1580
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • maffioso
    ajánlom figyelmetekbe KIIR-t amit a psp-s forumban művel és egy pü-je is :

Egy névtelen kis pondró vagy, úgyhogy nem is foglalkozom veled, szart sem érsz, főleg ezzel a geciskedéssel, amit fórumon levágsz, meg a nagymenő beszólásaiddal, egy senkiházi parasztgeci vagy, és én itt le is zártam a témát...
  • Papesz
    Alkalomadtán zárjátok már be a Pcsx2 Win31 Megy? topicot. Ezer ilyen nyílik nap mint nap, itt is van már jópár, de valamiért nem tudjuk megmagyarázni az értetleneknek, hogy nem tudnak számítógépen PS2-es játékokkal játszani.

Előre is köszi.
  • t0mmy #367
    már én is írtam nekik de nem valami aktivan megy ez... :S
  • Akos 001
    Ez valami vicc?
  • ColdFire
    Lacc: Ha jó a többieknek is akkor átadom, tényleg nincs manapság erre sok időm.
  • ColdFire
    PSP topikban szeretnék házigazda jogot kérni, Lacc már átengedte a helyét, a [email protected] pedig senki nem ad nekem jogot, még vissza sem írnak...
    Légyszíves...
  • bertino
    köszönjük
  • bertino
    #353 plíííz
  • Cat #361
    miért nem szoltok laccnak? ő a házigazda ott.
  • Papesz
    Elég lett?

Én már a #352-ben szóltam. Nagyjából azóta nem is megyek be abba a topicba, mert nincs miért.
  • turho
    Ideje a psp rovatot moderálni vagy megszüntetni 1-2 nicket. Előre is köszönöm...
  • Al Age
    Kollektív megegyezés alapján szeretnénk, ha az Ismerd fel a játékot - Csak konzolos játék. topik házigazdája ColdFire lehetne.

Köszi előre is!
  • Sir Quno Jedi
    HOva???
  • RaZoK
    ide kellene egy házigazda.

• turho
    Hát, nem sok hsz maradna, de ami ott megy, elég lealjasult viselkedés...
  • CrucifX
    http://www.lowrez.hu/x360/ ->ezt a linket be kéne tenni szép nagy betűkkel a topikbanner alá (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1116192007), ha lehet - köszi :)
  • james69holden
    Valaki legyen olyan kedves és az XBOX360 topicban a banner alá rakja be "FAQ" vagy "ELŐSZÖR EZT OLVASD EL ÉS UTÁNA KÉRDEZZ!" néven ezt a címet: http://www.lowrez.hu/x360/
  • Papesz
    Srácok, nem lehetne törölni a PSP topicból a több száz(!) anyázó hozzászólást?
  • james69holden
    thx!
  • Sir Quno Jedi
    Dán!
  • james69holden
    EZT a képet rakjátok be annak a topicnak a bannerjébe pls
  • UNREG
    A leáldozott topikból a #75444-et töröljétek plíz, rossz helyről lett linkelve.
  • Lammer
    "sajnos" mar keso... ;)
  • DanielT
    Vétóznám a büntetését, mert állati szórakoztató :) Hagyjuk kiteljesedni, lehet még belőle valami :)
  • Istencsászár
    Folyt. #72188
  • Istencsászár
    Pc leáldozott tápik:

"© peti193 ma 20:51 | Privát | Válasz | #72184
    RETARDÁLT AZ A JÓ ÉDES CIGÁNY KURVA ANYÁD AZ AMELYIK A VILÁGRA SZÜLT TE KIS SZARÉLETŰ!!!!!!!!!JA ÉS NEM LETTEM BANNOLVA TE KIS MELEG FASZ"
  • Palinko
    innen a 70. hozzászólás szerintem moderálandó..
  • jointeer
    jaigen, a címet nem mondtam, Sonic the hedgehog, köszi
  • jointeer
    tehát továbbra is ennek a topiknak a címét szíveskedjenek a kedves moderátor urak átírni, köszönöm
  • turho
    Sziasztok, szerintem meg de.
  • peti193
    sziasztok ne rugjatok ki
  • Cat #338
    hát akkor csináld meg kisebben...
  • Fido4life
    ezt a képet persze kisebben, be tudnátok rakni bannerként ide ? Előre is kösz !
  • God of War
    léci már a #244est is léci köszike:)
  • moralosan
    A #210es témába kapcsolódik, a többi már nem.
  • God of War
    Inkább a #210től a #243ig.
    Köszi
  • moralosan
    Kérlek Ó Nagyd Modik töröljétek a kommenteket a Tekken 6 topicban mondjuk a #211-estől #243-asig.
    Előre is köszönöm!

topic
  • Magnumrolcsi
    Link hozzá.
  • God of War
    Minnél elöbb plíz
  • God of War
    megkérnék valakit hogy a gears of war topicot törölje
    Elöre is kösz