Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
A másik akinek meg lehet, annak meg szeritnem nincs meg, csak nagy a szája.
És van egy harmadik, aki azt mondja, hogy egy haverjának meg van, de õ meg nem akarja senkivel megosztani.
Kábé ez a helyzet.
DBZ is My Favourite
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Legalábbis Rooney8-nak azok kellenének. 😊
DBZ is My Favourite
De soha nem adom ki a kezeim közül!
Muhahahahahaha! <#eplus2>#eplus2>
Amúgy nem tom honnan lehetne megszerezni. 😊
DBZ is My Favourite
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Egyéb értelmes kérdés? 😊
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
DBZ is My Favourite
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Kár, hogy ilyen lassan jönnek a folytatások.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Hát én maradok a Dragon Ball + Z klasszikusoknál...
...
Ez baromság!
DBZ is My Favourite
...
Dragon Ball AF
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
1. az AF csak egy manga, hogyan adhatnák a tv-ben?
2. mivel csak fan cucc, ezért soha nem lesz hivatalos darab, bár akár lehetne az is belõle egyszer...
DBZ is My Favourite
És igen, tudom, hogy nagyon sokan szoktak nagyon sok helyen írogatni ilyen baromságokat. (:
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
Ti láttatok AF részeket?
A kanzentai mar feltette a GT Singles dvd-k boritoit.. Csak tudnam honnan a csudabol szettek en egyik bolt oldalan se talalom. 😞

Hát valami iszonyat borzalom.
Én szénné röhögtem magamat annyira pocsék a szinkronhang választás és a szinészek hangjátéka meg az egész fordítás selejt úgy ahogy van.
Éljen japán nyelv meg a dual audio 😄
Remélem nem gond, hogy elmondtam a véleményem
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
Szoval draga es csak annak ajanlott, aki valamien szinten tud japanul. 😊
Leszedni is olyan nehez mint megvenni, mert nem nagyon rakjak fel a netre, nem tudom miert. Mindenesetre dragonbox dvdrippeket konnyu talalni.
én több fórumon is olvastam hogy animax leakarja adni újraszinkronizálva, de ha nem hát nem, majd elválik.