594
![](\"http://www.media.sg.hu/forum/galleries/1128286205/11282862051145004425.gif\")
-
mp2= max payne 2 -
MP2??? -
flashX #32 De már jön a debütáló album, kíváncsi vok, milyen lesz! -
flashX #31 a lift az naon állat, a beautiful ones-ot még nem hallgattam figyelmesen, egyébként az egész játékban mindenki ezt dúdolja, a takarítók, Ed, és Max a zongorán még el is tudja játszani a theme songot -
flashX #30 mennyi volt? -
Nekem megvan eredetiben mindkét single cd, még ősszel megrendeltem. Nagggyon jó számaik vannak. -
jah, az jó szám, nekem is megvan -
Khamwasss #27 Arra emléxek, az jó volt :DDDD -
We keep driving through the night, it's a late goodbye... :)
Nekem is nagyon tetszett a Late Goodbye című számuk, a max payne 2-höz volt is egy progi, amivel az audio fileokat kilehetett szedni, ki is szedtem belőle a late goodbye-t :) Különben van a játékban egy fickó aki épp a falat pucolja (nem tudom emlékeztek-e rá) de ő is ezt a számot dúdolgatja :)
Szedem is le a Lift és a The Beautiful Ones számokat, kiváncsi vagyok milyen :) -
Khamwasss #25 jó -
flashX #24 "Poets of the Fall's debut album Signs of Life will be released January 19th, 2005. The album will contain twelve songs, including the hit singles "Late Goodbye" and "Lift"."
Meg kell venni! -
flashX #23
nem, ez csak a stáblista alatt hangzik fel.
egyébként Sam Lake írta, és hasonlóan nagyon odaillő zene a max2 végére mint a mafia végére a lake of fire -
Jaaaaah, akkor a Late Goodbye volna a MP2 zenéje... ééééértem. Ezt nem tudtam :) -
flashX #21 Remélem az új lemez már normális album lesz! -
flashX #20 #12 -
Ha már ők csinálták a Max Payne 2 végén a stáblista alá a számot, akkor nem lehetne, hogy azt is belinkeljétek ide? (Szégyen gyalázatra nem játszottam ki időhiány miatt a MP2-t) Nagyon kíváncsivá tettetek, a Late Goodbye -t meg most szedem. Meghallgatom milyen. -
flashX #18 szedd le!
nekem naon teccik!
egyébjént a poetsofthefall.com-on fennt van egy ingyenes szám, az is naon jó -
Khamwasss #17 Erről még nem hallotam, milyen stílusú? :O -
flashX #16 nah lejött!
ismét bebizonyosodott bennem hogy ez egy kiváló szám -
flashX #15 thx! -
flashX #14 azzal az a bajom, hogy 2napig töltöttem egy mp3at, szal nincs kedvem szórakozni vele, de lehet kipróbálom -
flashX #13 azám, naon jóak sztem -
blackgamer #12 addig is annak aki nem ismeri a Late Goodbye című számot
POTF - Late Goodbye.mp3
nagyon lassan jön, bocsi hirtelen nem találtam jobb letöltési helyet -
Hejjj ez egész korrekt cucc! -
blackgamer #10 edonkey-n fent van, csak lassan jön, próbáld onnan
vagy majd szólok ha lejött és tőlem leszedheted gyorsabban -
flashX #9 nemtod véletlenül honnan lehetne leszedni a late goodbye cd-t? -
flashX #8 és nekem az mennyibe fájna? egyelőre csak illegálba kéne, ha jó lesz az új lemez akkor cselekszek -
flashX #7 január 19. : Sign of life -
blackgamer #6 rendeld meg tőlük!
album mikorra várható?
van egy magyar topic a weblapon is -
flashX #5 jaja, csak nekem már csak a Late goodbye cd kellene, de sehol nem találom(a Lift már megvan) -
blackgamer #4 amúgy itt a hivatalos webcím: http://www.poetsofthefall.com/ -
blackgamer #3 ismerem tényleg nagyon jó az a szám, és a gitár tab-ot is le lehet tölteni az oldalukról -
flashX #2 Innen
lehet tölteni, én naon kedvelem az ő zenéjüket manson mellett, ez nagy szó -
flashX #1 Hi alll!
Ennek az együttesnek egész szép és kellemes számai vannak, és ők készítették a Max Payne 2 stáblistája alatt hallható számot is.