Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Valaki beprobalta mar a topikcimben emlitett animek/mangak valamelyiket? Csak erdekel, ki mennyire tajekozott Shounen kategoriaba. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Üdv!

Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni az összes részt?

Elõre is köszi.
Öh. Nekem is megvan mind, bar en nemnagyon tom feltolteni sehova. Az OVA (amugy nemaz) a dragonbox volume 2 egyik extra dvd-en volt, ami lassan le is jon nekem. 😄
Es azert nem ova mert eredetileg egy NES jatekra keszult footage video volt, amit kulon lehetett megvasarolni videokazettan a jatekhoz ezert lehetNE mondani ra hogy OVA de nemaz. Kesobb keszult ket bandai playdia-s jatek (megvannak csak emulator nemletezeik hozza 😄) es itt mar eleve a jatekba operaltak be a footage videot. Ilyen interaktiv jatek volt amugy, szinte csak nezni kellett az animet. ^^

Serpa
aszpokernak megvan a DB trilógia összes movie-ja és special-ja RAW-os 704x390-es felbontásban.

nemtom az "OVA" az a special?

márcsak ezért is szeretnék bejutni
tuti nem lennék lícser 😊

Nemhiszem, raadasul a magyarnak nemsok ertelme ha eredetit lehet tokeletes minosegben beszerezni. 😉
Azert nincs szinkron a 1-9, 11 reszekhez, mert akkor meg senki sem nezte, vagy vette fel. Ha lett volna ilyen mar evekkel ezelott elokerult volna valamien verzio. Emlekeztek a Buu-s reszekbol is mien szenzacio volt amikor kiderult hogy egy gyereknek ismerose volt az rtlnel es lemasolta az egesz Z sorozatot, de csak nehany maradt meg. (Csalad letorolte oket😊)

Serpa: Nemtom, nekem nemnagyon van olyasmi ami kellene. 😊

En tenyleg nemertem miert eroltetni egy animenel a magyar szinkront. Mar az A+osok is rajottek hogy az animek jobbak japanul. Meg arra is emlexem amikor regen tvztem, neha egy-egy nemet adon animet lattam (Record of lodoss wart is pl) azok is feliratosak voltak.

Serpa
nekem mind1ik japán nyelvû.

én úgy emléxem, h a DB néhány részébõl(az elején lévõkbõl) sehol sem lelhetõ fel magyar szinkron, h melyek azok a részek most nem tom.

Pheaper
neked melyikek magyarok ? nekem 1-9 eng 10-137 hun, vhogy meglehet az elsõ 9 et is szerezni magyarba?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

http://szmoryboy.freehostia.com/

Az oldalt nagyon szeretnem megcsinalni, hiszen igy mindenkihez eljuthatna normalis magyar dragonball. Egyenlore viszont csak feliratokat csinalom egy kb 20 reszig es ha meg utanna is ugy jovok ki idougyileg akkor lehet megcsinalom magam egyedul is ha kell. De ez meg a kozeli jovo zeneje. 😊

Serpa
stimmt 😛

olvasom, h aszpoker tölti fel vhova a magyar szinkronos DB RAW okat, hova is? 😊

ha megcsináljátok az oldalt, amirõl beszéltek, néha én is tudnék feltölteni RAW os részeket, ha akarjátok.

Namost valamit tudni kell. A RAW az azt jelenti hogy az eredetihez kepest nincs rajta valtozas. Se vagas, se beleegetett felirat, se hang manipulacio csak az eredeti anyag. Az amerikaiak vagtak ill cenzurazznak mindent ezert hallani mindenhol hogy uncut meg hasonlok. Japanban nincs olyan hogy uncut, erdekes volna megcsinalnanak valamit es leadnak megvagva. 😊 Hentaiban is csak "kockaznak". 😄

Egy szo az szaz... teljesen vagatlan ugy ahogy anno a japan tvbe leadtak. elejetol vegeig felujitva. stimm? 😉

Serpa
a RAW -os DB, DBZ, DBGT verziók UNCUT -ok igaz?
bocs, de egy kicsit paranóiás vagyok 😛

szép lassan meglesz a DBbõl az elsõ 50 rész 😊
DBGT is szépen "jövöget".

Magamnak csinalom elsosorban archivalasi celzattal ezert olyan minosegre tokrexem amire enis aztmondom ez OK. A regebbi feliratok tele vannak elforditasokkal, karomkodasokkal, nem odaillo szovegekkel ezert is nezem at. Egyebbkent teljesen nezheto a mar meglevo igazitott felirattal is, de en egy diszdobozos verzioba minoseget varok el. 😊

Igen enis lattam hogy feltettek, de nemtom megéri-e letolteni 6*8GB-ot foleg hogy ilyen pocsek munka.
Az amerikaiak tobbsegenek is toke televan a FUNi szarsagjaival.http://www.dbaf.info/ 😊

Tanulok japanul, de sajnos eleg keves ido jut ra.

Serpa
kicsit kutakodtam, és eljuttotam egy torrent oldalhoz.

oda ma dobták fel a felújított DBZbõl a S01et (6-7 rész), VEGETA SAGA. (DVD9 formátum)

a csávó ma reggel kapta meg mind a 6 lemezt (a teljes VEGATE SAGA), azt írja 4 hónap múlva jön a következõ saga.

a 16:9es képarány miatt én hanyagalom.

Serpa
olvasom, h javítani is kell.
so a te subod lesz a tökéletes a RAWhoz?

amúgy tanulsz japánul, v az ismeretségi körödben van aki beszél japánul?

Pheaper
nyem kell

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

nem nevezném magam állandó tagnak, bár rendszeresen olvasom, de nemkell, és Gohan nemhittem hogy ezzel nyitsz😄

Most komolyan erre mit mondjak? Jo van kisfiam ugyes vagy. ???

Allando tagokat kerdem: Kell nekunk hasonlo gportalos reklam hozzaszolas???

Animeaddictson van db RAW 1-153-hoz idozitett srt felirat. Grrr ilyenkor aztan irgumburgum van en itt dolgozok vele hogy minel tokeletesebb legyen erre ok meg fogjak atidozitik azt kesz. grrrr <#shakehead>

Pheaper
reggelt
lál 😛

Heeeee?! Ezt nem is tudtam. 😊

Ezt meg kell neznie mindenkinek! En majd leestem a szekrol. (ha lett volna alattam) <#nevetes1>
http://www.steel2.jp/flash/f1.shtml

Elso ket felirat elkeszult! Vagyis olyasmi. Opening ending forditas hianyzik, mert azt kapom taragas kollegatol csak meg nem kaptam meg. 😄
Szigoru utemtervet nem fogok betartani, de a szunetbe szeretnek eljutni legalabb a 20-as reszig. Meglatjuk mi lesz belole. 😊

Serpa
há jóó 😊 , a keleti nyelvben nem vagyok járatos.

A forumba. 😊
Még annyit sikerult kihalasznom hogy itt egy ilyen feltolteses rencer van. Ha sokat toltessz fel kapsz gyematot meg mittomen mit es ezeket be lehet valtani valami ftp-re. valami ilyesmi. 😊

FrezeR
én sem egyébre gondoltam 😊 ok, majd megbeszéljük

Serpa
ez a vote hol megy?

Altalaban szavazas utan dontenek hogy mi kerul a ReSeed kategoriaba, de ugylattam a dragonballt szivesen tesznek fel ujra. 😊

Serpa
nem szokták reseedelni?

Uzletelni nem. Ingyen szivesen odaadom, de dvdket nem irok senkinek. 😊

Jah igen. Feliratok keszuloben!
Elozetesek forditasa ejtve!

FrezeR
ha meglesz neked a full sorozat és készen lesznek a feliratok is akkor lehet veled üzletelni ezügyben?😊

Sajnos mar toroltek. 😞

Serpa
a moviekat nem láttom a dmhy.net -en.
v rosszul láttom?

Ugylatom neked is van francia cardass kartyad. 😄

Serpa: Masako Nozawa rulz!! 😊

REALista
Szasztok!
Van egy csomó eladó DB és DBZ kártyám.Feltõltöttem párat a galériámba akit érdekel az küldjön egy mail vagy vegyen fel [email protected]

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Serpa
egyik részbe bele tudtam nézni.
hogy a kis Son Gokunak milyen hangja van 😛P

Lehet hogy o az. 😄D

Bar elolvastad de azert benyogom. 😉

A dragonbox az elso japanban kiadott db dvd kiadas. Igen diszdobozos. Eloszor a dbz vol1 jott ki utanna dbz vol2 aztan db aztan dbgt es vegul a mozis doboz. Kozbe kezdtek kiadni a dragoball z-et kulonkent. 1 honap es jon a db is kulon.
Es igen ezek az eredeti tvben leadott verziok. tehat elejetol vegeig ahogy ment a tvben is anno. a kulonbseg hogy bedigiztek es kitisztitottak a kepet a hangot feljavitottak (amennyire lehet). bar szerintem lehetne kontrasztosabb egy kicsit de igyis a legszebb kepu dragonball a piacon. 😉

Serpa
nem szóltam semmit 😊
blogodból tájékozodtam.

Serpa
ok.

olvasgattam visszafele, és egy kicsit képzavarban vagyok.

a DragonBox és a RAW két különbözõ verzió?

olyat olvastam, h a RAW a japcsi TVbõl felvett verzió, míg a Dragonbox egy díszdobozos kiadás felújított képpel, miegyébbel, ...

ha különbözõek, melyik a minõségibb?

egy inviteles magyar csávó is húzza a RAWos DB -t 😊
UltimateGamR lehet az?! 😛

chk.md5
md5.exe ?

checksum fajlok. Elvileg ellenorzi hogy teljesen megvan-e a file, de mivel a fileok keleti karaktereket tartalmaznak az en windowsom nem tud vele mit kezdeni. A torrent amugy is ellenorzi hogy teljes-e a file. 😊

Serpa
azok a pár kb -os fileok micsodák?

oóó, elértem már a 100k downot.
bár ez talán a magas upomnak köszönhetõ.

Igen ez lenne az es igen ehhez csinalom a feliratokat is. ^^

Serpa
ez nem sikerült.
inkább egy kép

más oldalon is fennt van RAW -ban?

Serpa
ja, ez egy arc 😊

nem akarok mást leszedni.
ez a DB RAWban, igaz?

ehhez készítesz feliratot?

Nekem az utcso pakk atlag 14KiloByteal jon. Bar ez mar nincs is fenn a trackeren csak meg ottmaradt nehany seed es leech. Na mindegy lassan meglesz a full sorozat + mar 3 majdnem eredeti dvd. 😉

Animeboltosokat kerdeztem. Egy dvd (DBZ) 8-9ezer HUF kornyeken jon ki. Odakint 6HUF kornyeken lehet megszerezni szoval ez annyira nem is veszesen tobb, de jáj mennyibe kerul. 😄
Amugy meg mielott valaki kiakadna hogy mi a feneert ennyire draga elmondom mit tartalmaz 1db dvd.

Kapunk egy egyedi tokot, (en meg nem lattam ilyet) nagyon franko.

Minden DVDhez kulon csinaltak uj grafikat.

Belulrol is nagyon ottvan.

Es mindegyik dvd tartalmaz egy 'FACT FILE' nevezetu kis lapot ahol a reszre vonatkoz infok kaptak helyet.

Jahh igen a DVDk tartalma ugye. 😊 Mivel a japan piacra keszultek nem tartalmaznak mas nyelvet vagy feliratot ez vegulis ertheto. A dvdken 6db resz foglal helyet dvd9es formatumban hogy minel magasabb bitrata legyen.

Tess igy biztos megjeleniti. 😉

Serpa
hát nekem rohadt lassan jön.
megvárom amíg vmi gyors helyre is felrakják.

#1143ban mi van a képen?

Krezga
😄😄
Uuu bakker lattatok kepeket az uj FUNi Dragonball Z releasebol?
Jok a szinek ennyi. Itt szidjak mint a szemetet. 😊
Kellett nektek szelesvaszozas. 😊
Itt egy elrettento pelda:

honnan lehet leszedni a dragon ball z-t.200.rész van meg,de tovább nincs ezért is kérlek mondjátok meg nagyon jó lenne.

Nah a DragonBox vol.1-bol mar megvan 3dvd. 1. 25+SP.
Bar ez ujratomoritett hogy raferjen egy 4,5s dvdre, de teljesen jo lesz majd ha kiirom egy nyomtathato dvdre es ranyomom az eredeti labelt. <#smile>

Relativ nekem szepen lejott de eltartott egy darabig. Mondjuk atlag 40k-50kval jott.
Csak egyfajta ripp van fenn wmv9es gyonyoru. Ezekhez kedzdtem a feliratokat igazgatni.

Bejelentes!
Sajna lehet a reszek vegen levo elozetest megsem forditom le csak 50%at ertem, es nem tudok ertelmes mondatot gyartani belole. 😞