Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi az a kotoko?
Ja es tetszett az elozo logod miert cserelted vissza? 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ronihun
ismerõs vagy😊
Amugy ez majdnem reklám sztem

...

Hy! Próbáld ki ezt az oldalt: DBZ Mugen World !!!
Nekem az összes cuccom onnan van (frankó kis oldal, minden Dragon Ball-al kapcsolatos cucc fenn van, ráadásul full minõségben!)
ToCsEk
Nekem ennél jobb nem kell.

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Thadius
hello
valaki nemtudna nekem ajánlani egy oldalt vagy esetleg torrentet ahonnan letudnám szedni az összes zed részt? 😊

sk8 4 fun

DBZ - Remastered season3 szept 18!!!!!!!!!!!!😄😄😄😄😄:

Serpa
egy próbát tehetnénk, darabokban.

Bocsi mindenkinek, de amig az a megtiszteltetes er hogy en lehetek a topik karbantartoja, addig itt nem lesz cirkusz. Probaljunk mar meg bekeben forumozni es lehetoleg a topic temajan belul maradni. Szoval ne veszekedjunk.

Asszem a 138. részben áll az esõben Vegeta:S

Messengerrel csak az a baj hogy allandoan mexakad es tetu lassu. 😞

Ez csak az ugynevezett OVA. 😊 A Playdia egy Bandai konzolgep es egy ketreszes jatek keszult ra ami ilyen interaktiv jatek volt. Ennek a videoreszet adtak ki regen japanban vhs-en amit sokan OVAnak azonositottak. 😊
Jo minosegu amugy, de nincs felujitva. 😊

Serpa
sztem messengeren keresztül is megoldhatnánk.

ezeket is kinéztem magamnak:
SP4 - DragonBall Z Side Story, The Plan to Eradicate the Saiya-jin • Beginning Chapter
SP5 - DragonBall Z Side Story, The Plan to Eradicate the Saiya-jin • Ending Chapter

a "playdia" ból arra következtetek, h diafilmszerû, v ez hü"j"eség? 😊

ezek is megvannak?
uolyan minõségûek mint a dragonboxripek?

Nem is lett torolve a komment. 😊

Ronihun: Gondolkoztam, azt hogy kb holvan tudom de hogy pontosan melyikresznel es hanyadik percnel azt nem. Ezert nemirtam. Es lusta vagyok elovenni a dvdt. 😄

Serpa: Egyenlore helygondokkal kuszkodok, rapidra pedig nem szivesen toltenem de amint megoldoik a helyzet feltoltom. 😊

Serpa
megtudnád osztani?
^^

ronihun
#1903?

...

Figyu, tom én azt hogy letöltik, de én ezzel csak segíteni akarok másoknak, akiknek kis netük van, vagypedig lusták letölteni!
Igen megvan bar az nem volt benne a mozis pakkba. Abba viszont nincsen szoveg. 😊

Gokou: Szerintem akik idejarnak inkabb letoltik. 😊

Serpa
ezek megvannak?
SP4 - Hyper Anime DragonBall
SP4 "Hyper Anime DragonBall" Promotional CG Video

Dragon Box Z Volume 1en találhatóak.

Nam értem, mi a bajotok???
Én csak szépen felajánlottam a lehetõséget, hogyha valakinek kell akkor kiírom, de látjátok ismét ti kezditek a szemétkedést, nem én!!!
ronihun
kb ezt irnám énis....

...

Serpa
<#wilting>

Hello! Ha valakinek kell, kibírom írni az össz. DB-t, DBZ-t + DBGT-t is, mert megvan full minõségben. Az anyagiak megegyezés szerint!
Ha érdekel valakit a dolog, mailt erre a címre: [email protected]
ronihun
Az hol van mikor Vegeta álll az esõben?Melyik részben vagy movieban van?
amv-hez kéne

...

majd betörök azt ellopom az egészet😄

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

Nagyon klasszak a figurák!!!
A legjobb, de mikoze van ennek a topikhoz? :S

milyen jófej ez a z-one ;|

BUDA > miskolc.

Ööö a videoban, nem? 😊 A videoban levo nota is megvan kulon, nagyon franko. 😉

Kaptam ajandekot o😊
(tul nagy a kep ugyhogy inkabb link legyen)
http://yaibafan.extra.hu/gashapon/IMG_1657.jpg
http://yaibafan.extra.hu/gashapon/IMG_1658.jpg

Serpa
meggyõztél ^^

dbz3 kliphez hol van felirat?

A tobbi videok azok elozetesek meg mittudomen.. Megnezem. 😄
【アニメDVD】ドラゴンボール 映像特典 SP3 ノンテロップED 「ロマンティックあげるよ」 (VGA WMV9 WMA9 ver.2) - Ehhez lehetne kovacsolni karaoket, de minek. Ennek a videonak a lenyege hogy feliratmentes. 😄

【アニメDVD】ドラゴンボール 映像特典 SP3 ノンテロップOP 「摩訶不思議アドベンチャー」 (VGA WMV9 WMA9 ver.2) - Detto. 😄

【アニメDVD】ドラゴンボール 映像特典 SP4 「アメリカ版 ドラゴンボール」 (VGA WMV9 WMA9 ver2) - Az amcsi db kifigurazasa hogy mien gagyi. Angolul beszelnek szerintem mindenki erti. 😄

【アニメDVD】ドラゴンボールGT 映像特典 SP1 TVスペシャル 予告 <640x480 WMV9> - Elozetes. Nincs mit rajta feliratozni sztem. 😊

【アニメDVD】ドラゴンボールGT 映像特典 SP2 ノンテロップED 「ひとりじゃない」 <640x480 WMV9 Vocal.カラオケ音声1.2切り替え可> - Karaoke mentes ending, igy kell hagyni. 😊

【アニメDVD】ドラゴンボールGT 映像特典 SP2 ノンテロップOP 「DAN DAN 心魅かれてく」 <640x480 WMV9 Vocal.カラオケ音声1.2切り替え可> - Detto. 😊

【アニメDVD】ドラゴンボールGT 映像特典 SP3 DRAGON BALL GT 新番組予告 <640x480 WMV9> - Elozetes. Nemsok ertelme feliratozni.

【アニメDVD】ドラゴンボールGT 映像特典 SP4 DRAGON BALL GT CM集 <640x480 WMV9> - Reklamok. Poen lenne oket feliratozni, de a szoveg altalaban teljesen egyertelmu. 😊

【アニメDVD】ドラゴンボールGT 映像特典 SP5 PS2版 「DRAGON BALL Z3」デモ画像 <640x480 WMV9> - Dbz3 videoklip. A dalszoveget nem sok ertelme feliratozni ugyis megtalalni a szoveget a neten. A feliratok meg ugylattam eleg egyertelmu. "GT karakterek" stb. Eszmeletlen jo video..

Bardock es Trunks specialt volna ertelme ujraforditani, de most nem lesz ra ido. 😞

【アニメDVD】ドラゴンボールZ 映像特典 ノンテロップED TypeA 「でてこいとびきりZENKAIパワー」 (VGA WMV9 WMA9)
【アニメDVD】ドラゴンボールZ 映像特典 ノンテロップED TypeB 「僕達は天使だった」 (VGA WMV9 WMA9)
【アニメDVD】ドラゴンボールZ 映像特典 ノンテロップOP TypeA 「CHA-LA HEAD-CHA-LA」 (VGA WMV9 WMA9)
【アニメDVD】ドラゴンボールZ 映像特典 ノンテロップOP TypeB 「WE GOTTA POWER」 (VGA WMV9 WMA9)
- Openingek, Endingek. Ertelmetlen. 😊

Najo meguntam.. a tobbi asszem a mozikhoz tartozo elozetesek. 😄

Gokou: 😊

Pontosan milyen is ez a "tûzoltós" video???
Serpa
"Nem toltotted le te is a mozis dmhy packot? 😊 "

jó, h mondod, csak hunsub ugyebár nincs azokhoz ^^
anélkül meg nem hiszem, h bkinek is kellene, max a nagyon nagy rajongóknak.
abból meg nem hiszem, h sok van.

DragonBallZ 3 (Budokai 3) jatekelozetes video --> ezt jó lenne lefordítani ...
<#vigyor>

Nem toltotted le te is a mozis dmhy packot? 😊 Egyeb ilyesmi mar nincsen, esetleg az atsumare world vagy a one piece grafikaval keszitett ki budokai video, azokat nem forditom le.

Csaba42: Mivan?

"<...> tessek szepen az eredeti nyelven nezni ahogy azt a keszitoi megalmodtak."
Tulajdonképpen õk nem azt álmodták meg, hogy japán szinkronszöveg legyen, elvégre a szájmozgás sem követi a kiejtett betûket sok esetben, szóval ez az állítás már ezen megbukott! Ha egy nyelv 100%-ban visszaadja a szövegek mondanivalóját, akkor már tökre mindegy, nem az eredeti nyelvrõl beszélünk, hisz a szöveg stimmel, és ezt álmodták meg a készítõk!

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Jaja, de ez lassan már bármely országra érvényes lesz, sajna. 😞

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Serpa
eddig 36 töltötték le a "tûzoltós" videt 😊
remélem lesz még hasonló "ínyencség"
^^

Lehelletnyi esely van ra hogy megnezheted valamikor, de nem fogadnek ra az biztos. 😄

én már megnéztem eredti nyelven de megszeretném nézni magyarul is mer aza legjobb😄D

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

Csaba42: A toolbart ense szeretem, de enyhe diszkomfort csupan. Nem szemetel es nem lassit be semmit. Viszont ha ez neked nem tetszik meg mindig ott a share azzal szepen es viszonylag gyorsan le lehet szedegetni a mangat. Igaz csak 1 packban van fenn az osszes kotet. 😊

Betiltas: A japan mentalitas teljesen mas ezert nem nagyon lehet hasolnitgatni a magyarral. 😞
Jah szinkron dolog: Sose fogom senkinek mondani hogy nezze magyarul vagy neadjisten angolul, ez egy japan razfilm japan mangafeldolgozas, tessek szepen az eredeti nyelven nezni ahogy azt a keszitoi megalmodtak.
Lehet sertodni vagy nyafogni hogy bunko, paraszt mittudomen ki vagyok en mindig ezt fogom mondani. Amerikai TV sorozatot se nezek nemet nyelven pl mert en nemetul tudok.
S ezzel egyenlore lezarom a dolgot amugy is megyek el itthonrol. 😄

Köszönöm hogy végre valaki igazat adott!!! "de szerintem adjuk meg mindenkinek azt a lehetõséget, hogy olyan szinkronnal nézze a kedvenc sorozatát, amilyennel akarja."
kb

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Balyy
Ja amerikába csinálják nagyon ezt a "véres részek kivágása" dolgot és érdekes módon pont ott ölik egymást a fiatalok fegyverrel! :S errõl ennyit!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Köszi szépen Vegeta a linkeket, de eddig pont ez aggasztott engemet! Nem szeretem teleszemetelni mindenféle fölösleges toolbarral a böngészõt, mert többségük többet árt, mint használ.

Amúgy abban igazad van, hogy fõleg az animét sokkal jobb eredeti szinkronnal élvezni, mint bármilyen más "kontár" szinkronnal, de szerintem ajduk meg mindenkinek azt a lehetõséget, hogy olyan szinkronnal nézze a kedvenc sorozatát, amilyennel akarja. Ez így korrekt mással szemben. Én pl. szeretem a japán, a német és a magyar szinkront is. Attól még, hogy a szöveg angol, japán, kínai vagy üzbég, vagy hogy nem doragonbooru, hanem kristálygömb a golóbis neve, a Dragon Ball még Dragon Ball marad (meg ugye San és Son). Na de a lengyel(?) alámondásos szinkron, na, az tényleg sz*r.<#idiota>

Az meg, hogy egyes nemzetben kivagdosnak az animéból részletket, mondván, túl véresek, meg túl szexisták... nevetséges és szánalmas (lásd francia - magyar - részek). Sztem a japánok sem akarnak rosszat a gyerekeknek, de pl. ott érdekes módon nem volt baj a DB-vel, sõt! Arról nem is beszélve, ahol betiltották, milyen szánalmas indokokat hoztak fel (erõs célzás<#ravasz1>). Röhej az egész negatív felhajtás az animék körül, a visszamaradt gondolkodású emberek mondvacsinált ijesztgetése.<#levele>

Öh ott ugylatom csak a tanitovideokrol volt szo. Ezekbol 2db van es mostmar mind2 elerheto magyarul. Egyeb extravideok voltak meg a dboxokon majd valamikor azokat is feliratozom, de nem most az biztos. 😊 A legtobbjuk ugyis ertheto. 😉

Serpa
#1720-#1723

Pontosan mire gondolsz?

Serpa
korábban írtad, h az oktató videken kivüli különlegességeket postoltad, de nem találom ...

Nyugodtan.

Serpa
köszii 😊
le is töltöttem.

engedelmeddel bitgaten megosztom subbal együtt.

Csak a miheztartas vegett: Az amcsik ujravagdaltak a parbeszedeknel a sorozatot hogy a sajat szovegukre mozogjon a karakterek szaja. Amugy erre meg a japanok se figyelnek, mert tok felesleges. 😄
Amugy pedig nem a magyarrol beszeltem, hanem a japanrol. ^^
Mi a fenet erdekelnek engem a magyar? 😄 Egyedul a db 14-19-es reszeit szeretem magyarul mert ott a kame sennin hangja annyira gagyi hogy az mar mesterien jo. 😄

hát ez a video szerintem jó mer szájról kell csinálni és így tudták megoldani:S
A magyar itt 100x gagyibb😄