Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ismét rákérdeztem, nem bírtak többet mondani csak ennyit (mint múltkor😊

Köszönjük érdeklõdõ levelét. Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is nézõink táborában tudhatjuk!

Az Animax csatorna mûsorkínálata folyamatosan bõvül, hiszen szeretnénk kielégíteni a csatornánkat választó animerajongók minden igényét. Tudjuk, hogy nagyon sokan szeretnék a Dragon Ball-t az Animax mûsorán látni. Minden erõnkkel azon vagyunk, hogy ez így is legyen. Éppen ezért biztosat ezzel kapcsolatban nem tudok írni, de érdemes lesz figyelni az Animax honlapjának mûsortábláit, melyekbõl idõben kiderül majd, mikor kerülhet adásba például a Dragon Ball Z.

Laszlo Kurucz
Marketing Intern
AXN Central Europe

Addig is, a várakozás idejére hadd kívánjak izgalmakkal teli szórakozást az Animax jelenleg futó újdonságaihoz.
Persze tudom, ezert hasznaltam a butasag szot. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

rooney8
Ott van az elején hogy Elvileg
Tehát ez csak feltételezés

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Honnan a csudabol vesztek ilyen butasagokat? :S

rooney8
Elvileg azért akarnak új szinkront, mert a régi az csak vágottan van meg. És õk pedig vágatlanul akarják leadni.

És itt jön a képbe 202. Õ nem akarja odadni az Animax-nak a vágatlan szinkronait, ezáltal le akarják újra szinkronizálni

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

Teljesen egyetértek veled!
Ha már magyarul adják le az animaxon, akkor megtisztelhetnének azzal minket (nézõket) hogy a jóöreg Lippai féle szinkronnal adják le!
Hát vhogy nem bírom elképzelni hogy az új szinkronnal annyira jó lenne...
rooney8
Nem tom nem ismerem, de akkor se akarok új szinkront 😞

ronihun
hát ahogy a bleachet elrontották nem nagyon lenen jo uj szinkron

...

rooney8
Hát én inkább már nem is írok semmit 202-rõl. No mind1. Elvileg az Animax újra le akarja szinkronizálni a dbz-t. De én nagyon nem szeretnék új szinkront :S

Emberek!
Ez az egész DVD kiadásos gyûjtés elvetett ötlet volt!
202 sem tiszta egészen, ugyan azt hitte a h*lye hogy adnak neki majd mittomén hány milcsit a szinkronokért, hát komlyan mondom zakkant a gyerek!
Mindegy is, mert az animax tervezi hogy leadja a mûsorán az össz. DBZ epizódot, de viszont még nembírták megmondani hogy mikor és hogy melyik szinkronnal adják le a teljes szériát!
(érdeklõdtem, írtam az e-mail címükre de csak ennyit bírtak mondani:

Köszönjük érdekl"od"o levelét. Nagy örömünkre szolgál, hogy Önt is néz"oink táborában tudhatjuk!

Az Animax csatorna m"usorkínálata folyamatosan b"ovül, hiszen szeretnénk kielégíteni a csatornánkat választó anime rajongók minden igényét. Mi is nagyon örülnénk, ha a Dragon Ball cím"u anime valamelyik sorozata bekerülne m"usoraink sorába. Minden erõnkkel azon vagyunk, hogy ez így is legyen. Éppen ezért biztosat ezzel kapcsolatban nem tudok írni, de érdemes lesz figyelni az Animax honlapjának m"usortábláit, melyekb"ol id"oben kiderül majd, mikor kerülhet adásba például a Dragon Ball Z.

Addig is, a várakozás idejére hadd kívánjak izgalmakkal teli szórakozást az Animax jelenleg futó újdonságaihoz.

Üdvözlettel:

Somló Iván
Nem mondtam hogy nem. 😊 Egyszeruen nem foglalkozom vele. ^^

Tránk! 😄

kill3r21
én magyarul is meglesném!
Serpa
pedig élvezhetõ.

Jah, meg van magyar felirat is, de az olyan is...
Meg végülis a meglévõ angol feliratokat hozzájuk lehet idõzíteni.

DBZ is My Favourite

"Igen le van vága, én is néztem de nem olyan sok"
Éppen elég ahhoz, hogy észrevehetõ/idegesítõ legyen. 😊
Vannak helyek, ahol aztán hiányoznak a fejek ezerrel. 😄
És még ha ez nem elég, teljesen más a színezése mint az eredetinek, vagyis ebben nem vok annyira jártas, de eltolták aszínmélységet vagy mi, és ezáltal nagyon másak lettek a színek.
SZóval én még mindig a 2003-ban, Japánban felújított, Dragon Box féle verziót ajánlom mindenkinek. 😉
Igaz csak japán hang/felirat van hozzá, de az a legjobb!

DBZ is My Favourite

Igen le van vága, én is néztem de nem olyan sok. Persze még nem jött ki a teljes, de azért kezdtem leszedni mert így az összed meglesz úgyan olyan minõségben hangnormában meg ilyesmi.

Akkor neked a nemrég felújított, szélesvásznú amcsi változat van meg...
Ami annyit tesz, hogy a tetejébõl, és az áljából is levágtak a képnek, szóval azért valamirõl mégis csak lemaradsz. 😄
De ebbõl a változatból még nem jelent meg az összes rész.
Asszem valahol az androidos részeknél tart ez az új féle amcsi remaster.
Arról meg nem is beszélve, hogy ezek alatt nem ugyanaz az amcsi aláfestõ zenék vannak mint amikrõl én beszélek...

DBZ is My Favourite

Nekem 3 hangsávos van. Angol+eredeti zene, angol+új zene, japán+eredeti zen. Legtöbbször angol+eredeti zene+felirat (ami a japánhoz van) így nem maradok le semmirõl. 😄

Hát én speciel imádom a DBZ angol szinkronját, igaz ott aztán végképp nem beszélhetünk a pontosságról, de egyszerûen annyira király az angol nyelv, meg ott tényleg eltalálták mindenkinek a hangját szerintem, plusz még az amcsik be is raktak más aláfestõ zenéket a DBZ alá, amik szintén nagyon bejönnek.
De japán az eredeti, azzal kell nézni(angol felirattal)...
Viszont van amikor lusta vok, és angol szinkronnal nézem õket. 😛

DBZ is My Favourite

rooney8
Aki nem szereti a magyar szinkront akkor annak is jó, mert 2 hangsávos lesz. Magyar meg japán (magyar felirattal) 😄

Sajnos az angol fordítás is ...., ezért kell nézni japán hang + angol felirat. Nah így már jó.

InfectedMann
Szerintem meg az összes anime eredeti nyelven az igazi.
Csak az erdeti nyelv adja vissza az igazi feelinget. 😛

Amúgy én lehet adnék pénzt egy eredeti DB DVD kollekcióért valami szép díszdobozban.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Nem csak azt kell nézni, hogy milyen hangokat adtak a karaktereknek, hanem azt is, hogy mennyire hû a szinkron az eredeti szöveghez, és a DB-ben pont hogy jók voltak a hangok, de a fordításra ne merje senki azt mondani hogy jó...
A Naruto-ban meg szarok a hangok is, a szöveget pedig nem igazán tudom, hogy pontos-e, de gondolom nem...
Lényegében ez a baj, hogy amikor szinkron téma van, akkor az emberek kapásból a hangokat kezdik el "elemezni"...
Szóval a lényeg: a DragonBall-nak szar a magyarszinkronja!

"eredeti DragonBall Z anime kollekcioert?"
Lehet, nem tom. 😊

DBZ is My Favourite

Bulykin
Sztem az egyetlen anime ami jó magyarul is az a Dragon Ball...
Az összes többi sztem gáz..
Láttátok már a Narutót magyarul??? pfff

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Ez egy jogos kerdes. De eredeti DragonBall Z anime kollekcioert? 😉

Miért akarnék én bármilyen nemû, pénzt is kiadni a hunkszinkért???
Nah ezt mondja meg valaki. 😄

DBZ is My Favourite

Koszi, de tudomasunk van rola. ^_^ 49db DL lemez volna a teljes sorozat. 😊
Serpa: Nem foglalkozom kutyajasával. Ahogy juju haksuuval sem. 😊

O csak egy mozi karakter. Sem a sztoriban sem pedig a moziban nem all csaladi rokonsagban a gokuval. 😄

rooney8
Figyelem!

Magyar szinkronos Dragon Ball Z !!!
Van egy tag akinek a tulajdonában van a DBZ összes magyar szinkronja (202, így hívják)! És most azt szeretné elérni hogy ki tudja adatni a DVD-it (mert megcsinálta DVD-re) amin rajta vannak a 138-ik feletti magyar szinkron is (kb. 20 DVD lenne). De ez nem olyan egyszerû. Azért hogy ki tudja adatni (egyébként az Animax csatorna lesz a kiadó) ki kell fizetni a jogdíjakat ami 30millio Ft. És ebben lenne szükség ránk DBZ fanokra. Kb. 5000 embernek kéne összejönnie és így mindenki fizetne 6000 Ft-ot (persze ha többen lennénk akkor csökkene az 1 fõre esõ költség).

De most biztos felmerül mindenkiben a kérdés, hogy oké kifizettük azt a 6000 Ft, de akkor még meg kell venni a boltban is darabjáért kb 3000 Ft-ért. De ez nem így van. Amint összejön a 30milla 202 (ugye így hívják a tagot) feltölti netre a szinkronokat, és ingyen le lehet tölteni azokat (persze csak azoknak akik belefizettek a jogdíjba).
Itt van van az eredeti fórum.
Itt lehet jelentkezni és ha rámentek a Több infó-ra, akkor ott vannak még részletek a Cell-es részbõl (természetesen magyar szinkronnal, és onnan le lehet tölteni a 138. rész-t (teljes rész magyar szinkronnal)

Asszem ennyi. Ha több infó kell akkor nézzétek meg az eredeti fórumot (már belinkeltem egyszer)

csá lenne egy kérdésem????????Ugye van a Goku neki az apja a Bardrock a testvére pedig a Raditz!!!akkor a Turles ki a Gokunak vagy nem is rokona???????
Ez nem egy DBZ topic?
Hogy jön ide Inuyasha? 😊

DBZ is My Favourite

Serpa
Inuyasha naptár nincs?

De nincs ám, ezt én személyesen tanusíthatom. 😉
A lényege az egésznek, hogy a sima Budokai 3, egy "klasszikus" bunyós gém, míg a Tenkaichi egy hülye hátulrólnézetes(tps szerû) valami... :S
Nekem végülis a Tenkaichi pont ezért nem tetszik, mert nem a klasszikus, oldalnézetes felállás van, persze van akiknek meg pont ezért tetszik jobban(Tenkaichi)...

DBZ is My Favourite

Nincs PS2-m de sokan a Budokai 3ra (DragonBall Z 3 japanban) eskusznek, hogy meg mindig nincs jobb verekedos jatek nalla.

rooney8
A Tenkaichi 3 a legújabb. A Budokai 3 már régebbi. Amúgy nem tom, nincs péeskettõm.

Lambo fan
kicsit off: mi a különbség a Budokai 3 és a Budokai Tenkaichi 3 közt? Az utóbbi újabb, azt hiszem. És jobb is?

Media player classic + vsfilter dll

phalanx
lol dehogy, csak az egyik felirat file-t

az összes? 😄
a z is meg a gt is? 😮 pedig külön torrentrõl töltöttem õket
és mit töltsek fel? 😊 egy vidit, meg a hozzá tartozó feliratot? egy rész ~ 400mega. ilyen kapcsolattal, mint ami nekem van, 1 nap mire felmegy 😄

... got nothin to share with you...

phalanx
lehet sérültek a fileok-ok, töltsd fel ide az egyiket és megcsekkolom 😊

nem-nem
pedig ott asszem olyan funkció is van, hogy külön fileból töltse be, de úgy sem. codec meg nem hiszem, hogy kéne egy ilyen alap felirat kiterjesztéshez. ha meg igen, van egy jó nagy codec pack a gépemen

rooney8
BsPlayer-el sem?

hello
lehet, hogy nem teljesen ide tartozik a kérdés, de leszedtem a netrõl az egész GTt wmv formátumban, srt felirattal, de akár melyik programmal próbálom, nem tudom lejátszani a feliratot. úgy tudom, hogy annyi a feltétele, hogy egy mappában legyenek és ugyan az legyen e nevük a kiterjesztést leszámítva. ezek meg is vannnak még sem megy a felriat

csá a Budokai Tenkaichi 2 végig vittem és még is mindig 86%van
a másik meg nem ad meg embereket pl:Brolly, ,Android13, ,SuperC17
LEgyen szives valaki segitenne is irja le érthetöen!köszi!!!!!
Hellosztok.!
Eladó kártyák!
Akit érdekel dragonball-os kártya irjon e-mailt.
Cím.: [email protected]
újra megnézem az egész z-t, 125. részben mikor elküli sátánt és gokut vezetni chi chi áá zseniális.. ezen a képen mindig fekszem, hatalmas 😄

BUDA > miskolc.

Jah, úgy már oké. 😄

DBZ is My Favourite

Angolul is kiadtak. 😉

Jah, DVD-k engem is érdekelnek(eredetiben), a könyvek végülis jól jönnek, akárcsak a mangák, igaz nem tok szart se japánúl de mind1. 😄

DBZ is My Favourite

Nekem konyvek es dvd-k kellenek. Elore is koszi! <#nyes>