6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
#2938 köszi :P -
#2937 inkább egy x360-at és burst limit -
gabeszg #2936 Hogy mondjak valami jót nálam picivel jobb video +2gb ram de ugyanaz a helyzet Szóval a legegyszerübb venni egy ps2őt -
#2935 Az emulátor az egy olyan program amivel tudsz ps2-es játékokat játszani pc-n... Az én gépemnél jobb kéne (aláirásomba van a gépem) :) -
#2934 emulátor?:P és az milyen,jó? :$ és milyen gép kellene? xD -
#2933 én játszottam tenkaichi 3-al ps2 emulátoron...kemény 20-25fps volt, meg a kép is elég csúnyácsak volt -
gabeszg #2932 Nem adtak ki pcre semmit se max emulátorokkal tudsz játszani(snes, v pcsx2)de ahhoz mondjuk elég durva gép kell. -
#2931 Pc-re nem adtak ki dbz játékot tudtommal... -
#2930 köszönöm, akkor majd ott próbálkozom :D amúgy PC-re hol lehet szerezni jó játékot? nem csak letöltésileg kérdem, hanem cd-röl müködöt pl vagy dvd-röl (pesten) :) -
#2929 Igazábol nekem az ESF sem teccett... :) Csak a Source... De azért jobb lenne egy hivatalosan kiadott tenakichi 3-ra hasonlító game :D -
DarkEvilPiccolo #2928 Nekem tetszett a Bid For Power is. Bár lehet, hogy csak azért mert hatalmas Quake 3 gémer voltam annak idején. :D -
#2927 Abban nem is lehet ütni emg rugni, csak lőni. Sztem az kaki. Akkor már inkább Dragon Ball Earth's Special Forces, vagy Dragon Ball Source -
csabamester89f #2926 a dbz bid for powerrel játszik valaki? sok furcsaság van a játékban pl nem tudok ütni meg rugni és van olyan amikor magátol lemegy az élete akárkivel vagyok -
#2925 És itt még jól időzített feliratok is vannak -
DarkEvilPiccolo #2924 Hát én a helyedben inkább innen nem szedném. Bár csak a moviekat néztem meg, hogy azok mekkorák, de azoknak a mérete 50-80 MB-ig terjednek maximum, és az igen ratyinak számít. Ha a moviek, speciálok érdekelnek, akkor szerintem mindenképpen a blogomról vagy a DBhungaryról szedd le őket, ugyanis ennél a verziónál szebb minőséget sehol nem találsz. Ezt többen is tanusíthatják, másrészt pedig hidd el, hogy kenem-vágom az ilyen dolgokat, szóval DB terén meglehetősen tájékozott vagyok és nem szoktam a levegőbe beszélni. Szóval: DragonBall Network a te barátod. ;) -
#2923 http://zfanpage.uw.hu/ én majd innen fogok leszedni, szóval még nem tudom h ezek milyen minöségüek :p remélem jók. na azt a másik 2 oldalt akkor ilyen szempontból én is megnézem :D -
DarkEvilPiccolo #2922 Hát valójában ezek nem speciálok, hanem csak ilyen oktató részek kisgyerekeknek. :D De speciálokként vannak nyilvántartva. -
#2921 létezik sima DB Special?:O
úgy tudtam a sima dragon ball-hoz csak 4db film van. -
DarkEvilPiccolo #2920 Nincs mit. Majd valamikor érkezik a maradék is csak azt nem tudom mikor. Szóval a sima DB Movie 2,3,4 és a 2 darab sima DB speciál meg a GT speciál. Egyenlőre még mindig töltök le ezerrel, és amíg letöltök addig nem tudok feltölteni sajnos... -
#2919 akkor kösz:) én is azokat töltöttem le nemrég:) -
DarkEvilPiccolo #2918 Amúgy a DragonBall-al kapcsolatos hírek/infók/érdekességek érdekelnek valakit, akkor mindenképpen a blgounk a legjobb választás. -
DarkEvilPiccolo #2917 Ott is az én moviejaim vannak fent. :P Mármint a DBhungaryn... -
#2916 http://dbhungary.dtsh.hu/content.php?content.23
http://dumet.extra.hu/news.php
ezeken az oldalakon össze tudsz bogarászni mindent szerintem. -
DarkEvilPiccolo #2915 Ajánlom figyelmedbe a blogunkat: DragonBall Network -
Ryannnn #2914 Lehetőleg ami nem fizetős :) -
Ryannnn #2913 Hali!
Vki tudna adni 1 linket vagy torrentet ahonnan le lehet szedni a DBZ moviekat illetve specialokat ?
Előre is THX. -
#2912 Japánba meg Gokunak tök csajos a hangja :D -
#2911 hát elég abszurd h gohan gyerekkori magyar hangja egy nő... :P de attól még nem rossz -
#2910 Na az meg a másik... :) (meg még sorolhatnánk... :) ) -
DarkEvilPiccolo #2909 Engem jobban bosszant, hogy a Saiya-Jint minek kellett átkeresztelni csillagharcosra, amikor a Saiya-Jinnek nincs is valójában semmilyen jelentése. Ha jól emléxem Goten hangja ugyan az a magyarszinkronban mint ami Gohané volt, nem? -
#2908 De mértnem lehetett freeza-nak hagyni? Mért kell megkeresni a magyar megfelelőjét? :)
Én még Goten hangjától mászok a falra :) -
DarkEvilPiccolo #2907 Amúgy a Freeza mint Dermesztő egy tökéletes fordítás. :P Az egyik név amit a lehető legjobban eltaláltak. -
DarkEvilPiccolo #2906 Méghogy nincsenek benne félrefordítások??? Hatalmas tévedés... Csak úgy hemzseg a magyarszinkron a félrefordításoktól... A szinkronhangok viszont kegyetlenül jók és passzolnak is a karakterekhez. Legalábbis a nagyrészük. Azért Gohan hangja pl. elég idegesítő, meg Dende hangjától is a falat tudnám kaparni. :D -
gabeszg #2905 Hát igen.De szerintem maga a szinkronhangokkal nincs baj(magyar) -
#2904 ja meg buu -> bubu :D:D Ezen annyit szakattam :D -
#2903 Nekem csak a nevek fordítása nem tetszik... pl freeza -> dermesztő Meg hogy csomószor elhagyták a támadások neveit (meg ha van, abból is többet átneveztek)... -
csabamester89f #2902 annyibol jo a magyar szinkron hogy nem nagyon vannak benne idióta fordítások na jo egy amikor goku babidinek mondja h te f***fej. de pl az utolso elötti részben a z-ben amikor goku hergeli ubuu-t elég trágár dolgokat mond neki(legalábbis a szinkron szerint) jo lenne tudni japánul -
#2901 Nekem viszont a manga is tetszik -
DarkEvilPiccolo #2900 Szerintem bárki nézné, aki DB fan. De az már más kérdés, hogy tetszene-e mindenkinek. Nekem speciel nem tetszene, hiszen maga a manga sem tetszik... -
#2899 Ott van az AF, "animesitsék meg" (:D). Én biztos nézném :)