1580
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
#289 irtam poenbol, de lol lenne ha valamelyik modot fal ele allitanak es golyo:P
erdekes hogy ilyenkor masfel perc alatt tudnak torolgetni de ha bannert kell berakni az raer napokig:) -
#288 akkor irj reklamáló levelet:) -
#287 hat arra nem valaszoltal. szokasok alapjan nem torolhetnek topikot, foleg az alapjan nem hogy a pc-s forumba mi szokas. -
#286 ugy hogy felvagy háborodva, hogy miért törölték, én csak válaszoltam:) -
#285 aha, tokjo. de ez most hogy jon ide? -
#284 én sehol, pcs fórumba ez a szokás... -
#283 ezt hol olvastad? -
#282 alapszabály: mielőtt nyitsz valamit per/pill játék/konzol fórumba, valami hovatalos infot megkell adnod szal legyen alapja... ( gumiba nyithatsz ps4et ott senki nemfog szolni.. ) -
#281 nem igazan erdekel hogy neked tetszik e vagy nem, megfelelt az sg forum szabalyainak, igy a torlesre nem volt joga senkinek. -
#280 Nem én töröltem, de egyet értek a törléssel. Szerinted mit lehet beszélni egy olyan dologról, amiről még semmi sincs? Csak azért, hogy a t eneved legyen tipicnyitásnál ez kicsit feltünési viszketegség. Ha meg tudsz a semmiről beszélgetni, akkor irány a gumi. -
#279 szerintem meg nem, de halistennek emiatt nem lehetne torolni topikot. a kerdesem fenn all, ki torolte a topikomat es miert. -
#278 talán mer nincs bejelentve ( és még a 3 sem jött ki ) szvsz felesleges tápig:) -
#277 he? ez most mi volt?
ki torolte a topicomat es miert? -
#276 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1142513801
Elég LOL topic. -
#275 ezt a bannert legyetek szivesek rakjatok be ide
thx -
#274 Továbbá ezt ide -
#273 Ezt a bannert szeretném kérni ide
előre is kösz! -
#272 Kösz.. -
#271 ezt a bannert kérnénk ide, htxvm -
#270 Berakjátok még ma ? -
#269 Mért ? Tök aranyos az a béka.. Amúgy már feltöltöttem.. -
Cat #268 rakjátok már SG galériába, mert csak béka fog bejönni. -
#267 hidd el, így sokkal jobban mutat majd :) -
#266 Na akkor: ezt
kérném ide Előre is kössz ! -
#265 ok, kösz akkor csinálok eggyet.. -
#264 vájnát? kotelezo spamtopiknak lennie, hogy bannert kaphass? -
#263 Amúgy Bannert, bármikor lehet kérni 1 topic-nál ? Mégha még nincs is beindulva annyira... -
#262 lol -
#261 Törölnétek ebből a topicból ezt a hányadék hozzászólást?Kösz Punker,amúgy látom már intézkedtél.:DD [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1141706357]#17[/URL] -
#260 Ezt a topicot plz nevezzétek át "Metroid"-ra! Köszi! -
#259 hi van már egy ilyen topic DEL -
#258 Köszönöm szépen -
#257 Dán! -
#256 Kérem a Moderátort, hogy a Nintendo DS topicban az 5553. hozzászólásban található képet sürgősen törölje ki! -
#255 Ezt a bannert szeretném kérni ide!
Előre is köszönöm! -
#254 delete, thx -
#253 Vanmit! -
#252 Köszi -
#251 Sziasztok
Légyszíves zárjátok be az "Anti Ds lite" topicot hiba volt megnyitnom, sorry. Előre is köszi. -
moralosan #250 belőttem az esetleges ps2 bannert a topicba