Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak neked, csak most, stb.. Serpa. 😊 Siess mert nehany nap mulva torlom a file-t. Nevezd majd at erre: -> .wmv
http://yaibafan.extra.hu/manga/[Goku.avi

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Serpa
a "tûzoltó csapatos" vid engem érdekelne, még sehonnan nem tudtam beszerezni.
esetleg msnen részletekben tudnám fogadni ^^

Lopikulat jobb...
Barmilyen filmet nezel az eredeti a legjobb. Ez animenel kulonoskeppen igaz, mert japanban a seiyuuk hihetetlen magas szinten uzik a szinkronszineszetet. Szerintem te azt hiszed hogy az angol az eredeti mert a szereploknek olyan kemeny hangjuk kell hogy legyen, de ez abszolut butasag, nem veletlenul lett goku hangja olyan amilyen.. Olvass bele a mangaba talan megerted. 😉
De meg ez csak haggyan is, egyszeruen undorito egy mangakarakter szajabol ilyeneket hallani "i will kill you!" meg "he is strong" egyszeruen... nevetseges.
http://dbnetwork.freeblog.hu/archives/2007/08/03/DragonBall_Z_in_English/
Tessek tisztelt angolszinkronos baratom, ha ez neked tetszik akkor csak nevetsegtargyava teszed magad, semmi tobb.

2 http://www.megaupload.com/es/?d=3VOK7JDF

3 http://www.megaupload.com/es/?d=I6QMX9ZR

4 http://www.megaupload.com/es/?d=IBU828C0

5 http://www.megaupload.com/es/?d=GZPHG3Y2

Tedd fel a legfrissebb megaupload toolbart es kapcsolt be az error lapokat. Tudom hogy nem a legjobb megoldas, de mukodik.

Serpa
szépek az új DB coverek ^^

Na igen, mert tudsz angolul! És ha perfect japán lennél?<#eplus2>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Hát igen mer pár embernek ugyanaz a hangja de szerintem meg az angol a jobb de mind1 😄x

Szerinem a japán a legjobb szinkron, mert érzõdik a szinkronszínészeken, hogy élvezik a munkájukat. Angolban van vagy 2-3 szinkronszínész, olyanannyira hasonlóak a hangok benne.<#idiota>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Hehe, lol, ebbe a 'magyarul'-ba jól befürödtél. 😊

Hiányzik a 2-5 kanzenban, sajna a megaupload-ot már nem tudom elérni! Valaki, akinek megvan, örülnék, ha feltenné valahová, pl. FTPre (vagy torrenten keresztül).

http://www.mininova.org/tor/789339

Na itt egy torrenz full dbz angolul és jó sok embernek megvan jó lenne ha töltenétek sokan mer akkor mindenkinek gyors lenne!!
Légyszives akinek kell dvd-ripes minõségbe az töltse!!
Kösz.

Csak aze hogy vegre dragonball tema legyen. 😄

Jajj, leccci lecci... irasjelek.. mondatszerkezet! teljesen olvashatatlan amit irsz. :S

ronihun
Haiii!Vegeta-san!^^
Sayonara gokou!^__^

...

Gyerekek, engem nem erdekel ki kicsoda vagy hogy miert ragott be es kire. Ha nem lesz itt nagyon gyorsan szo dragonballrol akkor torok minden nem temabavalo kommentet. Ertve vagyunk?

ssj89vegeta: Epp most mondtam a Gokounak, hogy ha tudnank letoltesi helyet kozoltuk volna, es semmi ertelme itt hisztizni. Wakatta?
Peace plzzzz

ronihun
rendben van akkor mostmár ne offoljál...köszönöm!

...

ronihun
na de akkor ha elment akkor legyen ON!

...

Balyy
Akkor akár el is lehet menni!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

ronihun
rendben ez igen...."ha felidegesitessz akor megkenlek te kizs szaros!" gyönyörû megfogalmazás...

...

Balyy
látom te is kaptál szerelmeslevelet! Nevetséges :S

Balyy
lol 😄

ronihun
akkor ha neked irtam h szánalom vagy akkor mért gokou irt rá választ...figyelj itt senki nem fogja elhinni sztem h te nem gokou vagy...de min1 plz ne spammeld szét a topikot!

...

ronihun
a privát marhaságaidat tartogasd majd a Banamai lakosoknak.....<#szomoru2>

...

ronihun
szánalmas vagy😊

...

ronihun
gratulálok neked hozzá😊

...

Balyy
Szóval gokou vagy! 😄
Elhiszem meg tudom te menõ vagy meg kemény meg ha megkeresel akkor megölsz meg hasonlók de nem érdekel! Ha meg 10 éve dbzel akkor tudsz mindent! Nem kell neked segítség! Ja és a kurva szó az az h torrent!

na szoval ha ez télleg egy k..rva dbs forum és db s emberek vanak itt akor mondják meg a dbs társuknak mait kér mert lehet te nem tudol valamit hüe gyerek és akor meg én nem fogok segiteni oszt sz..pol
képel csak elirtam oan ideges lettem bocsi de lehet még ez se tökéletes
nyelvtanbol ketes votam XD
ronihun
nem vagy alreg😄

...

Balyy
Ez nem cset! Szóval majd ha akar vki akkor válaszolni fog! Addig meg várj türelmesen és ne írkélj 5 percenként! Egyébként meg torrent! Ha meg nem tetszik akkor ahogy írtam várjál szépen! És természetesen te nem gokou vagy!

de jo haverom szoval mondjátok meg neki pls mert naon kéne neki nekem magyarul meg japánul van meg neki meg angol kell
Te véletlenûl nem Gokou vagy? 😊

Expecto Patronum!!!!

... got nothin to share with you...

Drephis
most meg vagyunk átkozva -.-

help

Ez nem Harry Potter topic, itt nem szokás megátkozni egymást.
Ez a topic a Dragon BallZ-ról szól, szóval átváltozunk Szuperszájádzsinné, és küldünk rád egy Genkidamat <#idiota>

ToCsEk
Felölem.<#nevetes1>

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Sugarzik az ertelem. 😄
Az utolso egy idezet amugy.

Drephis
mehet az überláma privát üzenetek c. topikba??? 😄DD!

help

Hhmm?! Nanda yo? 😄

Laliking te is rosszul tudod mert a heiesirast "i"betuvel kell irni. 😄

a hejesírás az pontos jé "Nem tom kinek kéne megtanulni??? " <#idiota><#idiota>

helyesírás 5

Én mindig is az maradok aki voltam, mert én sohasem tagadom meg a múltam

Serpa
hát ha még érteném mirõl dumál a kiscsaj és Songoku ^^

Még sokat kell tapasztalni hozza. 😉

Akkor mosojoglyál tovább 😄
De nem nagyon értem amit írtál de mind1!

Valaki itt ugynezki sose olvasta a mangat. 😄
Naggyabol annyi a szavahihetoseged mint Usoppnak a OP-bol. Engem csak megmosolyogtat. 😊

Bisztos az angolok elkurták mér azér mer keményebb lett így az anime!
Dik a japánoknak nincs értelmes hangjuk még a ka-ma-ha-me-hát se tudják normálisan modani csak úgy mintha goku alárugtak volna egyett!!
A angolok meg a legdurvább hangokat tették be pl goku meg vegeta nekik lehet üvölteni mer jó hozzá a hangjuk nem lányos, és izgalmasabb az angol nem úgy mint a japán 1x megnézed ennyi az angolt meg többször is lehet de ki ahogy gondolja. És milyen pocsék zene megy a japán harc közbe dik nevetek rajta mer a japán zene inkább amikor vicces rész akkor jó tényleg de harc közbe az angol a jó!!!
Na csak egy kis hozzászólás!

Butasag. Minden alkotas eredeti nyelven a legelvezhetobb, filmnel egy szinkron teljesen elferditi a szereplok szemelyiseget es a szineszek munkajanak a fele is odavesz. A dragonball rajzfilmjet pedig teljesen elrontottak az amerikaiak a teljesen nem odaillo zenekkel. Meg az amerikaiak nagyresze is inkabb az eredetit valasztja, ami rohadt nagy szo hisz az amerikaiak utalnak olvasni. 😄
Engem mindig a hideg raz ki ha egy mangafigurat angolul hallok meg beszelni. Amikor japanok probalnak angolul beszelni az nemzavar 😄 (sutaato, tsuu, surii)

Itt órákon át lehetne vitatkozni hogy mi a jobb nyelv egy animehoz, de ez olyan hogy ki milyen szinkronnal szereti az animet!!!!
szerintem az angol egy kicsit f.s nyelv egy anime-hez

Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram

Na mi van itt faszom!!!
Itt egy oldal ahonnan le lehet szedni A Dargon Ball Z Gt MOvie, specialt full angolba !!!
http://www.dbzhevan.net/main.php?id=dbzsagas.html
A japán ugyis egy nagy fos az angol az a király!!😄