1580

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
ajánlom figyelmetekbe KIIR-t amit a psp-s forumban művel és egy pü-je is :
Egy névtelen kis pondró vagy, úgyhogy nem is foglalkozom veled, szart sem érsz, főleg ezzel a geciskedéssel, amit fórumon levágsz, meg a nagymenő beszólásaiddal, egy senkiházi parasztgeci vagy, és én itt le is zártam a témát... -
Papesz #368 Alkalomadtán zárjátok már be a Pcsx2 Win31 Megy? topicot. Ezer ilyen nyílik nap mint nap, itt is van már jópár, de valamiért nem tudjuk megmagyarázni az értetleneknek, hogy nem tudnak számítógépen PS2-es játékokkal játszani.
Előre is köszi. -
már én is írtam nekik de nem valami aktivan megy ez... :S -
Ez valami vicc? -
Lacc: Ha jó a többieknek is akkor átadom, tényleg nincs manapság erre sok időm. -
PSP topikban szeretnék házigazda jogot kérni, Lacc már átengedte a helyét, a [email protected] pedig senki nem ad nekem jogot, még vissza sem írnak...
Légyszíves... -
köszönjük
-
#353 plíííz
-
Cat #361 miért nem szoltok laccnak? ő a házigazda ott. -
Papesz #360 Elég lett? 
Én már a #352-ben szóltam. Nagyjából azóta nem is megyek be abba a topicba, mert nincs miért. -
turho #359 Ideje a psp rovatot moderálni vagy megszüntetni 1-2 nicket. Előre is köszönöm... -
Kollektív megegyezés alapján szeretnénk, ha az Ismerd fel a játékot - Csak konzolos játék. topik házigazdája ColdFire lehetne.
Köszi előre is! -
HOva??? -
ide kellene egy házigazda.
-
turho #355 Hát, nem sok hsz maradna, de ami ott megy, elég lealjasult viselkedés... -
http://www.lowrez.hu/x360/ ->ezt a linket be kéne tenni szép nagy betűkkel a topikbanner alá (http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1116192007), ha lehet - köszi :) -
Valaki legyen olyan kedves és az XBOX360 topicban a banner alá rakja be "FAQ" vagy "ELŐSZÖR EZT OLVASD EL ÉS UTÁNA KÉRDEZZ!" néven ezt a címet: http://www.lowrez.hu/x360/
-
Papesz #352 Srácok, nem lehetne törölni a PSP topicból a több száz(!) anyázó hozzászólást? -
thx!
-
Dán! -
EZT a képet rakjátok be annak a topicnak a bannerjébe pls
-
A leáldozott topikból a #75444-et töröljétek plíz, rossz helyről lett linkelve. -
"sajnos" mar keso... ;) -
Vétóznám a büntetését, mert állati szórakoztató :) Hagyjuk kiteljesedni, lehet még belőle valami :) -
Folyt. #72188 -
Pc leáldozott tápik:
"© peti193 ma 20:51 | Privát | Válasz | #72184
RETARDÁLT AZ A JÓ ÉDES CIGÁNY KURVA ANYÁD AZ AMELYIK A VILÁGRA SZÜLT TE KIS SZARÉLETŰ!!!!!!!!!JA ÉS NEM LETTEM BANNOLVA TE KIS MELEG FASZ" -
innen a 70. hozzászólás szerintem moderálandó.. -
jaigen, a címet nem mondtam, Sonic the hedgehog, köszi
-
tehát továbbra is ennek a topiknak a címét szíveskedjenek a kedves moderátor urak átírni, köszönöm -
turho #340 Sziasztok, szerintem meg de. -
sziasztok ne rugjatok ki -
Cat #338 hát akkor csináld meg kisebben... -
ezt a képet persze kisebben, be tudnátok rakni bannerként ide ? Előre is kösz ! -
léci már a #244est is léci köszike:) -
moralosan #335 A #210es témába kapcsolódik, a többi már nem. -
Inkább a #210től a #243ig.
Köszi -
moralosan #333 Kérlek Ó Nagyd Modik töröljétek a kommenteket a Tekken 6 topicban mondjuk a #211-estől #243-asig.
Előre is köszönöm!
topic -
Link hozzá. -
Minnél elöbb plíz -
megkérnék valakit hogy a gears of war topicot törölje
Elöre is kösz