594
-
flashX #74 szereztem bannert! -
flashX #73 csak utánam -
#72 De akkó maj nekem izs ám! -
flashX #71 ok, majd rendelsz később, előszőr letöltöm és meghallgatom aztán rendelsz nyekem izs, ha jó -
#70 Hehhe :-). Megrendeltem, mindennel együtt 21 euró volt, kb 5200 forint. Remélem 19-én már kezdik a kiszállítást. -
flashX #69 te meg a cd-t -
flashX #68 rendeljé nekem is én meg elküldöm neked a pénzt -
#67 Megdumáljuk. -
#66 figy, ha megjön neked, és esetleg mi még nem tudjuk sehonnan leszedni, begrabbelnéd nekünk, és felraknád vhova? (Előre is thx) -
#65 Asszem nem lehet, külföldi rendeléseknél nem nagyon van átvételes fizetés, többnyire csak kártyával lehet. Ma délután rendelem :-). -
flashX #64 az naon jó én is azt fogom, de nekem, nincs kártyám. olyat nem lehet hogy átvételkor kell pénzt fizetni? -
#63 Bizonyám, már lehet pre-orderelni.
-
flashX #62 nem hiszem, mert csak 19én jelenik meg...
vagy má lehet hamarabb rendelni? -
#61 Visa Internet kártyával vásároltam, minden simán ment. Asszem még a héten megrendelem a Signs Of Life-ot is :-D. -
flashX #60 pontosan
[egyetért] -
#59 meg persze sztem ez is nagyon jó szám
de emelett azért jó, mert látszik, hogy ezek rendes srácok, és hálából készitették ezt a számot nekünk, mert sokan visszajeleztek nekik a late goodbye meg a többi miatt. -
flashX #58 jah, megnéztem, érdekes -
#57 azért érdekes ez a szám, mert ez kifejezetten a netre jelent meg. -
#56 http://www.poetsofthefall.com/index.php?p=429
Itt van még 1 szám tőlük, kiváló minőségekben. (192 kbps, 320 kbps, és wav-ban)
Maybe Tomorrow is a Better Day -
#55 ok, holnap körülnézek a mediaban, hátha van egy-két kósza példány... -
#54 Mondd már el lécci, hogy hogyan rendelted a stupido shoptól a cd-ket. Mert fel van sorolva a fizetési módoknál a Visa meg a Mastercard, de van egy 3. mód, és azt irják, hogy nemcsak kártyával lehet fizetni. (csak nemtom az -e az amit keresek) -
flashX #53 simán megéri -
flashX #52 Lehet hogy megrendelem a két single-t -
flashX #51 ÉN IS! -
blackgamer #50 nemtom melyik kiadónál vannak, de nagyobb helyekre pl. MediaMarkt egy-egy cd-t kiküldenek szóval itthon is lehet kapni szinte tuti, csak utána kell járni
illteve magyar csomagküldők, de ott lehetnek meglepetések
http://cd-bolt.lap.hu/
én várnék megjelenés után 3-4 hetet, és addigra itthon is beszerezhető lesz néhány boltban -
#49 Egyszerűen belebolondulok a Lift című számba! Imádom!!!!!! -
#48 Aki tud, figyeljen olyan helyeket, ahol vannak ilyen 0day album tartalmak, mert akkor a következő napokban/hetekben bármikor megjelenhet ott az album. -
#47 de még igy is ez kb. 4400 forint az album, a 2 single cd összesen kb. 1300 ft, tehát 5700ft + postaköltség a 3 cd ára. -
#46 http://www.stupido.fi/shop/eng/index.phtml -
#45 most néztem, tényleg 2,5 euro 1 single cd ára.
A Sings of Life album már drágább, az 17,9 euro -
#44 Jah, engem is érdekelne!!! Most hallgattam meg a Lift című számukat, kurva jó!!!!!! -
flashX #43 Tracklista:
Signs of Life
(Album - January 19th 2005)
1. Lift
2. Overboard
3. Late Goodbye
4. Don't Mess With Me
5. 3 AM
6. Stay
7. Seek You Out
8. Shallow
9. Everything Fades
10. Someone Special
11. Illusion & Dream
12. Sleep
Borító -
flashX #42 és hogyan rendelted? -
#41 Bizony, nem drága, finnországból. És gyorsan megjött, asszem 8-9 nap alatt. -
flashX #40 nézelődtem, csak 2,5euró?! -
flashX #39 és milyen módon? -
flashX #38 postaköltség, meg ilyenekkel együtt 2000?
[nem akarja elhinni] -
flashX #37 Lordz of Brooklyn, ők is naon jóak -
#36 Mindennel együtt nem volt egészen 2000 forint. -
GrimReaper78 #35 hmm, azt a "Lake of Fire" c. számot ki játsza?