12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#4002 OMG hát elég sok :) -
#4001 Stone of chance-el 1 skillt tudsz reszetelni. Ha mondjuk van 3 egymásra épülő skilled és a legalsót reseteled akkor az összes rajta lévő után is visszakapod a skillpontokat. Úgyhogy csak okosan:) egyébként az ára olyan 1,5 2 milla között van. -
Doma #4000 Szerintem 1-1,5 milla körül van az ára, bár mostanában nem nagyon voltam aktív szal nem biztos. -
#3999 aha értem... nekem a skill reset jobban jönne.. sokba kerül? -
Doma #3998 Csak a skill resethez szükséges követ tudod játékban megvenni másik játékostól.
Amivel a statot lehet resetelni ahhoz sajna csak úgy lehet hozzájutni ha megveszed magadnak a kal shop-ból vagy valakitől ajándékba "kérsz". -
#3997 Ahh :( remélem azért cserével még meg lehet szerezni -
Doma #3996 De valóban csak azzal lehet.
-
#3995 stat vagy skill resetet nem csak olyan stoneal lehet csinálni amit valódi pénzért lehet megvenni? -
Lendorien #3994 Szasztok! Én most tértem vissza a játékba és olvastam ezt az event-et, hogy aki 1 honapja v. régebb óta nem játszik, de visszatér kap vmit. ez szép és jó, de HOL VAN AZ EVENT NPC? -
Doma #3993 Magyar klán: Magyar Lovagok - CartmanHUN <- neki írj
és asszem BlueSky v Bluesky - Chintolina
Remélem jól írom a neveket...! -
#3992 hali hogy hívnak titeket a game ban? van magyar klán vagy hasonló? -
Doma #3991 Rátapintottál a lényegre ha statresetet csinálsz akkor újraoszthatod az össze stat pontodat.
Skill resetnél viszont csak 1 skill-t tudsz eltüntetni és maradéktalanul felhasználni, az addig ráadott pontokat.
Tanárok pedig ugyanúgy jutalmat kapnak(geont) ha a tanítványuk elér egy adott szintre. -
dukey42 #3990 azt meg tudná mondani nekem valaki hogy a stat/skill resetnél mi történik?
én arra gondoltam hogy visszaáll alapállapotra, és újra elkölthetem a pontjaimat, de hát az túl kedvező lenne, akkor mindenki mindig azt csinálá..
valaki elmondá hogy ez hogy van?
másik kérdés, hogy tanárok mit kapnak a "munkájukért" ?
(mármint ha éppen nincsen ilyen verseny, hogy ki csinál több LVL16-ost...) -
#3989 vettem egy g37 swordot 30k ért -
#3988 az durva egy kicsit :)
nekem 1 hét alatt sikerült feljutni a 17. szintre ^^
Najo én nem nyomom egész nap és sokat foglalkozok az eggel is. -
qwer2000 #3987 na ez az új server is érdekes!
van 1 srác aki lvl 25 full G42-be rohangál expert G40 NPC-s karddal karddal
asszem amúgy ő most a legjobb.
1 nap alatt azé nemrossz tőle!!!! -
#3986 fogsz egy ásót és jómunkásemberként leásol ^^ -
CartmanHUN #3985 * Scenario of this game is a story of fiction world.
* If you see the things, person, or place in the real world, it'd be only a coincidence
(hahaha)
Kérdés:hogy mehetek le a föld alá assát fenyiteni?
-
qwer2000 #3984 dehogynem :P
mostmár énis lvl 18 vok szal van tanár xD -
#3983 Nagyon szar lett az uj szerver. Szívesen beneveznék a king of leveling eventbe dehát egy rohadt ember sincs még level 16 szoval senkinek sem lehet tanára :( -
#3982 nem sajnos mindent előről kell kezdeni -
#3981 nekem megy a game is meg az oldal is.
najo most 3 órával később van mint amikor te ezt irtad :D -
dukey42 #3980 van új szerver :)
át lehet valahogy vinni a karakteremet? -
qwer2000 #3979 LOL mnemtom ezek mit csinálnak de a game már megy. de az oldal 404 LOOOL -
qwer2000 #3978 na elmehetnek ám ezek is a pontosságukkal együtt!!!!!!
kiírják 16:00-ig maintance koreai idő szerint mikor én néztem 16:15 volt és még nem ment a server és nem megy azóta se :DDDDDDDDDDDD -
#3977 emlékszem:D -
#3976 de emléxel ráááám?! :DDDDD -
#3975 hackek nem voltak csak keyloggerek. hogy azokat bekapd ahoz meg kell egy kis "önerő" is. -
#3974 Szevasztok Olyan rég voltam itt remélem még emlékeztek rám BravePrincess vagyok a magyarlovagok klán tagja voltam és azért mentem el mert feltörtek..na szóval még mindíg vannak hackek?? -
#3973 Új logom van -
#3972 Hát én lecsúsztam a "Kellemes karácsonyt" ról mert karácsony környékén nem gépezhetek, de utólag azért bepótolom... -
qwer2000 #3971 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek! -
Lazur #3970 Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! -
CartmanHUN #3969 Kellemes Karácsonyt!
Néha benézhettek a Kalba is. -
#3968 nézzenek oda az elveszett emberek is megkerülnek így karácsony környékén :)
(mondom ezt én hehe) -
JohnnyFirpo #3967 Boldog karácsonyt ! -
#3966 Boldog Karácsonyt mindenkinek!
Szimbi hétfőn este megyek be... :)))) -
Chamber #3965 Csatlakozom... Kellemes ünnepeket! ;-) -
Szimbi #3964 Boldog karácsonyt mindenkinek -
#3963 Kellemes karácsonyt mindenkinek.