Moderátornak

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Házigazda jogot kérnék a Konzolosok fóruma ---> Resident Evil 4 topikba amit mellesleg én nyitottam.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Tidus
52 hozzászólás

Tidus
Szeretném megkérni valameik moderátort,hogy törölje a diablo topivot.elõre is kössz.

Super Mario
Azt hittem, hogy ezzel én vagyok egyedül.

https://supermario4ever.wordpress.com

PyRex
ez van 😞 de valahol kell húzni egy határt, mert kezd veled elszaladni a ló...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

aabyssx
<#shakehead>

www.youtube.com/aabyssx

PyRex
Valaki nézzen már be a "PC-s játékoknak leáldozott" topicba. Nem elég, hogy abbyssx minden nap teleflame-eli képekkel a fórumot és közli, hogy mely játékok a szarok (reagálni sem igazán lehet rá és rohadt unalmas - miért nem nyit magának saját topicot erre??), de amikor ezt immár sokadjára szóvá teszem, erre õ egymás f*aszának a sz*pását emlegeti, akkor mondjuk felvetõdik bennem, hogy ilyeneket miért engednek ide...?

Az említett incidens a #36651 hsz-ben keresendõ... http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1066683042

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Bogyi007
ez az.

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Lammer
talan ha beirtad volna, hogy sorry ratalaltam, torolheto vagy valami ilyesmi, namind1

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Bogyi007
talán ha megnézted volna a beírás idõpontját. Mindegy

Bogyi007 a legtitkosabb titkosügynök, a titkát sosem tudhatod meg, akik megtudták már nem tudják elmondani....

Lammer
egyem azt az erzekeny lelked, de akkor miert nem irtad utana, hogy sorry utana talaltam ra a topikra, en biztos beirtam volna, ha hibazok, emberi dolog, senki sem tokeletes... btw szerencsed, hogy nem kaptal buntit...

Bogyi007
Csak egy reagálás, a kérdéses topicba utánna írtam be miután megmutattad hogy van. Nem elõtte, legalább ne nézz idiótának okés?

Lammer
no comment, inkabb less be a c64be

Bogyi007
Nem az értelemtõl függ, stimplán nem tudtam. Bocsánatkérést várok tõled. Én sem nevezlek bunkónak. Mert valami nyominak állítassz be.

Bogyi007
Már nem azért, de azért mert nem járatos valaki egy témában, nem kellene így lereagálni...

Lammer

Super Mario
Inkább Sonic the Hedgehog. Úgy tünik, ez máig nem sikerült.

https://supermario4ever.wordpress.com

Lammer
ehh szeretnek hazigazdi lenni a PS2 játékok winchesterrõl topikban, ugyanis elsokezbol tudom(fizikai jobaratom, irassak vele levelet?), hogy a topik inditoja nem(nagyon) fogja latogatni a forumot...
thnx

musha
ez máshol is pont így van...😞

Lammer
AZ nagyon durva beszolas volt, es lehet megkoveztek de egy kover buntipont jarna a masik felnek is, iszonyat az a szoveg... mondom ugy hogy konzolos vagyok, de ez aze meleg beszolas volt...
kezd: "ugyes vagy bazmeg nagy fantaziat igenyelt ..." <#ijedt>
Amugy csak lesek, hogy ezt buntetlenul meg lehet uszni, de ha mar az ember a zsido szot marcsak a szajara is veszi azonnal harapnak... hat ez erdekes...

Davidus
zajlik az élet😄

V9ykn8_TZL0

Kaplan
Hehe 😊)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Hátö passz. A szokásos pc vs konzol vita ment, aztán átment anyázásba. Hogy ki kezdte, azt már nemtom, de a végére elég durva lett. 😊

A kemény munka a későbbiekben megtérül. A lustaság viszont azonnal.

Kaplan
LOL😛
Egy 2-3 órát nem voltam ás 400-500 +komment lett.
Mibõl pattanki ki a szappanopera ? 😄

Gondolom érdektelenség. A pc-s lett a nagy anyázótopik. 😊

Kaplan
Akkor jól emlékszem 😊
S mi lett a sorsa ? 😄

Volt már. 😊

Kaplan
Amúgy nektek is (PC-seknek) teljesen jogotokban állna egy Konzol játékoknak leáldozott.... c. topikot nyitni , nem tudom mit szívózól.

Kaplan
Nyugszik a beteg...

[Jakuza]
Mondjuk eleve mar az ilyen cimu topic letezese szerintem nem ildomos.
Mar tobben felhivtuk a figyelmet, hogy torolni, vagy bezarni kene, mert csak a flamet szul, a konzolosok felsobbrendu megnyilatkozasa es a masik oldal e topicban torteno fikazasa.
Meg arra se vettek faradsagot maguknak a konzolosok, hogy hazigazda jogot kerjenek, hogy torolni tudjak a flamet.
Mondjuk en szivesen elvalalom, akkor tuti nem lesz benne tobb anyazas, se flameles.<#hehe>

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Szoval ha engem banolnak ezert akkor lehet
UU-t, Oldern the 1et, CHEAPBOYT es sorolhatnam

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

[Jakuza]
Amugy a 30230al kapcsolatban ajanlom elolvasni mire lett a valasz.

ma 13:59 | Privát | Válasz | #30189

ugyes vagy bazmeg nagy fantaziat igenyelt ez a hsz. anyadat biztos fun lenne megbaszni ha nem doglott volna meg tripperben. apad is jo arc lehet a mocskos retkes kancigany este buzologve hazajott a banya utani kocsmazastol aztan felholtan megbaszta anyadat aki aztan epphogy kinyomott egy ilyen kis degeneralt fattyat magabol az lettel te😊

Válasz '' üzenetére (#30187)

Lehet banolni itt is.

a #30172-rol meg gondolom erre a sorra gondolsz.
Hiszen ha leirja valaki, hogy zsido szemlelet, akkor jon a kurvaanyad te paraszt. Igen ez a pelda az elozo hozzaszolasokra, csak felfogni nem tudod.

Igen valoban leirtam, hogy zsido szemlelet es erre az okos konzolos irta, hogy
a kurvaanyad te paraszt.

[Jakuza]
Ja es meg valami ha ban akkor a 3 masik konzolost is bannolni veled az elen aki anyazott.
Valamint a topicot lezarni, mert csak a PCsek sertegetese zajlik csak benne, ami serti egy-par ember szemet.
Aztan lehet letre hozni egy olyan topicot, hogy "Legjobb konzolos jatekok", nem a fikazos cimu flame topic-al kell a masik mebrek tulajdonat sertegetni
Ja es nehogy elmenj a mamadhoz is sirni, ha nem hagyja valaki,hogy sertegessek.

[Jakuza]
Majd ha nem kezdtek el anyazni.
A masik fele te vagy csak olyan okos, hogy azt hiszed egy bantol nem lehet ujra regisztralni.

Oldern the 1st
Jakuza. Pc-s játékoknak leáldozott topik, már túlment minden határon az ember.

Offol, figyelmen kívül hagyja a másik hozzászólásait, ráadásul most már undorítóan mocskolódik is. Sürgõs intézkedést kérnék, ha lehet. (ban?)

(példa: " #30230, #30172, és több oldalnyi felesleges és senki által nem kívánt flame)

Lammer
buntiszagot erzek...
"keretlen reklam"
pl.

Pcs lealdozott... #27969 beszolas

Szimpla ps2 topik... #4803

insp
Nálam ez az eset áll fenn. <#rinya><#rinya><#rinya>

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

DanielT
Büntit 100% hogy nem fog kapni, mert nem ellenkezik a szabályzattal.

Az más kérdés, hogy megölném az illetõt ha épp ezzel játszanék 😄
insp
A PC-s játékoknak leáldozott #27638

Ez egy akkora megaspoiler, hogy elbaszta teljesen a játékélményt. Nem szeretek mószerolni, de egy büntetõpontot igazán kaphatna.

\"It is the near future. The apocalypse has had an apocalypse.\"

jointeer
a sonic cat topicot kéretik átnevezni Sonic-ra. köszönöm.

köcsög

rezsofiz
Miért kéne törölni? Ez a konzolosoknak van, a másik meg PC-seknek. A büntipont meg kijárna azoknak akik teleszpemmelték a topicot!

sazl : c

DanielT
Talán légyszíves.

Büntit bele!
boy90

Gran turismo 4ever

Kaplan
+1*!
#77 pls!

Ide ---- > Killer 7 topik

Kaplan
http://residentevilhun.uw.hu/kaplank/Killer7.jpg
Kéretik ez a képet a Killer 7 topikba bannernak. 😊

petyka2
Épitõ jellegü ez a topic ez tény...<#wilting>
Ahogy olvasom egy-két mbernek nem tetszik a másik hozzá,ill.beszólása...
Ezt el lehet kerülni az érintett totyik kerülésével-mivel nem vagyok b**i,nem járok a kék osztrigába...Ill.a vitákhoz is két mber kell...<#worship>

Az élet egy xar játék,de kib****tt jó a grafikája...

DanielT
Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy Verison megint semmi mást nem csinál, csak direkt flémel és provokál. Tönkreteszi mások kultúrált fórumozását. Meddig teheti ezt büntetlenül?
cenobite
Jaaaaaaaaa, hogy nem tudsz válaszolni, mert kib*sztak...? Óóóhhh, ezek a csúnya-csúnnnnnyyya moderátorok...!

gamertag: kenobita

cenobite
Tényleg nem unod?

gamertag: kenobita

És még értelme se lenne... Te tényleg elég lamer vagy. <#mf1>