
na este leszek remelem lesz maca vagy valaki mert healer nelkul nem lehet haladni rendesen
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
chestert hackeltek meg meg regen nem plast,igen stat resetet nyomott mert elhireszteltem a dolgot 😛
riszpekt\'
plas-sal mi van ? meg lazeval nem hallottam roluk semmit meg chesterrel azt mondta meg hekkeltek igaz ? ma o is stat resetet nyomatott nagy kiraly ez a reseteles 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
riszpekt\'
nem olvastad a leirasom nem mondtam el elegszer hogy talizas elott mindig polir ko ??? az elso 4 NPC tali bele megy siman az 5. mar eltori.
ezert nem talizok en se es nem is ajanlom senkinek csak a milliomosoknak 😊
mui grat a statresethez 😊 megprobalom atfogalmazni de soha nem lesz olyan hogy mindenki elsore megertse
Cortez szerintem aludj ra egyet
riszpekt\'
EGY TOW 4/1 WISDOM = 120K
EGY RING =17.5K
2 GUARD BEAD = 30K
JA 4 NPC TALI = 16K ( EBBÖL 3 RAJTAM MARADT 😄 )
EZ EURO CARD MASTERCARDAL = 583.5 K
AZ -4 KOCKA FELBECSULHETETLEN !!!!!!!!!!!!!
AZT HISZEM JO NAPOT ZARTAM
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
HOGY A RETEKBE LEHET ELTORNI AZ 5.-DIK NPC TALINAL AZT A SZÁJBATEKERT KARDOT???????????????????? CSAK ÉN LEHET ILYEN SZERENCSÉTLEN F*ROK!!!!!!!!!!!!
Ha a zöld cumót már kiírta (mintha tárgyat vennél fel) akkor már fél siker!
Utána lesz egy olyan mint mikor fõzetsz magadnak vagy éppen mint mikor dobozt nyitottál, elindul egy csik balról jobbra.
Utána már csak C-t nyomsz és oszthatod a stat pontot.
Elõször 1. lehetõség a prophetnél. Utána csak 1 lesz.
Aztán a 2. lehetõség amit szintén csak 1 opció követ, asszem itt a zöld szöveg az értesítési területen!
Végül a 3. lehetõség asszem ezután lesz a számolás.
<#wilting>#wilting>
riszpekt\'
riszpekt\'
Ezekrõl csináltam bitztonsági mentést: system.ini; KalOnline/data/config (egész könyvtár).
(Ha volt keybinded akkkor lehet hogy az volt a hiba! Mármint ha korábban a /data/hypertext könyvtárban átmásoltad a K könyvtárat az E-be! Ha ezt nem tetted akkor nem tudom mi lehet a gond <#nemtudom>#nemtudom><#szomoru1>#szomoru1>)
pedig remenykedtem hogy mukodni fog....
riszpekt\'
riszpekt\'
De elõtte feltétlenül csinálj róluk mentést!
Jah és jóak a teleportod <#wilting>#wilting>
az a gond hogy az xlate-e t nem lehet atnevezni xlate-k ra mert mar van olyan a mappaban na mi a megoldas?
riszpekt\'

riszpekt\'
riszpekt\'
Ha kész a stat szétosztás csak visszamásolod az eredeti fileokat (3db), és máris minden inglis lesz megint!
riszpekt\'
sok sikert
riszpekt\'
riszpekt\'