Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nocsak nocsak... szavaidból mintha az csengene ki hogy volt...?!
Mármint szaxód.

Bucser
Való világ?? azt hittem ez nem az.. õ basszus nem kellett volna a seprûnyéllel agyonverni a szomszédot... azt hittem kalozok😄

Na igen képes függõséget kialakítani de csak addig míg a Dio is tudott amíg van mit elérni...Vagy amíg a fagyások miatt elege nem lett az embernek az egészbõl😄 de pl egy repülés sokkal többet tud adni mint hogy megyek és nyomogatom az egeret😄 Akármennyire is csapatjáték nem tud annyira felüdíteni minthogy kötelékezek valakivel egyet😊 kár hogy nincs szakszo-m semmilyen gépre😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

plas
Üdv a való világban 😄

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Napi eladtad <#taps><#vigyor3>

Plas de ha már nincs kapásod, akkor elmész a haverokkal közösen horgászni, sörözni, dumcsizni, és az hogy foktok e valamit egybõl másodlagos kérdéssé válik.

plas
jah a Kal olyan mint a horgászás. sosem tudod mi akad horogra. Mi lesz a drop...
De egy idõ után mikor már több hét egy lvl fejlõdés, és alig ad XPt egy durvább monszta is; kezd uncsivá válni...
Ezt vagy csinálod robot módjára, éjjel nappal, de nekem ne mondja senki, hogy kikapcsolódás😊) mert nemaz...

Egy MMO igen hamar függõséget alakít ki az emberben... szvsz

gvarga12
szep kard
este remelem lesz valami healer mert mar tarthatatlan az allapot semmit nem fejlodtem a heten remelem a talit legalabb eltudom adni nem fagyok ki addig
na majd meg irok

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Az én következõ "kis" célom <#idiota>

DarkSly
Egy biztos: most vagyok 40es öt és fél csíkkal, g46os hair decoval, cipõvel. Meglépem a 41et, szerzek kesztyût meg shortot esetleg egy 45ös sticket, megcsinálom a paines küldit, aztán elbúcsúzom a jónéptõl, mert nagyon nincs értelme már ezzel játszani. Csomó dolog van, amit tudnék helyette csinálni csak eddig mindig csábított hogy de jó mindjárt x szintû leszek, meg stb. Az biztos, hogy a Kalban az a csáberõ, hogy az ember végtelen sok kis célt ki tud tûzni maga elé, ezért egy picit mindig lesz kedve játszani. De én már meguntam ezeket a célokat is. Inkább szörfözök a neten, holmi fórumokba írogatok <#email> meg persze gamestaros demókkal játszok neten <#gun> Télleg ha valaki megvette az ehavit és feltette a pariah mp demot az szóljon mert nyomhatnánk együtt.

Mért kapnak el mindig mikor a falra firk

plas
Tény, hogy néha engem is elkap az a visszataszítóan unalmas csupán hentelésbõl álló karakterfejlõdés.

DarkSly
Látom elmesélted a storyt napi 😊
Öcsi ma reggeltõl odavan osztálykirándulni úgyhogy szombat estig enyém a terep <#buck>
na meg fateré <#pardon1>
mindegy még két vizsgám úgyis hátravan úgyhogy csak olyan napi négy-öt órát fogok játszani <#gun>

gvarga12
remek minden regi gamer kezdi megunni es abba akarja hagyni ?? nema

reggel jol haladtam 2 terdeles desire oknal meg egy G42 mage csizma annyira a domb oldalaba esett ki hogy nem bírtam felvenni mondom fasza abba is hagyom erre az utso desire wondert dobott 4/1 st 😊 szóval ne oljetek szornyet domboldalba mert ugy jartok mint en 😞
ráadásul assat is oltem 😊

terdeles utan mentem ki fortbol speedert erre a majom varazslo megtamadott az ijasz haverjaval fagyi lelassitott ijasz meg staggeringal lecsapott revive jovok visza meg mindig ott tobzodtak es a speedeloket irtottak de a maginak elfogyott a manaja elkezdte mindezt magyarazni az ijasznak meg hogy dobjon neki medit 😊
nekem se kellett tobb ott teremtem kozottuk aztan megsimiztem a varazslo pocijat a pajzsommal mondanom se kell elkezdett tantorogni 😊 adtam neki a TB-t mar terdelt is 😊 elotte meg kozben persze ment a hadonaszas a kardal valami 1K korul lehetett a lelkem HP-ja nezem az ijasz ott huzkodta ram a staggeringet az elsot kivedtem mikozben a varazslot simogattam a masodik betalalt HP-m fele banta 3. is ramhuzta mondom ezt mar nem varom meg ezt is hasba szurtam egy pajzsal ennek se tetszett TB meg egy kis lapogatás a kardal es mar terdelt is
utana kaptam rendesen a speedeket a magiktol akiket mar parszor +szivattak meg mitossze anyaztak 😊 edes a bosszú 😊 kíváncsi lennék rá hányas szintuek voltak a sracok

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

DarkSly
Unom az egész kalt, lehet hogy abbahagyom végleg.

DarkSly
Hogy mondjak valamit így az új naphoz közeledvén, elég szaksz most a kal, baszott lagos. És ahogy itt mondtátok az elõbb, egész nap ilyen volt. Lehet hogy ez a tanár-diák frissítés cseszte szét?
Különben egy nagyon is aktív játékos vagyok, de itt a fórumon csak akkor írok be, amikor néha olykor-olykor betévedek <#vigyor3>

gvarga12
kal ban levo guild wars kepek amiket annyira vartatok 😊+ dobtam melle 1 G32 +6 statos cuccot allitolag ezeket mar kivettek a jatekbol tegnap megis osszetalalkoztam egyel
remelem meg tudjatok nyitni rendesen

cortez neked meg csak annyit hogy ha a sajat hulyeseged miatt eltorod a kardod akkor nem ertem mert nyavajogsz pontosan tudtad hogy mit kockaztatsz az hogy 10% esélynél 3 ból 2x eltörik ez van nem kell itt a fórumot teleóbégatni vigyunk valami kis kúltúrát a fórumba vagy nem ?

mar csak be kene linkelni
mar elkultem oket napinak
VALAKI PARTY-zon VELEM LETSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja es hol vannak a guild warrol a kepek megneznem oket...

riszpekt\'

annyira hogy jatszak vele

riszpekt\'

mennyire?

riszpekt\'

40 😛

riszpekt\'

ez milyen játék??

plas
42

tippelj

riszpekt\'

plas
Mennyi vagy már Mui?

viszont ha akarsz johetsz velem aztan drunkenezunk 😊

riszpekt\'

hetfon ketszer haltam meg: 80K + 40K 😛

riszpekt\'

plas
Engem szellemezés közben vágott ki kétszer.
Nemondjam mindkettõ után térdeltem. 2x50K xp minusz.
Nagyon gáz...

Tutter mennék, elvileg este lesz maca is!
Napi rossz hírem van... levágott a LAG Online szarver <#szomoru1>

Bucser
Viszzont sajna egyenlõre csak egy magasszintû lovagot tudok egyszerre healelni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

plas
Dehát nekem abszolút tökéletesen vannak elosztva a stat pontjaim... 😄

Bucser
Este leszek healelni ha kellek Napi😊 10-es cure😊 nekem is fejlõdni kéne 1 napja nem léptem szintet ez tarthatatlan😄

gvarga12
mondom plas nezz be a weboldalamra meg kerdezd muit o mar megcsinalta
tenyleg mui leszel este elmehetnenk giantozni kene az XP lehet jonne andrej is

ja es ha be akarod fejezni akkor inkabb ad el a cuccaidat es mikor talan megegyszer ranezel mar sokkal olcsobb lesz es nyerni fogsz rajta egy csomo penzt

riszpekt\'

igen a str,health,int,agi es wis pontokat leviszi a kezdesnel kapottakra es onnan ujra lehet epiteni

riszpekt\'

plas
mi ez a tanár diák kapcsolat?? és hogy mûködik stat pont elosztás? azok azok a pontok, mint health+strenght stb...? És mennyit lehet elosztani?

De remélem h fog mûködni.
Én lvl 27 a diak meg lvl 7
gvarga12
lehet hogy meg nem megy azt olvastam hogy lesz meg egy karbantartas es irjak masok is hogy laggol

gvarga12
lehet hogy a neted szar ?
te lvl 16 folott vagy a diak pedig lvl 15 alatt ?

gvarga12
most olvastam a remek hirt hogy a kal itemeket mint pl xp ko csak LVL 40 felett lehet tradeolni droppolni meg minden szal rakival buktam 500 K-t asszem aktivalni fogom azt a rohadt kovet aztan felnyomom olyan magasra amennyire csak tudom de meg nem most talan 1-2 honap mulva szep szivas es egy jo tanacs el a kezekkel a kal itemektol ha tradeolni akarsz mert eleg vastagon megszivod mint en pl.

Már próbáltam. Kerestem diákot, õ mindent jól csinált, csak nem történt semmi.
Amúgy kegyetlenül LAGol most a játék. Már 3szor ledobott.
gvarga12
kosz plas szerintem ocsed fogja folyatni siman 😊
king az agentel beszeltel mar nala lehet kerni ez volt leirva aztan a masiknak akitol kerted engedelyezni de meg nem probalam ki majd este akkor fogok tudni mondani konkretumot

NAPI lécci mondd már meg h mit kell csinálni a tanár-diák dologgal h mûködjön!
plas
de öcsém nyomja hétvégente 😊
Majd megkérdem, hogy akarja-e folytatni, mert végül most ért véget a fõsulija, szal biztos lesz rá pár hete. Ha nem akkor kölcsönbe természetesen odaadom a G46ot h jobban tudj fejlõdni. Aztán ha lesz lakás meg net folytatom tovább...
Ha nem akkor ajándék 😄

Vki nem tudja h miért nem mûxik ez a tanár-diák dolog?<#conf>
gvarga12
igen meg musketasoknal vagyok
a hackelesrol annyi hogy en tegnap tudtam meg hogy chestert is hekkeltek valamikor regen masrol nem hallottam
a pancelt szivesen latom mar el fog kelni lassan meg a kard is de el nem fogom adni majd visszakapod ha megint leszel 😊 remelem mailban eltudunk erni vagy ide azert fogsz irni mindenkepp nagy veszteseg lesz ha nem leszel
a statreset az annyi hogy a karid tulajdonsagpontjait megint kitudod osztani egy kis file masolgatas es country kod atiras utan nezd meg weblapomon mar fent van
tenyleg ocseddel mizu nem kezdett masik karit vagy annyira nem jott be neki ?

plas
Napi te muskétásoknál vagy még?

plas
Télleg hackelik sorra a népeket? kiket eddig?