594
-
flashX #154 9ik szám 68%, de irigy vok
max 10perc és lennt van -
#153 vagy hol tartasz? -
#152 flash, állj le pls a letöltéssel, hadd töltse fel gyorsan norb a cuccost...és utána tölthetnénk jó gyorsan majd -
flashX #151 akkor tedd! -
#150 ja, és az első fülnél állitsd be, hogy sfx archivum legyen, igy önkitömörítős lesz a cucc, és exe lesz a kiterjesztése
meg a password résznél van egy olyan checkbox, hogy fájlnevek titkositása, na azt pipáld ki. -
#149 én még meg sem hallgattam, idáig a népért dolgoztam :-D -
#148 ha igen, akkor a rar-ban a hozzáadásnál (add mező), átmész a 2. fülre, és asszem ott találsz egy olyan részt, hogy jelszó beállitása (azaz vmi passwordos rész, és oda beirod a cuccost). -
#147 ja az van -
flashX #146 8ik számnál járok -
#145 egyszerű. Winrarod van? -
#144 megpróbálom, de csak ha flash-nek lejött, ő most fullra foglalja a sávot. -
flashX #143 ok, thx!! -
#142 felőlem, de csak holnap reggel menne. és hogy kell jelszóval betömni? még nem csináltam ilyesmit. -
#141 norb, küldök egy privát üzit, oda rakd fel a cuccost -
#140 flash, te szeded most, nem? neked még végig tud menni -
flashX #139 pontosan meddig? -
#138 írd rá a rar fájlra, hogy munka.rar és kész -
#137 figy, mit szólnál, ha lefoglalnék egy ingyenes tárhelyet, te pedig jelszóval levédve betömörítenéd az album mappáját? -
#136 remélem megértitek és bocs, csak a jószándék vezérel -
#135 Bármennyire is szeretném, nem tudok több embert kiszolgálni, és csak estéig mehet a gépem. Szerezzetek valami gyors helyet, ahonnan nem törlik le, és sokan tudják szedni, oda feltolom. -
#134 Srácok:
ha valaki tud valami publikus címet, lehetőleg gyors ftp-t, szívesen feltolom az albumot, de tőlem nem jó szedni, mert lassú a netem hozzá. -
#133 jah, kár, hogy ily lassan jön, de ez még nem is lenne baj, csak már indulna be nekem is az ftp -
flashX #132 Nekem most a late goodbye jön. A Lift nagy szülés volt. :) -
#131 eddit lejöttek a boritók -
#130 basszus, ujra kellett inditanom a gépet, most meg too many userst ir ki a szerver.... -
#129 totalcmd-vel -
#128 hol van fenn? küldd el pliz priviben! -
flashX #127 Már fenn van, csak én nemtudom hogy kell ftp-ről szedni.Mert hülye vagyok. Plz valaki mondja meg! -
#126 és persze kössz, hálám örökké üldözni fog -
#125 de siess kérlek :) -
flashX #124 az jó lesz -
#123 Még nem tudom, most értem haza csak, de hamarosan meghallgatom + rippelem :-) -
flashX #122 és a zene milyen? -
#121 SRÁCOK!! Itt van a kezemben a Signs of Life CD :-DDD, ma hozta a postás. Rohadt jó :-), benne van az összes szám lyrics-a is, nagyon szép kis pack. -
#120 jaja, király lessz :) -
#119 2 nap múlva már postázzák, hú de jó :-)) -
flashX #118 ha nekem megosztják akkor én igen, de nekem most a late goodbye cd kellene! -
#117 megosztja vhol vki majd? legalább az ide írkáló embereknek!!!/?/ -
flashX #116 3nap.... -
#115 jaja