Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Miért már a speedet sem veszik 5500-ért...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

na elküldtem jo sokat
gvarga12
most jon le kal elcsesztem szegenyt kicsit konyvtar masolgatassal kesobb leszek talan

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

na vajon miert nem? 😛
ma lattam +11 PoL <2> 500K 😛

riszpekt\'

en ezt nem ertem egy +4 veteran pattern of leaf +1 Eb -set arulok 4 napja 400k-ert de nem viszik vajon mert ha kell valakinek PM ME 😄
gvarga12

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

napi nem tom az e-mail cimed
gvarga12
kosz ez gyors volt 😊
meg kb. 2 ora es otthon vagyok 😊

Még bent vagy.

gvarga12
nezzetek ra majd a karimra bent van e meg a kapu mellett ulok

gvarga12
na eleg szepen haladtam reggel jott egy int tali 9/3 megyek is piacolni remelem nem akad ki napkozben

egyszer jaines-en lattam kepeket de a kep nem nagyon adja visza

riszpekt\'

persze az inventoryt nem hagytad ki meg a PoL-odat is megmutattad 😊

riszpekt\'

gvarga12
haller meg van LVL 35.5 marhara orulok
cortez kuld a kepeket nagyon kivancsi vagyok
na mentem aludni

<#ticking><#banplz><#wilting>
Dogi party
Méret miatt csak linkek...

plas

kenedvágod

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

de jol tajekozott vok 😊

riszpekt\'

num1killa bocs elirtam
nim killa van rola screeshot is
ket emberrol tudok akinek G50 knight pancelja van: num1killa es mestin
na melyik volt?

riszpekt\'

ez a poén nem volt healer
Végre jó a gépem!!!!! 2 és fél hét után. Nem tudtam játszani<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>
gondolom jo healere volt

riszpekt\'

de az kicsit durva volt amikor 2 percig utottuk es nem akart meghalni
jaja
az kene meg hogy targyat el lehessen dobni gondolom G50 pancellal nem menne oda senki

riszpekt\'

stone of birth-t nem lehet venni a jatekban mert csak az a szemely hasznalhatja aki megvette penzert

riszpekt\'

ha a stat pontokat akarod ujrarakni ahoz kell egy stone of rebirth kb 700-1 mill geon között van. ha viszont a skill pontokat akarod ujra rakni ahoz stone of chanse kell ez is kb. annyit ert mint az elöbb emlitett darab.
Tud vki olyan cuccról amivel újra lehet rakni a stat pontjaidat. Ha igen mi a neve mennyibe kerül hol lehet beszerezni ...

&#8220;It turns out I&#8217;m immortal. And what do you do? You bury me alive you dicks&#8230;&#8221;

nincs, és még tárgyat sem dob6sz el... 😊))
van xp vesztes?

riszpekt\'

Sracok voltam a Brothers In Arms tagja kent Guild varon. Hát ez valami iszonyatosan jo moka! Ha tudtok legyyetek 1 lvl 4-es guild tagja lvl37-tol mar eleg jo guildekbe be lehet jutni. Én a BIA-valasztottam de ott az XMP vagy a
mea culpa! de az igazan nagy guildek az elit experince , pussy wagon , elit explo , Xtrem Xile --De a legjobb guild szerintem a DevilSoul ott a legkissebb is min lvl 40. A csatának hatalmas feelingje van mi osszevartuk a csapatot meg eleg sok alince guild is ott volt tehat kb 90-110 -en nem tom elindultunk ! mar maga a latvany hogy annyi kari libasorba megy és mind követi a sub-, vagy a leader-ét az is félelmetesen klassz! mi megkerultuk az egész suigetet 1 dugi helyen és egy hatso kapun betörve maris bent voltunk. Eddig meg nem volt semmi gaz csak par aprobb guildel talkoztunk akiken szó szerint átsétáltunk . A baj akkor jött amikor a masodik kapuhoz értünk mert ott mar a varfalon ijjaszok altak akik kurva jol osztották az ivet. na de még ezt is betörtük és elöttünk volt a piramis ahova a zaszlot kell kitüzni. Na igen de a piramis és ez én guildem között ott volt a pink pussy meg a szövetségese az Xtrame Xile ott kb 20 perces ütközetben alul maradunk ( a pussy-sok között volt 1 lovag G50-es cumoval na az 8-an utottuk mire meghalt) . Nartooth ba ujraszületés ismét bevártuk egymást de mostmár más uton mentünk a Fõkapun rohantunk be ott volt a Legion nevü guild köztük is van pár szép szál legény . Na de itt csel volt én és pár társam valahogy a Legion mögé kerültünk és ott áltak a heal-er ek és csak páran védék öket na ott kb 5-6-7 szétvertük a healer-eket meg pár ijjaszt itt nagy csatab de gyöztünk. Ismét át a második falon de addigra mar nagyon sok guild volt ott rengetegen voltunk . szerencsér sikerult a guild számára 1 sarkot meg tisztitani ahova beáltak a healer-ek mi meg probaltunkeggyüt maradni a nagy zürzavarban. 1* megprobaltam felramboznia piramis tetejére zaszloval de amint felértem a tetejére a varázslok akik non-stop nyomják területre pillanat allatt szét szedtek tehát min 10 lvl 45+-os karival van esély feljutni (de még meg is kell tartani) . készült pár screeshot majd azokat napi belinkeli ! MINDENKÉPP PROBÁLJÁTOK KI NAGY KIRÁLY VOLT!!!!!! (lvl 35+os karival már elég jo el lehet ütni ott az idõt)
jopui jo lett
Bucser
nálam ugyanez...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sztem ott halnak ki a karaktaerek ahol sok a játékos...
Cargo korul gondolom nincsenek olyan sokan.
Fort tuti gáz mert mindenki menni akar vissza.

Jah Dugimaca frissített egy adagot, bár nekem 4-5 újraindítás után sem csinált semmit, csak belépek fortba, betölt pár embert aztán kidob a szerver.

Bucser
A hivatalos oldal sem nagyon akar bejönni.... kb olyan 15 Mp után hajlandó az oldalhooz csatlakozni...

nekem nem nartooth ba van hanem kicsit kijjebb a mezõn de ott "rendesen" megy hatalmas laggal
Bucser
Most próbáltam belépni egy új karival narootuhba ott is kiakad.. szerintem lehet DOS-olták a servert<#szomoru1>

Vagy megint a Matáv BIX a hibás valahol....Vagy csak ennyire laggol...

akkor most kicsit megnyugodtam hogy talán mégsem HACK <#confused>
nos van egy karim nem messze cargotol az bejon iszonyatos lagok mellet de FUT
de a fortba van két masik karim azoknak semmi csak kb 10-15 mp utan disconnect
Dettó

Bucser
nekem sem tölt be... ugyanaz a jelenség nem tudok belépni a fortba... Szobor kötüli tömeget betölti aztán sanyi semmi többet...

hello mindenki ! ma 12:54 és kurcara parázok hogy mag hack-elték CorteZ-t mert ahogy bejelenkezek a fort-ban levõ tömeget be sem tölti de még a merchant-okat sem
pegid esküszöm hogy nem jártam más pldalon mint a hivatásos mag a kalhun és a jainesoutpost ! Az a fura hogy egy masik karimmal be tudok jönni de az más accaunton is van ! ha nedja isten hack lenne akor utazok a taghoz! pedig már
olyan jol haldok! na megy probalkozni meg templomba imátkozni!
Bucser
Titeket nem vágott ki a server????

"magas szintre" 😛
meg ha csak azert jatszol hogy a waron ott lehess akkor ki kell abranditsalak mert 4-es soha nem lesz a guildetek (a mienk sem)

riszpekt\'

gvarga12
na vegre meg van LVL 35 napival
lvl 24 rakival
lvl 17 másodlagos karikkal
csak nem volt olyan haszontalan ez a nap 😊
cortez irhatnál a guild warrol nagyon aradozott PM-ben remelem hogy jo is nem feleslegesen szenvedem fel karimat magas szintre

Bucser
hát fizetõsbõl én WWII online-t róbálnám ki... Knights online nem megy SP2-n szóval az felejtõs pedig annak meg a világa tetszik nagyon.

gvarga12
en a PvP-t akarom kiprobalni de most nem tudok fejlodni hihetetlen mennyire felboszitett most a jatek pff
PvP heti egy alkalom szombat de. annyit kibirok de kell hozza magasszintu kari es mindig lesznek masok akik magasabb szintuek nalad most 50 folott gondolkodom az is evek kerdese nem tom ingyenesbe nemtudok jobbat ha fizetost jatszanek akkor lehet az EVE Onlineot tolnam de nem teszem nem szantam meg ra magam egyenlore kal ha most jo lenne netem akkor nyomnam orba szajba de igy most se tudok feljelentkezni lehet inkabb fozok valamit meg kimosom a ruhaimat

ja es szivesen latom a cuccaidat meg a penzedet 😊

riszpekt\'

en akkora tervezem a befejezest mikor meglesz a full G64 egy G48as stickel(kb nyar vege)

riszpekt\'