1580
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
#249 Gőzöm sincs, de szóltam és most jó. -
#248 Mi történt az "olcsó konzol, game" topiccal? -
#247 Megvan, de mondjuk más lapot reklámozni rajta, még ha a témába is vág, nem túl ildomos! Ez még elmegy. -
#246 Kicsit takarítottam. Jobb ha nem álltok szóba az ilyenekkel... -
#245 Ezt a bannert szeretném berakatni ebbe a topikba.
Előre is köszönöm! -
#244 ok xbox topig lehet torolni a 2661-2665ig behanyt hszeket... -.- ez kabare... -
#243 okka... igazad van, elkapott ideg 1 percre... Mea Kulpa... :-D -
#242 Ezért nem banolunk, hanem moderálunk. Ha banolnánk, akkor téged is kéne, mert viszont-személyeskedtél, ahelyett, hogy gondolkodtál volna (amúgy is csak bünti járna max.)...
Több csigavért, ne vedd fel a kesztyűt! Ne feledd, hogy okos enged, szamár szenved!
Ha a dolog elharapódzik, term. jöhetnek a büntipontok. -
#241 #58487
Zsoc tegnap a "pc-s jatekoknak lealdozott" forumban...tudom h. én is szemelyeskedtem, de bann please... :-/ -
#240 Del,htx. -
Gábor #239 Szvsz egy életre szóló ban sem lenne nagyon túlzás! -
#238 Sőt kaphat egyenesen egy három napos bannt is.
-
#237 PLZ a #351-es hozzaszolast toroljetek ki a Shadow of the Colossus topicbol!
Koszi -
#236 kik nem? be lett mar irva, nemde??? el lett volna intezve anelkul is hogy beirjuk meg 6X, hogy topikdel -.- -
#235 láttam,de úgy látszik,hogy mások nem. -
#234 tisztelt write only...
ha visszaolvasol 2 AZAZ ketto hozzaszolast... -
#233 Hülye topik.Del plz,és bant neki. -
#232 gyors voltal, arulasbol jeles... mindazonaltal ebben igazat adok, nem illik ilyen topikot nyitni... -
#231 Idióta topik nyitása, bunkó, sértő megjegyézsek a pc leáldozott topikban... -
#230 -
#229 Zsidózás, nácizás a pc-s játékoknak leáldozott topicban.
#55717 hozzászólás -
#228 Ez van! Legközelebb tessék kultúráltan fórumozni! -
#227 Jó, de a hozászólások minősége... -
#226 Köszönöm a büntipontot, kedves moderátor, de azért a nehezményezett képet is kiszedhetted volna. 55119-es hozzászólás a leáldozós topicban. -
#225 ott mindig ez ment, és ez is lesz továbbra is (?)
rendszeres olvasója vagyok a topicnak, és engem egyáltalán nem zavar, sőt néha nagyon jókat nevetek -
#224 Borzasztó, ami a "pc-s játékoknak leáldozott" topicban folyik! -
#223 A "pc-s játékoknak leáldozott" topicba az engedélyem nélkül került fel kép. Kérem azonnali eltávolítását és a hozzászoló kimoderálását sorozatos személyeskedés miatt. -
#222 Nemtok a chatbe írni pedig nincs is büntető pontom... ki se érdemeltem hogy örökre eltiltsák tőlem a lehetőséget hogy oda írhassak... help! -
#221 del -
#220 Tényleg kabaré, de nekem tetszik. -
Gábor #219 Bingo! ;) -
#218 Az melyik is? :P PCs játékoknak...? -
Gábor #217 Valaki kérem nézzen be a fő flémtopikba, mert kabaré, ami ott megy! -
#216 Bocs de lehet, hogy qrvára körülményes vagyok és köszi is, hogy megcsináltátok de igy kellet volna bocs >>> Dragonball Z: Budokai játékok Z: után a szóköz hiányzik ezt jó lenne ha bebigyesztenétek! Köszi! -
#215 B.Ú.É.K de jó lenne ha a kérésemet teljesítenék...! -
#214 Boldog új évet kívánok az SG teljes stábjának. -
#213 Hi, azt szeretném kérni, hogy a Dragonball Z:Budokai Tenkaichi nevű topicot átírnátok Dragonball Z: Budokai játékok-ra ugyanis már nem csak erről a részről van benne szó hanem az összes többiről is egyaránt akkor meg már igy helyes! Ja és a másodlagos címnek is jólenne ha ezt beraknátok! Előre is THX! -
#212 hahó van itt valaki:DD
banplzhtxdel -
#211 khmm-khmm ;)
BOLDOG KARIT mindenkinek ;) -
#210 Teljesen igazad van!
Én is ezeket a jókívánságokat osztogatnám!
Bár a Konzolosok fórumába kéne még egy-két moderátor. Sajnos nem mindig állnak a helyzet magaslatán!
Boldog Karácsonyt!