594
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1128286205/11282862051145004425.gif\")
-
reméljük :) -
Axl Rose #393 Nem szemrehányás akart lenni.
Ami késik az nem múlik, biztos eljut idővel MO.-ra is.
Peace és menjünk zenét hallgatni -
Örülök, hogy mindenkinek tetszik, ezek a srácok nem tudnak rossz zenét csinálni. Őket mindig támogatni fogom, és megveszem, amit csak kiadnak, megérdemlik. A Max Payne óta istenítem őket. -
amúgy ne aggódj, sztem Finnországban elég sokan megveszik az albumukat -
ok, én megvenném, ha magyarországon meg lehetne kapni. De sajna közel s távol nincs ismerősöm, akinek lenne interneten is használható bankkártyája. -
Axl Rose #389 Én a 4. szám hallgatásánál tartok és nagyon bejön.
Már fel is karcoltam egy cd-re az mp3akat, megy az autóba.
Ezt fogom hallgatni egy jódarabig...
Ja, és 1000 köszönet még1x.
Én azt mondom meg kell venni, mert egyrészt a borítója is bejön, másrészt meg a jó zenekarokat érdemes támogatni, legalább ennyivel.
Hiszen akkor ha nem lesz dellácskájuk, nincs új album -
DKm #388 JAJ! Nagyon szépen köszönjük és minden tiszteletünk a tied. :) Amint meghallgattam őket, írok véleményt! :)
-
Na, meghallgattam az egészet, összességében jó volt, kedvencek:
Fire, Carnival of Rust, Locking Up the Sun, Maybe tomorrow is a better day
többi sem rossz, picit még szokni kell -
Az albumról még tetszik a Maybe tomorrow is a better day, de ezt már régebb óta ismerem és szeretem. -
De van még 1-2 szám, amit nem olyan lendületes (ezeket még szokni kell), ellentétben pl a Fire-el, aminek a lendületességét talán a Lift-éhez tudnám hasonlítani. -
Fire már elsőre bejött. Locking up the sun is eléggé jónak tűnik. -
Meg fogod szeretni, hidd el. Én 2x hallgattam végig, és már imádom úgy ahogy van, akkor mi lesz később. Fire és Locking Up The Sun a kedvenceim. -
Jelenleg a Roses-nél tartok. Eddig egész jónak tűnik, bár tényleg furcsa ennyi szám így hirtelen, alig tudom megemészteni :) -
Sorry go 'round
Na, ezt a számot még tényleg szokni kell, elsőre nem igazán jött át a hangulata. -
Elsőre tényleg kicsit szokatlan :)
A Fire-n már túl vagyok, nagyon bejön a szám :) -
Lejött :)
Most kezdtem el hallgatni :) -
Kanál #378 Too many users downloading right now. Please try again later
bruhuh :s
MILLIO KOSZONET A FELTOLTESERT
-
neked is -
Lépek fürcsizni, meg tv-zni, de azért néha idekukkantok, hogy mit szóltok hozzá. Szép estét mindenkinek! -
EZER, SŐT MILLIÓ KÖSZÖNET MINDENKI NEVÉBEN!!!!
Először a nagy albumot töltöm, a maxi utána már ráér :)
Véleményt közlök, ahogy végighallgattam -
Váljék kedves egészségedre -
Somik #373 NAGYON SZÉPEN KÖSZI!!! -
Élménybeszámolókat írjatok ám, kíváncsian várom kinek mi a véleménye. -
Hát akkor, drága barátaim, eljött a nagy pillanat. Szedjétek egészséggel!
Poets Of The Fall - Carnival Of Rust album
Poets Of The Fall - Carnival Of Rust maxi
Ne letöltésvezérlővel töltsétek le, mert azt ezek az oldalak nem szeretik! Simán csak explorerrel vagy akármivel, mentés...! -
ok :) -
10 percen belül felérnek, készüljetek :-) -
Axl Rose #368 Itt leszünk -
:) -
Nah végighallgattam. Szerintem nagyon jó az album. Kicsit szokatlan a SoL után (mint minden, ami új), de 1-2 végighallgatás után ezt is ugyanúgy imádni fogjuk, ez garantált. -
Addig egy kis ízelítő:
-
áldassék a neved -
Már mennek fel, kb fél 8-ra felérnek, és adom a címet. Még csak most lett időm nekem is, most hallgatom. Jó lesz ez :-) -
Axl Rose #362 ThX !
-
Jaj, de jó, köszönjük előre is! -
Somik #360 Előre is THX. -
Okés :) -
Nyugi, VBR lesz, 192-320-ig :-) -
Huhú! Azért a minimum 192k legyen, plz. Nem akarok pofátlannak tűnni, de azért adjunk a minőségre ;) -
Na emberek, Poets rajongók, megkaptam a CD-ket :-DDD.
Album plusz maxi. Most állok neki berippelni őket, de mivel dolgom van délután, kora estére tudom feltölteni, és ide belinkelem a pontos címeket.
Izgultok, mi? :-), hát még én.
Mindenkinek szép napot! -
Én egy pár dvd-t vettem meg eredetiben, néhány audio cd-t, 1-2 ruhadarabot, és a POTF cd-ket mindegyiket, mert ez nagyon megfogott, a Max Payne óta. Ha jobbak lennének a magyar fizetések, több mindent lehetne megvenni, de így sajna, marad a download.