Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ahaa
mindegy csak legyen és üssön akkorát mint a mátrix a fürész meg a titanic eggyüttvéve...<#worship>
Az lenne a legjobb ha a szinkron is a megszokott volna mind angolul mind magyarul+japánul.
Jó ez a kezdökép honnan lehet még ilyet szedni??
Filler szónak a jelentésével tisztában voltam de mivel nem olvastam a mangát ezért nem tudtam szóval köszi.
2009 április elvileg...

DBZ is My Favourite

Senki nem tud semmi biztosat. Pletykálnak csak 😊

amugy mikor lesz FILM??
Én ugyhallottam 2009ben
érthetö,de kell egy kis "extra"hogy hosszabb legyen a sorozat.
Amugy látszik is hogy a Garlicos rész picit elüt a történettöl,mert semmiben nem befolyásolja a történetet szerintem.
A másik nagy baki...
Nem tudom tudod-e mik azok a fillerek.
Mind1, elmagyarázom. 😄
Van a DB manga(képregény), és ami abban van az szent, és sérthetetlen. 😄
Az animék általában tele vannak filler részekkel, a filler jelentése:
olyan bõvítmények az animében, amik az eredeti mangában nem találhatóak meg.
Pl Garlic Junioros részek a mangában nincsenek benne.
Amikor Goku megy a túlvilági nagytornára, és találkozik Cellékkel, az mind ilyen filler jelenet.
Általában az ilyen fillerek tele vannak ellentmondásokkal, magyarul tiszta bakisak szoktak lenni.
Ez a magyarázat arra, hogy vígan mulatoznak a pokolban. :S

DBZ is My Favourite

Na ránézek majd én is(bár ha torrenten fennt van)jó sok ember miért fizessek érte ha más fog és én meg leszedhetem hozzáálás lessz hamarosan(...........)És még erre vonatkozó kérdés, mármint visszatérve a témára, hogy aki meghall annak most megtisztítják a lelkét és új testben szület újra dologgal mivan(de cell és barátai meg vígan gangelnek a pokolban) na mind1 sok ien van csak ma épp ezen gondolkodtam.
ez eddig is megvolt 😛

BUDA > miskolc.

ToCsEk
jaaa értem 😄. Amugy mit látok torrenten? dbz 139 részt magyarul, összejött a pénz, csak így tovább!

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Az más.
Goku meghalt, feltámasztották, és úgy halt meg ismételten.
De itt arról van szó, hogy mi van akkor, ha valaki úgy hal meg, hogy már megvan halva.
Ez de bonyolult. 😄

DBZ is My Favourite

ToCsEk
Goku is 2x halt meg nem?

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Nos, ezzel volt némi "variálás". :S
Még annak idején, ez az egész úgy volt kitalálva, hogy aki meghalt egyszer, akkor utána már nem halhat meg többé, és a lelke örröké élni fog a túlvilágon.
Viszont késõbb kitalálták, hogy ha másodszor is meghal valaki, akkor az végleg megszûnik létezni.
Ezzel csak fokozni akarták a hangulatot, mert mi van ha tényleg meghal valaki másodszor is, akkor végleg vége?
És így ugyebár tudták fokozni a hangulatot a Buus részekben, mert ott Vegeta halott volt, és ha meghal akkor végleg meghal.
Szóval lényegében ez egy a hatalmas bakik közül a Dragonballban. :S
Sajnos vannak még ilyen nagy bakik...

DBZ is My Favourite

Amúgy én nem értem, hogy ha chauzu meghallt kaio-nál és egybõl szinte magához tért, de vegeta meg nem hallhatott meg a buu-s részeknél?!
Hát nem vitás még miért "jobb" az xbox360 de idõvel behozza a 'lemaradását' midn1 a lényeg én h nagoyn várom már<#vigyor2>
Lehet, de én PS "párti" vok inkább mint Xbox párti.
De valójában PC párti vagyok. 😄

DBZ is My Favourite

Xbox360 is elég ennek 😊

Hát igen, nem ártana egy PS3-mat beszerezni...

DBZ is My Favourite

eza gém lesz elég durva!!😊
csk kár h pc-n nemlesz!!😞
am ezt HD minõségbe érdemes megnézni😄

http://youtube.com/watch?v=DmDPmVOrZTE
Köszi! Itt legalább a moviek-hoz is találtam megfelelõ feliratot!
Ezen az oldalon töltsd le azt aminek ez a neve:
Dragon Ball Z Episode 001-291 (teljes RAW-hoz)

DBZ is My Favourite

És ezekhez honnan tudok feliratot letölteni? Mer én csak olyat találok aminél ki van vágva a film eleje és háát ugye az úgy nem valami jó!
Borító ügyben sajna nem tudok segíteni.
Dragon Ball Online lesz, viszont nékem is az a gondom vele, hogy nagyon nem bírom a szerepjátékszerûségeket...
Amúgy a legjobb PS2-es bunyós DB játék a Budokai 3, szerintem sokkal jobb mint bármelyik Tenkaichi!

DBZ is My Favourite

Igen erre egész jónak néz ki.Én a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2- vel játszottam (azaz végigvittem)de nagyon idegesített néha a zene meg a hangok de viszont kb ps2re legjobb gém.Majd a burst limit.... csak sztem azt addig huzzák amig kb mozi premier (eladások miatt)és az most csuszik játék is fog<#duhos2>persze ez csak tipp
http://www.youtube.com/watch?v=Hx-C4UwI92o

Csak nem erre gondolsz? Nekem valahogy ez sem tetszik. Miért nem tudnak PC-re is csinálni egy rendes játékot?
Engem a sparking neo teljesen lenyûgözött, bár az is igaz hogy csak video-t láttam róla…

Ami ien fejlõdös game és komolynak néz ki az a dragon ball online v mi(de az még nem jött ki v nem is fog?????)elsõre ien wow félének néz ki.Valaki a dvdrippes részekhez nem tudna boritót ajánlani mert csak a dvdsek vannak fennt ugyebár azon meg csak 4rész van azt nem egyenezne a lemezen lévõ tartalommal.
Köszi! Most már jövök neked eggyel!
Keress vissza, az elõzõ oldalon, asszem a 2140.hsz-embe belinkeltem az összes Z részt. 😉

DBZ is My Favourite

Persze, hogy nem fogják megszerezni!

Egyébként nem tudsz egy olyan oldalt ahonnan le tudnám tölteni a z részeket? 241 ig letöltöttem a videoplayer.hu ról és amelyikhez nem volt felirat ahhoz kerestem, de utána már nem tudom megnyitni a file-okat csak Real Playerben, de az sz.r + oda nem tudom hogy kell feliratot berakni.

Torrenten meg 01-276ig (all episods) vannak a részek. Az Angolok kihagytak pár részt mert ugye 290valahány részes a DBZ. Szóval tudnál segíteni?
Egyébként regisztráljatok arra a fórumra nyugodtan, és mondjátok meg a véleményeteket a dolgokról. 😊
Én már megtettem párszor, de az emberek nem igazán figyelnek rám. :S
Személyesvéleményem az egészrõl, hogy soha nem fogják megszerezni a szinkronokat, mert a pénz soha nem fog rájuk összejönni. :S

DBZ is My Favourite

Szerintem itt valami lopásról van szó, szóval kilopták a stúdióból a szinkronokat, és most elakarják adni a fanoknak...
De igazából senki nem tud semmit, csak találgathatunk...

kinley1: Nyugodtan zaklathatsz DragonBall-os kérdésekkel. 😄

DBZ is My Favourite

Ez tényleg felháborító csak ugye nagy kérdés, hogy honnan van meg neki?
És persze, hogy mennyit fizetett érte? Szerintem akinek megvan minden rész szinkronosan az elég sokat kicsengetett érte és valamilyen módon vissza akarja kapni a pénzét…
Nem mondom, hogy egyet értek vele, de sajnos ilyen az élet!
OK. THX. Most egy ideig nem fárasztalak a kérdéseimmel!
Sztem ez az egész felháborító. 17 ezret kér részenként, ráadásul mindet meg kell venni, nem ám csak a 138-astól. Nem valami kedves ember az, akinek birtokában van...Meg lehet, hogy átverés az egész szal...

A DragonBall a mai napig nagyon felkapott dolog világszerte fõleg Japánban, és Amerikában!
Annyira felkapott, hogy 2009-ben meg fog jelenni egy DragonBall film is.
A DragonBall kábé olyan mint a Star Wars.
ÖRÖKRE SZÓL ÉS SOHA NEM FOG FELEDÉSBE MERÜLNI!

DBZ is My Favourite

cocobanana: Menj oda ahova gondolom...

kinley1: Az OVA egy régi DragonBall játék alapján készült, és ennek a bizonyos játéknak a történetét dolgozza fel.
A sima DragonBall-nak 4 movie-ja van.
A Z-nek van 12 darab movie-ja, egy OVA-ja, és 2 darab speciálja.
A GT-nek meg 1 speciálja.

DBZ is My Favourite

nem unjátok már ezt a témát? már a db rég lejárt lemez... haggyátok inkább hogy elsüllyedjen ez a topic,minek már egy 10 éves animerõl beszélni

Dragon Ball Z OVA special
http://www.videoplayer.hu/videos/play/42769

Ezt láttad már?
Nekem eredeti Japánnak tûnik.
Most akkor hány ilyen movie van?

Amúgy a GT-hez még kevesebb köze van Akira Toriyamanak mint a Z moviekhoz. 😊
A GT-ben már szinte alig szólt bele a dolgokba, kivéve a legutolsó részét, mert azt õ egyedül csinálta.
A GT csak azért jött létre, mert az amerikaiak akartak nagyon valami folytatást, és sok pénzt láttak benne, ezért megcsinálták a GT-t.
A GT még annyiban is másabb, hogy félig-meddig amerikai, és nem teljesen japán "alkotás".
Látszik is rendesen a színvonal beli különbség...

DBZ is My Favourite

Talán nem is olyan nagy baj, hogy soha nem lesz az AF-bõl Anime mert nekem azok a képek amiket láttam róla nem igazán jöttek be.

http://www.ssj4leon.mlap.hu/

Lehet, hogy bennem van a hiba, de szerintem már a GT sem volt 1 sikeres fojtatás.
Az SSJ4 nekem nem tetszett az AF-es átalakulások pedig már már finoman szólva is gagyik. pl: a
Super Sajajin 5 ezüst hajjal vagy a Super Sajajin 8 😊

Ettõl függetlenül nagyon jó lett az oldalad ssj4leon
Tegyél fel k-lite mega code packot, és talán megoldódik a probléma.

DBZ is My Favourite

Sziasztok! Ti milyen video playerrel nézitek a feliratos Db-t? Mert a dbz részeket meg tudtam nézni simán a total video playerrel, de a gt részeknél és a movieknal mindíg kilép nekem és nem tudom megnézni.

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Az AF egy olyan fanok által kitalált történet, mint te vagy én.
Szóval nem hivatalos cucc.
Viszont nagy hiba lenne összehasonlítani az AF-et a DBZ moviekkal, mert attól függetlenül, hogy nem Akira Toriyama találta ki a moviek történetét, azért elég sokmindenben neki is benne volt a keze.
Szóval a DBZ moviek hivatalosak, és nem rajongók által kitalált történetek.
Az AF-bõl soha nem lesz anime.
Amúgy én is nagyon szeretem a moviekat, legalább anyira mint magát a Z sorozatot.

DBZ is My Favourite

Sejtettem hogy valami ilyesmirõl lehet szó. Mindenesetre nekem tetszenek a
Moviek csak összefonhatták volna s sorozattal…

Ezek után az is lehet hogy majd valakik megcsinálják az AF-et.
Tudesz errõl valamit, vagy ez csak egy kitaláció?

Különben meg köszi a választ!
Ajánlom figyelmedbeezt a fórumot.
Lényegében arról van szó, hogy sikerült megtalálni azt az embert akinek megvannak a magyarszinkronok, és most embereket toboroznak ahhoz, hogy összegyüljön a pénz amire szükség van a szinkronok megvételéhez...

DBZ is My Favourite

JackSparrow88
Hy! Vki tud egy oldalt ahonnét le lehet szedni a DBZ részeit a 139.-tõl szinkronosan, mer bár találtam már egy párat de onnét nem lehetett letölteni mer mindig kiírt vmi hibát v. h nem találja (not found)...

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

koszi szepen sracok
Értelmes játék nincs PC-re...
És olyan stílusú játék amilyenrõl te beszélsz ha jól tudom nem nagyon létezik, legalábbis olyan ami igényes lenne tuti nem nincsen(még).

DBZ is My Favourite

A moviek nem kiegészítõ részek.
Még csak nem is Akira Toriyama(õ a DragonBall megalkotója) csinálta õket.
Külön kell venni õket mindentõl, minden egyes movie egy külön történetet dolgoz fel, és semmi közük a Z sorozathoz.

DBZ is My Favourite

http://gportal.hu/gindex.php?prt=256979

A lap alján van néhány játék, de ezeket össze sem lehet hasonlítani a Sparking Neo-val.
http://www.indavideo.hu/video/Dragon_Ball_Z_Sparking_Neo_bemutato

Sajnos PC-re nem csináltak normális DB játékot. Vagy legalább is én még nem találkoztam vele.