12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
spy6 #4282 Engem még most se enged be ugyhogy cseszhetem a dupla exp-t
KalOnline -
#4281 Halika
Bent vagyok ,be engedett,YYYYYYYYYYYYYYYEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEeEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEee
nézzétek nap közbe is mert reggel nem ment! -
spy6 #4280 na akkor most mi van ,ma se lesz unblock?valamit írnak az oldalon : -
#4279 Nem nagyon van időm,most kezdtem bele az autó átalakításba,minden szabad percemet elviszi meg melóm is van szarásig -
spy6 #4278 ott van BlondeHu Brutal ő már 46 vele mehetnél :D -
JohnnyFirpo #4277 szépek -
#4276 Visszamennék jáccani de lvl45-ön egyedül unalmas jáccanom -
CartmanHUN #4275 Ő meg Natrak.Én csak vegetálok a szánalmas horgászommal. -
Doma #4274 Pár érdekesség még a koreai weboldalról.
Elvileg a D3 lakói...:
A kis féreg lvl50es a rovar pedig lvl70es.
Ők lvl65-80 közötti kis csöppségek
Végül pár újjab főgonosz szintjük ismeretlen akárcsak a Dogi Lordnak...
-
corey3 #4273 már várom is....remélem a dogebbi towerhez lessz teleport... -
CartmanHUN #4272 Én azt irtam az agree.txt-be ha elveszik a talijaimat az lopás.Ráadásul volt nálam pár olyan ToD ,ToA is amit az "5000 ember pénzt váltogat a sátor körül" akcióban kaptam.
Irtam nekik párszor a C/S-en, onnan is bannoltak.>>> csak 3 üzenetet küldhetsz 1 nap.Jó,de azóta eltelt 3 nap. -
#4271 Akkor most még mindig Cham a legmagasabb kari az ML-ben a banolások óta? -
Doma #4270 Ezt a képet kalhq-n találtam.
Tervek a jövőre nézve...
-
Shanton #4269 Hát engem sem akarnak nagyon feloldani....
Lassan kezdem elveszíteni a türelmem... -
Szimbi #4268 Mért van az az érzésem hogy a kalnak nem nyerte el teccését az angol káromkodási szótár amit az első bannolási körben küldtem? Megba***hatják magukat, így sose leszek 59......
Na mind1 Andrej még bízik benne hogy visszatérek Maca meg abban hogy törlik a karaktert :D
Majd meglátjuk mi lesz! Kérem szurkolni Oo -
JohnnyFirpo #4267 ja most is laggos -
corey3 #4266 akkor visszatérhet a jo öreg lagonline...:) -
JohnnyFirpo #4265 Engem mar beenged nem vettek el semmim minden cuccom megvan. -
corey3 #4264 aham...és ha feketéket ölünk???:DDD -
CartmanHUN #4263 Hát kell hozzá egg meg party.Bővebben:összeálltok páran és olyan mobokat öltök ami sárga mindenkinek.Igy kevés xp-t kaptok de sokat tudtok tarolni.Ez fejlődni nem az igazi, de a tojásnak jó mert az a mob szintjétől függetlenül kap xp-t. -
corey3 #4262 és ilyen eggpartyt hogyan köll csináni??:D -
corey3 #4261 ha vkinek nem tetszik a kalonline az ne irjon a forumba mert ez a kalonline forum..jojo...mindenki megmondhatja a véleményét de sztem ezt senki sem dijazza ha leszarozod a játékot csak azért mert nem tetszik...attol még másoknak tetszhet... -
#4260 Silk vs Kal vitát hagyjuk totál más a játékmenet....
Aki nem játszotta egyiket sem több hónapig az pls ne ócsárolja -
Chamber #4259 Ezt folytassátok inkább a silk fórumon, ha már 1x ott kezdtétek :P
A silknek meg elb@szott az irányítása... 1-2 mp alatt reagál arra amit nyomok (nem, nem lag, hanem SZAR az irányítás) :P
-
CartmanHUN #4258 Miért lenne álreg?Szerinted azért regelt egy hónappal ezelőtt ,hogy most veled összevesszen? -
#4257 Már itt is kezditek? -
#4256 ekkora gyökér névvel álreggel te magyarátol nekem ? 97 óta netezek igen csak nem divatból, és szerencsére elég idős vagyok hozzá hogy a gyereked legyek, ha meg a korod megvan hozzá akkor pofádról sülhetne a bőr hogy ilyen névvel arctalanul leszólsz másokat -
puna #4255 mekkora lama vagy te silver baratom :))) te vagy az aki divatbol nezi a gamekat , ma kal jovoheten silk, utana knightonline. pocs vagy te gyermekem :)) -
#4254 igen sokkal gyerekesebb
kezdve a karakter trappolását a karakter kezelhetetlensége, áá teljesen más
a Silk adja magát -
#4253 Ezt nem mondanám!!! Inkább csak teljesen másmilyen! -
Shanton #4252 Valakinek feloldották már a kariját? -
#4251 tegnap 10 perc után töröltem a Kal-t
ez Silkroadhoz képest supermárió, iszonyat gyenge játék,
nemhiába nem mai gyerek.. -
CartmanHUN #4250 Nemcsak az állat kikeléséhez kell sok idő ,hanem az egész játékhoz.Tehát ha türelmetlen tipus vagy akkor sok sikerélményed nem lesz.Az 50+ osok fél éve minimum játszanak.Az állat fejlődését eggpartyban lehet(ne) igazán gyorsitani,de oda 50 es szint alatt nem nagyon vesznek be.Minden állat ahogy fejlődik plusz stat pontokat ad a karidnak.A g11 es szintet elért "kikelt" állatok közül a panther és a tiger közlekedni jó leginkább.Mindegyiknek van támadó skillje is de azt nem használja senki mert gyenge.A panther menekülésre is jó mert gyorsabb a másik 2 nél és a mobokat is gyorsan lerázza. -
CartmanHUN #4249 PvP ben lvl 50 től a kétkezes karddal felszerelt vagabond knight, ha azonos szintű mageval vagy archerrel párbajozik.lvl 53 tól a szintben felette álló archert és magét is legyőzheti.De mielőtt elinditanál egy lovagot jó tudni:50 es szintet az archer jóval gyorsabban eléri mint a mage vagy knight és szerintem PvM ben az expert archer mindig is előnyben marad.50 után a mage már esélyes splashy partyra ha megvan a skillje, és ott félelmetesen tud fejlődni,keresni egget fejleszteni.Ügyes varázsló groupcure skillel mindig talál jó partyt.Magenál meg el kell dönteni már az elején melyik utat választod és úgy kell statolni,skillezni.(tüz/villám/jég,támadó vagy védő ill ezek kombinációja) -
corey3 #4248 amugymeg...mér kell olyan sok idő egy kibaszott állat kikeltéséhez...ha már annyit szenvedek vele csakaqzér is kikeltem de az mér jo???sokat ér???erősit sokat???vagy jol nézki???mer ha semmi szarra nem jo akkor kibaszom... -
corey3 #4247 elkezdtem csinálni a honlapot...a kal-online-hungary-t:DD
éljen a Kal..nomeg a pasziánsz! -
#4246 Valaki lecci vilagositson fel h melyik a legerosebb kaszt itt?
jah es a varazslonak mire kell gyurni ha nagyon atomtap akar lenni thx:) -
#4245 Gondolkodtam hogy visszatérek Kal-ozni de hallom a sok tiltást lehet inkább passziánszozok -
Doma #4244 Nah mizu te kis te? -
puna #4243 itt vagyok?