Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy én is megcsinálnám az egészet a mai technikával feljavítva viszont a fillereket benne hagynám mert az is az anime szerves része sztem.

Dragon Ball Af es game lényegében kissé átalakitott gém(ps2re) az af ben szereplõ emberekkel. Vagy vannak még ezek a pcre készitett játékok deazok tiszta gagyik (mugen v mi a neve )de azt legalább konnyu variálni v mi.

Újra csinálnád a DB-t? Na neee!
Hibákkal, poénokkal, fárasztó részekkel együtt az úgy jó ahogy van!!!
Sokkal inkább ki kellene találni egy méltó fojtatást a GT helyett!
Vagy mivel a GT már megvan (sajnos) ezért a Z- és a GT közötti ûrt kellene kitölteni.
htr93
a nõvérem szerzett olyan játékot, ahol van goku ssj5

htr93
komoly?

Hát igen, pont ezért tartották a GT-t sz*rnak, mert az elsõ fele sima DragonBall-osra, a másik fele pedig Z-sre sikeredett. 😛
Rókabõr lehúzás volt a GT...
Egy folytatás pedig akkor is csak sz*rul sülhetne el, fõleg a mai világban, mivel manapság nem tudnak se animét, se filmet csinálni. 😛
Meg minek a folytatás, amikor a DBZ olyan élményt nyújt, hogy soha életemben nem tudnám megúnni. 😛

DBZ is My Favourite

Az hogy Goku halt vagy nem halt most lényegtelen. Dragonball mint sorozat még lehetne. Az meg hogy a GT kinek tetszik vagy nem az megint más, mert nekem jó volt. Fõleg azért mert az már a Zed és a sima keveréke volt. 😄

Tudjátok én mit csinálnék a DragonBall-al?
Megcsinálnám mai speciális effektekkel, és újra rajzolnám az egész mindent, és kihagynám a filler részeket az animébõl. 😊
Vagy csinálhatnának elõtörténeteket, hogy mittomén mondjuk a SaiyanJinek hogyan jutottak el odáig, hogy olyan erõsek lettek amilyenek, meg a technika hogyan fejlõdött náluk, és hogyan lettek Frieza alattvalói, meg stb...
Szóval ilyenek kellenének inkább folytatás helyett szerintem.

DBZ is My Favourite

Szóval ez azt jelenti, hogy az SSJ4, meg minden baromság ami a GT-ben volt kitalálva, nem lesz benne a játékban.
Nem tudom, hogy ez kinek veszteség egyáltalán. 😊
Nekem speciel nem fognak azok a dolgok hiányozni...

DBZ is My Favourite

Jah bocs, az tényleg az igazi Goku aki a végén sétálgat.
De mi a probléma is azzal, hogy õ ott sétálgat? 😄
Egy isten lett belõle, aki járja a nagyvilágot, és figyeli a harcosokat. 😊
r4pt0r: Goku, és mindenki más meghalt.
Innentõl kezdve semmi értelme nem lenne folytatni, meg nem azt mondtam, hogy nem lehet folytatni, hanem értelmes folytatást nem igazán lehetne csinálni.
Vagyis még ha értelmes is lenne, akkor is az már rókabõr lehúzás lenne. A GT is az volt már.
Az AF-rõl me ne is beszéljünk, hogy az mennyire gagyi, viszont az nem is hivatalos cucc szóval...
A DragonBall Online címû gém elvileg folytatás lesz idézõjelben. 😊
Asszem 200 év után játszodik, de az az érdkes, hogy nem a GT után, hanem a Z után. 😊

DBZ is My Favourite

Aki a végén sétálgatott az biztos hogy a mi Gokunk. De szerintem jól le van zárva mert igazán nicns lezárva. Ezért ha nagyon akarnéák lehetne folytatni de sajnos bizots nem lesz folyt. :S

nm a kis Gokura gondoltam hanem az "igazira"ott sétálgatott
Hát jó végülis igaz nmigen lehet csavarni már.
Minde gonosz csak feltámadt átváltozott stb...
cucumber87: Értelmes magyarfelirat a Z-hez nem létezik, nem ám hogy a GT-hez. 😄
Akik fordították azok tuti nem tudtak angolul(elvileg angolból fordítottak).

megalodon: Amik vannak események 100 év múlva a GT utolsó részében, ott már nem Goku van, legalábbis nem a mi Gokunk. 😉
Én személyszerint nem örülnék egy folytatásnak, mert a DB sajnos már tényleg egy olyan dolog, aminek nem igazán lehetne értelmes folytatást csinálni.
Lásd: GT. Lehet, hogy jópáran nem így gondolják, de a GT már egy eléggé gyenge próbálkozás volt szerintem, és a nagyvilág szerint is.
Sõt a japánoknak már a Z vége sem volt az a hû de nagy.
És már a Cell-es részeknél azt mondta Akira Toriyama, hogy ötlet hiányban szenvedett már ott.
Magyarul ez annyit tesz, hogy nem tudott olyan sok újdonságot kitalálni, plusz már nem voltak olyan csavarok benne, nem tudott akkora meglepetéseket okozni, mint mondjuk a Frieza-s(Dermesztõs) sagaban.
Lehet, hogy sokan nem így gondolják/látják, de sajnos ez így van...

DBZ is My Favourite

ja valami olyasmi,de amikor ez történik akkor kicsi aztán mittom én 100év mulva meg felnött,akkor hogy öregszik.Ugye a csillagharcosok lassabban öregszenek nem?de akkor is. Meg akkor Vegeta hol van??
Meg ugye az a furcsa hogy van Vegeta +Goku jr és átt tudnak változni.Pan nemtudott...Bra+.....(v hogyhivták?)
Érdekes..
bár csak kellett valami vége legyen
én amugy ugy folytatnám a storyt,h.minden Z-fightert feltámasztanék és sárkánygömbök+minden,mert ugye Dende a mindenható csak csinálna másikat.Vagy mivel Gokuba olvadtak töle kell kivánni??
Na a lényeg,h.azt kivánnám,h.a VEGETA bolygo ujra létezzen és a csillagharcosok jók legyenek.
aztán mindennél hatalmasabb ellenségek kellenének,de azt a forgatókönyvírók kitalálnák.
Sziasztok a Dragon Ball GT engdubhoz(angolnyelvü) tud valaki normális feliratot? mert ami meg van nem nevezhetö fordításnak....
Goku let a harcmûvészetek istene. 😛
Ez kábé olyan mint hogy Zeusz volt a villámok istene, Goku pedig a fight-é lett. 😄
És gondolom ebbõl egyértelmûen le lehet szûrni azt, hogy halhatatlan lett. 😊

DBZ is My Favourite

Na igazán ezt én sem értem h pontosan mi volt de sztem igen hallhatatlan lessz.

Danny1987
Goku a gt végén amikor beleszálnak a kristalygömbök akkor halhatalan lesz vagy mi?

Live for nothing or die for something.

jaja ez engem is érdekel!!
nem hangzik rosszul! Honnan lehet beszerezni?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Srácok, holnap megjelenik a Super Survivor CD, amin a két legfrissebb DBZ játék zenéi lesznek csomagolva(Burst Limit és Tenkaichi3), természetesen a japán zenék^^

Az, hogy Goku mindíg megrékatta Brollyt csecsemõkorukban. 😄

DBZ is My Favourite

htr93
Mi a baja Brolynak son gokuval?

Hát van jópár DragonBall paródia manga, és egy pár baromság ilyen kis komédiás valamik.
Nem sok, de asszem a manga.hu-n van egy-két magyarosított manga is.
Egyébként Akira Toriyamanak a Dr. Slump volt az elsõ legnagyobb alkotása, ami majdnem olyan szinten tarolt japánban mint a DragonBall.

DBZ is My Favourite

Fórumon meg biztos valakinek szemet szúrt h abolszút nem legal....De á mind1 ez már itt bõven kibeszélt téma.Amúgy Akira T.-nak láttam, hogy van bõven más alkotása valameik magyar felirattal vagy valahogy elérhetõ?

Egyetértek a Narutoról alkotott véleményeddel, viszont a Naruto nem jó. 😊
Én legalábbis nem csak a rajzolását rühellem, hanem az egész mindent.

DBZ is My Favourite

Juppi. Azon a DBZ szinkronos fórumon mindent töröltek. 😄
Kíváncsi vagyok, hogy mi ennek az oka.

DBZ is My Favourite

Természetes és jó is persze ha megmarad az eredeti forma, mert mai modernebb animéknak már nem annyira jo néha(pl én belenéztem a narutoba és a hideg futkosott a hátamon h h nézhet ki így egy mese, persze ettõl még lehet jó!)

Folyamatsoan fejlõdött az évek során a grafika, ami szerintem természetes.

DBZ is My Favourite

Többször is van "váltás". 😊

DBZ is My Favourite

hát ha valami zseniális a Z-ben az Goku fejlõdése a történet folyamán :o

BUDA > miskolc.

Speciel én egy Brolly-t alakíthatnék egy DB filmben, viszont egy Gokunak már nagy darab lennék. 😛 <#hehe>
Egyébként teljesen igazad van...

DBZ is My Favourite

Izmosnak izmos de nem izompacsirta volt az anime-be meg ott is változott idõvel pl vegeta-s részek alatt eléggé "kigyurt"volt celleseknél már nem annyira(az én meglátásom szerint)Ja és télleg én sose tudtam teljesen elkülöníteni a változtatást de a grafikában(rajzolásában) van 1 jó nagy különbség de mikor van a váltás?

Szerintem meg már ott el van ba**va a film, hogy a fõhõsnek olyan karjai vannak mint nekem! Az anime-be goku azért sokkal karakánabb ember. Attól félek, hogy a 2324. hozzászólásban lévõ youtube-os amatör videó is nagyobb élvezetet nyújt, mint a mozi film majd! De ne legyen igazam!!!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Hát igen a matrix vége tényleg jó.Én amikor láttam már egyböl arra gondoltam, a francba miért nm dragonballt csináltak,hát lehetséges olyan effekteket csinálni akkor hol van egy Dragonball film???
jah, az kamutrailer. tényleg ki is írta, meg hát az igazi trailerek 1:40 idejébõl nem 1 perc szokott a logókra menni...
Hát akkor elmehet a srác a p.csába 😊
Egyébként fel van sorolva, hogy a srác melyik filmekbõl vágta össze a videót. 😊

DBZ is My Favourite

Az csak egy ügyesen összevágott videó, nem igazi trailer.

DBZ is My Favourite

A mai amcsi filmeknek közük sincs a színvonalhoz...
Valahogy egyszerûen valami átok ül a filmiparon, és nem tudnak értelmesen megcsinálni egyetlen filmet sem.
Néha csinálnak egy-kettõt amit tényleg nagyon eltalálnak de azt akkot ényleg nagyon, viszont ez nagyon ritka.
Manapság csak az effektusokra mennek.
És higyjétek el a készítõket nem érdekli, hogy a rajongók mennyire jól megtudják csinálni a kis filmjeiket...
Ha DragonBall-t akarok látni megfilmesítve, akkor megnézem a Matrix 3 végén a Neo Vs. Smith jelenetet. 😄

DBZ is My Favourite

Bár látszik,hogy volt bevágás king kongbol meg kitudja honnan,de a sárkány az elején,meg a radar...
franc se tudja..
na ez az.
Föleg hogy az usa-ban hatalmas a rajongotábor.
én ugytudom a gt-t is csak az amcsik miatt csinálták.
Ezek már tényleg színvonalasak. Csak most már nem igazán értem, hogy mi az összefüggés a képek és a film között. Illetve azt, hogy egy milliók által várt filmrõl miért közölnek ennyire gagyi képeket???
Ja ezek tiszta jók!
Szerintem a készitök nm cseszik el a filmet és nem égetik le magukat hogy pár lelkes amatör ilyet tudjon csinálni...
Ja a csávó a látathatalanba jól játszott nagyon meg jó szinész, de szerintem itt alapjába véve nem vele van a baj.Mind1 én várom így is de méginkább burst limit et mert azt tuti nem cseszik el<#vigyor3>(max annyival h rövid)

amik vannak ilyen fake filmelözetesek azok tiszta jól vannak megcsinálva.

Ja vagy még is láttátok!
Valahol azt olvastam h még nem jelent meg róla semmilyen Trailer.
Azért én még is rákerestem. Gondolom ti sem láttátok még.

http://youtube.com/watch?v=PQBPKGyzDHY

Sokkal jobb mint amire számítottam, de Goku haját azért felnyalhatták volna!
ja max szar.
végülis egy ilyet nm lehet jól megcsinálni! PErsze hogy szar,hisz magas a léc.
amik vannak ilyen fake filmelözetesek azok tiszta jól vannak megcsinálva.
Full amcsi??
Akkor miért van tele ferdeszemüvel??
Ha meg semmi beleszolásuk nincs akkor lehet azért nm jó.
Bár a képek alapján ne itéljünk lsöre.(bár elég gázosak)
Pedig én már mióta vártam a filmet....(mind1 meg kell nézni max szar)de mennyi szart lát az ember manapság már .............

Szerintem is.

megalodon

Készül az Ong Bak 2

http://www.sg.hu/cikkek/43559/keszul_az_ong_bak_2