Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mármint szaxód.
Na igen képes függõséget kialakítani de csak addig míg a Dio is tudott amíg van mit elérni...Vagy amíg a fagyások miatt elege nem lett az embernek az egészbõl😄 de pl egy repülés sokkal többet tud adni mint hogy megyek és nyomogatom az egeret😄 Akármennyire is csapatjáték nem tud annyira felüdíteni minthogy kötelékezek valakivel egyet😊 kár hogy nincs szakszo-m semmilyen gépre😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Plas de ha már nincs kapásod, akkor elmész a haverokkal közösen horgászni, sörözni, dumcsizni, és az hogy foktok e valamit egybõl másodlagos kérdéssé válik.
De egy idõ után mikor már több hét egy lvl fejlõdés, és alig ad XPt egy durvább monszta is; kezd uncsivá válni...
Ezt vagy csinálod robot módjára, éjjel nappal, de nekem ne mondja senki, hogy kikapcsolódás😊) mert nemaz...
Egy MMO igen hamar függõséget alakít ki az emberben... szvsz
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
este remelem lesz valami healer mert mar tarthatatlan az allapot semmit nem fejlodtem a heten remelem a talit legalabb eltudom adni nem fagyok ki addig
na majd meg irok
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Mért kapnak el mindig mikor a falra firk
Öcsi ma reggeltõl odavan osztálykirándulni úgyhogy szombat estig enyém a terep <#buck>#buck>
na meg fateré <#pardon1>#pardon1>
mindegy még két vizsgám úgyis hátravan úgyhogy csak olyan napi négy-öt órát fogok játszani <#gun>#gun>
reggel jol haladtam 2 terdeles desire oknal meg egy G42 mage csizma annyira a domb oldalaba esett ki hogy nem bírtam felvenni mondom fasza abba is hagyom erre az utso desire wondert dobott 4/1 st 😊 szóval ne oljetek szornyet domboldalba mert ugy jartok mint en 😞
ráadásul assat is oltem 😊
terdeles utan mentem ki fortbol speedert erre a majom varazslo megtamadott az ijasz haverjaval fagyi lelassitott ijasz meg staggeringal lecsapott revive jovok visza meg mindig ott tobzodtak es a speedeloket irtottak de a maginak elfogyott a manaja elkezdte mindezt magyarazni az ijasznak meg hogy dobjon neki medit 😊
nekem se kellett tobb ott teremtem kozottuk aztan megsimiztem a varazslo pocijat a pajzsommal mondanom se kell elkezdett tantorogni 😊 adtam neki a TB-t mar terdelt is 😊 elotte meg kozben persze ment a hadonaszas a kardal valami 1K korul lehetett a lelkem HP-ja nezem az ijasz ott huzkodta ram a staggeringet az elsot kivedtem mikozben a varazslot simogattam a masodik betalalt HP-m fele banta 3. is ramhuzta mondom ezt mar nem varom meg ezt is hasba szurtam egy pajzsal ennek se tetszett TB meg egy kis lapogatás a kardal es mar terdelt is
utana kaptam rendesen a speedeket a magiktol akiket mar parszor +szivattak meg mitossze anyaztak 😊 edes a bosszú 😊 kíváncsi lennék rá hányas szintuek voltak a sracok
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Különben egy nagyon is aktív játékos vagyok, de itt a fórumon csak akkor írok be, amikor néha olykor-olykor betévedek <#vigyor3>#vigyor3>
remelem meg tudjatok nyitni rendesen
cortez neked meg csak annyit hogy ha a sajat hulyeseged miatt eltorod a kardod akkor nem ertem mert nyavajogsz pontosan tudtad hogy mit kockaztatsz az hogy 10% esélynél 3 ból 2x eltörik ez van nem kell itt a fórumot teleóbégatni vigyunk valami kis kúltúrát a fórumba vagy nem ?
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
Nemondjam mindkettõ után térdeltem. 2x50K xp minusz.
Nagyon gáz...
Napi rossz hírem van... levágott a LAG Online szarver <#szomoru1>#szomoru1>
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
tenyleg mui leszel este elmehetnenk giantozni kene az XP lehet jonne andrej is
riszpekt\'
riszpekt\'
te lvl 16 folott vagy a diak pedig lvl 15 alatt ?
Amúgy kegyetlenül LAGol most a játék. Már 3szor ledobott.
king az agentel beszeltel mar nala lehet kerni ez volt leirva aztan a masiknak akitol kerted engedelyezni de meg nem probalam ki majd este akkor fogok tudni mondani konkretumot
Majd megkérdem, hogy akarja-e folytatni, mert végül most ért véget a fõsulija, szal biztos lesz rá pár hete. Ha nem akkor kölcsönbe természetesen odaadom a G46ot h jobban tudj fejlõdni. Aztán ha lesz lakás meg net folytatom tovább...
Ha nem akkor ajándék 😄
a hackelesrol annyi hogy en tegnap tudtam meg hogy chestert is hekkeltek valamikor regen masrol nem hallottam
a pancelt szivesen latom mar el fog kelni lassan meg a kard is de el nem fogom adni majd visszakapod ha megint leszel 😊 remelem mailban eltudunk erni vagy ide azert fogsz irni mindenkepp nagy veszteseg lesz ha nem leszel
a statreset az annyi hogy a karid tulajdonsagpontjait megint kitudod osztani egy kis file masolgatas es country kod atiras utan nezd meg weblapomon mar fent van
tenyleg ocseddel mizu nem kezdett masik karit vagy annyira nem jott be neki ?