594
  • IlluminatoR
    Már a nevük alapján is ki adhatnának minden ősszel egy új lemezt, persze minőségromlás nélkül.
  • Bandee1987
    üdv!

Én is nagyon bírom a számait, remélem hamarosan jelentkeznek még új számokkal.
  • IlluminatoR
    Heló rajongók!
    Én is hallgatom a POTF-ot, és az új lemezt is csak most kezdem igazán felfedezni, kedvenceim az Everything Fades és a Shallow.
  • blackgamer
    jó ötlet volt az oldal!
  • flashX
    Szép igényes oldal!
  • sonance
    Üdv kedves Rajongók!

Elkészült a POTF magyar rajongói oldala! Látogassatok el, és fórumozzatok, ha van kedvetek! Bízunk benne, hogy tetszik az oldal!

POTF Magyar Rajongói Oldal

Skinny & Sonance
  • Axl Rose
    Először azt írják ki hogy mi a szám címe.
    Utána azt, hogy mi az album címe, amin rajta van.
  • flashX
    Tényleg egész jó, de olyan gáz, hogy a végén kétszer kiírják ki az előadó :D
  • blackgamer
    innen:

http://privat.bluezone.no/geir.stromsholm/Poets%20of%20the%20Fall%20-%20Late%20Goodbye%20[nortek.org].avi
  • blackgamer
    Late Goodbye klip innen tölhető
    szerintem nem lett rossz, nekem tetszik
  • flashX
    Majd estefele érdekelne..
  • blackgamer
    rátaláltam egy unplug Late Goodbye felvételre

innen tölthető vagy tőlem (pls priv. üzenetben jelezd)
  • Bandee1987
    hallottam róla, de még nem láttam, majd figyelem :)
  • blackgamer
    Late Goodbye-hoz készült klip, MTV már adja, valaki látta esetleg?
  • Ivan Pjodr
    Köszi szépen
  • Bandee1987
    http://www.danny.st/potf/
  • Ivan Pjodr
    Nem tudja valaki esetleg, hogy honnan szedhetném le a Maybe Tomorrow is a Better Day-t? A honlapjukról már egy ideje nem lehet, máshol( DC, torrent) meg nem találom. Köszi.
  • flashX
    Oké.:)
  • Bandee1987
    nem haltunk meg, én pl. majdnem mindennap hallgatom az albumot, csak most nincs semmi újdonság egyenlőre.
  • flashX
    Meghaltunk???

Mostanában nem hallgattam Poetset. De most újra!!!

És csomó más szám is tetszik már a Signs Of Life-ról.
  • flashX
    Akkor ez nem a te együttesed.
  • GrimReaper78
    Nomármost nekem a "Lift" sem tetszett. Egyelőre pihentetem a dolgot, aztán lehet, hogy valamikor később még felfedezem magamnak a bandát, bár kétlem. Amúgy a "Late Goodbye"-ban nem csuoán a dalszöveg, hanem a zene is tetszett. Úgy az egész dal remekül össze volt rakva, amit a többi nótáról nem mondhatok el. De hát ízlések és...
  • Bandee1987
    igen, igen, pontosan.
  • flashX
    Nem a Late Goodbye felől kell vonulni, mert azt nem ők írták. Ők csak a hangulathoz illő zenét csináltak hozzá. A szöveg Sam Lake alkotása. A Lift-i irányzatot kell előnyben részesíteni. Persze nagyon jó a Late Goodbye is.
  • GrimReaper78
    Nos, most hallgatom az albumot. A második számnál tartok, de azt kell, hogy mondjam, a Max Payne 2 istencsászár outro zenéje után sokkal jobbat vártam. Amolyan limonádé kategóriába sorolnám. Hallgatható, de feledhető... Ugyanakkor én a "kemény" vonal felől közelítem meg a zenekérdést. Viszont ha már finneknél tartunk, az Entwine vagy az Amorphis százszor jobb!
  • Bandee1987
    A 2 albumot töröltem az atw-s tárhelyről 1-2 perce...Remélem, mindenki le tudta magának szedni.
  • Bandee1987
    Nos, a mai napon még fennvan az atw-s tárhelyen a 2 album. Kb. este 22-23 óra fele törlöm le, úgyhogy akinek még esetleg kell, az most töltse le.
  • flashX
    érdekes
  • Bandee1987
    user: illusion
    pass: dream
  • Bandee1987
    Nézzétek meg a http://www.poetsofthefall.com/secret
    oldalt is!
  • flashX
    Ok
  • Bandee1987
    nem, a Sings of Life, és a late goodbye
  • flashX
    Mi az a kettő?
    A Lift meg a Late Goodbye?
  • Bandee1987
    Figyelem, az atw-s tárhelyen lévő 2 album vasárnap estig marad fenn, tehát akinek még kell az töltse le mihamarabb.
  • flashX
    Ja, valőszínűleg azért, mert beszóltam nekik.
  • Bandee1987
    mégis :)
  • flashX
    Mégsem
  • fifi
    Hú nagyon jó ez az album. Még 1X thanx...
  • flashX
    Ma jár le az egyik büntetőpontom
  • flashX
    A prezentáció 1 mi?