Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyszer mar beszeltunk errol es utanna siman nyomtad tovabb 😛
egyebkant mostanaban en is kezdem unni mert party nincs (bar az is csak annyi hogy ha vkinek kezd fogyni a hpje kattintok ra egyet) a solo meg enyhen szolva unalmas

riszpekt\'

Bucser
Erre mondtam, hogy Hack and slash😊 Olyan mint a DIO ott is egy volt a lényeg, hogy minél magasabb szintû legyél😊 Ha nem találok benne alami olyan 30-40-. szintnél ami miatt érdemes folytatni én is abbahagyom hisz nekem ott az Il-2 én azt csinálom komolyan😊 ez csak kikapcs amíg nincs Joyom😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

plas
úgymond kezdem megunni az egészet...
Nincs benne kihívás. Csupán XP döngetés ezerrel, ami nem embert, hanem robotot kíván.De minek? Mire lesz jó ha leszek lvl62? arrahogyközel a lvl63? pff.....
ááááá Tényleg nagyon unalmassá kezd válni. Fõleg egyedül...
Felteszek egy kérdést: Szerintetek mi az értelme ennek a játéknak? Mi az élvezet benne számotokra? Mert nem hiszem, hogy kikapcsolódás...
Elveszi minden szabadidõdet, vannak emberek akik alszanak, meg Kal-oznak. És mindezt azért, hogy egyre magasabb lvl-ûek legyenek...
Ha játszok a CounterStrike-al, vagy a HL-al, na az kikapcsolódás. Persze azt is lehet megszállotként mûvelni, de nem ennyire... Ez sok...
Biztos fogom tolni Kalt, de visszaveszek a tempóból az tuti.Ehhez megszállotság kell...
nah asszem ennyi így hirtelen.... 😊
Kíváncsi vok a ti véleményetekre is...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

most kottetted be azt rogton valtassz? 😛

riszpekt\'

gvarga12
ja visszafele mentem most -1 csik a kezdeshez kepest nem idegesit am a dehogy
kene szerezni valami rendes netet mindjart meg is nezem

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

veled mivan tegnap meg ma se lattalak..

riszpekt\'

plas
Napi nem fejlõdik hanem visszakozik....
<#wow3>

gvarga12
Hali este meg reggel 6x haltam -2 csik eleg szar ez a net.

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

gvarga12
nem gond az idoeltolodas meg a melo miatt en is hasonlo cipoben jarok most meg nem enged vissza

bent vagyok de csak neha johet szoba party amig vki este dolgozik meg 8-ra haza...

riszpekt\'

Bucser
És hogyhogy nem állsz be Guildbe? vagy az sem jelent semmit csak könyebb partyt találni?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ha mar unod akkor meglatod mi lesz kesobb...
en mar vagy masfel hete 40-es vagyok talan hetvegen meglesz a 41,szepen felveszem a questet,megcsinalom,es solozok (vagy nagy ritkan partyzok) a kov lvlig addig pedig remelem hogy lesz par dropom

riszpekt\'

Bucser
Hát nekem is a Dio-t jelenti és nekem az eleje óta olyan... (Kapsz egy questet mész elõre és egyre nehezedõ ellenekbõl kell x dolgot kiverni közben skilleket és cuccokat vehetsz Xp-ért és pénzért majd aztán elkezdhetsz kereskedni) csak itt nem 8-an vannak max egy serveren hanem sokkal sokkal többen.... Az assasin rendszer baromira tetszik a fejlõdés sejtem, hogy miért olyan gyors az elején a közepétõl meg miért dög lassú.. (ugye elsõ 20 szinthez kellett 3-4 nap most meg eggelek meg pecázgatok mert kell a lé jobb armorra), Meg kell szerettetni a néppel a játékot már az elején ennek a legjobb módja az eredmények gyors mutatása és a skillek szórása aztán majd látod a fõ sodrásvonalat és jönnek a guildek meg egyebek szépen forr ki a játék. NEm azt mondom, hogy nem tetszik, csak nekem néha kicsit már unalmas a Monstákat hentelni egyfolytában azért, hogy legyen pénzem és XP-m arra, hogy újabb monstákat henteljek még több XP-ért és pénzért😊 amit szintén el fogok költeni az elõzõ okokból😊 Szóval érted a problémámat😊 meg amikor partyba lépek valakivel és azon aggódik az illetõ, hogy miért én veszem fel a cuccokat holott nem fogja fel, hogy mindegy kiveszi fel a cuccokat és öl a partiban az XP és cucc egyenlõen osztódik a tagok között...😊

Szóval változatlanul tetszik a játék csak egyedül solozást már unom😊

a hack and slash nalam a diablot jelenti de ez mar az elejetol nem olyan 😛

riszpekt\'

Bucser
Ahhan😊 Értem akkor ez csak az elején ennyire nagyon Hack And slash???

min 31-nek kel lenni, ott jelennek meg ha ktivalva vannak ilyen finomsagok mint xp ko,halaszatgyorsito ko stb

riszpekt\'

Bucser
AMi még érdkeelne, hogyha C-vel elõveszem a karakterlapot akkor a resistance-ok alatt van egy kisablak 3 füllel amire az van írva, hogy 1,2,3. Ezek mit jelentenek? vagy majd késõbb lesz értelme?

mikor ersz haza nagyjabol?

riszpekt\'

Bucser
És minnél emberesebbet sebzel annál gyorsabban tölt a rage bar😊 Zsííír😊

gvarga12
igen pontosan igy mukodik a dolog
castle ostromnal jol johet a panter gyorsasaga a bejutasnal

Bucser
ÉS amíg állat vagy folyamatosan fogy? és utána újra fel kell tölteni?

gvarga12
na olvasgattam kicsit latom a patch-ban benne van hogy a fenypostat csak 11 szint utan lehet hasznalni .
meg uj parancs /position /time
az assaknak 1/20-ad tehat 5% eselyuk van ra hogy eldobjanak valamit
a rage bar 10K vagy 60K valahogy igy meg vitatkoznak a szakertok az viszont mar tuti hogy 1 orat tudsz allatkent eltolteni ha tele van
amit gondoltam beigazolodott a magasszintu allatok 21 folott pl. speci skilleket kapak mivel csak 2 ilyen van eddig nem nagyon lehet tudni mik ezek de biztos nagyon durvak nem veletlenul vannak az allatok a gameban
rage point-ok amitol a szornyek jobban fognakutalni/megtamadni ez sehol nincs kiirva szoval lehet hogy nem is igaz de azert leirom 10 damageonkent ad 1 RP-t
remelem segitett a kis leiras 😊

Bucser
Csak azért kérdeztem, hogy érdemes e várni magasabb szintre ha talizni akarok egy fegyvert. De ha így van akkor okés😊

gvarga12
hali most melozok de remelem karijaim bent vannak jatekban
igen a szint nem befolyasolja a talizas sikeresseget szal semmilyen korulmenyek kozott ne add ki a kezedbol a fegyvered!!!!!!

Bucser
Amikor talizol egy fegyvert a saját szinted nem befolyásolja a sikeressgé esélyét? csak a Tali?

gvarga12
mondtam hogy 2 héten belül, én se gondoltam komolyan hogy pénteken megrendeljük aztán szerdán már van net ráadásul hétfõ itt szünnap volt meg két hetet mondtak az ügyfélszolgálaton, ha nem lenne ilyen szar a pingem akkor még örülni is tudnék
na 34.8 vagyok remélem lassan fogok tudni haladni is nem csak elhalom az XP-m

NAPIÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ!! Ez nem igazság te azt mondtad hogy van még 1 hetem de te már ma itt vagy raki meg még csak ............... ! ígyhát ne b*sz le plz mert én abban a hitben voltam hogy maj jövõ héten siman megcsinalom erre te MA MÁR ITT VAGY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NE ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRRRRRRRRRRR
gvarga12
35 font web frissült nézegessétek
na mentem gémbe

mennyibe kerul a net?

riszpekt\'

gvarga12
remek frissítések hamar leköttek game ugytûnik megy rendesen setefelé leszek is kicsit az a baj hogy a többi balaek akivel eggyüttlakom nem vett gépet de fizetett a netért szóval illik odaengednem õket

gvarga12
most jön frissítés kivancsi leszek 1.5 s pingel mire kepes a kal

plas
banner...

Egyébként van valahol errõl leírás?mind 1 hogy magyar vagy külföldi...
Én úgy tudom hogy NAROOTUH a fõváros de lehet hogy tévedek akkor viszont bocsánat<#confused>
egy varat lehet elfoglalni es akkor az osszes varos osszes adoja a tied lesz (persz egy guildnak eselye sincs kellenek szovetsegesek) egyebkent te mit tekintesz fovarosnak?

riszpekt\'

Nah olvasgattam egy cseppet és tényleg lehetséges a guildoknak befoglalni 1-1 várost?És az adót is a guild kapja???Gondolom a fõvárost nem lehet elfoglalni.
gvarga12
na 3 ora mulva jelenkezem ha mashol nem akkor itt a forumban

gvarga12
kosz rendes vagy de egyenlore az a kerdes megy-e a kal haver azt mondja marha nagyok a pingek remelem nincs igaza csak benazott
hihetetlen 21.szazad anglia es nincs DSL hat ez egyszeruen hihetetlen raadasul nem is az isten hata mogott lakunk eleg nagy varos warwick meg lemington is ami kozott lakunk szal marhara nemertem aaaaaaaaaaaaaaaaaa

vagyis plassal ha o is benne van

riszpekt\'

na majd felhuzlak ok? 😛

riszpekt\'

Kircsi <#eljen>

gvarga12
hali emberek este elmeletileg kiderul mekkora a frissites csomag mert allitolag mar kesz a net<#nyes><#nyes><#nyes>
du. valamikor felteszem a frissiteseket az oldalra kesz a talizas,kuldik, eventek meg a tali arakat belevagom aztan kesz is
ha valakinek hianyzik valami akkor irja meg vagja be ide aztan feltszem 😊

A ládákból nekem is pénz esett de gondolom csak azért mert ahoz hogy tárgy essen magas szintü szörnyek közé kell menni<#hehe> bár az is lehet hogy csak véletlen mûve de több mint 20 ládikát kinyitottam már és mindbe pénz volt.
Bucser
NA megvan a 20. szint😊

Bucser
Egyetlen Lucky Foinosh-t nem kaptam😞 Viszont a ládákból is mindig csak pénz esett ki😞

plas
vmi meglepi biztos 😄

Üdv!Nah véget ért az event sajnos pedig olyan jó volt a lucky finish meg a láda
tudja már valalki hogy mi lesz a következõ eventbe?
Bucser
NA ma meglett a 20. szint is😊 elmentem pecázni, hogy pénzem is legyen végre😊 meg el akarom adni a cuccokat, csak nem tudom, hogy mit mennyiért érdemes tradelni...

kivancsi leszek mekkora frissites adagot kapsz majd mikorra lesz neted 😛

riszpekt\'

ja és senki elne kövessen olyan ostobaságot hogy: épp irtja az ellent és van 1 fasz ks-er aki sehogy sem akarj abba hagyni (még neki áll fejjeb és ugy kapod a "fucking noob " jezõt ahogy kell)na mind1 az a légyeg hogy ilyen estben se huzd fel a maskot mert a világ szakad a nyakadba (engem a party tarsam ölt meg, pedig szoltam neki elõre) inkább lépj character selectbe ott elidözöl 1-2 percet és mire vissza mész a gyerek el is huzott!