Poets of the Fall
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Signs of Life
(Album - January 19th 2005)
1. Lift
2. Overboard
3. Late Goodbye
4. Don't Mess With Me
5. 3 AM
6. Stay
7. Seek You Out
8. Shallow
9. Everything Fades
10. Someone Special
11. Illusion & Dream
12. Sleep
Borító
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
A munkába még senki nem halt bele. Ezért is vigyázok nagyon, nehogy én legyek az első.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Nekem is nagyon tetszett a Late Goodbye címû számuk, a max payne 2-höz volt is egy progi, amivel az audio fileokat kilehetett szedni, ki is szedtem belõle a late goodbye-t 😊 Különben van a játékban egy fickó aki épp a falat pucolja (nem tudom emlékeztek-e rá) de õ is ezt a számot dúdolgatja 😊
Szedem is le a Lift és a The Beautiful Ones számokat, kiváncsi vagyok milyen 😊
Meg kell venni!<#nyes>#nyes>
nem, ez csak a stáblista alatt hangzik fel.
egyébként Sam Lake írta, és hasonlóan nagyon odaillõ zene a max2 végére mint a mafia végére a lake of fire
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
nekem naon teccik!
egyébjént a poetsofthefall.com-on fennt van egy ingyenes szám, az is naon jó
ismét bebizonyosodott bennem hogy ez egy kiváló szám
POTF - Late Goodbye.mp3
nagyon lassan jön, bocsi hirtelen nem találtam jobb letöltési helyet
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
vagy majd szólok ha lejött és tõlem leszedheted gyorsabban
lehet tölteni, én naon kedvelem az õ zenéjüket manson mellett, ez nagy szó<#idiota>#idiota>
Ennek az együttesnek egész szép és kellemes számai vannak, és õk készítették a Max Payne 2 stáblistája alatt hallható számot is.