1580
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!
SG.hu Discord
-
#209 Az SG fórum teljes stábjának békés, boldog karácsonyt kívánok! Nagyon szép munkát végeznek! Ez a legjobb fórum! -
#208 THX! -
#207 Ott van! Gratula! -
#206 Dán! -
#205 Amennyi hülye van.. Lesz még néhány. Megnyugodhatsz. -
#204 Del Hányszáz psp topic lesz még? :S -
#203 Nem elfelejteni! -
#202 Konzolosok fóruma > PSP 2.60->1.50 firmware
Törölendő topik. Ott a PSP topik... -
#201 T. Moderátorok!
Úgy gondolom a PSP topik megérett egy alapos tisztogatásra...
Minden 2-3 post warezról szól. -
#200 Légyszi rakjátok be ezt:
a GAMECUBE topicba bannernak. Köszi! -
#199 hi szerintemtörölhető már van htx. -
Kou #198 Szia, a hotlinkelt képet vedd ki PC-s leáldozott fórumról, mert k. nagy kibaszás... -
#197 Hmmm már kaptam is jogot köszönöm! -
#196 Nekem olyan 1 - 1,5 hét után jött válasz. Várj türelemmel.
-
#195 St-nek küldj privátüzenetet! Moderátorok nem tundak neked ilyesféle jogot adni (én legalábbis nem). -
#194 Hi!
Pár napja küldtem e-mailt h szeretnék házigazda jogot a NintendoDS topic(om)ba...
Megoldható lenne?
-
#193 Tőlem nem kapsz, ha kapsz, azt mástól fogod. :D -
#192 Dán! -
#191 ilyen már van
DEL -
#190 daf jam
mármint amit nyitottam -
#189 kérlek ne kapjak büntit -
#188 Hi!
PC-s játékok leáldozott topicban killer1983 folyamatosan a saját gagyi oldalait reklámozza és már többször megkértük (szépen és kevésbé szépen), hogy felejtse el a topicot. Please, valaki intézkedjen. Htx. -
#187 Hova akarsz házigazda jogot szerezni Joci? :P
-
#186 [email protected]
-
#185 privátban? -
#184 Házigazda jogot hogyan lehet szerezni? -
#183 Jó ötlet volt, nagyon jól mutat -
#182 Köszönöm! -
#181 Dán ! -
#180 Hi!
Légyszi tegyétek be a DS topicba ezt a bannert:
-
#179 Köszi szépen, hogy átirtátok a Budokai topicot thanx! -
#178 Most már van benne hasznos info is. DE lezárjuk, folytassák a HDD-s topikban. -
#177 Inkább összehúztam. -
#176 Szeretnék egy olyat kérnia ha megoldható, hogy a Dragonball Z: Budokai... című topicnak a "rövid címét" átírnátok Dragonball Z: Budokai 4. re mert igy lenne hejjén való ha már ezt nem lehet kiírni (Dragonball Z: Budokai Tenkaichi) amiért majdnem felrobbantam ugyanis 30 karaktert lehet kírni címnek és ez 31 volt! -
#175 szerintetek erre szükség vaN? -
#174 Már megcsinálta valamelyik modi előttem (danke). St-től lehet kérni, de nem hiszem, hogy csak úgy adna. -
#173 thx a banner betételét please az ezzel kapcsolatos hozzá szólásokat töröljétk vagy ha szabadna kérnem házigazda jogot akkor én megtenném helyettetek is ha nem akkor a kitörlendő részek=
#14, #15, #16, #17 és #21 thx még egyszer. -
#172 Offolást kérlek mellőzzétek :D -
#171 Gáboron kivül valami mozgás??? :DDD -
Gábor #170 Nem :)