6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
Vegetasan #2978 Nekem az a zene kéne nagyon ami a Gt végén is van! Amikor Kidgoku összegyüjti a spiritbombot (genkidama-t). Ha valaki azt megmondaná, hogy hol lehetne beszerezni nagyon megköszönném. Ja és japán zenére gondolok mindenféleképpen!!! -
DarkEvilPiccolo #2977 A blogunkról külön kell letölteni a feliratokat a moviekhoz, de általában ez mindenhol így van. -
#2976 köszi :) amúgy moviekat csak úgy lehet letölteni h külön a felíratot meg külön magát a movie-t, vagy lehet letölteni felíratos movie-t? -
DarkEvilPiccolo #2975 Drgaon Ball Z OVA ismertető -
#2974 ja tényleg!!! :D már emlékszem.. xD amúgy a Dragon Ball Z OVA Special miröl szól? -
DarkEvilPiccolo #2973 Hát Bulmáék arról beszélnek, hogy semmi értelme nem lenne feléleszteni Gokut és Krillint, mert ott támadnának fel ahol meghaltak, szóval mivel a Namekon haltak meg, ezért ott támadnának fel ahol volt a Namek bolygó, de mivel a Namek felrobbant, ezért egyből meghalna Goku és Krillin mert az űrbe kerülnének ahol ugyebár nem tudnának életben maradni. Erre mondja Vegeta, hogy kívánhatnák azt a sárkánytól, hogy előbb Goku és Krillin lelkét hozza vissza abba a "térbe" ahol a Föld is van, és aztán kérjék a sárkánytól, hogy élessze fel Gokut és Krillint. Ezt mondta Vegeta, és ezt köszönte meg neki Gohan. :D -
#2972 vegita milyen jótanácsokat ad gohannak? xD (ritka rossz a memóriám) -
gabeszg #2971 Na igen én arra értettem amiben nincs "ének" -
DarkEvilPiccolo #2970 Én eddig vagy 2x belinkeltem egy oldalt ahol az eredeti japán GT zenék fent vannak... De most összeválogattam ami nekem van. De különben akármilyen hihetetlen, a GT-nek össze-vissza van 5 darab zenéje hivatalosan. Ami megjelent legalábbis ennyi van. De ezekben mindegyikben énekelnek, pedig a GT-ben is van pár olyan zene amiben nincsen szöveg, de ezeket a számokat nem lehet neten megtalálni, és elvileg nem is jelentek meg hivtalosan CD-n sem. Feltöltöm amik nekem vannak GT zenéim RapidShare-re. -
gabeszg #2969 Én ezt már kérdeztem de sajnor eddig senki se tudta a választ(mármint ha a japán zenére gondolsz) -
#2968 Ja mégse...bocsi -
#2967 innen -
Vegetasan #2966 Sziasztok! A DB GT zenéit honnan lehetne letölteni? -
DarkEvilPiccolo #2965 Ez a testvéres dolog hülyeség, és csak a magyar szinkronban mondja ezt Vegeta... Vegeta és Gohan azért verekszenek össze, mert Gohan bedühödik azon, hogy Vegeta elkezdi ócsárólni Gokut, hogy de jó lesz neki, mert ha meghal Goku és Freeza is, akkor ő lesz a legerősebb. Ha jól tudom, ez egy filler jelenet amúgy, hogy Vegeta és Gohan összeverekednek, szóval a képregényben ez a rész nincsen benne csak az animében, és valószínülg ezért lehet az, hogy a következő részben olyan mintha mi sem történt volna. Látjátok, ezért hülyeség a sok töltelék rész, mert ilyen kis ellentmondások keletkezhetnek az animében... -
ironhorses #2964 Lenne 2 kérdésem! Az egyik az, hogy mikor a Z-be megérkezik Vegita és Nappa a földre Vegita fivéreként és testvéreként emlegeti Gokut. Na most ez megint fordítási hiba? A másik kérdésem már biztos volt terítéken, de megkérdem. Mikor Freezát legyözik és visszakerülnek Gohanék a földre, Gohan és Vegita összeverekednek. De a következő részbe meg mint, ha mi se történt volna még jótanácsot is ad Vegita. Itt mi is történt pontosan? -
#2963 ok köszi :P -
#2962 Proci, ram, vidikari és esetleg még alaplap...:) Egyébként Everest-be (az egy program) meg tudod nézni mik vannak a gépbe... -
#2961 hát kb 2006 őszén volt ez, azóta ötször volt szét meg átszerelve szóval egyelöre fogalmam sincs h mi van így benne, de majd megkérdem :D milyen paraméterek kellenek? -
#2960 Sose azt nézdd :P -
#2959 jah már 2x végig mentem a z-n :D
ma fejeztem be a gt-t bár elég ratyi :\
-
DarkEvilPiccolo #2958 Menne nem arról van szó, de kétlem, hogy zökkenőmentesen... Ahhoz egy mostani csúcskategóriás gép kellene. :P Nah jó talán azért annyira nem, de elég nagy gép kellene. Azért elég jól eltértünk az alaptémától. :D -
DarkEvilPiccolo #2957 2 éve olyan konfig amin rendesen menne a PS2 emu? Hát szerintem nem volt még olyan szinten a technológia anno. -
#2956 Nem baj, attól még leírhatja :) Egyébként már akkor is lehetett, csak normális emulátor nem volt :) -
DarkEvilPiccolo #2955 Felesleges leírnia, mert írta, hogy pár éve rakták össze a gépet, ami annyit tesz, hogy nem egy mai darab, és valószínüleg nem menne rajta jól a PS2 emu. Ezt csak azért mondom, mert szerintem 2 évvel ezelőtt még nem lehetett olyan gépet összerakni, amin menne fullosan a PS2 emu szerintem. Lehet tévedek, de szerintem pár éve még simán nem volt olyan gép amin menne rendesen. -
#2954 Írd le hogy milyen géped van, aztán majd meglássuk :) -
#2953 mert egyszer pár éve a sims2 miatt 'építettük' ezért át a gépet mikor azt megkaptuk :P azóta folyamatosan 'fejlesztjük', de akkor ezekszerint így sem valószinű h jó lenne egy ilyen játékhoz :( :P -
#2952 Te is nézed a DB-t?:))
Én nemsokára végzek a Z-vel^^ -
#2951 most fejeztem be a GT-t érdekes hogy ott 1x se használtak varázsbabot :D -
gabeszg #2950 Szerintem is.Burst Limitre visszatérve én megjelenéskor megszereztem sokat mondok, ha 3ora alatt végig lehet vinni a játékot és valóban csak cellig van a stori(+bardock,brolly)De ettől függetlenül nekeme tetszik és még mindig játszok vele. -
DarkEvilPiccolo #2949 Szerintem nem túlzok ha azt mondom, hogy legalább olyan gép kell a PS2 emulátornak, hogy a játékok faszányosan menjenek gépen, mint amekkora gép kell a Crysis-hez. :D -
DarkEvilPiccolo #2948 Hát a Sims 2 nálam full grafikával zökkenő mentesen futott. Az én gépem egy kábé 5 éves konfiguráció. Annak idején mikor összeraktam akkor viszonylag csúcskategóriásnak számított, de ma már nem valami nagy szám. Mondjuk a videókártyámnak köszönhetően a mostani játékokkal is elvagyok. Viszont a Dragon Ball-os játékokhoz kevés a vasam. Mellesleg miért pont a Sims 2-t írtad? Szerintem a Sims 2-nek nincs valami nagy gépigénye. :) -
#2947 de sz*r... na mind1 xD -
#2946 mondtátok h nagyon jó gép kell a pc-re lévő játékhoz. na mivel én annyira nem értek hozzá, inkább csak úgy kérdeném h mennyivel kell jobb gép hozzá mint a sims2-höz?:D -
DarkEvilPiccolo #2945 Éppen ezért nem tetszik nekem, mert nem ilyen oldalnézetes bunyós játék a Tenkaichi egyik része sem... Hát, a GTA-s dologhoz nem tudok hozzászólni, mert nekem már jó pár éve nem volt GTA a gépemen. A GTA 3-mal még játszottam, a többit meg már csak látásból ismerem. A GTA 1 és 2 voltak a királyok. :D Azokat nem egyszer toltam végig annak idején. Szóval a DB GTA mod-hoz nem volt szerencsém eddig és kétlem, hogy lesz valaha is. :)
Amúgy nekem is tetszik videók alapján a Burst Limit nem kicsit. Látványosság meg a jó bunyók biztos, hogy megvannak benne. Meg eddig akiktől hallottam, hogy nekik nem tetszik, azok olyan emberek voltak akiknek a sima Budokaik sem jöttek be nagyon, és a Tenkaichiket szeretik. Szóval lehet, hogy nekik azért nem tetszik a Burst Limit, mert teljesen olyan mint a sima Budokaik. Amúgy, ha esetleg valamilyen csoda folytán szert tennék egy PS3-ra vagy egy XBOX360-ra, akkor az lenne az első dolgom, hogy beszerezném a Burst Limitet. :D -
#2944 Na ja, haverom is fél nap alatt végigtolta, meg karakter is kevés van... :/ De ettől függetlenül nekem teccik :P
A Tenkaichi 3-ról azt hallottam, hogy szabadon lehet benne mozogni meg ilyenek, nem? Nem csak olyan, hogy kiválasztassz 2 ellenfelet aztán oldalnézetből tolod... :)
Én amúgy egy ilyen GTA stílusu Dragon Ball-nak nagyon örülnék :)
(Láttam GTA Dragon Ball mod-ot, de még nem próbáltam... Esetleg valaki már kipróbálta? [sztem elég kaki :) ]) -
DarkEvilPiccolo #2943 Jó a Burst Limit meg minden, de állítólag túl rövid a story módja, és csak Celling van megcsinálva a játék. Plussz nagyon kevés karakter is van benne. Tipikusan egy olyan játék aminél rámentek a grafikára/látványosságra, és ezért nem tetszik az embereknek. Mondjuk én biztos ellennék vele, mert olyan mint a sima Budokaik. És azért nem a Tenkaichi 3-mal tolom, mert nem szeretem a Tenkaichi sorozatot. Egyszer végig vittem a 3 Tenkaichi részt és kifújt. Hosszabb távon nem tud lekötni. Talán azért mert amúgy is megőrülök a bunyós játékokért, viszont a Tenkaichik nem a megszokott bunyós játékok, hanem teljesen más a kameraállás is meg minden. A lényeg, hogy nem szeretem őket.
A Budokaik közül a 3. rész a legjobb, és az nagyon bejön mert az olyan mint egy "hagyományos" bunyós játék. Szóval mint egy Tekken vagy Soul Calibur vagy Dead or Alive. Imádom őket. :) A Tenkaichi 3-ban annyi a pozitívum számomra, hogy benne van az összes létező DB-s karakter. Annak örülnék nagyon, ha a sima Budokai 3-ban benne lenne minden DB-s karakter. Akkor én lennék a legboldogabb a Földön. :D -
#2942 Én játszottam vele havernál és nekem tetszett :P
Hogy hogy nem a tenkaichi 3-al tolod? :) -
DarkEvilPiccolo #2941 Természetesen, NEM derül ki, hogy nem Ő ölte meg Cell-t. :) Később is az emberek Mr.Satan-ban reménykednek, hogy neki majd sikerül legyőznie Buu-t is. -
#2940 tényleg amúgy én már végig néztem egyszer de már elfelejtettem, hogy kiderül vhogy h nem mr. satan ölte meg cell-t? -
DarkEvilPiccolo #2939 Burst Limit mindenki szerint sz*r. Nekem amúgy van PS2-m, és én feszt a sima Budokai 3-mat nyomom. De mintha ezt már írtam volna régebben is...
Minden esetre kéne egy XBOX360, és tudnék is 48 000-ért szerezni, csak annyi a baj, hogy XBOX-ra nem jelent meg egyik Budokai sem, és én azokkal is akarnék még játszani, de ha XBOX-ot vennék és megszabadulnék a PS2-től, akkor nem tudnék többet Budokai-zni. A PS2-t pedig mindenképpen el kéne adnom, ha egy újabb konzolt akarnék venni. A PS3 sokkal jobb lenne mint az XBOX360, csak az meg kibaxott drága... Szóval marad a PS2 Budokai 3 párosítás.