1580
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • aabyssx
    Még sehol sem láttam ívnek írva. De a gugli is csak 1:1000000 arányban...
    ...de amúgy csak erre jártam.

/ fütty-fütty-fütty, tova'battyog
  • Sir Quno Jedi
    Dán.
  • Sephi
    Megkerem a moderatort hogy a

Metal Gear Solid 4 c. topikot irja at

Metal Gear Solid IV - Guns Of The Patriots
  • turho
    Köszi
  • Sir Quno Jedi
    Dán!
  • CSOCSO
    Nintendo Revolution topiknak tegyetek be ezt a logot:
    PLS

es irjatok at a topic cimet Nintendo Wii -ra! es ha lehet az alcimet "Codename : Revolution"
  • turho
    Jó, akkor a köcsögséget belőle, vagy az egészet.
  • turho
    Köszöntem szépen.....
  • Sir Quno Jedi
    Nemmondod?! :D
  • turho
    Délelőtt 10-kor kértem hogy légyszi töröljétek :)
  • Sir Quno Jedi
    Megint hupákoltok!!!
  • turho
    Kérem törölni az egészet :( bocs már...
  • DanielT
    Könyörgöm, a Gamecube-ot nem kell odaírni mögé, nem jelent meg más gépre.
  • turho
    Hali! Resi 0 című topicomnak, félreértés miatt, adjatok már légyszíves: "Resident Evil 0 - Gamecube" címet. Köszönöm előre is.
  • uu
    nem is lehet tobbet mondani. majd innen is torlik es vegre nem baszogatja tovabb a masikat (legalabbis itt). addigis hagy spammelje ki magat.
  • Lammer
    latom felfogtad a lenyeget... csak igy tovabb... en csak ennyit tudok mondani! gg
  • MacrosTheBlack
    Mit is kell "letenni az asztalra"? Ha beírom én is 100x hogy pc suxx, akkor én is olyan májer leszek mint te meg uu?
  • MacrosTheBlack
    Személyeskedni nincs jogod. Flémelni szintén. Ha mégis megteszed, akkor meg ne azon csodálkozz hogy egyeseknek az nem fog tetszeni. Legfőképp pedig ne azért sipákolj moderátorért, amit pont te magad követsz el! Fogtad?
  • uu
    nehez felfognod hogy ez a sajat topikunk es azt mondunk benne amit akarunk??? nem mi mentunk at a pc-s forumba es ugattunk ossze vissza hanem te jottel ide. nem veletlen hogy teged torolnek minket meg nem. ne hiszteriazzal hanem menjel fikazni a konzolokat a pc-s forumba, nem kivancsi rad itt senki.
  • Lammer
    figyelj... te eddig csak provokalni jartal be... egy deka konzolos hirt sem tettel be, nem tettel semmit sem a konzolos arcokert... stbstb... igy szerintem nincs is jogalapod felhabordni... tanulj meg viselkedni, fokepp ne provokalj, ne szemelyeskedj... majd ha leteszel te is annyit az asztalra mint uu es a tobbiek, akkor lesz min felhaborodnod... htx gg no re...
  • MacrosTheBlack
    De provokálod, mert amíg nem kezded el a minden "pc szar, minden pc-s hülye" dumádat, addig nincs vita.
  • uu
    azert mert nem en provokoltam a pc-seket a pc-s forumban hanem a te provokaltad a konzolosokat a konzolos forumban:) megis mitgondolsz bejossz a masik topikjaba es aztcsinalsz amit akarsz?
  • MacrosTheBlack
    És ezt: sztem fogyatekos meg: mondom en. vagy 8 eves vagy fogyatekos? Te vagy a legelvakultabb konzolos, provokálod a pc-seket, aztán meg itt siránkozol? Az ilyen személyeskedések vajon miért nem kerülnek törlésre?
  • uu
    naja. sot a gyerek igencsak antikonzolos es nem igazan ertem mit keres itt a konzolosok forumaban egyaltalan. nemtudom hogy el lehet e tavolitani de valamit tenni kene.
  • Lammer
    csatlakozom... sorozatos forumbomlaszto, kotekedo hszeivel(amik ahogy nezem, torolve lettek javareszt) rontja a forum "szellemet" a t.(?) forumozo... :C
  • uu
    #65198 hat szabad ezt?
  • Laky
    először egyeztetni kéne a topiclakókkal :)
  • Nasty Playable
    Hello!
    A DS topicba kilehetne rakni ezt a linket? www.nintendods.freeblog.hu
    Ez az egyetlen DS-es hírportál,és biztos sokak olvasnák :)
    Előre is köszönöm
  • Sheltem
    Sziasztok

A nintendo ds topicban a #7425ös hozzászólást légyszíves valaki törölje elrontottam a képkivágást. Előre is köszi.
  • Vaxi
    ez egy törölni való marhaság :D
  • leveskocka

na ez mi?
  • doubleW
    akkor már inkább az olyan pc-s játéktopikokat kéne törölni, amelyek megtalálhatóak a konzolosok között.há de nem?papesznek igaza van!
  • DanielT
    Kemény kézzel

Más néven már banolták elég gyorsan, nem tanult belőle.
  • akyyy
    pont ezt akartam kérdezni, ez tényleg elég fura!
  • Papesz
    Sziasztok modok!

Az lenne a kérdésem, hogy a Konzolosok fórumán miért lett lezárva az Ice Age 2 topic? Paranoia zárta le, az indoklásában az szerepel, hogy van már ilyen téma a Játékosok fórumán.

Nos, én megnéztem, többek között NFS Most Wanted, Prince Of Persia 3, GTA San Andreas is van a Játékosok fórumán, de ezeket a topicokat itt mégsem zárta be senki. Nekem az a logikus, hogy akinek konzolja van, az ide jön fórumozni, aki PC-n szeret játszani, az meg megy a Játékosok fórumára.

Ha valamiben tévednék, akkor elnézést, de várom mielőbbi reagálásaitokat.

Előre is köszönöm.
  • doubleW
    ha lehet, kérném a psp topikban levő #5915 és #5916 számú hozzászólásomat törölni, mert rossz ill. régi infót raktam be véletlen, javitottam is, csak félrevezető vagy zavaró lehet.köszi
  • dinomano
    Final Fantasy XII topicban Unknow picit sértő stilusban nyomul; légyszi nézd meg please... köszi!
  • JohnnySmith
    GT4 topikban légyszi egy két büntipont dakela nevű versenyzőnek.
  • Al Age
    Könyörgöm a GT4 topikban tegyen valaki rendet... szánalmas ami itt folyik kb 200 hsz óta...
    Remélem kiosztásra kerül egykét büntipont.
  • Fyrex
    uu te sem gondolod komolyan ps4 topikot remélem...

ha meg még felis vagy háborodva az már télleg lol...