1580
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

Mielőtt ebben a modtopicban folytatnád a veszekedést, !! KLIKK IDE !!

SG.hu Discord
  • Sakuu
    Lol itt nem mindennapos a bejárás? :D
  • Sakuu
    Akkor megnézted a bannert a topikab hogy jo -e mert ha jo akkor be tennéd?+ a másik hogy kitől tudnék kérni akkor jogot a topika?
  • Sir Quno Jedi
    Takarítva. Megjegyzem ezért most nem kap büntipontot, remélhetőleg idővel tanul belőle és nem garázdálkodik, hanem fórumozgat inkább tisztességgel.
  • Oldern the 1st
    Killer1983 nem tanul a hibájából, és még mindig reklámozza az oldalát- hely: pc-s játékoknak leáldozott topik.
  • Sir Quno Jedi
    Megtörtént.
  • Laza
    plz #43399 hozzaszolasomat toroljetek ki a 'PC-s jatekoknak lealdozott' topicbol.
    Koszi
  • grizzly21
    flash player kéne swf lejátszásához...
  • Hmuda
    Ne használj FireFoxot. Amúgy a Flash készítőjével beszéld meg, ne velem.
  • Petyus_
    Firefox nekem megnyit egy ablakot, hogy le akarja tölteni az swf file-t.. rohadt idegesítő.
  • Hmuda
    Bocs, megkaptam a privátot, csak épp akkor más dolgom volt és mostanra elfelejtettem. De msot pótolom.

Ezek ellenére még nem kellene ilyen látványosan lehülyézni a modikat.
  • grizzly21
    szoltam le se szarnak
  • Pyx #158
    Ha nagyon akarnátok, biztos megtalálnátok a módját, hogy bekerüljön aza banner... mondjuk privi egy illetékesnek? (pl Hmudának tudom, hogy van ide joga)
  • grizzly21
    egy normális embernek mondjuk 2 perc, jó a moderátoroknak 15, de akkor is!
  • NormalisEmber
    Miért, hány moderátor van az sg-n? Azért gondolom olyan kevés mégsincs hogy ne tudnának egy bannert betenni. Tart az egész vagy 5percig.....
  • grizzly21
    hát ezaz. vagy csinálják vagy mást hagyják csinálni.
  • Lammer
    ne haragisd magadra a modikat... csak jotanacs... sajna a konzolos reszleg el van hanyagolva, pedig vannak arczok akik vallalnak a feladatot... :|
  • grizzly21
    psp banner?
  • grizzly21
    psp banner
  • grizzly21
    ez lol: azért a forumot olvassák:
    "Punker 1 db büntetőpontot adott neked.

Indoklás:
    "sok f*sz moderátor: biztos dagi kockák azt ülnek a gép előtt egész nap"

Ha te mondod biztos úgy van."
    :DDDD
  • Kaplan
    Én is lennék konzolosok fórumába moderátor, időm van .... de én se tartozok bele a haveri körbe ... :)
  • NormalisEmber
    Ha nyitnánk egy új psp topikot, akkor házigazdaként nem tudjuk betenni a bannert? (lehet hülye kérdés, nem értek hozzá)
  • NormalisEmber
    Azért érdekes hogy mióta mondtuk hogy lesz banner+faq a psp topikban, szinte alig érkezett lyen hogy hogyan downgradereeeeeljek meg mijaazzza a verziószám és hasonlóak. 0 :)))
  • Lammer
    mar kb 3X irtam mailt, hogy lennek konzolos modi, idombe belefer boven, sajna nem tartozom bele a haveri korbe, igy ...
  • rezsofiz
    hja. természetesen legyünk optimisták, és bízzunk benne hogy a modik nem olvassák a modi mélt (ami elég irreális lenne), nem pedig csak leszarják (pedig nem értem mi okuk lenne rá. beismerni egy hibát olyan nagy dolog?)akkor mégegyszer modikák: nyissátok kifele a path of neo konzolos topikot, és legközelebb nézzetek szét előbb
  • Lammer
    Ezt mar eszrevettem tobbszor, hogy bezarjak a konzolos temat, mert van jatekos tema is, csak azt nem veszik eszre, hogy teljesen mas a konzolos anyag... EN mar irtam tobbszor levelet a moderator mailre, hogy lennek szivesen konzolos modi, az ilyen konzolos topgzaras, konzolos bannerek beszurasa, jogok, buntik osztasa beleferne boven az idombe... hat sz*rtak ram, mindannyiszor, meg valaszra sem meltattak... En segitenek...
  • rezsofiz
    lol
    tényleg volt olyan hülye aki bezárta, hogy meg se nézte hogy a másik path of neo-s topik a játékosok fórumában van? :)
    istenem
  • grizzly21
    na de közben már bejött neked is.
    szolj már 1-2 modi haverodnak akkor ha te nem tucc berakni
  • Kandurex
    Ide nincs jogom. Azért írtam, mert tegnap ment a rinya, hogy ide senki nem jár (mod), közben kaptam választ rá, hogy miért, és azt osztottam meg veletek. #135, #136
  • grizzly21
    akkor rakd be.
    azért nem ment, mert FF alatt nincs megfelelő flash playered.
    tölts le.
    hát nem tudom miért várjátok el, hogy ingyen webdesigner szintű bannereket csináljon mindenki szabadidejében? az esgések meg szedik be a látogattottság miatt a sok ZS-t, kicsit furcsa de mindenképp jövedelmező eljárás:S
  • Kandurex
    Ezért lesznek változások. Egyébként explorerel tényleg jó, firefox alatt nem ment :/
  • Kaplan
    Én is megnéztem a PSP flasht, teljesen jó. Minden rendbe van s még igényes is. Tényleg jó lenne ha beraknátok.
  • grizzly21
    nem akarok összeveszni veletek de ti milyen lolok vagytok kis modik:)
    ez egy flash playerrel lejátszandó flash, akármelyik böngészővel elindul, ha azon van flash player...mindenkinek ment. azért mert neked nem ment attól még nem gagyi: és egyébként 1 éve programozok flashben, és ennél
    (sokkal)jobb bannert nem láttam még az esgén. ami egyébként tele van igénytelenekkel.
    mondj egy jobb méretet. mellesleg ez a méret a TÖKÉLETES, hogy olvasni lehessen a külsö txt file-t betöltő flash-t. Szard már le mi a szabály, leprogramozták az esgét elég jól pár éve, és azóta minden topik azért megy mert a topiklakók fejlesztik maguknak ingyen...
  • Kandurex
    És a hivatalos álláspont szerint ezeket a közeljövőben még komolyabban kell venni. Szóval figyeljetek a méretekre és az igényességre.
  • Kandurex
    A Killer7 -be azért nem került a banner mert iszonyat igénytelen, gyártson az illetékes valami jobbat,.

X360 türhető, de méretezni kell még. (alapul vedd az ittenit)

PSP topikba való SWF epdig ismeretlen gagyi, amit semmi nem akar lejátszani (próbáltam).

...és Cat tökéletesen rátappintott a lényegre. #133
  • grizzly21
    talán nem. talán irhatna valakit a modi nem igy kéne kihuzni belőle
  • Cat #133
    talán azért, mert magas és keskeny bannereket akartok széles és laposak helyett :)
  • deep
    Nem hiszem, mert az okt 24-én kért x360 bannert se tették még ki. Ez meg már több mint 2 hete volt...
  • grizzly21
    halló van itt valaki???
  • NormalisEmber
    A "PSP" topikba bannérként tegyétek be ezt plíz :

banner

Köszi!

• orkenyid
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1126201503
    Valaki szedje ki légyszi a nem oda illő utolsó 3 kommentet