594
  • Bandee1987
    Visszatért az atw!

Újra tölthetsz...minden maradt fenn.
  • Bandee1987
    várj, biztos van vmi gond az atw.vel
  • fifi
    Nem tom mi van, de nekem bő fél órája áll...
  • fifi
    nekem is úgy néz ki mivel az atw.hu sem jön be...

[remélem]
  • Bandee1987
    sztem csak vmi karbantartás lehet
  • Bandee1987
    nemtom, de sztem nem törölte senki.
    Maga az atw szerver nem megy
  • fifi
    most akkor mi lesz?
  • Bandee1987
    nem tudom ki volt az....
    talán az atw-s adminok, most nézem én is, hogy letörölték
  • fifi
    nemár...
  • Bandee1987
    vki törölte...
  • fifi
    16%-on megállt... Mi a gond???

• fifi
    Le jött a maxi...

ez a nagybetűs ZENE

mindjárt végzek az albummal is...
  • Noninnyó
    szívesen, váljék egészségedre :)
  • fifi
    én szedem mindkét prezentációt...előre is köszönöm, tudom hogy nem fogok csalódni...

[előre pulzálja autójában a hangerőgombot]

mégegyszer köszi... :)
  • Noninnyó
    akkor jó, beszkenneltem mindent :-)
  • Bandee1987
    semmi, nem szóltam, csak most vettem észre, hogy ott van :)
  • Bandee1987
    figy, megtennéd, hogy a borító elejét is beszkennelnéd? mer ami a poets oft the fall oldalon van, azt nem tudom rendesen átméretezni borítóhoz
  • Noninnyó
    akkor lehet rongyosra hallgatni :-)
  • Bandee1987
    kész a cd :)
  • Bandee1987
    bár én úgy fogom kiirni cd-re, hogy felrakom rá a maybe tomorrow is a better dayt is
  • Bandee1987
    Amúgy ha ha lehetne jellemezném az albumot, mint azt tették külföldi barátaink a potf honlap fórumán:
    1. Lift : Erről a számról azt hiszem nem kell véleményt alkotnom, egyértelműen ő a top. 10/10
    2. Overboard: Nagyon fasza, igazán jó szám így az album elejére, mint új szám. 9/10
    3. Late Goodbye: Úgy érzem, erről sem kell különösebben beszélnem, ez a szám is magáért beszél, bár nekem a lift a number 1. 9.5/10
    4. Don't mess with me: Ez is jó ütős szám, erre már örjöngeni is lehet faszán. 9/10
    5. 3AM: Az előző szám őrjöngése után jól esik egy nyugisabb szám, bár nem tartozik a kedvencem közé. 7.5/10
    6.Stay: Kicsit hasonló a Late Goodbyehoz, bár azt nem veri meg, de eléggé közel jár annak a számnak a szintjéhez. 8/10
    7. Seek you out: Ez sem rossz dal, nem tudok sok mindent mondani róla, bár sztem nem annyira jó, mint pl. az overboard 7/10
    8. Shallow: Ez az egyetlen szám, amit gyengébbenk találtam a többinél, nem rossz, de nekem nem nagyon jön be. 6.5/10
    9. Everything fades: Még a late goodbye maxiról ismerhettem meg ezt a nagyszerű számot, a kedvenceim közé tartozik ez is. 9.5/10
    10.Someone Special: Nagyon kellemes nyugis szám...9/10
    11.Illusion & dream: A sample alapján pár napja azt mondtam, hogy ez egy nagyon fasza számnak ígérkezik, és nem csalódtam...9/10
    12. Sleep: Így a végére egy újabb nyugis szám,egész kellemes, romantikát is érezni a dalban...8.5/10

Összegzés: Az egész album önmagába véve nagyon jó, azt kaptam, amire vártam, a finn fiúk nem okoztak csalódást. 9/10-et mondanék, csakúgy, mint a külföldi fórumozók. Elég ritkán szoktam egy egész albumot ennyire kedvelni, mert általában úgy szokott lenni, hogy az albumok elején vannak a jó számok, a többi meg nagy szar. De ez most kivétel. Itt szinte mindegyik száma nagyon jó az elejétől a végéig
  • flashX
    Kösz.
    Nekem meg a szar hi-fim nem viszi a kedvenc számomat
  • Noninnyó
    én eddig csak 2x hallgattam meg, de naggggyon teccik
  • Noninnyó
    nagyon helyes :-)
  • Bandee1987
    nekem nagyon bejön...irom ki cd-re, holnap benyomatom számtech órán is :)
  • Bandee1987
    Na, fel van küldve a fájl. Felmész a főoldalra és a prezentáció 2 link alatt eléred a rar fájlt. A jelszó: az album 2. szava (magyarul viszontlátásra)
  • Noninnyó
    na bejön az album, emberek? vélemények?
  • flashX
    ok
  • Bandee1987
    amúgy flash, elkezdem mindjárt felrakni a Late Goodbye maxit a tárhelyre, ha fennlesz szólok.
  • Bandee1987
    gyönyörű :)
  • artschiatwork
  • Noninnyó
    Na, mit szóltok? Szép kis kollekció, nemde?
  • Noninnyó

• Bandee1987
    Na, én is letötöltöttem, most csak picit tudok belehallgatni, délután végighallgatom, de amit eddig hallottam az új dalokból, az alapján nekem marhára bejön....
  • Bandee1987
    pár napig fenn marad, utána le lesz törölve.
  • Bandee1987
    Nos, mindenkinek:

http://munkafel.atw.hu

Egyetlen link van az oldalon, töltsd le. A rar fájl jelszava a 161-es hozzászolásnál van leírva
  • Esrohnoil
    Nekem iss léccii.
  • Alien
    Adjatok légyszi valami címet majd, akár privibe, hogy hova toltad fel, én is lerántanám az albumot :) Köszike.
  • Noninnyó
    Jó éjt mindenki! Holnap re.
  • Noninnyó
    Nah végighallgattam srácok, nagyon jó az album, minden egyes szám kitűnő, talán 1 szám volt, ami keményebb, a 4-ik, de az is jó. Lényeg, hogy megérte megvenni. Jó kis csapat a Poets, csak így tovább gyerekek!
    2 perc múlva felér az anyag, töltsétek.