Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagyis akinek meg van az minden féleképp hasznot akar belõle húzni! Csakhogy ez nem fog neki menni, legalábbis egyhamar semmi képpen se! Ezt persze a fanok szívják meg! És a vége úgy is az lesz, hogy majd egy gyógyegér csatorna fogja lejátszani, mert rájönnek, hogy van rá kereslet! Pedig már több éve nem vetítik Magyarországon, de mégis igen nagy rajongótábora maradt! De azért én reménykedek benne, hátha valamelyik teljes szinkronnal rendelkezõ egyén félreteszi az irigységét, és megosztja a többi dragon ball fannal, hogy mi is élvezhessük a magyar szinkront!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

zeus89
egyszóval nincs XD

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

Hát akirõl tudjuk, hogy meg van neki, az csak is és kizárólag a boltok polcain akarja látni, a fanokat lexarja.
A másik akinek meg lehet, annak meg szeritnem nincs meg, csak nagy a szája.
És van egy harmadik, aki azt mondja, hogy egy haverjának meg van, de õ meg nem akarja senkivel megosztani.
Kábé ez a helyzet.

DBZ is My Favourite

Szerintem, se csak neked kellenének! Szóval akinek megvannak ezek a részek igazán elérhetõvé tehetnék dragon ball rajongó társaik számára! (Vagy túl nagy meló volt megszerezni, és minden áron pénzt akar belõle kihúzni valaki?)

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

rooney8
Sztem nem csak nekem kellenének 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Bulykin
jaah😄 értem😄 XD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Csak poénkodtam, de itt most azokról a részekrõl van szó, amik nem mentek le a tv-ben.
Legalábbis Rooney8-nak azok kellenének. 😊

DBZ is My Favourite

Bulykin
De gondolom nem az össze kétszázakárhány rész magyar, csak az elsõ 137..nem?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Nekem megvannak. <#beka3>
De soha nem adom ki a kezeim közül!
Muhahahahahaha! <#eplus2>
Amúgy nem tom honnan lehetne megszerezni. 😊

DBZ is My Favourite

rooney8
Honna lehet megszerezni a magyar szinkronokat?<#hehe>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Azért, mert az menõbb hang. 😄
Egyéb értelmes kérdés? 😊

DBZ is My Favourite

valaki nem tudja miért lett más hangja?XD
66.részben már a másik hangja volt. 😊

DBZ is My Favourite

Na ez egy remek kerdes, mivel fogalmam sincs atadom a valaszadas lehetoseget masnak. 😉

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Vegeta magyar szinkronhangja hanyadik résztõl változott meg?

A DB AF, egy rajongó(k) által megalkotott képregény. 😊

DBZ is My Favourite

ronihun
joisten

...

zeus89
Mi ez az AF ??? ez nem csak kitaláció volt ??? vannak új részek ... ?

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

InfectedMann
Hmmm. Ez az AF manga igen érdekes.
Kár, hogy ilyen lassan jönnek a folytatások.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

kill3r21
Pedig ip cim alapján te voltál, na mind1 én nem értek a lovakhoz...😄
Ugyvan olvassatok a doujint, egesz szepen rajzol Toyble es a sztori is szorakoztato, a fanficokat meg hagyni kell a fenebe! Suupaa Nomanak koszonhetoen pedig ugye magyarul is olvashato. 😉

rooney8
De ami itt van, abban nincsenek ilyen hülyeségek (legalábbis ameddig olvastam 😄 ). Sztem ez egész jó 😊

Én nem hittem el, sõt!!! az egész AF témát baromságnak tartom, ugy ahogy írtad, ott már hiper-szuper mindenki, így meg ugy fuzionálnak!

Hát én maradok a Dragon Ball + Z klasszikusoknál...
rooney8
Hát pedig úgy tûnik :/

ronihun
lol még ilyet ir h nem olyan könyû olyan képeket hamisitani😄D hát már nem azért de sok képet még egy amatõr ps-es is megtdud csinálni persze van oylan ami tényle jo munkák és nehezebb lehetett de ezt h lehet elhinni-.-

...

Nem én vagyok anonimus!!!
Ez baromság!

DBZ is My Favourite

Egy picit mellefogtal szerintem. 😊

kill3r21
Szevasz Anonimus! Mióta lepleztek a 202 forumon nemigen jösz...mivan csak nem félsz? 😄
ronihun
kalap szar... annyi hülyeség van benne össze vissza fuzionálnak és nem is figyelnek emmire mert a fuzionak vannk szabájai pl ha jol otm akkor csak olyanok fuzionálhatnak akik körülbelül egy koruak v nem igyvan? na az meg h ha mindenki fuzionál akk lesz gokuhanvegpictrunkbulchihughsokjojkhoflolsdf...-.-

...

DBZ is My Favourite

Az AF történetét vhol eltudnám olvasni, egy linknek örülnék. HA lehet angolul, de a magyart se utasitom vissza <#kacsint>

De ahhoz túl szar, hogy AT valaha is bele menjen a hivatalosításba! 😄

DBZ is My Favourite

Remélem ezt te sem gondolod komolyan...
1. az AF csak egy manga, hogyan adhatnák a tv-ben?
2. mivel csak fan cucc, ezért soha nem lesz hivatalos darab, bár akár lehetne az is belõle egyszer...

DBZ is My Favourite

Bulykin
Nah jó, azért nem kell szivatni, én is tudom, hogy csak a rajongók csinálták, de tényleg van olyan ország, ahol megvették a jogokat az AF televíziós sugárzásához😄..komolyan..

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Az még okés, hogy meg említik mitn mangát, de mint animét, kész röhely...
És igen, tudom, hogy nagyon sokan szoktak nagyon sok helyen írogatni ilyen baromságokat. (:

DBZ is My Favourite

Olyan 100hozzaszolasonkent mindig van egy AF komment. 😄

Azért néha tudnak az emberek, mi? 😊

DBZ is My Favourite

Nekem meg van az összes része az AF-nek, szerintem sokkal jobb minden DB-nál. 😄

DBZ is My Favourite

Persze, az animax megvette a jogokat es nemsokara adasba kerul, csak még titkoloznak. 😛

Bulykin
A Dragon Ball AFrõl ki mit hallot? Állítólag pár külföldi ország elkezdte adni, nemtom már hol olvastam...
Ti láttatok AF részeket?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Szerintem nem es sokan osztjak a velemenyed. 😛
A kanzentai mar feltette a GT Singles dvd-k boritoit.. Csak tudnam honnan a csudabol szettek en egyik bolt oldalan se talalom. 😞

InfectedMann
A Buu saga -nál belehallgattam a szinkronba.
Hát valami iszonyat borzalom.
Én szénné röhögtem magamat annyira pocsék a szinkronhang választás és a szinészek hangjátéka meg az egész fordítás selejt úgy ahogy van.
Éljen japán nyelv meg a dual audio 😄

Remélem nem gond, hogy elmondtam a véleményem

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

A dragonbox a japan kiadas elnevezese. term. meg lehet venni, tobb japancucc boltban is. de egyreszt az ara 3500-4500yen kozott mozog, masreszt semmien felirat nincs rajtuk. (A japanok ennyire leszarjak a suketeket, de tenyleg!? 😄)
Szoval draga es csak annak ajanlott, aki valamien szinten tud japanul. 😊
Leszedni is olyan nehez mint megvenni, mert nem nagyon rakjak fel a netre, nem tudom miert. Mindenesetre dragonbox dvdrippeket konnyu talalni.

Ezt a jóminõségû "Dragon Boxot" honnan lehet, letölteni mert engem érdekelne ( ha lenne magyar felirattal kiadva meg is venném) de erre nem látok sok esélyt szóval valaki tudna tanácsot adni?
Öh sok dolgom volt es ritkan vagyok mostanaban. :S

(Amugy mivan veled, 1000 éve nem láttalak MSN-en!)
Jaja, nem vok h*lye én is tom!

én több fórumon is olvastam hogy animax leakarja adni újraszinkronizálva, de ha nem hát nem, majd elválik.
Mert ez egy bot level te nagyokos. 😄 Erted beallitjak hogy bizonyos temakra mien elore megirt levelet kuldjon vissza valaszkent. Nemtudom honnan vettetek hogy az animax le akarja adni ujra. :S

Nade többet nem írkálok már nekik, mert ugysem bírnak õk sem biztosat mondani (vagy nem akarnak) majd lesz vhogy.