594
-
#314 Na, a mai napon megrendeltem az új maxit és az új albumot is. Ha megjön, szívesen begrebbelem + beszkennelem, és a tavalyi módon megbeszélhetjük a feltöltést. FlashX? Bandee? -
#313 A Carnival Of Rust című szám emule-n már elérhető, 320 joint stereo-ban. Nagyon jó kis szám. Mától kapni az új single-t és már előrendelhető az új cd is. Holnap már rendelem is mindkettőt :-D. -
#312 Nagyon bejön -
#311 a sample mjúzik már fennvan -
Axl Rose #310 Valahonnan ismerős ez a CD-kiadás-eltolás (évekig) -
#309 :| -
#308 Jah, közben kiderült, eltolták márc. 22-re... :I -
#307 Vááá, nagyon várom! :) -
#306 holnap jelenik meg a maxi! :) -
blackgamer #305 van egy ilyen is:
Poets of the Fall (diaksziget.com) -
#304 Bent maradt egy r betű a linkben :D
Amúgy nagyon várom már az albumot, remélem eléri az első szintjét :) -
#303 utána pár héttel jön az album!
Poets of the Fall - Hivatalos Magyar Rajongói Oldal -
#302 :( -
blackgamer #301 aham, de ez csak egy maxi lesz -
#300 Március 8.
-
#299 Pár POTF kép -
#298 meglátjuk milyen lesz, én is várom -
#297 Úgy láttam jön az új album januárban, nagyon várom már! -
#296 Ezt megtaláltam...de a Late goodbye? vagy más klippek esetleg nem terjengenek? -
#295 :) én is, de már naaagyon -
#294 benéztem, várom az új albumot :) -
#293 #2: Gyertek már sokan a POTF Rajongói Klub fórumára, olyan nagyon semmi sem történik ott :)
POTF Rajongói oldal -
blackgamer #292 minden vágyad így teljesüljön -
#291 Hali!
Én is szeretném megszerezni a klippet,már régóta vadászom. Nem tudná vki belinkelni olyan helyről,ami műxik vagy átküldeni nekem?
Lécci írjatok!
Köszi! -
#290 megnéztem, fasza a klip! -
#289 már töltöm :) -
blackgamer #288 amúgy hozzátok is írtam! -
blackgamer #287 persze :) -
#286 Ugye ezt is megkapom? :) -
blackgamer #285 megsúgom , kapcsolódsz az EFNet irc szerverre, belépsz a #musiikkivideot szobába, beírod "!list" (macskaköröm nélkül), és erre kiírja az ftp szerver aktuális címét és loginját (ha nem enged be, próbáld később) -
Axl Rose #284 És hogy lehet levadászni onnan?
Én csak az sfv filéig jutottam. -
blackgamer #283 -
blackgamer #282 Most láttam a Lift klipjét, nekem nagyon tetszik, főleg azért, mert többszöri lejátszás után is találni új részletet, ami első megnézéskor elkerülheti az ember figyelmét. Gondolok itt például a padlón zakatoló vonatra, vagy a falon csapkodó preparált molylepkékre.
aki kiváncsi rá, nortek.org szerverén megtalálja, illetve található ott egy 26 perces koncertfelvétel amit szintén érdemes végignézni. -
#281 voltam :) -
#280 GYertek már sokan a POTF Rajongói Klub fórumára, olyan nagyon semmi sem történik ott :) -
#279 Á, nem tudom, mikor lesz ez még, tegnap beállítottam egyes ismétlésre az Overboardot és bármikor megtenném újra. Ez volt annak idején Mobytól a Lift Me Uppal is, és azt is megtenném újra bármikor. Meg ugyanez volt még régebben Mirwaistól a Disco Science című számmal. Szóval nálam vannak ilyenek. Az biztos, hogy az Overboard egy hatalmas zenemű... -
#278 Velem is így volt először, mostmár a többi szám a kedvencem. -
#277 Végighallgattam az albumot, és a már ismert Late Goodbye-on kívül a Lift és az Overboard lett igazán hatalmas szám. Főleg az Overboard. Abszolút kedvenc lett!
"... and you feel that you'll go overboard, 'cos your incomplete."
Tökéletesen így érzek... -
#276 Például innen: http://www.cdon.com/main.phtml?navroot=906
Asszem öcsém is innen rendelte anno, nagyon hamar megjött, megjelenés előtt 2 nappal :-).
De a http://poetsofthefall.com/ oldalon találhatsz még linkeket. -
#275 Szeretnék CD-t rendelni tőlük. Valaki tudna segíteni, hogy mennyiber kerül, meg hogy hol rendeljem meg. Neten gondolom.