Poets of the Fall

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
benéztem, várom az új albumot 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

sonance
#2: Gyertek már sokan a POTF Rajongói Klub fórumára, olyan nagyon semmi sem történik ott 😊

POTF Rajongói oldal

Zsanna
Hali!

Én is szeretném megszerezni a klippet,már régóta vadászom. Nem tudná vki belinkelni olyan helyrõl,ami mûxik vagy átküldeni nekem?<#help>
Lécci írjatok!

Köszi!

Montasy Montage&Fantasy

Bandee1987
megnéztem, fasza a klip!<#eljen>

Bandee1987
már töltöm 😊

amúgy hozzátok is írtam!

persze 😊

sonance
Ugye ezt is megkapom? 😊

megsúgom <#vigyor3>, kapcsolódsz az EFNet irc szerverre, belépsz a #musiikkivideot szobába, beírod "!list" (macskaköröm nélkül), és erre kiírja az ftp szerver aktuális címét és loginját (ha nem enged be, próbáld késõbb)

És hogy lehet levadászni onnan?
Én csak az sfv filéig jutottam. <#nemtudom>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Most láttam a Lift klipjét, nekem nagyon tetszik, fõleg azért, mert többszöri lejátszás után is találni új részletet, ami elsõ megnézéskor elkerülheti az ember figyelmét. Gondolok itt például a padlón zakatoló vonatra, vagy a falon csapkodó preparált molylepkékre.

aki kiváncsi rá, nortek.org szerverén megtalálja, illetve található ott egy 26 perces koncertfelvétel amit szintén érdemes végignézni.

Bandee1987
voltam 😊

sonance
GYertek már sokan a POTF Rajongói Klub fórumára, olyan nagyon semmi sem történik ott 😊

Sati84
Á, nem tudom, mikor lesz ez még, tegnap beállítottam egyes ismétlésre az Overboardot és bármikor megtenném újra. Ez volt annak idején Mobytól a Lift Me Uppal is, és azt is megtenném újra bármikor. Meg ugyanez volt még régebben Mirwaistól a Disco Science címû számmal. Szóval nálam vannak ilyenek. Az biztos, hogy az Overboard egy hatalmas zenemû...

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

IlluminatoR
Velem is így volt elõször, mostmár a többi szám a kedvencem.

Sati84
Végighallgattam az albumot, és a már ismert Late Goodbye-on kívül a Lift és az Overboard lett igazán hatalmas szám. Fõleg az Overboard. Abszolút kedvenc lett!

"... and you feel that you'll go overboard, 'cos your incomplete."

Tökéletesen így érzek...

\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)

Noninnyó
Például innen: http://www.cdon.com/main.phtml?navroot=906
Asszem öcsém is innen rendelte anno, nagyon hamar megjött, megjelenés elõtt 2 nappal :-).

De a http://poetsofthefall.com/ oldalon találhatsz még linkeket.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

IlluminatoR
Szeretnék CD-t rendelni tõlük. Valaki tudna segíteni, hogy mennyiber kerül, meg hogy hol rendeljem meg. Neten gondolom.

IlluminatoR
Már a nevük alapján is ki adhatnának minden õsszel egy új lemezt, persze minõségromlás nélkül.<#vigyor>

Bandee1987
üdv!

Én is nagyon bírom a számait, remélem hamarosan jelentkeznek még új számokkal.

IlluminatoR
Heló rajongók!
Én is hallgatom a POTF-ot, és az új lemezt is csak most kezdem igazán felfedezni, kedvenceim az Everything Fades és a Shallow.

jó ötlet volt az oldal!

Szép igényes oldal!<#eljen>

sonance
Üdv kedves Rajongók!

Elkészült a POTF magyar rajongói oldala! Látogassatok el, és fórumozzatok, ha van kedvetek! Bízunk benne, hogy tetszik az oldal!

POTF Magyar Rajongói Oldal

Skinny & Sonance

Elõször azt írják ki hogy mi a szám címe.
Utána azt, hogy mi az album címe, amin rajta van.

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

Tényleg egész jó, de olyan gáz, hogy a végén kétszer kiírják ki az elõadó 😄

innen:

http://privat.bluezone.no/geir.stromsholm/Poets%20of%20the%20Fall%20-%20Late%20Goodbye%20.avi

Late Goodbye klip [url=http://privat.bluezone.no/geir.stromsholm/Poets%20of%20the%20Fall%20-%20Late%20Goodbye%20.avi]innen[/url] tölhetõ
szerintem nem lett rossz, nekem tetszik

Majd estefele érdekelne..

rátaláltam egy unplug Late Goodbye felvételre

innen tölthetõ vagy tõlem (pls priv. üzenetben jelezd)

Bandee1987
hallottam róla, de még nem láttam, majd figyelem 😊

Late Goodbye-hoz készült klip, MTV már adja, valaki látta esetleg?

Ivan Pjodr
Köszi szépen

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Bandee1987

Ivan Pjodr
Nem tudja valaki esetleg, hogy honnan szedhetném le a Maybe Tomorrow is a Better Day-t? A honlapjukról már egy ideje nem lehet, máshol( DC, torrent) meg nem találom. Köszi.

JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!

Oké.😊

Bandee1987
nem haltunk meg, én pl. majdnem mindennap hallgatom az albumot, csak most nincs semmi újdonság egyenlõre.

Meghaltunk???

Mostanában nem hallgattam Poetset. De most újra!!!<#smile>

És csomó más szám is tetszik már a Signs Of Life-ról.

Akkor ez nem a te együttesed.

Nomármost nekem a "Lift" sem tetszett. Egyelõre pihentetem a dolgot, aztán lehet, hogy valamikor késõbb még felfedezem magamnak a bandát, bár kétlem. Amúgy a "Late Goodbye"-ban nem csuoán a dalszöveg, hanem a zene is tetszett. Úgy az egész dal remekül össze volt rakva, amit a többi nótáról nem mondhatok el. De hát ízlések és...

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Bandee1987
igen, igen, pontosan.

Nem a Late Goodbye felõl kell vonulni, mert azt nem õk írták. Õk csak a hangulathoz illõ zenét csináltak hozzá. A szöveg Sam Lake alkotása. A Lift-i irányzatot kell elõnyben részesíteni. Persze nagyon jó a Late Goodbye is.

Nos, most hallgatom az albumot. A második számnál tartok, de azt kell, hogy mondjam, a Max Payne 2 istencsászár outro zenéje után sokkal jobbat vártam. Amolyan limonádé kategóriába sorolnám. Hallgatható, de feledhetõ... Ugyanakkor én a "kemény" vonal felõl közelítem meg a zenekérdést. Viszont ha már finneknél tartunk, az Entwine vagy az Amorphis százszor jobb!

A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.

Bandee1987
A 2 albumot töröltem az atw-s tárhelyrõl 1-2 perce...Remélem, mindenki le tudta magának szedni.

Bandee1987
Nos, a mai napon még fennvan az atw-s tárhelyen a 2 album. Kb. este 22-23 óra fele törlöm le, úgyhogy akinek még esetleg kell, az most töltse le.

érdekes

Bandee1987
user: illusion
pass: dream

Bandee1987
Nézzétek meg a http://www.poetsofthefall.com/secret
oldalt is!