Poets of the Fall

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érdekes

Bandee1987
Most olvasom a maxpayneportal.com-on, hogy indult egy pályázat. A nyeremény 2 dedikált single cd: a Lift és a Late Goodbye. A feladat pedig az, hogy verset kell irni arról, hogy miért neked kéne megnyerned azt a 2 cd-t. (Ha jól kivettem, akkor ez a pályázat lényege). Január 25-ig lehet beadni a mûveket.
További részletek:http://www.maxpayneportal.com/contest_potfpoem.php

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Bandee1987
Amúgy 10 nap mulva itt a Sings of Life album!!!

Bandee1987
még csak az kéne...<#idiota>

má aszittem harry potter<#idiota>

fifi
hot pursuit

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

hp??<#fejvakaras>

Noninnyó
Ismerem azt a számot, nekem is megvan, HP2-ben csupa jó szám van.
POTF Rulez!

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

fifi
Ismeri vki jelenlévõk közül a Pulse Ultra nevû formációt? Volt egy számuk/Build your cages/ a NFS HP2-n, ha így jobban rémlik. Nagy nehezen megszereztem az albumukat/Headspace/ stílusra kb. hasonlít a Poets-re...

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

jah

Bandee1987
Az is úgy hangzana, hogy Max Payne bûnbeesése

egyébként sztem tényleg lepke meg nyalóka lesz

hát maxi bûnbeesik...

sztem is bûnbeeseés költõi, és lehet hogy nyalóka de lehet le van törve a kis jószágnak az egyik ilyen csápja, de ez azért nem jó, mert kissé távol van a buksiától<#idiota>
és lehet hogy véletlen az egyezés, mert egy teljes forgatókönyvet ráépíteni egy együttesre szvsz hülyeség, de az pedig kizárt hogy az együttes kapta volna a nevét a játékról,bár....<#nemtudom>

etyépként jó reggelt!

Esrohnoil
Fall lehet esés, csapadék, õsz, v. bukás is.
Az is lehet h. van vmi köze a Max Payne 2. alcíméhez is. Az "The Fall of Max Payne" volt.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Bandee1987
Amúgy hogy lehetne forditani az együttes nevét? Én úgy tippelem, hogy "A Bûnbeesés Költõi", mivel a "the fall" bûnbeesést jelent...

Bandee1987
Amúgy mi van az együttes logojában a név mellett?
Egy lepke és egy nyalóka? mert több album boritója alapján ezt gondolom.

konosz vaty!<#gonosz3>

Noninnyó
Abban benne vagyok, hogy ha megkapom a cd-t, berippelem + beszkennelem, és ha van valami ingyenes tárhely, feltöltöm. De hogy rendelgessek, abban nem hinném, bocsi. Amúgy ma reggel kaptam emailt, hogy 19.-én szállítják :-).

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Esrohnoil
Van nagyker kedvezmény? :)
Ha úgy még olcsóbb, lehet h. nekem is kell.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

szereztem bannert!<#bee1>

csak utánam<#bee1>

Bandee1987
De akkó maj nekem izs ám!

ok, majd rendelsz késõbb, elõszõr letöltöm és meghallgatom aztán rendelsz nyekem izs, ha jó

Noninnyó
Hehhe :-). Megrendeltem, mindennel együtt 21 euró volt, kb 5200 forint. Remélem 19-én már kezdik a kiszállítást.

te meg a cd-t<#idiota>

rendeljé nekem is én meg elküldöm neked a pénzt

Noninnyó
Megdumáljuk.

Bandee1987
figy, ha megjön neked, és esetleg mi még nem tudjuk sehonnan leszedni, begrabbelnéd nekünk, és felraknád vhova? (Elõre is thx)

Noninnyó
Asszem nem lehet, külföldi rendeléseknél nem nagyon van átvételes fizetés, többnyire csak kártyával lehet. Ma délután rendelem :-).

az naon jó én is azt fogom, de nekem, nincs kártyám. olyat nem lehet hogy átvételkor kell pénzt fizetni?

Noninnyó
Bizonyám, már lehet pre-orderelni.

nem hiszem, mert csak 19én jelenik meg...<#nyes>
vagy má lehet hamarabb rendelni?<#fejvakaras>

Noninnyó
Visa Internet kártyával vásároltam, minden simán ment. Asszem még a héten megrendelem a Signs Of Life-ot is :-D.

pontosan

Bandee1987
meg persze sztem ez is nagyon jó szám
de emelett azért jó, mert látszik, hogy ezek rendes srácok, és hálából készitették ezt a számot nekünk, mert sokan visszajeleztek nekik a late goodbye meg a többi miatt.

jah, megnéztem, érdekes

Bandee1987
azért érdekes ez a szám, mert ez kifejezetten a netre jelent meg.

Bandee1987
http://www.poetsofthefall.com/index.php?p=429
Itt van még 1 szám tõlük, kiváló minõségekben. (192 kbps, 320 kbps, és wav-ban)
Maybe Tomorrow is a Better Day

Bandee1987
ok, holnap körülnézek a mediaban, hátha van egy-két kósza példány...

Bandee1987
Mondd már el lécci, hogy hogyan rendelted a stupido shoptól a cd-ket. Mert fel van sorolva a fizetési módoknál a Visa meg a Mastercard, de van egy 3. mód, és azt irják, hogy nemcsak kártyával lehet fizetni. (csak nemtom az -e az amit keresek)

simán megéri

Lehet hogy megrendelem a két single-t

ÉN IS!

nemtom melyik kiadónál vannak, de nagyobb helyekre pl. MediaMarkt egy-egy cd-t kiküldenek szóval itthon is lehet kapni szinte tuti, csak utána kell járni
illteve magyar csomagküldõk, de ott lehetnek meglepetések
http://cd-bolt.lap.hu/
én várnék megjelenés után 3-4 hetet, és addigra itthon is beszerezhetõ lesz néhány boltban

Bandee1987
Egyszerûen belebolondulok a Lift címû számba! Imádom!!!!!!

Bandee1987
Aki tud, figyeljen olyan helyeket, ahol vannak ilyen 0day album tartalmak, mert akkor a következõ napokban/hetekben bármikor megjelenhet ott az album.

Bandee1987
de még igy is ez kb. 4400 forint az album, a 2 single cd összesen kb. 1300 ft, tehát 5700ft + postaköltség a 3 cd ára.

Bandee1987

Bandee1987
most néztem, tényleg 2,5 euro 1 single cd ára.
A Sings of Life album már drágább, az 17,9 euro