Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

plas
Csao népek! 😊
Vagyok- vagyok, de mostanában ritkán. Lassan költözök fel Pestre munka végett, szal albérlet egy darabig, onnan nem hiszem, hogy fogom tolni, aztán ha majd veszek fenn lakást, akkor onnan. De az több hónap 😊) szal lehet egy darabig nem találkozunk. De nem is nagyon baj már majdnem kezdtem "függõvé" válni😊)
Ezért vettem vissza a tempón.
Különben mi ez a stat reset?
ha esetleg abbahagyom, rátokhagyom a cuccaimat. (Napi, Mui)Majdnem full G46 chest és sapka kivételével. Meg egy halom lóvé 😄 Bivalyerõs kard 😄😄
7-8Millát ki lehetne facsarni cuccokból...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

gvarga12
lol ok azt hittem azert ennel tobbet lesz plas hetvegen se lattam na mind 1
vegre van tanar diak kapcsolat basszus mar reg lehetne 1 G46 kesztyum ha mindenkivel akinek segitettem tanar diak kapcsolatba lennek 😊
azt hittem XP-t fog adni de nem inkabb penzt az se rossz ha a diakod eljut 16 ig 20K 30 nal 50K hat en eleg sok embernek segitettem mar 😊 nincs is meg a G24-es szettem meg a G37 kardom azt se tudom mar plas kinek adta oket 😊
nem gond nem panaszkodom csak azert jo lett volna, így is szivesen csinaltam

na este leszek remelem lesz maca vagy valaki mert healer nelkul nem lehet haladni rendesen

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

itt mondta hogy visszavesz a tempon hetvegen szokott lenni a tesoja
chestert hackeltek meg meg regen nem plast,igen stat resetet nyomott mert elhireszteltem a dolgot 😛

riszpekt\'

gvarga12
lol szivesen 😊
plas-sal mi van ? meg lazeval nem hallottam roluk semmit meg chesterrel azt mondta meg hekkeltek igaz ? ma o is stat resetet nyomatott nagy kiraly ez a reseteles 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

mondom lehet en vok a fasz de az se volt benne hogy torolni kell az egyiket de azert halas vagyok hogy felhivtad a figyelmem erre a lehetosegre most kb 20-al tobbet sebzek 😊

riszpekt\'

gvarga12
Cortez nyugi, hogy a fenebe sikerult eltornod a kardot ?
nem olvastad a leirasom nem mondtam el elegszer hogy talizas elott mindig polir ko ??? az elso 4 NPC tali bele megy siman az 5. mar eltori.
ezert nem talizok en se es nem is ajanlom senkinek csak a milliomosoknak 😊
mui grat a statresethez 😊 megprobalom atfogalmazni de soha nem lesz olyan hogy mindenki elsore megertse
Cortez szerintem aludj ra egyet

ki tudja mennyit er egy lvl 36 lovag accaunt?
a NAGY betü az orditast jelzi tehat most kicsit gyilkoltam a hangszálaim
Kapcsold ki légyszi a CapsLockot vagy ne tenyerelj a shiften miközben írsz! Köszi elõre is.

caps lock htx

riszpekt\'

NA MATEKOZZUNK 1 PICIT EGY VETERAN PATTERN =400K
EGY TOW 4/1 WISDOM = 120K
EGY RING =17.5K
2 GUARD BEAD = 30K
JA 4 NPC TALI = 16K ( EBBÖL 3 RAJTAM MARADT 😄 )
EZ EURO CARD MASTERCARDAL = 583.5 K
AZ -4 KOCKA FELBECSULHETETLEN !!!!!!!!!!!!!
AZT HISZEM JO NAPOT ZARTAM

KET PATTERN-T ELTORSZ NEKED IS LESZ
HOH MAR VAN 27 REVISION STONE-OM 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DE ELÉG HA VAN 1 SZAR KLAVITURÁD MINT NEKEM ÉS ELMÉSZ GHOSTO-ZNI 3-ROM RAD TAMAD ES HIABA NYOMOD A MEDICIN GOMGBJAT AZ LE SE SZARJ
en vesztettem mar 80Kt es meg sem idegeskedtem...

riszpekt\'

TAPASZTALAT KB 10 PERC ALATTT IGY KI LEHET SZEDNI 6-7 KOCKAT
sikerult koszi (ajanlanek egy copypasteot napi az oldaladra abbol nem sikerult ebbol igen bar lehet hogy csak en vagyok ekkora balf*asz)

riszpekt\'

Namegyek <#gun> -ni
aha meg is döglenék 😄
Nyugodj meg légyszíves! Köszi

A LVL36 4-5 HALÁLNÁL MÁR 35 K EXP-T IS VESZTES
EZ TUTI
UGY HOGY ELMÉSZ A DOGIKHOZ ÖSSZE SZED VAGY 10-ET ÉS LEÜLSZ
Melyik?
KELL VALAKINEK AZ A SZERENTSÉTLEN KARI??????????????????????
Hogy lehet gyorsan fejlõdni?
WWWWWWWWWWAAAAAAAAAA SZÉTVERTEM A BILLENTYÜZETET
Nekem volt már cucc droppom!<#email>
<#eljen> grat

riszpekt\'

AZT ASZAR SZERENCSÉTLEN ISTEM ......................................................................................................................................................................
HOGY A RETEKBE LEHET ELTORNI AZ 5.-DIK NPC TALINAL AZT A SZÁJBATEKERT KARDOT???????????????????? CSAK ÉN LEHET ILYEN SZERENCSÉTLEN F*ROK!!!!!!!!!!!!
Ha jól emléxem akkor 3szor is rá kell nyomni a prophetre!
Ha a zöld cumót már kiírta (mintha tárgyat vennél fel) akkor már fél siker!
Utána lesz egy olyan mint mikor fõzetsz magadnak vagy éppen mint mikor dobozt nyitottál, elindul egy csik balról jobbra.
Utána már csak C-t nyomsz és oszthatod a stat pontot.
Elõször 1. lehetõség a prophetnél. Utána csak 1 lesz.
Aztán a 2. lehetõség amit szintén csak 1 opció követ, asszem itt a zöld szöveg az értesítési területen!
Végül a 3. lehetõség asszem ezután lesz a számolás.

Én nevem a játékban rpgmaster222 lovag jelenleg 22 es szintû
<#wilting>
HOGY AZT A QRVA ISTEN F*SZÁAT EBBA A SZ*R QRVA FOSBA !!!!!!!!!!!!!!!ELEGEM VAN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NA MOST PÁR HÉTIG NEM LÁTTOK AMIG MEG NEM NYUGSZOM !!!!!!!!!!!!!!!!!!
rohadtul nemertem miert ne msikerul de egyre rosszabb mar az utolso klikket nem is engedi nem hinnem hogy en vok lama

riszpekt\'

sikerult minden problemat kikuszobolnom kattintgatok ahogy le van irva,de csak kiirja mintha egy targyat vennek fel vmit de nem tortenik semmi

riszpekt\'

Eh nekem összejött elsõre.
Ezekrõl csináltam bitztonsági mentést: system.ini; KalOnline/data/config (egész könyvtár).

(Ha volt keybinded akkkor lehet hogy az volt a hiba! Mármint ha korábban a /data/hypertext könyvtárban átmásoltad a K könyvtárat az E-be! Ha ezt nem tetted akkor nem tudom mi lehet a gond <#nemtudom><#szomoru1>)

Azta mióta utoljára itt voltam sokat irtatok<#ijedt>

pedig remenykedtem hogy mukodni fog....

riszpekt\'

neked sikerult? (es ez miert nincs a leirasban rontom-bontom)

riszpekt\'

Kitörlöd a xlate-k-t, utána át tudod nebvezni az xlate-e-t.
De elõtte feltétlenül csinálj róluk mentést!

Jah és jóak a teleportod <#wilting>

egyebkent mondjam azt hogy nem mukodik ez a stat reset?
az a gond hogy az xlate-e t nem lehet atnevezni xlate-k ra mert mar van olyan a mappaban na mi a megoldas?

riszpekt\'

riszpekt\'

hja es neked tutin mukodott nmeg minden?

riszpekt\'

Vagy az össes módosításra kerülõ könyvtárat elmented(én ezt tettem), vagy csak azokat a fileokat amiket átnevezel, illetve átírsz bennük valamit.
Ha kész a stat szétosztás csak visszamásolod az eredeti fileokat (3db), és máris minden inglis lesz megint!

majd rafekszek erre mert nagyon ramfer egy stat reset

riszpekt\'

gvarga12
vissza allitod az eredeti allapotot filenevek visszanevez country kod visszaallit ennyi
sok sikert

es tenyleg csak egyszer lehet mert amilyen lama vagyok a vegen meg rosszabbul allok majd mint elotte volt

riszpekt\'

joooool hangzik de hogy lesz utanna ujra angol?

riszpekt\'

gvarga12
kesz fennt van neten a leiras a kezdoknek menuben a vegen sok szerencset

gvarga12
na csak sikerult de elotte nem szabad a k konyvtarat az e re masolni 😊