Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mire gondolsz pontosan?
Bábuk, mangák, kártyák érdekelnének!<#eplus2>

DBZ is My Favourite

hello mindenki!!!!!!!!

akinek kell dragon ball, dragon ball Z, vagy dragon ball GT, az szóljon nekem!!!!!!!!!!!!

[email protected]
Sokan mondjak, bar en meg csak a Dragonballz 3-mal jatszottam. (budokai3)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Mellesleg, nézz meg egy két video-t, teljesen más a Budokai, és a Tenkaichi.
Ez csak magánvélemény, de szerintem a Budokai 3 a legjobb, annak ellenére hogy nem az a legújabb.

DBZ is My Favourite

Hát igen, ps3-am nekem sem lesz soha, 😄 örülnék ha kijönne ps2-re, de úgysem fog. 😞

DBZ is My Favourite

Nekem sem lesz ps3am kell a ráknak, de van helyette box. 😄

Bucser
Nem tudom mi a különbség a kettõ között😊 csak pécém van^^

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Koszi bucser, remek elozetes. Kar hogy sose lesz ps3-am. 😊 A vegen a bakayarou nagyon nagy. 😄

A Tenkaichi-t, vedd le szépen onnan, mert inkább csak szimpla Budokai-nak néz ki. 😄

DBZ is My Favourite

rooney8
Kár hogy nincs ikszbokszom vagy péesem. Sztem jónal igérkezik 😄

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Bucser
tudom,hogy ez a Sorozatos topic, de GayStation3-ra és Fosbox360-ra jön

DragonballZ Burst Limit

Ahogy nézem talán a Z-nek a sztoriján vonaglik végig a bunyózás agyba fõbe Budokai Tenkaichi stílusban.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Serpa
pedig úgy véltem <#idiota>

Remek, fogyasszak egeszseggel. ^^ Ha lesz jön (sajnos ensem a kiujjambol szopom ki 😞 ). 😉

rooney8
Nekek nincs bajom a szinkronnal, nagyon bejövõs, csak ezt viccesnek találtam. ennyi<#hehe>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Serpa
85 letöltésnél tart a calendar ^^, kapun.

ha van még vmi hasonló jöhet ...
😊

mér nem az neki most a fordítás az jó csak a hang ahogy kimondja lehet vicces mint az egész szinkronhang de van 1-2 kivétel...

rooney8
Az hogy aszongya Son Gohan-ra hogy bratyó <#hehe> (tudom hülye vagyok<#nyes>)

ronihun
megnéztem de ebbe mia vicces??<#fejvakaras>

...

rooney8
10:03 - 10:08

ronihun
hámyadik perc?

...

rooney8
Hát csak ezen a mondaton. De hogyha hallanád hogy mondja akkor jobb lenne <#hehe>

Mármint ezen a mondaton "röhögtél" vagy az egész részen? 😊
Mert engem nem fog el röhögés ettõl sorry.
Jóvanna kötekvõs kedvemben vok. 😊

DBZ is My Favourite

rooney8
DBZ Hun 263. rész, Son Goten: Tévedsz Sátán, ez nem a papám hanem a bratyóm <#vigyor> vagy fél óráig röhögtem. nagyon ott van. Ezér szeretem én a magyar szinkront <#vigyor>

Seth
Ebbõl szerintem semmi jó nem származik 😊

PSN ID.: Beegabor

Waterhorse
Na végre eljön a nagy nap: 2008. augusztus 15 Dragonball film<#taps><#taps>

A gárda is szinte tökletes, el se lehet rontani, csak a rendezõ nem tetszik, Chow elvállalhatta volna at is.

Erőt, egészséget elvtársak...ugye?

rooney8
Jah akkor sorry<#vigyor0>

Seth
Az se hivatalos <#vigyor0>

PSN ID.: Beegabor

rooney8
De létezik, csak manga-ban <#vigyor0>

Soha, mivel nem letezik. 😊

datango
dragon ball af rõl hallotatok valamit? én nekem van egy par dolog amit haverom kuldott at , ilyen kis bemutatok meg hasonlók... elvileg jappánba már vetítik , hozzánk mikor ér el ?😊

Hat sajnos nemtutom, lehet hogy beszkenneltek csak nem toltottek fel. :S Allandoan keresek ilyen cuccokat, de a dbz boritok hatulja sincs sehol. :S
Ennel viszont jobb polok meg pulcsik kaphatoak japanban. 😉

Serpa
nem beszélve a pólóról ... ^^

T-shirt front
T-shirt back

komplett edzõ cuccot is árulnak?
beleértve a mázsás atlétát 😊

Serpa
hátulját miért nem szkennelték be?

azok a fülbevalók nagyon ÁSZok !!!
😊

Javitva! "Hihetetlen" h mindig elgepelek valamit. 😄
Nagyon szepen koszi h szoltal! 😊

Serpa
most láttom, DB-Individual.DVD03-front kép --> 404

Serpa
köszi a naptárokat, "kapura" kiraktam 😊

rooney8
Hogy ez mért nem jutott eszembe 😊

Csak Gokunak van "2" neve, mert eredetileg Kakarotto volt, de mikor a Földre került el kellett valahogy nevezni, és a Földön adta neki az "öreg apja" a Son Goku nevet(mert nem tudta az öreg hogy van neki neve)...

DBZ is My Favourite

rooney8
Az igen. És most magyarul... 😊

ベジータ

rooney8
És Vegitának mi saiyan neve? (ha van egyáltalán)

Gokú saiyan ugyhogy saiyan neve is van, ami kakarotto.

rooney8
És mér van 2 neve? Mer Vegita általába Kakarotto és a többiek Son Goku-nak monnyák

Áh nem olyan sokat, csak közbe mást is csinaltunk. (amiben szinten szoveget kell figyelni illetve irni) 😄

Akkor jó sokat írhattál már. 😄😄😄

DBZ is My Favourite

Nembaj értettem. Én meg most irom ossze a cuccokat, meg ugygondoltam irok mast is, de mar golyozik a szemem a sok karaktertol. <#guluszem1> 😄

ehh saját magamnak válaszoltam. 😄😄😄

DBZ is My Favourite

extra.hu 😊

DBZ is My Favourite

Hova toltod? 😄

Látom itt mindenki magyar szinkron párti, ne is reklámozzam hogy éppen neki láttam a Dragon Box-os rippek feltöltésének? 😄😄😄

DBZ is My Favourite