Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja es tetszett az elozo logod miert cserelted vissza? 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Nekem az összes cuccom onnan van (frankó kis oldal, minden Dragon Ball-al kapcsolatos cucc fenn van, ráadásul full minõségben!)
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
valaki nemtudna nekem ajánlani egy oldalt vagy esetleg torrentet ahonnan letudnám szedni az összes zed részt? 😊
sk8 4 fun
Ez csak az ugynevezett OVA. 😊 A Playdia egy Bandai konzolgep es egy ketreszes jatek keszult ra ami ilyen interaktiv jatek volt. Ennek a videoreszet adtak ki regen japanban vhs-en amit sokan OVAnak azonositottak. 😊
Jo minosegu amugy, de nincs felujitva. 😊
ezeket is kinéztem magamnak:
SP4 - DragonBall Z Side Story, The Plan to Eradicate the Saiya-jin • Beginning Chapter
SP5 - DragonBall Z Side Story, The Plan to Eradicate the Saiya-jin • Ending Chapter
a "playdia" ból arra következtetek, h diafilmszerû, v ez hü"j"eség? 😊
ezek is megvannak?
uolyan minõségûek mint a dragonboxripek?
Ronihun: Gondolkoztam, azt hogy kb holvan tudom de hogy pontosan melyikresznel es hanyadik percnel azt nem. Ezert nemirtam. Es lusta vagyok elovenni a dvdt. 😄
Serpa: Egyenlore helygondokkal kuszkodok, rapidra pedig nem szivesen toltenem de amint megoldoik a helyzet feltoltom. 😊
Gokou: Szerintem akik idejarnak inkabb letoltik. 😊
SP4 - Hyper Anime DragonBall
SP4 "Hyper Anime DragonBall" Promotional CG Video
Dragon Box Z Volume 1en találhatóak.
Én csak szépen felajánlottam a lehetõséget, hogyha valakinek kell akkor kiírom, de látjátok ismét ti kezditek a szemétkedést, nem én!!!
Ha érdekel valakit a dolog, mailt erre a címre: [email protected]
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
BUDA > miskolc.
Kaptam ajandekot o😊
(tul nagy a kep ugyhogy inkabb link legyen)
http://yaibafan.extra.hu/gashapon/IMG_1657.jpg
http://yaibafan.extra.hu/gashapon/IMG_1658.jpg
【アニメDVD】ドラゴンボール 映像特典 SP3 ノンテロップED 「ロマンティックあげるよ」 (VGA WMV9 WMA9 ver.2) - Ehhez lehetne kovacsolni karaoket, de minek. Ennek a videonak a lenyege hogy feliratmentes. 😄
【アニメDVD】ドラゴンボール 映像特典 SP3 ノンテロップOP 「摩訶不思議アドベンチャー」 (VGA WMV9 WMA9 ver.2) - Detto. 😄
【アニメDVD】ドラゴンボール 映像特典 SP4 「アメリカ版 ドラゴンボール」 (VGA WMV9 WMA9 ver2) - Az amcsi db kifigurazasa hogy mien gagyi. Angolul beszelnek szerintem mindenki erti. 😄
【アニメDVD】ドラゴンボールGT 映像特典 SP1 TVスペシャル 予告 <640x480 WMV9>640x480 WMV9> - Elozetes. Nincs mit rajta feliratozni sztem. 😊
【アニメDVD】ドラゴンボールGT 映像特典 SP2 ノンテロップED 「ひとりじゃない」 <640x480 WMV9 Vocal.カラオケ音声1.2切り替え可>640x480 WMV9 Vocal.カラオケ音声1.2切り替え可> - Karaoke mentes ending, igy kell hagyni. 😊
【アニメDVD】ドラゴンボールGT 映像特典 SP2 ノンテロップOP 「DAN DAN 心魅かれてく」 <640x480 WMV9 Vocal.カラオケ音声1.2切り替え可>640x480 WMV9 Vocal.カラオケ音声1.2切り替え可> - Detto. 😊
【アニメDVD】ドラゴンボールGT 映像特典 SP3 DRAGON BALL GT 新番組予告 <640x480 WMV9>640x480 WMV9> - Elozetes. Nemsok ertelme feliratozni.
【アニメDVD】ドラゴンボールGT 映像特典 SP4 DRAGON BALL GT CM集 <640x480 WMV9>640x480 WMV9> - Reklamok. Poen lenne oket feliratozni, de a szoveg altalaban teljesen egyertelmu. 😊
【アニメDVD】ドラゴンボールGT 映像特典 SP5 PS2版 「DRAGON BALL Z3」デモ画像 <640x480 WMV9>640x480 WMV9> - Dbz3 videoklip. A dalszoveget nem sok ertelme feliratozni ugyis megtalalni a szoveget a neten. A feliratok meg ugylattam eleg egyertelmu. "GT karakterek" stb. Eszmeletlen jo video..
Bardock es Trunks specialt volna ertelme ujraforditani, de most nem lesz ra ido. 😞
【アニメDVD】ドラゴンボールZ 映像特典 ノンテロップED TypeA 「でてこいとびきりZENKAIパワー」 (VGA WMV9 WMA9)
【アニメDVD】ドラゴンボールZ 映像特典 ノンテロップED TypeB 「僕達は天使だった」 (VGA WMV9 WMA9)
【アニメDVD】ドラゴンボールZ 映像特典 ノンテロップOP TypeA 「CHA-LA HEAD-CHA-LA」 (VGA WMV9 WMA9)
【アニメDVD】ドラゴンボールZ 映像特典 ノンテロップOP TypeB 「WE GOTTA POWER」 (VGA WMV9 WMA9) - Openingek, Endingek. Ertelmetlen. 😊
Najo meguntam.. a tobbi asszem a mozikhoz tartozo elozetesek. 😄
Gokou: 😊
jó, h mondod, csak hunsub ugyebár nincs azokhoz ^^
anélkül meg nem hiszem, h bkinek is kellene, max a nagyon nagy rajongóknak.
abból meg nem hiszem, h sok van.
DragonBallZ 3 (Budokai 3) jatekelozetes video --> ezt jó lenne lefordítani ...
<#vigyor>#vigyor>
Csaba42: Mivan?
Tulajdonképpen õk nem azt álmodták meg, hogy japán szinkronszöveg legyen, elvégre a szájmozgás sem követi a kiejtett betûket sok esetben, szóval ez az állítás már ezen megbukott! Ha egy nyelv 100%-ban visszaadja a szövegek mondanivalóját, akkor már tökre mindegy, nem az eredeti nyelvrõl beszélünk, hisz a szöveg stimmel, és ezt álmodták meg a készítõk!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Betiltas: A japan mentalitas teljesen mas ezert nem nagyon lehet hasolnitgatni a magyarral. 😞
Jah szinkron dolog: Sose fogom senkinek mondani hogy nezze magyarul vagy neadjisten angolul, ez egy japan razfilm japan mangafeldolgozas, tessek szepen az eredeti nyelven nezni ahogy azt a keszitoi megalmodtak.
Lehet sertodni vagy nyafogni hogy bunko, paraszt mittudomen ki vagyok en mindig ezt fogom mondani. Amerikai TV sorozatot se nezek nemet nyelven pl mert en nemetul tudok.
S ezzel egyenlore lezarom a dolgot amugy is megyek el itthonrol. 😄
Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
Amúgy abban igazad van, hogy fõleg az animét sokkal jobb eredeti szinkronnal élvezni, mint bármilyen más "kontár" szinkronnal, de szerintem ajduk meg mindenkinek azt a lehetõséget, hogy olyan szinkronnal nézze a kedvenc sorozatát, amilyennel akarja. Ez így korrekt mással szemben. Én pl. szeretem a japán, a német és a magyar szinkront is. Attól még, hogy a szöveg angol, japán, kínai vagy üzbég, vagy hogy nem doragonbooru, hanem kristálygömb a golóbis neve, a Dragon Ball még Dragon Ball marad (meg ugye San és Son). Na de a lengyel(?) alámondásos szinkron, na, az tényleg sz*r.<#idiota>#idiota>
Az meg, hogy egyes nemzetben kivagdosnak az animéból részletket, mondván, túl véresek, meg túl szexisták... nevetséges és szánalmas (lásd francia - magyar - részek). Sztem a japánok sem akarnak rosszat a gyerekeknek, de pl. ott érdekes módon nem volt baj a DB-vel, sõt! Arról nem is beszélve, ahol betiltották, milyen szánalmas indokokat hoztak fel (erõs célzás<#ravasz1>#ravasz1>). Röhej az egész negatív felhajtás az animék körül, a visszamaradt gondolkodású emberek mondvacsinált ijesztgetése.<#levele>#levele>
Amugy pedig nem a magyarrol beszeltem, hanem a japanrol. ^^
Mi a fenet erdekelnek engem a magyar? 😄 Egyedul a db 14-19-es reszeit szeretem magyarul mert ott a kame sennin hangja annyira gagyi hogy az mar mesterien jo. 😄
A magyar itt 100x gagyibb😄