594
-
DKm #354 Én is úgy szoktam, hogy ami nagyon jó, csak azt veszem meg eredetiben, de sajnos a poets of the fall cd-ket nem tudok megrendelni neten, mert nincs olyan bankkártyánk. :( Meg aztán szívesen rendelnék potf-os pulóvert, csak nem tudok. -
#353 Szívesen, köszi a megértést. Azt hittem, hogy majd sorba jól lehurrog mindenki, hogy gecó vagyok, hogy nem tolom fel azonnal ezt. De ezzel valahogy úgy vagyok, hogyha már egyszer megvettem, akkor ki is várom. Egyébként minden mást tekintve általában nem várok eredetire :-). -
DKm #352 Előre is köszönjük szépen! -
#351 Na, az van, hogy megvan az új album, de még nem az eredeti, hanem fennvan egy privát ftp-n, amin tag vagyok. Namost asszem nem töltöm le, mert nem akarom meggyilkolni az eredeti fílingjét. Coverek sincsenek hozzá, full kopasz.
Egyébként ha valaki keresi, ez a neve:
Poets_of_the_Fall-Carnival_of_Rust-2006-COS
Én mindenesetre megvárom, amíg meghozza a postás, és majd azt rippelem + szkennelem be, nektek is azt szántam feltölteni. -
Kanál #350 orok hala, kofi kofi :P -
DKm #349 Feltettem! Jó zenehallgatást!The Beautiful Ones -
Kanál #348 jaj koszonom szepen -
DKm #347 A beautiful ones nem a signs of life-on van hanem a lift maxin. Nekem megvan. Nemsokára felteszem egy tárra és belinkelem neked ide! :) -
Kanál #346 nam tom de nekem kene a the beautiful ones c. szam a signs of liferol, de egyik helyen sem talalom :\ -
DKm #345 Érdekes. Nem találom a neten sehol. Torrenten sincs fent és a többi fájlcserélőn sincs még fönt.Pedig amikor kijött a Carnival of Rust maxi akkor már kiadás elött fent volt cd minőségben a teljes anyag. Ezt most hogy hogy nem tették fel? -
Kanál #344 nagy htx :) -
DKm #343 Mindenki nevében köszönjük!!! -
#342 ok, és előre is nagyon hálásak vagyunk neked mindannyian
kíváncsi vagyok az új számokra az albumon -
#341 Ja, Bandee, lehet úgy lesz, hogy feltolom az egészet a rapidshare.de-re, ez egy ingyenes webhost, és akkor csak a linket kell megadni mindenkinek. Nem kell jelszavazni a rar-r, ezek nem törlik le. -
#340 Állítólag, ha minden rendben volt, akkor már ma elkezdték a kiszállításokat. Már alig várom, hogy valamelyik nap csengessen a postásunk, van izgalom nem kevés :-) -
#339 A potf oldalán irják, milyen számok lesznek benne, ahogy látom belerakták a maybe tomorrow is a better day című számot, amit anno a netesek számára készítettek. -
DKm #338 Sziasztok! Valaki nem tud infókat a holnap megjelenő nagylemezről? Még sehol sem találtam meg, és alig beszélnek róla. -
#337 Nekem még ma is működik a link.
Carnival Of Rust video klipp -
#336 Egész kellemes, a gázálarc tényleg megbontja ezt a hangulatot -
blackgamer #335 tetszik az új klip, van valami hangulata, bár a gázálarc szerintem már túlzás
sajna a link már nem elérhető -
#334 Megnéztem a klippet és ezzel együtt először hallottam a Carnival of Rustot teljes terjedelmében. Nagyon jó, nagyon szép szám, bár sztem nem akkora átütő sikerű, mint anno volt a Lift vagy a Late Goodbye. -
#333 reméljük -
#332 Szívesen. Jó a klipp. Remélem jövő héten már csenget a postás, és hozza a cd-ket is. -
#331 köszi az infót, már szedem is :) -
#330 Figyelem srácok! Itt az új Poets klipp, szedjétek!
Poets Of The Fall - Carnival Of Rust -
#329 Én még nem, remélem mielőbb :) -
blackgamer #328 Carnival of Rust klipet látta már valaki? -
#327 Persze, bárki leszedheti. Csak jönne már meg :-) -
#326 én is, ha lehet...
múltkor is ment a dolog. -
#325 ok, és előre is köszi :) -
#324 Oké srácok, amint megjön, küldök privit, és mehet a móka :-D. -
flashX #323 hájháj, felőlem is okés -
#322 ok, küldj privit
és köszi :) -
blackgamer #321 az első hír magyar weboldalon Új dallal jelentkezik a Poets Of The Fall (zeneforum.hu) -
blackgamer #320 van egy ilyen klub is Poets of the Fall (hotdog.hu) -
blackgamer #319 köszi! -
#318 Igen, utánvételes dolog nem működik külföldi oldalakkal, legalábbis én még nem találkoztam olyannal. Sajna kártya az alap. De biztos akad valaki a baráti körödben, akinek van kártyája, egyezz meg vele, biztos nem lesz gond neki. -
#317 Bankkártya :( -
#316 www.stupido.fi oldalról rendeltem meg. Csak hitelkártyával lehet rendelni!
A listán ki kell pipálni, hogy melyik lemezt akarod, majd beteszed a kosárba.
Ezután simán ki kell tölteni az adataid (név, ország, város, utca, stb.), utána a kártya számát, és már mehet is. 3 euró a postaköltség 1 vagy 2 cd esetén.
Még 3 éve csináltattam ilyen Visa SafeNet internetkártyát a KHB-nál, azzal simán lehet rendelni, eddig mindig működött, már rengetegszer rendeltem, mindig külföldről. -
#315 Le tudnád írni pontosan hogy rendelted meg?