6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
#2898 "amúgy mért lett vége?"
elvileg már nagyon lement a nézettség. És ugye pénz beszél...
De így pár év távlatából bőven megérné ujrakezdeni...A sok fan csak úgy harapna rá:D -
gabeszg #2897 Az hagyján de még "dermesztinának"fordítják a gyerekes részeknél a freezat(dermesztőt).Mindenki megmondja akár nagy db fan akár nem, hogy vannak unalmas VONTATOTT részek az anime-be de mégis szerintem így jó ahogy van.Japán/magyar szinkron téma meg örök kérdés de amig nem néztem addig nálam is a magyar volt a nyerő(angol már akkor se volt nagy szám vmért sztem na mind1)de a lényeg, hogy a japánban benne van az ameik szinte egyik szinkronban sincsenek: érzelmek.Ordibálások vinyogó magas hang(akit ez iritál(eleinte engem is))az hosszab ideig télleg ne nézze de szerintem ez így lett kitalálva és így tökéletes.Gt téma meg érdekes nekem a japán zenék bejöttek meg a 2.fele.(amúgy mért lett vége?) -
DarkEvilPiccolo #2896 Filler = töltelék részek amik a mangában nincsenek benne, csak az animébe rakták bele azért, hogy egy adott manga fejezetből ki tudjanak hozni egy kábé 20 perces részt. De én speciel tényleg örülnék, ha az ilyen dolgok mint amikor mutatják a tájat amikor Goku és Dermesztő harcolnak nem lennének benne. Meg magukat a karaktereket is sokat szokták mutogatni de úgy, hogy csak állnak. Meg a sok kismillió percen át tartó füstölgések... Meg az egyik legidegesítőbb, hogy amikor Gohan, Krillin és Bulma mennek a Z elején a Namekra, akkor ott az végig filler. Szóval amikor találkoznak a sok kis gyerekkel meg mindenféle bolygón kötnek ki. Szerintem az például egy nagyon idegesítő filler szakasz. Nem kellenének az ilyenek bele. -
#2895 mik azok a fillerek? xD :$ én azért nem bánom h vannak benne plusz jelenetek amik vkik szerint unalmas, mert így tovább tart ... :P heh -
csabamester89f #2894 áá ugy várommár h a gt végére érjek, mert igy normálisan hozzá tudnék szolni az elejénél tartok de nem értem miért kellett ezt így csinálni. inkább olyannal kezdték volna mint a z vége hogy békeidőbeli dolgokat mutatnak:D meg van egy csomo szereplö akivek kezdhetnének valamit pl Goten aki tehetségesebb volt mint Goku ez ő korában, Trunnksal fuzionálnak és máris jöhet az erös ellenfél ehelyett Trunks üzletember Goten meg nöcsábász lett. szép mondhtaom... egyébként másabb sokkal szinkronosan meg japánul nézni mert mindkettőnek van valami filingje a szinkronos részek engem pl arra emlékeztetnek amikor még az rtl-en adták le és nemtudomhány órakor mindenki rohant dragon ballt nézni:D aztán betiltották és nem tudtam mi fog történni -
DarkEvilPiccolo #2893 Akárhogy nézem, a DBZ tényleg nagyon sok helyen unalmas tud lenni... De ez csak azért van mert tele van fillerekkel. A manga (képregény) sokkal jobb, mert ott nincsenek időhúzások. Ha az animében nem lennének fillerek, akkor szerintem mindenki elismerné a DBZ-t jónak. De így sokan utálják az időhúzások végett sajnos. -
#2892 apropó köszönöm a linket :P -
#2891 hát a remény hal meg utoljára úgye.. :D neeem!! Toei szúrta el aki a gt-t csinálta :D Akira T. jó! az ő nevét megjegyeztem nah! :P csaj vagy ki meg írta a fórumon h unalmas a dbz -.-' ... jesszus... :D japán meg nem olyan vészes ( de persze magyar a legjobb.. :P illenek a hangok), de azért japánba pl aranyos mikor gohan kiskorába ahogy mindig 'hai'-zik xD -
#2890 remélem nem -
DarkEvilPiccolo #2889 Nem akarlak elkeseríteni, de szerintem a legtöbb ember aki írta, hogy küldene zsét azoknak a nagyrésze szerintem nem fog küldeni... De NE legyen igazam. :D -
#2888 Mondom, így igazábol engem se zavar, hogy japán, de azért megnzném szinkronosan is :) De szvsz most össze fog jönni ez a szinkronos dolog... Már "csak" 350ezer kell :D -
gabeszg #2887 100%, hogy megvan.T akárkicsoda = Akira Toriyama Amúgy ne legyen igazam de nem fog összejönni ez a szinkron téma (mert itt már igért mindeki fűt, fát)szóval szerintem kezd el nyugodtan nézni japánúl eleinte én is néztem h mi ez... aztán most meg ami magyar már azt is japánúl nézem(már csak korrekt felirat kéne) -
#2886 itt van az oldal, itt minden információt megtalálsz -
#2885 és van ennek vmi konrkét írányítója h ki fizeti ki kinek és utána milyen formátumban kapjuk meg? :S meg 100% h az RTL-nek végig megvan szinkronban?:S remélem... -
#2884 1 151 500 Ft az 1,5 millióból!
Remélem akik felajánlottak összeget azok betartják a szavukat
De ha meg nem lesz meg a szinkron, akkor megnézem japánul (annyira azért engem sem érdekel, hogy japán, csak hát azért jó volna magyarul megnézni :) ) Csak ha már itt tartunk hogy meglehetnek a szinkronok inkább megnézem magyarul és akkor lesz benne egy kis izgalom (mondom a részletekre már nem nagyoin emléxek ) :) -
#2883 jólvan akkor nem csak én vagyok úgy vele h "kissé" elcseszte a jellemét az eredeti dbz-nek ez a T..akárkicsoda:D tényleg Vegita jellemét is így elb**ták? O.o néha kicsit bunkó volt de ez volt benne a jó:Dbakker... hát én kicsit meglepödtem mikor a Buu saga alatt mondja Trunks-nak h azért elmegyünk vidámparkba.. khm.. fura volt de aranyos :P hát én is reménykedem a magyar szinkronba, de már tökre megszoktam a japán hangot :P a német se rossz, de az angolról már nem mondok semmit xD nekem kissé abszurd -
DarkEvilPiccolo #2882 Hát lehet, hogy akkor soha többé nem kell megnézned... Nem tudom hogyan áll jelenleg a gyűjtés, de van egy olyan érzésem, hogy most sem fog összejönni a dolog. De ne legyen igazam... -
#2881 Nem tom azokra már nem annyira emléxek :D Csak amíg nem lesz meg magyarul addig nem akarom mégegyszer végignézni a Z-t :) -
DarkEvilPiccolo #2880 Jah Vegeta teljesen átment ebbe az aggódós típusba. De ez már a Z-ben a Buu-s részekben is így volt, ha jobban belegondolsz... -
#2879 Most hogy elolvastam ezt a fórumot felnyitották a szememet:D Jobban belegondolva télleg egy nagy rakás szar a GT...:D Főleg az idegesített a legjobban (ezt fórum olvasás nélkül mondom :) ) hogy Vegita lett olyan mint Goku és Goku pedig mint Vegita... Amikor harcoltak a végén a sárkányokkal akkor kicsit megütötték Goku-t és Vegita már rögtön "Jajj jól vagy Kakarotto?" Goku pedig le se szarta,ha megütötték Vegitát :D -
DarkEvilPiccolo #2878 Hát én maximálisan egyetértek ezekkel a negatív hozzászólásokkal. :D A GT sz*r. Ennyi... -
#2877 hát én nem láttam de annyira nem is szándékozom megnézni :D főleg a rajzolása nem tetszik :$ :S ... na itt az az oldal amiről beszéltem http://silvermoon.animehq.hu/forum/viewtopic.php?t=14&postdays=0&postorder=asc&start=45 -
#2876 Mondjuk a sztorija lehetett volna egy kicsivel jobb... Pl. az a sárkányos elég ratyi lett, de a bebi-s az meg tetszett :) -
#2875 De én túl unalmasnak tartom az 1. felét :P Sokkal jobb lett vona, ha goku marad felnőtt és úgy harcolnak a gonoszok ellen :D -
DarkEvilPiccolo #2874 Szerintem meg úgy sz*r ahogy van. Nekem csak a bunyók tetszettek benne, de azokból igen kevés van. Meg az SSJ4 kinézet is tetszett. De ezeken kívűl mást nem nagyon tudnék mondani, hogy volt-e valami ami még tetszett volna... -
r4pt0r #2873 Szerintem nincs gond vele az első fele a simára emlékeztet, a második fele meg a Zre. -
#2872 Az 1. felét télleg elkúrták (legalábbis addig, amíg az 1ik buzi bolygóról a másik buzi bólygora járkálnak...), de onnantól nem olyan rossz :) -
#2871 én most voltam egy olyan fórumon ahol agyon szidták a GT-t :D egyelőre nem mondok semmi, meghallgatom nektek mi a véleményetek :D egyelőre csak annyit füzők hozzá, látszik h nem Akira T. csinálta -
#2870 Aham, akkor így már minden világos :P -
DarkEvilPiccolo #2869 Hát igen, az AF nem hivatalos kitaláció szóval az nem ad magyarázatot semmire. :P De ebben az egyben biztos vagyok, hogy mivel valami istenféleség lett Goku, ezért a másvilágban van, méghozzá valahol ott ahol a Kaioshinek is vannak. Ebben a negyedvérűség dologban meg 100%-osan biztos vagyok, hogy hülyeség. Mármint nyugodtan lehetnek a negyedesek is SSJ-k. :D Pilaf pedig azt "kívánta" véletlenül, hogy Goku bárcsak lenne megint kisgyerek mert akkor lazán szét tudná rúgni a seggét ha megint kisgyerek lenne. :D -
#2868 Hát már egy rugóra jár az agyunk
"Hát szerintem ezt senki nem tudja, hogy hova megy, de szerintem a másvilágra. :D Hogy miért olvadnak bele a gömbök azt szintén nem tudom. De szerintem ez így egy jó lezárás, mert Goku halhatatlan lett és ő lett minden idők legnagyobb harcművészeti legendája, és a gömbök is eltűntek végleg, és így nem tudnak több galibát okozni. :D "
Most jut eszembe, hogy az AF-ba benne van hogy goku még a kaio-shin-ek birodalmán is túl van paikuhan-al és ott edzenek :) (Jó, tudom az AF az nem hivatalos :P )
"Ilyenről, hogy a negyedvérű saiyanek nem tudnak átváltozni SSJ-be, szerintem nem volt szó soha. És amúgy ezek nem negyedvérűek hanem annál már sokkal többek. :D"
De én emléxek, hogy valahol mondták :D (habár lehet hogy csak neten olvastam valahol és hát a neten vannak elég hülyeségek :) )
"Egyrészt ilyet nem mondtak, hogy örökre maradjon gyerek, másrészt pedig Goku nem jött vissza, hanem szemlélődött csak, szóval neki az a "dolga", hogy figyelje a nagy harcosokat a Földön. :D"
De pilaf-ék nem azt kívánták, hogy goku maradjon örökre gyerek? :) -
DarkEvilPiccolo #2867 Hát ez tök poén, mert pont a te kérdéseiden akadt fent a szemem, hogy azokra kéne válaszólni és még azelőtt kezdtem el megírni a kommentemet, hogy te írtad volna ezt a mostanit. :D Kicsit most hülyén megy a fogalmazás mert ittas vagyok nem kicsit, szóval bocsika ezért. :D -
DarkEvilPiccolo #2866 Válaszolok pár kérdésre, hogy ne csak rontsam itt feleslegesen a levegőt. :D
"a végén amikor Goku elmegy Shenlong-al akkor hova megy, meg mér "olvadnak" bele a kristyálygömbök?"
Hát szerintem ezt senki nem tudja, hogy hova megy, de szerintem a másvilágra. :D Hogy miért olvadnak bele a gömbök azt szintén nem tudom. De szerintem ez így egy jó lezárás, mert Goku halhatatlan lett és ő lett minden idők legnagyobb harcművészeti legendája, és a gömbök is eltűntek végleg, és így nem tudnak több galibát okozni. :D
"a végén van a harc ifj. Goku és ifj. Vegita között... És ők átváltoznak ssj-be, de még a sorozatba, vagy valamelyik movie-ban mondták, hogy azok már nem tudnak átváltozni, akik negyedvérűek, vagy nem tudom hogy mondjam"
Ilyenről, hogy a negyedvérű saiyanek nem tudnak átváltozni SSJ-be, szerintem nem volt szó soha. És amúgy ezek nem negyedvérűek hanem annál már sokkal többek. :D
"a végén hogy jön vissza a "normál" Goku és akkor már hogy hogy felnőtt (hisz azt kivánták, hogy maradjön örökre gyerek, nem)?"
Egyrészt ilyet nem mondtak, hogy örökre maradjon gyerek, másrészt pedig Goku nem jött vissza, hanem szemlélődött csak, szóval neki az a "dolga", hogy figyelje a nagy harcosokat a Földön. :D
Hát most csak ezekre válaszoltam, nem nagyon olvasgattam vissza. Szóval, ha valakinek van még kérdése akkor azt most tegye fel. :D -
#2865 Áááá te vagy az én emberem :)
Pár kérdésem lenne hozzád, mert tudom hogy te okos vagy :D
Rászántam magamat és végre megnéztem a dbgt második felét is :) (mert hát valjuk be, hogy az első felét nagyon elszarták... :/ )
De lenne több kérdésem is ezzel kapcsolatban. Az egyik, hogy a végén amikor Goku elmegy Shenlong-al akkor hova megy, meg mér "olvadnak" bele a kristyálygömbök? Aztán a végén van a harc ifj. Goku és ifj. Vegita között... És ők átváltoznak ssj-be, de még a sorozatba, vagy valamelyik movie-ban mondták, hogy azok már nem tudnak átváltozni, akik negyedvérűek, vagy nem tudom hogy mondjam Meg a végén hogy jön vissza a "normál" Goku és akkor már hogy hogy felnőtt (hisz azt kivánták, hogy maradjön örökre gyerek, nem)?
Egyelőre ennyi és ha még valami eszembejut írok :D
-
DarkEvilPiccolo #2864 Látom írtatok pár sort míg nem voltam. Amúgy ha sok érdekességet akartok olvasni DB-al kapcsolatosan akkor irány a blogunk. :P -
#2863 hát köszönöm :D -
#2862 ha a dragonball témáról akarsz olvasgatni itt van 2 jó oldald ezekkel el lehetsz egy darabig:)
http://dbhungary.dtsh.hu/content.php?content.23
http://dumet.extra.hu/news.php -
#2861 dragon ball -
#2860 dobjatok fel egy témát pls! új vagyok! -