Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindegy csak legyen és üssön akkorát mint a mátrix a fürész meg a titanic eggyüttvéve...<#worship>#worship>
Az lenne a legjobb ha a szinkron is a megszokott volna mind angolul mind magyarul+japánul.
Jó ez a kezdökép honnan lehet még ilyet szedni??
DBZ is My Favourite
Én ugyhallottam 2009ben
Amugy látszik is hogy a Garlicos rész picit elüt a történettöl,mert semmiben nem befolyásolja a történetet szerintem.
Nem tudom tudod-e mik azok a fillerek.
Mind1, elmagyarázom. 😄
Van a DB manga(képregény), és ami abban van az szent, és sérthetetlen. 😄
Az animék általában tele vannak filler részekkel, a filler jelentése:
olyan bõvítmények az animében, amik az eredeti mangában nem találhatóak meg.
Pl Garlic Junioros részek a mangában nincsenek benne.
Amikor Goku megy a túlvilági nagytornára, és találkozik Cellékkel, az mind ilyen filler jelenet.
Általában az ilyen fillerek tele vannak ellentmondásokkal, magyarul tiszta bakisak szoktak lenni.
Ez a magyarázat arra, hogy vígan mulatoznak a pokolban. :S
DBZ is My Favourite
BUDA > miskolc.
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Goku meghalt, feltámasztották, és úgy halt meg ismételten.
De itt arról van szó, hogy mi van akkor, ha valaki úgy hal meg, hogy már megvan halva.
Ez de bonyolult. 😄
DBZ is My Favourite
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
Még annak idején, ez az egész úgy volt kitalálva, hogy aki meghalt egyszer, akkor utána már nem halhat meg többé, és a lelke örröké élni fog a túlvilágon.
Viszont késõbb kitalálták, hogy ha másodszor is meghal valaki, akkor az végleg megszûnik létezni.
Ezzel csak fokozni akarták a hangulatot, mert mi van ha tényleg meghal valaki másodszor is, akkor végleg vége?
És így ugyebár tudták fokozni a hangulatot a Buus részekben, mert ott Vegeta halott volt, és ha meghal akkor végleg meghal.
Szóval lényegében ez egy a hatalmas bakik közül a Dragonballban. :S
Sajnos vannak még ilyen nagy bakik...
DBZ is My Favourite
De valójában PC párti vagyok. 😄
DBZ is My Favourite
DBZ is My Favourite
csk kár h pc-n nemlesz!!😞
am ezt HD minõségbe érdemes megnézni😄
http://youtube.com/watch?v=DmDPmVOrZTE
Dragon Ball Z Episode 001-291 (teljes RAW-hoz)
DBZ is My Favourite
Dragon Ball Online lesz, viszont nékem is az a gondom vele, hogy nagyon nem bírom a szerepjátékszerûségeket...
Amúgy a legjobb PS2-es bunyós DB játék a Budokai 3, szerintem sokkal jobb mint bármelyik Tenkaichi!
DBZ is My Favourite
Csak nem erre gondolsz? Nekem valahogy ez sem tetszik. Miért nem tudnak PC-re is csinálni egy rendes játékot?
Engem a sparking neo teljesen lenyûgözött, bár az is igaz hogy csak video-t láttam róla…
DBZ is My Favourite
Egyébként nem tudsz egy olyan oldalt ahonnan le tudnám tölteni a z részeket? 241 ig letöltöttem a videoplayer.hu ról és amelyikhez nem volt felirat ahhoz kerestem, de utána már nem tudom megnyitni a file-okat csak Real Playerben, de az sz.r + oda nem tudom hogy kell feliratot berakni.
Torrenten meg 01-276ig (all episods) vannak a részek. Az Angolok kihagytak pár részt mert ugye 290valahány részes a DBZ. Szóval tudnál segíteni?
Én már megtettem párszor, de az emberek nem igazán figyelnek rám. :S
Személyesvéleményem az egészrõl, hogy soha nem fogják megszerezni a szinkronokat, mert a pénz soha nem fog rájuk összejönni. :S
DBZ is My Favourite
De igazából senki nem tud semmit, csak találgathatunk...
kinley1: Nyugodtan zaklathatsz DragonBall-os kérdésekkel. 😄
DBZ is My Favourite
És persze, hogy mennyit fizetett érte? Szerintem akinek megvan minden rész szinkronosan az elég sokat kicsengetett érte és valamilyen módon vissza akarja kapni a pénzét…
Nem mondom, hogy egyet értek vele, de sajnos ilyen az élet!
Annyira felkapott, hogy 2009-ben meg fog jelenni egy DragonBall film is.
A DragonBall kábé olyan mint a Star Wars.
ÖRÖKRE SZÓL ÉS SOHA NEM FOG FELEDÉSBE MERÜLNI!
DBZ is My Favourite
kinley1: Az OVA egy régi DragonBall játék alapján készült, és ennek a bizonyos játéknak a történetét dolgozza fel.
A sima DragonBall-nak 4 movie-ja van.
A Z-nek van 12 darab movie-ja, egy OVA-ja, és 2 darab speciálja.
A GT-nek meg 1 speciálja.
DBZ is My Favourite
http://www.videoplayer.hu/videos/play/42769
Ezt láttad már?
Nekem eredeti Japánnak tûnik.
Most akkor hány ilyen movie van?
A GT-ben már szinte alig szólt bele a dolgokba, kivéve a legutolsó részét, mert azt õ egyedül csinálta.
A GT csak azért jött létre, mert az amerikaiak akartak nagyon valami folytatást, és sok pénzt láttak benne, ezért megcsinálták a GT-t.
A GT még annyiban is másabb, hogy félig-meddig amerikai, és nem teljesen japán "alkotás".
Látszik is rendesen a színvonal beli különbség...
DBZ is My Favourite
http://www.ssj4leon.mlap.hu/
Lehet, hogy bennem van a hiba, de szerintem már a GT sem volt 1 sikeres fojtatás.
Az SSJ4 nekem nem tetszett az AF-es átalakulások pedig már már finoman szólva is gagyik. pl: a
Super Sajajin 5 ezüst hajjal vagy a Super Sajajin 8 😊
Ettõl függetlenül nagyon jó lett az oldalad ssj4leon
DBZ is My Favourite
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Szóval nem hivatalos cucc.
Viszont nagy hiba lenne összehasonlítani az AF-et a DBZ moviekkal, mert attól függetlenül, hogy nem Akira Toriyama találta ki a moviek történetét, azért elég sokmindenben neki is benne volt a keze.
Szóval a DBZ moviek hivatalosak, és nem rajongók által kitalált történetek.
Az AF-bõl soha nem lesz anime.
Amúgy én is nagyon szeretem a moviekat, legalább anyira mint magát a Z sorozatot.
DBZ is My Favourite
Moviek csak összefonhatták volna s sorozattal…
Ezek után az is lehet hogy majd valakik megcsinálják az AF-et.
Tudesz errõl valamit, vagy ez csak egy kitaláció?
Különben meg köszi a választ!
Lényegében arról van szó, hogy sikerült megtalálni azt az embert akinek megvannak a magyarszinkronok, és most embereket toboroznak ahhoz, hogy összegyüljön a pénz amire szükség van a szinkronok megvételéhez...
DBZ is My Favourite
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
És olyan stílusú játék amilyenrõl te beszélsz ha jól tudom nem nagyon létezik, legalábbis olyan ami igényes lenne tuti nem nincsen(még).
DBZ is My Favourite
Még csak nem is Akira Toriyama(õ a DragonBall megalkotója) csinálta õket.
Külön kell venni õket mindentõl, minden egyes movie egy külön történetet dolgoz fel, és semmi közük a Z sorozathoz.
DBZ is My Favourite
A lap alján van néhány játék, de ezeket össze sem lehet hasonlítani a Sparking Neo-val.
http://www.indavideo.hu/video/Dragon_Ball_Z_Sparking_Neo_bemutato
Sajnos PC-re nem csináltak normális DB játékot. Vagy legalább is én még nem találkoztam vele.