Poets of the Fall
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
POTF Rajongói oldal
Én is szeretném megszerezni a klippet,már régóta vadászom. Nem tudná vki belinkelni olyan helyrõl,ami mûxik vagy átküldeni nekem?<#help>#help>
Lécci írjatok!
Köszi!
Montasy Montage&Fantasy
Én csak az sfv filéig jutottam. <#nemtudom>#nemtudom>
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

aki kiváncsi rá, nortek.org szerverén megtalálja, illetve található ott egy 26 perces koncertfelvétel amit szintén érdemes végignézni.
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
"... and you feel that you'll go overboard, 'cos your incomplete."
Tökéletesen így érzek...
\"Meet me in Montauk...\" \"Előtted nyitva áll majd minden ajtó, mert ismered önmagad\" (Konfúciusz)
Asszem öcsém is innen rendelte anno, nagyon hamar megjött, megjelenés elõtt 2 nappal :-).
De a http://poetsofthefall.com/ oldalon találhatsz még linkeket.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Én is nagyon bírom a számait, remélem hamarosan jelentkeznek még új számokkal.
Én is hallgatom a POTF-ot, és az új lemezt is csak most kezdem igazán felfedezni, kedvenceim az Everything Fades és a Shallow.
Elkészült a POTF magyar rajongói oldala! Látogassatok el, és fórumozzatok, ha van kedvetek! Bízunk benne, hogy tetszik az oldal!
POTF Magyar Rajongói Oldal
Skinny & Sonance
Utána azt, hogy mi az album címe, amin rajta van.
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
http://privat.bluezone.no/geir.stromsholm/Poets%20of%20the%20Fall%20-%20Late%20Goodbye%20
szerintem nem lett rossz, nekem tetszik
innen tölthetõ vagy tõlem (pls priv. üzenetben jelezd)
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
JK: (akinek a házába pár nap leforgása alatt többször is betörtek) Utálom, hogy nekem kell egyedül kulcsot használnom ehhez a házhoz!
Mostanában nem hallgattam Poetset. De most újra!!!<#smile>#smile>
És csomó más szám is tetszik már a Signs Of Life-ról.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
pass: dream
oldalt is!