594
-
#234 Visszatért az atw!
Újra tölthetsz...minden maradt fenn. -
#233 várj, biztos van vmi gond az atw.vel -
#232 Nem tom mi van, de nekem bő fél órája áll... -
#231 nekem is úgy néz ki mivel az atw.hu sem jön be...
[remélem] -
#230 sztem csak vmi karbantartás lehet
-
#229 nemtom, de sztem nem törölte senki.
Maga az atw szerver nem megy -
#228 most akkor mi lesz? -
#227 nem tudom ki volt az....
talán az atw-s adminok, most nézem én is, hogy letörölték -
#226 nemár... -
#225 vki törölte... -
#224 16%-on megállt... Mi a gond???
-
#223 Le jött a maxi...
ez a nagybetűs ZENE
mindjárt végzek az albummal is... -
#222 szívesen, váljék egészségedre :) -
#221 én szedem mindkét prezentációt...előre is köszönöm, tudom hogy nem fogok csalódni...
[előre pulzálja autójában a hangerőgombot]
mégegyszer köszi... :) -
#220 akkor jó, beszkenneltem mindent :-) -
#219 semmi, nem szóltam, csak most vettem észre, hogy ott van :) -
#218 figy, megtennéd, hogy a borító elejét is beszkennelnéd? mer ami a poets oft the fall oldalon van, azt nem tudom rendesen átméretezni borítóhoz -
#217 akkor lehet rongyosra hallgatni :-) -
#216 kész a cd :) -
#215 bár én úgy fogom kiirni cd-re, hogy felrakom rá a maybe tomorrow is a better dayt is -
#214 Amúgy ha ha lehetne jellemezném az albumot, mint azt tették külföldi barátaink a potf honlap fórumán:
1. Lift : Erről a számról azt hiszem nem kell véleményt alkotnom, egyértelműen ő a top. 10/10
2. Overboard: Nagyon fasza, igazán jó szám így az album elejére, mint új szám. 9/10
3. Late Goodbye: Úgy érzem, erről sem kell különösebben beszélnem, ez a szám is magáért beszél, bár nekem a lift a number 1. 9.5/10
4. Don't mess with me: Ez is jó ütős szám, erre már örjöngeni is lehet faszán. 9/10
5. 3AM: Az előző szám őrjöngése után jól esik egy nyugisabb szám, bár nem tartozik a kedvencem közé. 7.5/10
6.Stay: Kicsit hasonló a Late Goodbyehoz, bár azt nem veri meg, de eléggé közel jár annak a számnak a szintjéhez. 8/10
7. Seek you out: Ez sem rossz dal, nem tudok sok mindent mondani róla, bár sztem nem annyira jó, mint pl. az overboard 7/10
8. Shallow: Ez az egyetlen szám, amit gyengébbenk találtam a többinél, nem rossz, de nekem nem nagyon jön be. 6.5/10
9. Everything fades: Még a late goodbye maxiról ismerhettem meg ezt a nagyszerű számot, a kedvenceim közé tartozik ez is. 9.5/10
10.Someone Special: Nagyon kellemes nyugis szám...9/10
11.Illusion & dream: A sample alapján pár napja azt mondtam, hogy ez egy nagyon fasza számnak ígérkezik, és nem csalódtam...9/10
12. Sleep: Így a végére egy újabb nyugis szám,egész kellemes, romantikát is érezni a dalban...8.5/10
Összegzés: Az egész album önmagába véve nagyon jó, azt kaptam, amire vártam, a finn fiúk nem okoztak csalódást. 9/10-et mondanék, csakúgy, mint a külföldi fórumozók. Elég ritkán szoktam egy egész albumot ennyire kedvelni, mert általában úgy szokott lenni, hogy az albumok elején vannak a jó számok, a többi meg nagy szar. De ez most kivétel. Itt szinte mindegyik száma nagyon jó az elejétől a végéig -
flashX #213 Kösz.
Nekem meg a szar hi-fim nem viszi a kedvenc számomat -
#212 én eddig csak 2x hallgattam meg, de naggggyon teccik -
#211 nagyon helyes :-) -
#210 nekem nagyon bejön...irom ki cd-re, holnap benyomatom számtech órán is :) -
#209 Na, fel van küldve a fájl. Felmész a főoldalra és a prezentáció 2 link alatt eléred a rar fájlt. A jelszó: az album 2. szava (magyarul viszontlátásra) -
#208 na bejön az album, emberek? vélemények? -
flashX #207 ok -
#206 amúgy flash, elkezdem mindjárt felrakni a Late Goodbye maxit a tárhelyre, ha fennlesz szólok.
-
#205 gyönyörű :) -
#204 -
#203 Na, mit szóltok? Szép kis kollekció, nemde? -
-
#201 Na, én is letötöltöttem, most csak picit tudok belehallgatni, délután végighallgatom, de amit eddig hallottam az új dalokból, az alapján nekem marhára bejön.... -
#200 pár napig fenn marad, utána le lesz törölve. -
#199 Nos, mindenkinek:
http://munkafel.atw.hu
Egyetlen link van az oldalon, töltsd le. A rar fájl jelszava a 161-es hozzászolásnál van leírva -
#198 Nekem iss léccii. -
#197 Adjatok légyszi valami címet majd, akár privibe, hogy hova toltad fel, én is lerántanám az albumot :) Köszike. -
#196 Jó éjt mindenki! Holnap re. -
#195 Nah végighallgattam srácok, nagyon jó az album, minden egyes szám kitűnő, talán 1 szám volt, ami keményebb, a 4-ik, de az is jó. Lényeg, hogy megérte megvenni. Jó kis csapat a Poets, csak így tovább gyerekek!
2 perc múlva felér az anyag, töltsétek.