Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
az elöbb jöttem le. dejo 😊
Mért kapnak el mindig mikor a falra firk
riszpekt\'
Mért kapnak el mindig mikor a falra firk
gondolhatod h csuklottak a keszitok...
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
még jó h nem vmi fight közbe lett a leállás.... hanem fortban.
Csak nekem nincs server vagy nektek se?
riszpekt\'
legalábbis annyira nem laggol MOST MÉG mint a lineage 2 😊
riszpekt\'
kezdek rájönni mindenre. és nem laggol! nagyon jo!
riszpekt\'
cortez tudom hogy nagy a kisertes de nem er annyit az a kis penz hogy megutaljanak miatta esteg valami listara felkeruljon a karim
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Csak szolni szeretnék hogy élek és virulok no para ma és holnap biztos hogy leszek játékban este is és lehet napközben is😊)
nah császtok jo gamet mindenkinek!
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
(Enosh Chan------>BravePrincess
Vannak még ládák?
<#violent>#violent>
Ki az a mániákus aki egy g53as fegyverbe beletol 14 npc talit??<#wilting>#wilting>
riszpekt\'
riszpekt\'
Nem rontom tovább bocsi!<#eljen>#eljen>
na mentem haza holnap meg lehet hogy benezek egyre negyobb a valoszinusege mert ma megkaptam eso heti fizumat hat nem rossz tobb mint amire szamitottam szal megyek vasarolni holnap meg benezek konyvtarba is ott megvan ingyen net 😊
na jo hentelest mindenkinek
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
az azonos szintu partikat peferalja a jatek
en LVL 11 ig nem tudtam dobni se ezt megvaltoztattak ?
A bannerban Napi oldalán vannak a questek ill azok leírásai, csinálgasd azokat.
Ha valakinek üzenni PM akarsz a játékban azt így lehet:
@név üzenetszövege
fontos a hogy pontosan üsd be a nevet.