Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kinley1: Ez a youtube-os videó szerintem egész jó, sõt.

DBZ is My Favourite

Ez egy amcsi film lesz teljes mértékben.
A Japánoknak semmi beleszólásuk nincsen.

DBZ is My Favourite

hát ja én is!!
Ez a film szerintem csak maguknak a japóknak készült,készül
Ha jó filmet akar valaki akkor amcsiseitség van benne(pl ong bak...)
Jól van, mind1...
Ott az anime, ami örökre szól azt ennyi. Nézem azt...

DBZ is My Favourite

Hát ez egészen elképesztõ!
Egy rakás sz.r lesz az egész!

http://filmbuzi.hu/archives/2008/04/05/dragonball-kepek/

A legalsó kép a harcmûvészetek nagytornája lenne?
Ilyen kis küzdõtéren nem hiszem, hogy bármiféle látványos harcra számíthatnánk, de ez még semmi.
A helyszínek megválasztása csak egy dolog. Az a bajom, hogy a jelmezek is iszonyatosan bénán néznek ki!

http://www.youtube.com/watch?v=PQoky6Q_dw8

Ez elvileg csak egy amatõr próbálkozás (a hsz-ek közül másoltam ki)
Még is Gohan ruhája sokkal igényesebb mint ezeken a képeken bárkié.
Mindenesetre még van egy évük h újraforgassák 😄 és felszínesítsék az egészet mert ez így nagyon komor és hát egyszerûen SZARRRR!!!!
Én egyszer láttam valami dragonball filmet de az csak valami gagyi volt olyan mint Jackie Chan elsö filmjei.
És ezekröl a képekröl is ez a véleményem! Ezt nemhiszem hogy a nagyvilágra szánnák...
Ez egy rakás szar! Vagy ha ennyit késik akkor biztos hogy agyon lesz utómunkázva.
A Dragonballban nem is voltak jelentek szobában vagy zárt térben igazán.
Ezt nem is lehet nagyon simán filmkjént megcsinálni.csak ugy hogy 90% bluebox+számitogépes studiomunka.
Hát a képek alapján még néhány olyan video is jobb amit nálunk nagyobb fanatikusok tesznek fel a youtube-ra...
Hát igen, de kétlem, hogy ennyi ideig tartana az utómunka.
A reklámról meg annyit, hogy már lassan 10 éve készültek a film megcsinálására, és többször is bereklámozták, hogy lesz, szóval nah. 😄

DBZ is My Favourite

Seth
utómunka, effektek, promó,reklám satöbbi

PSN ID.: Beegabor

Már csak az a kérdés, hogy miért van az, hogy befejezték a forgatást, és mégis jövõ év áprilisában fog megjelenni film...

DBZ is My Favourite

Én is utánna néztem, és több helyen is ott voltak ezek a képek. 😛
És én nem neked nem hittem, sõt legbelül tudtam, hogy ezek valódi képek, csak valahogy tényleg nem akartam elhinni.
Szánalom az egész...

DBZ is My Favourite

ja ha egyik ismerõs mondta az más, mert nekem nem lehet elhinni, végtére is folyamatosan kamu hírekkel van tele az oldal.. de várjunk csak, hiszen nem 😊
aki szerint nem igaziak a filmbuzis képek (megértem, hardcore rajongó lennék én sem akarnám elhinni) ugyanazon forgatási képek között volt ez is. és õ bizony az imdb oldalon is szerepel a dragonball mozinál. plusz a jelmezek is stimmelnek és 2 hete fejezték be a film forgatását. Minden arra utal, h ezek a valódi képek (de reméljük nem?)

Én sem vagyok képbe, szerintem itt valami sántít...
Viszont egyik ismerõsöm mondta, hogy ezek tényleg nem kamu képek, és amit õ mond az 99% hogy igaz. :S
Fõleg ha DB-ról van szó. 😊

DBZ is My Favourite

Hát biztos igazatok van!
Rohadt sz@r , hogy vége van az utóbbi hetekben mindig ezt néztem amikor volt egy kis idõm.
Na mind1, jó éjt srácok!
De ha igaz akkor kit ábrázol az elsõ kép Goku nem lehet nem ez a fazon játsza se yamcha krilin meg kopasz....

Figyeljetek.
Gohan-nak 3 szintje van:
SSJ1
SSJ2
És van az úgy nevezett Mystic szint ami mint már írtam elõzõleg kábé egy SSJ3-mas Gokunak felel meg.

DBZ is My Favourite

Nincs itt hiba.
A fúzió(egyesülés) azért van mert tényleg sokkal de sokkal erõsebbé teszi azt a két adott karaktert akik egyesülnek.
Szóval Vegetto erõsebb sokkal mint Goku SSJ3-ba, és ez így logikus.
Gohan meg nem normál formában van ott amirõl beszélsz, hanem elvileg ott mystic szinten van, ami kábé olyan erõs mint egy SSJ3-mas Goku(ha nem erõsebb valamivel).
Nincs ezekkel az erõszintekkel semmi gond szerintem. 😊

DBZ is My Favourite

Mert Gohan volt a dbz ben a legerõsebb egyéni karakter v mi, szóval neki át se kellet változnia olyan erõs volt mint a többiek alapból(de akkor mért nem változott még át?)az öreg kaio-shin modnott evvel kapcsolatban valamit de már elfelejtettem.

Ezt jól benéztem...
Bocs a "félrevezetésért", de ezek elvileg tényleg nem kamu képek. :S

DBZ is My Favourite

Nálam is nagy kedvenc a csaj, viszont én örülök annak h nem õ lesz.

THX
Piccolo.

Közben végig néztem a DBZ-t (már régen láttam németül csak akkor nem igazán értettem a lényeget meg már el is felejtettem dolgokat…😉

Szóval néhány dolog nem igazán nyerte el a tetszésemet. Sokszor az az érzése az embernek h nincs is különbség a normál alak, a szuper harcos vagy esetleg egy mega harcos??? (Ssj3) között!
Pl: Gohan erõsebb SJ-ként mint Vegita szuperharcosként. Vagy hogy lehet az ,hogy Vegotto ssj ként erõsebb mint Goku megaharcosként?
Az azért mégiscsak egy másik szint szóval szerintem ez valahol nagy hiba.

Mindezek ellenére ezek a dolgok semmit sem vonnak le abból az élménybõl amit ez az Anime nyújtott számomra.. A poénok is hatalmasak voltak benne pl: Dabura milyen fejeket vágott már a Meny országban 😄
Vele csak az a bajom, hogy az õ karaktere sokkal jobb lett volna fõ gonosznak mint Buu hiszen sokkal jobban kidolgozták. Szerintem!
Itt mindenre választ kaptok.
És ha megnézitek a színészekrõl a képeket, láthatjátok, hogy egyik szereplõ sem egyezik azokon a képeken lévõ személyekkel akik a "filmbuzis" képeken vannak.

DBZ is My Favourite

Hát elnézve a képeket ruhán kívül semmi hasonlóságot nem fedeztem fel.Úgy volt, hogy õ lessz de nem õ lessz(sajnos ....nálam nagy kedvenc a nõ) így hát "Jamie Chung"lessz az imdb szerint.

Remélem, hogy ezek tényleg csak kamu képek bár nem hiszem…
Mellesleg ezek alapján én nem a Mortal-hoz hanem Street Fighter-hez hasonlítanám, Ami sokkal gagyibb mint a Mortal.

A stáblistáról tud valaki valamit?
Az igaz h Eliza Dushku lesz Chi Chi?
Ezek a képek nem a DB filmbõl vannak...
Ez kamu magyarul szólván. 😊
És mivel a film megjelenését eltolták vagy egy évvel, ezért nem mostanában fognak képek megjelenni a filmbõl...

DBZ is My Favourite

ToCsEk
omg, ha iylen lesz a film akkor gg, ez még a mortal kombatnál is gagyibb, pedig az már tök régi, ez meg 2008as film, hát ehh 😄 kiváncsi lezsek milyen lesz 1 ka-me-ha-me-háá benne ha lesz egyáltalán 😄

itt bal oldalt a bakik menü alatt van még egypár 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Challanger
"Zseniális" képek a Dragon Ball filmbõl.

Én inkább maradok a sorozatnál...
Úgy igen. <#taps>

DBZ is My Favourite

akkor jó.
De ha ugy nézed ahogy én félreolvastam akkor stimmelne...<#nevetes1>
Én nem haragszom. 😄

DBZ is My Favourite

ja,jólvan bocsesz!!
Én ugy értelmeztem,h.Songoku érkezik..
Nehari csak fáradt voltam.<#kuss><#wilting>
Mi az, hogy bébik?
Azok Cell juniorok, és a junior inkább gyereket jelent, de semmiképp sem bébit...
Egyébként ez nem is olyan nagy baki, vannak ennél sokkal súlyosabbak is. 😛
De annyi baj legyen. A DB-ban elférnek az ilyen "hatalmas" bakik is, mert még az ekkora bakik sem rontanak semmit a színvonalon. 😊

DBZ is My Favourite

ToCsEk
ha már a bakiknál jártunk.
mega lol, de nekem a film közben fel sem tûnt.

DBZ 185. rész!

Son Gohan 8 kis Bébi Cell-t öl meg,

pedig Cell csak 7-et hozott létre!

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Az a jó! 😄
Valami Matrix stílusú zene tökéletes lenne szerintem. 😊

DBZ is My Favourite

Én a zenét látom elõre h teli lessz ien metal szarral......
De az élõszereplõs film az teljesen más tészta, mert elvileg az anime sorozatból akarják megcsinálni a filmet, viszont a movie-kat nem a sorozatból csinálták. 😊

DBZ is My Favourite

A moviek-at természetesen direkt csinálták olyanra amilyenre.
Ez minden animénél így van, mert a movie-k önmagukban tartalmaznak egy full story-t, és nem muszáj teljesen megegyezniük a sorozatban levõ tényekel.
A fõszereplõk egyeznek azt kész. 😊

DBZ is My Favourite

Még sok iet tudnánk kérdezni h a (mese)moviekba mikor volt ez meg az, de egyszerüen nem értem már h mért nem nézették pl azokat át mielött elkezdték vna csinálni, vki olyan emberrel aki látta pl az egészet<#wave>Mind1 rem azért nem kúrják el a mostani élõ szereplõs filmet.ÉS azt is látom, hogy sok ember vhogy pár év leszarás után újra "szeretni"fogja a dbt.(de mind1 inkább szeressék mint h utálják)
Basszus, nem! 😄
Lefordítom ezt a "story-t". 😊
Van egy faj, és elvileg ezek a Namekok! És Piccolo(Ifjú Sátán) az a bizonyos harcos aki a Földre utazik azért, hogy elpusztítsa a Földet, de hatalmas lelkivívódás megy végbe benne, és átáll az emberek oldalára. Hogy minek a hatására azt nem tudom, gondolom megsajnálja az embereket, ami azért elég gázosan hangzik egy csöppet. :S:S:S
Ez mikor volt így a DB-ban? <#falbav>

DBZ is My Favourite

Hát végülis a story alapból ez csakhát nem teljesen igy higy kicsiként és küldik Gokut.
Ha sok a pénz akkor jó lesz.Remélem.
Az amcsik monnyanak le!
Aúgy azért mert jól meglehet csinálni manapság az ilyesmit, még nem jelenti azt, hogy jó is lesz maga a film.
Szerintem csak egy egyszerû semmitmondóüsdvágdnemapádüberbrutálulkinézõ film lesz. 😊
Egyébként annyit tudni lehet róla, hogy rengeteg pénzt fektetnek az elkészítésébe, és több mint valószínû, hogy lesz folytatása, mert ugyebár Piccolo megtér, és onnantól kezdve "Son Gokut és csapatát erõsíti majd a késõbbi harcokban".

DBZ is My Favourite

"A történet szerint egy idegen faj harcosa azért utazik a Földre, hogy azt végleg leradírozza a galaxis térképérõl. Szülõbolygónkra érkezvén azonban komoly lelkivívódáson esik át és az emberek oldalára átállva Son Gokut és csapatát erõsíti majd a késõbbi harcokban. A hatalmas, torzonborz frizurájú Goku-t a filmben Justin Chatwin testesíti majd meg, míg Piccolo karakterét James Marsters eleveníti meg a különös kalandban."

Hát ez pl egy gyönyörû story lenne... :S
De már olvastam több verziót is, és azok még talán ennél is szebbek voltak...
Kérdem én, mi köze ennek a DragonBall-hoz???

DBZ is My Favourite

vegita ha jól láttam nem lessz benne de Mai (pilaf embere)benne lessz szóval vszinüsithetõ h sima db lessz.De ha valakinek konkrét válasza van az írja meg.
én nemtok semmit lehet valami különálló dolog lesz az egész.
mega sz a kérdés hogy hogyan lesz megcsinálva.
Mármint hogy elmeséli azt hogy ki miért micsida vagy arra épit,hogy a nézö valamit már azért tud a szereprökröl..
Hát nemtom sztem se lessz nagyszám bár ne legyen igazam?Amúgy lehet már tudni hogy meik részt "dolgozzák fel"?
a barátok köztöt is sokan szeretik<#nevetes1>
nemkéne szerintem 6rész.arra ottvannak az anime movie-k.
Bár ha befutna az elsö rész és tudnának még dobni rá egy(2.3.4.5.) lapáttal...
Mondjuk ebbõl is kihozhatnának egy hat részes egész estés filmet, mint a star warsból! Csak kicsit félek, hogy nagy csalódás lesz a végén és egy barátok közt szintû élményt fog nyújtani!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

hát a fürészt azért irtam mert az megosztja az embereket,beszélnek róla a titanic meg sok zsét hozott...
Hát star wars a mérce hmm nemrossz! Akkor a dragonball is kb30évig sláger lesz??<#nevetes1> bár legyen
Amugy ha van pénz rá akkor jó mozi lehet mert számitogépes technologiával bármit meglehet csinálni.lásd:300,mátrix stb...
Vagy inkább elég ha csak akkorát üt mint mondjuk a Star Wars. 😛
Bár amiket felsoroltál azok közül nekem csak a Matrix jelent valamit, a többi nem csak hogy hidegen hagy, hanem még utálom is õket. :S
Amúgy ki van zárva, hoy ütni fog sõt, éppen ellenkezõleg...

DBZ is My Favourite