1580
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • SHADOWEYES7
    ja-ja én sem birtam már szónélkül hagyni.
  • BBird
    Ő róla van szó.
  • BBird
    Igen, hasonlóan vélekedem... ha ennyire nem képes viselkedni, nem lenne egyszerűbb inkább kitiltani? Egy normálsi hozzászólást nem láttam tőle. :-)
  • SHADOWEYES7
    kedves moderátorok!!
    jó lenne --itt szétnéznimert van 1 emberke aki nem tiszteletre méltóan viselkedik a látogatókkal!!
    köszönöm.!

ugy látszik nem elég neki a 3 pont.
  • Papesz
    Tisztelettel kérdezném, hogy csak nekem bántja a szemem két ugyanolyan topic?

Egyik

Másik

Mivel mindkettőben ugyanazok a kérdések hangzanak el, jó ötletnek tartanám valamelyiket lezárni. Mondjuk amelyikben kevesebb a hozzászólás.
  • artschiatwork
    wareztopik, del, htx
  • Szuperkaraj
    szeretném kérni hogy ebben a topicban egy bizonyos GokuSSJ nevű felhasználó utolsó pár hozzászólását törölje valaki ha ez megoldható, mert az agyunkra megy, zavarja a topikot, s spamol.

(hsz #1697-#1692; #1685, #1684, #1662, #1660, #1657....kb ennyi )
  • Anubys
    Sztem hagyni kéne. Az egy vicces fórum, jókat lehet röhögni pár lúzeren... :)

Egy szavazat a bezárás ellen. ;)
  • Papesz
    Dear Mods,

Kell ez a topic a konzolosok fórumára? Úgy értem, hogy aki ide jön, az azért jön, mert van konzolja. A játékosok fórumán van emulátor topic, oda járnak a PC tulajok.

Ráadásul nem működik használhatóan semmilyen PS2 emulátor, így csak megy a flame. Egy szavazat a bezárás mellett.
  • Anubys
    " © brodix 1 db büntetőpont
    ma 19:48 | válasz erre | #1149
    ???
    baszódj meg!! "

... és még emelett warezt is árul itt...
  • t256
    Hi!

kérem valamelyik moderátort, hogy tegye be ezt a linket: ps2info a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1063728571 (PS2 dvd írás hogyan topic fejlécébe.
    Köszönöm
  • lamase
    Kérem valamelyik moderátort rakja be ezt a http://www.sg.hu/galeria/1142528926/11425289261160415520.jpg bannert a http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1147512054 fórumba, és ha lehet írja át a fórum címét Grand Theft Auto: Vice City Stories-ra.
  • Kaplan
    Ja, nem tudom mit képzelsz, hogy intézkedsz anélkül, hogy körülnéznél...

[viccel -.-]
  • Szuperkaraj
    Bátorkodnék szólni, hogy a #400-as számú hozzászólást nem követte intézkedés, és én úgy vélem elkellene egy házigazda az érintett topikba...
  • Sir Quno Jedi
    Köszi, rendi vagy! :D Mondjuk ha vissazolvastál volna, tudnád a topic történetét is...
  • Police88
    nyugodtan lehet írni azt a jóöreg DS topicba... minek kell mindennek több topicot nyitni? amúgy nem érdekel ha jólesik irogassatok 100 felé...
  • Sir Quno Jedi
    Olvastad a fejlécet?! Szerintem meg marad.
  • Police88
    sztem ez is teljesen felesleges topic: warezmentes ds delete
  • Fyrex
    Törölhető van már topikja itt a konzolosban is!

Köszönöm!
  • Sir Quno Jedi
    Ezt ne itt kérd, mivel oda pl. nekem sincs jogom.
  • Sephi
    Na meg egyszer.

Kerem alasan a Golden Sun c tapikot ami a Jatekosokba van rakjatok ide a Konzolosokba plz!
  • musha
    Seth engedélyével szeretném ebben a topikban lecserléni a jelenlegi bannert erre
    köszi!
  • dinomano
    ...aham... köszi; nem tudom, nekem nagyon bejön a game; sokan szidjak-tul sem ertekelik sehol, jopar bug van benn, B-mozi hangulata van az egesznek; de nekem megis qrvara bejön... :-P
  • Sir Quno Jedi
    Felőlem, bár nem éri meg...
  • dinomano
    Szeretnék topic-ot nyitni "Just Cause (Konzol verziók)" cimmel; ugyanis konzolosok forumaban még nincs ilyen topic, csak a jatekosok forumaban.
  • Sephi
    Kerem alasan a Golden Sun c tapikot ami a Jatekosokba van rakjatok ide a Konzolosokba plz!
  • Seth
    ezt a képet
    Ide kérem bannernak ha stimmel a méret.
    Köszi
  • Lammer
    Plz moderatorok! ez a 2 egyen most maganal van? Topik
    #90389 -> #90392ig...
  • lamase
    Kérem a moderátorokat, hogy ebbe a topicba http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1147512054 rakják be ezt a bannert: http://www.sg.hu/galeria/11425289261158937249.jpg, és ha lehet nevezzék át GTA: Vice City Stories-ra. Köszönöm!
  • Skyner
    Hello!

Szeretném átadni az általam nyitott topikban a házigazdai jogot Lammer barátomnak.
    Előre is köszönöm, sziasztok!
  • Hassan B
    Kösssz a segítséget...
  • Fyrex
    Zárható van már topikja!

köszönöm!
  • Hassan B
    Üdv!

Bettenétek ezt ide?
    Az eredeti mérete 774 x 220

Előre is köszi.
  • Papesz
    Dear mods,

Nem gondolkodtatok még azon, hogy azoknak is büntetőpontot osztogassatok, akik nagyon okosnak képzelik magukat?

De nekem már az is elég lenne, ha a LEGO Star Wars II topicból kitakarítaná valaki a flémet. Az első 10 hozzászólás között sok ilyen van. Előre is köszönöm!
  • Sir Quno Jedi
    dán
  • Tinman #423
    Legyetek szívesek a Xenosaga 3 topichoz EZT a bannert berakni.

Köszönöm!

• Sir Quno Jedi
    A valaha is írt 22 hzsz.-ének nagy részét erre használta el most. Büntipont, de következőre ban.
  • Csacsi
    Itt az #5974

Itt a #7104

És állítólag van még.
  • Dzson
    Csatlakozom az előttem szólóhoz.
  • Super DANTE
    http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=superdante

A modiknak üzenem, hogy lőjjétek már le a fenti cuccot! Köszönöm!