Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is épp most nézem a moviek-at, és hát nem nagyon tudom hova tenni ezeket a részeket, idõrendi szempontból!
PL: a Hatalom Fája címû rész elvileg Vegita távozása után és a Namekra utazás között játszódik, ahol ugye Gokunak a kórházban Sátánéknak pedig a túlvilágon kellene lenniük.
Eddig azt hittem, hogy ezek kiegészítõ részek, de most akkor ez hogy van?
www.ssj4leon.mlap.hu
szeretettel várok mindenkit !
DBZ is My Favourite
Megtudnátok mondani, hogy honnan lehet leszedni jó feliratokat a dragon ball z moviek-hoz? Mert ami nekem van ott perceket csúszik ide-oda a felirat.
DBZ is My Favourite
És ebbõl is látszik, hogy az amcsik "félreszinkronizálnak"...
Nekem annyiból jön be az angol, hogy bírom a hangokat, meg a fasza kis amcsi zenéket, de ha tényleg az ember tudni akarja a valódi szöveget, akkor nem szabad angolszinkronosan nézni. 😊
DBZ is My Favourite
A magyarfelirat szintén nem hiteles, bár az inkább az, mint az angolszinkron, csak itt-ott a magyarfelirat nagyon gagyi.
Én angolfelirattal ajánlom a nézését leginkább.
Bár a lényeget az angolszinkron is kifejti, de nagyon sok helyen nem felel meg az eredeti Japán szövegnek.
A legeslegjobb az lenne, ha mindenki tudna Japánul, és akkor mindenki nézhetné Japán hangal. 😄
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
Nos, vegervenyesen itthagyom az egesz forumot. Elegem lett a sok kotekedo unintelligens userbol. Szoval lenyeg a lenyeg, most en vagyok ennek a topiknak a hazigazdaja es megkerek valakit, aki eleg regota latogatja a topikot, hogy vegye at tolem ezt a hihetetlenul hálás feladatot.
Beszeljetek meg es a modiknak topikba kervenyezzetek hogy adjak at az altalatok kivalasztott szemelynek a jogot.
Sziasztok!
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Lehet, hogy a Zed jobban passzolt abba a gagyi szövegbe amit énekelt a csávó. 😛
DBZ is My Favourite
Angolban Z = Zed
Remélem így már világos. 😛
DBZ is My Favourite
De ez egy baromság, mármint a csillagharcos egy buta elnevezés, mert semmi köze az SJ-hez, de ugyan az lényegében.
DBZ is My Favourite
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
mennyi hiányzik még?
amúgy tényleg eléggé jól megcsinálták ezeket a borítókat!!
és a sima db-hez amiket belinkeltem azokhoz nemkészült több?
fõleg azaz elsõ linkes az elég jólnézki!!😊
Egyebkent 2oldalasra nyomtatod? Ugy eszement jol nez ki. 😉
DarkEvilPiccolo: Hat ha annyi penzem volna, akkor valszeg inkabb egy Dragonball (és Manga) muzeumot nyitnek valahol az orszagban. Fizikai es digitalis formaban is. 😄
de amúgy nemtudod h mien idõközönként jönnek ki a borítók?😊
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
Gyerekek. 😊
Szép...
DBZ is My Favourite
Engem meg csak a DVD-k érdekeltek volna...
Egy fasza magyarfeliratos DVD kiadás eredetiben... annál jobb nincs, és semmi szükség arra a tetves magyarszinkronra. 😛
Amúgy nem fogják tudni megvenni az összes részt mert:
1. Az emberek akik beígérték az "adakozást", azok valamiért nem fizetnek, max csak nagyon kevesen... még arra a tetves 139.részre sem jön össze nekik a lé.
2. Az emberek nagyrésze nem tud pénzt utalni. 😮
DBZ is My Favourite
#2180 DarkEvilPiccolo: A DVD-k kiadasa jegelve lett. Engem igazandibol csak a DVD erdekelne es az csak is magyar szinkronnal. Szerintem teljesen biztos, hogy nem fogjak tudni megvenni az osszes reszt es a jatek nem is erre megy ki. 😉 Majd jon a mozi es talan kicsit megint fellendul a DBZ dolog idehaza. Egyebkent ha megis sikerul nekik megvasarolni az osszes szinkront, akkor 202 is szabadon rendelkezhet a munkajaval. (feltoltes) 😉
#2186: Lehetne csinalni egy ilyen osszeallitast a felreforditasokbol, hogy mit mond japanul es hogy mi a szinrkon. Csak tul nagy munka mert sok benne a hiba. 😄
#2187: Sajnos amikor szinkronizalnak, akkor az eredeti szoveg karara szoktak dolgozni, hogy jobban illeszkedjen a szajmozgas a szoveghez illetve hangot sem feltetlen ugy valasztanak hogy az hasonlitson az eredetire. :S
Pedig szerintem az teljesen mellékes, hogy rohadtul nem hasonlít a karakterek eredeti hangjára a magyarhang, vagy hogy hogyan játszák a szerepüket a szinkronszínészek.
Szerintem az a lényeg, hogy az eredeti szöveget próbálják meg 100%-os pontossággal lefordítani!
DBZ is My Favourite
A magyarhangok szerintem nagyon is jók, csak igényesebbre kellett volna megcsinálni azt a hülye szinkront, mert a csillagharcosnak semmi köze a Saiyan Jin-hez. 😄
DBZ is My Favourite
Undorító f*s!
DBZ is My Favourite
meg szerintem nemis olyan jó a magyar szonkronja!
DBZ is My Favourite
De ezek az emberk, akik ennyire kitartanak a szinkron mellett, már teljesen szinkron fanatikusok lettek. Én meg is mondtam neki, hogy szerintem nem is a DB-t szeretik, hanem a magyarszinkronját... :S
DBZ is My Favourite
eredeti japán hangal a legjobb!!