Moderátornak

← ElőzőOldal 32 / 32

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen! És "magyar ember2"-t! 😊

CHEAPBOY
Ujra Versiont akarunk latni!!! A nep ezt koveteli<#mf1>

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Martin576
Ebben én nem tudok lépni, írj kérlek egy levelet az SG moderátori címére, a "fõgonoszunk" majd intézkedik.

jo akkor kérem vissza a nevemet (Version), és 5 csillagot mer már 5 éve itt rohadok 😊

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

UNREG
na, védjegy, nem névjegy.

UNREG
Inkább a nickedet kérd vissza, szinte névjegy az már... 😊)
Megaztán jobb is mint, ez a Vers... hátha Martin elintézi.

én is, tessék adni több csillagot, ha már egyszer a nickemet töröltétek😊

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

CHEAPBOY
Mar 4 eve koptatnam itt a billentyuzetet..... ? <#buck>

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

egy csillagot minden VIP forumozo azonnal kap
egyébként évenként egyszer jár, szóval nem veszítenél semmit, csak a másodikat fél évvel késõbb kapnád meg

Magic Boy
Bocs a zavarásért,de megtenné valamelyikõtök,hogy DiabloDebil öszes eddigi és jövõbeni hozászólását törli a Wehrmacht, Waffen SS fórumrol!
elõre is köszönöm!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Taranov
Nem változtatható meg.

St:
"Mindenkinek, aki kérdezni fogja: nem lehet átírni nicket. Régen lehetett (pl. Relaks), amikor még nem volt privátüzenet, logó, meg minden bizbasz, de most már túl sok adattábla van összekapcsolva és marhára bonyolult egy nicket átírni, kb. 10-15 perc munka, amit nem vállalok be."

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Lehet nem ide kellene jönnie, de ha dduma nicken regeltem magam, ezt sehgoy nem írhatom át másmilyenre? Ez má kiscsillagocskás. 😊 Nem akarok kiccsillagocska nélkül élni... 😊

http://lolscript.uw.hu , mIRC script, IRC tipp ... Nem vagyok agresszív, letépem a fejed! Tévedni emberi dolog. Másra kenni még emberibb...

mukika
Moderálási alapelvek:

link

Martin576
Mindent a tisztelt és kultúrált fórumozók kényelméért.

Ezúton kérek mindenkit, ide ezután csak a témába vágó hozzászólások jöjjenek!

← ElőzőOldal 32 / 32