Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni az összes részt?
Elõre is köszi.
Es azert nem ova mert eredetileg egy NES jatekra keszult footage video volt, amit kulon lehetett megvasarolni videokazettan a jatekhoz ezert lehetNE mondani ra hogy OVA de nemaz. Kesobb keszult ket bandai playdia-s jatek (megvannak csak emulator nemletezeik hozza 😄) es itt mar eleve a jatekba operaltak be a footage videot. Ilyen interaktiv jatek volt amugy, szinte csak nezni kellett az animet. ^^
nemtom az "OVA" az a special?
márcsak ezért is szeretnék bejutni
tuti nem lennék lícser 😊
Azert nincs szinkron a 1-9, 11 reszekhez, mert akkor meg senki sem nezte, vagy vette fel. Ha lett volna ilyen mar evekkel ezelott elokerult volna valamien verzio. Emlekeztek a Buu-s reszekbol is mien szenzacio volt amikor kiderult hogy egy gyereknek ismerose volt az rtlnel es lemasolta az egesz Z sorozatot, de csak nehany maradt meg. (Csalad letorolte oket😊)
Serpa: Nemtom, nekem nemnagyon van olyasmi ami kellene. 😊
En tenyleg nemertem miert eroltetni egy animenel a magyar szinkront. Mar az A+osok is rajottek hogy az animek jobbak japanul. Meg arra is emlexem amikor regen tvztem, neha egy-egy nemet adon animet lattam (Record of lodoss wart is pl) azok is feliratosak voltak.
én úgy emléxem, h a DB néhány részébõl(az elején lévõkbõl) sehol sem lelhetõ fel magyar szinkron, h melyek azok a részek most nem tom.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Az oldalt nagyon szeretnem megcsinalni, hiszen igy mindenkihez eljuthatna normalis magyar dragonball. Egyenlore viszont csak feliratokat csinalom egy kb 20 reszig es ha meg utanna is ugy jovok ki idougyileg akkor lehet megcsinalom magam egyedul is ha kell. De ez meg a kozeli jovo zeneje. 😊
olvasom, h aszpoker tölti fel vhova a magyar szinkronos DB RAW okat, hova is? 😊
ha megcsináljátok az oldalt, amirõl beszéltek, néha én is tudnék feltölteni RAW os részeket, ha akarjátok.
Egy szo az szaz... teljesen vagatlan ugy ahogy anno a japan tvbe leadtak. elejetol vegeig felujitva. stimm? 😉
bocs, de egy kicsit paranóiás vagyok 😛
szép lassan meglesz a DBbõl az elsõ 50 rész 😊
DBGT is szépen "jövöget".
Igen enis lattam hogy feltettek, de nemtom megéri-e letolteni 6*8GB-ot foleg hogy ilyen pocsek munka.
Az amerikaiak tobbsegenek is toke televan a FUNi szarsagjaival.http://www.dbaf.info/ 😊
Tanulok japanul, de sajnos eleg keves ido jut ra.
oda ma dobták fel a felújított DBZbõl a S01et (6-7 rész), VEGETA SAGA. (DVD9 formátum)
a csávó ma reggel kapta meg mind a 6 lemezt (a teljes VEGATE SAGA), azt írja 4 hónap múlva jön a következõ saga.
a 16:9es képarány miatt én hanyagalom.
so a te subod lesz a tökéletes a RAWhoz?
amúgy tanulsz japánul, v az ismeretségi körödben van aki beszél japánul?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Allando tagokat kerdem: Kell nekunk hasonlo gportalos reklam hozzaszolas???
lál 😛

http://www.steel2.jp/flash/f1.shtml
Szigoru utemtervet nem fogok betartani, de a szunetbe szeretnek eljutni legalabb a 20-as reszig. Meglatjuk mi lesz belole. 😊
Még annyit sikerult kihalasznom hogy itt egy ilyen feltolteses rencer van. Ha sokat toltessz fel kapsz gyematot meg mittomen mit es ezeket be lehet valtani valami ftp-re. valami ilyesmi. 😊
Jah igen. Feliratok keszuloben!
Elozetesek forditasa ejtve!
Serpa: Masako Nozawa rulz!! 😊
Van egy csomó eladó DB és DBZ kártyám.Feltõltöttem párat a galériámba akit érdekel az küldjön egy mail vagy vegyen fel [email protected]
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Bar elolvastad de azert benyogom. 😉
A dragonbox az elso japanban kiadott db dvd kiadas. Igen diszdobozos. Eloszor a dbz vol1 jott ki utanna dbz vol2 aztan db aztan dbgt es vegul a mozis doboz. Kozbe kezdtek kiadni a dragoball z-et kulonkent. 1 honap es jon a db is kulon.
Es igen ezek az eredeti tvben leadott verziok. tehat elejetol vegeig ahogy ment a tvben is anno. a kulonbseg hogy bedigiztek es kitisztitottak a kepet a hangot feljavitottak (amennyire lehet). bar szerintem lehetne kontrasztosabb egy kicsit de igyis a legszebb kepu dragonball a piacon. 😉
olvasgattam visszafele, és egy kicsit képzavarban vagyok.
a DragonBox és a RAW két különbözõ verzió?
olyat olvastam, h a RAW a japcsi TVbõl felvett verzió, míg a Dragonbox egy díszdobozos kiadás felújított képpel, miegyébbel, ...
ha különbözõek, melyik a minõségibb?
egy inviteles magyar csávó is húzza a RAWos DB -t 😊
UltimateGamR lehet az?! 😛
md5.exe ?
checksum fajlok. Elvileg ellenorzi hogy teljesen megvan-e a file, de mivel a fileok keleti karaktereket tartalmaznak az en windowsom nem tud vele mit kezdeni. A torrent amugy is ellenorzi hogy teljes-e a file. 😊
oóó, elértem már a 100k downot.
bár ez talán a magas upomnak köszönhetõ.
Animeboltosokat kerdeztem. Egy dvd (DBZ) 8-9ezer HUF kornyeken jon ki. Odakint 6HUF kornyeken lehet megszerezni szoval ez annyira nem is veszesen tobb, de jáj mennyibe kerul. 😄
Amugy meg mielott valaki kiakadna hogy mi a feneert ennyire draga elmondom mit tartalmaz 1db dvd.
Kapunk egy egyedi tokot, (en meg nem lattam ilyet) nagyon franko.
Minden DVDhez kulon csinaltak uj grafikat.
Belulrol is nagyon ottvan.
Es mindegyik dvd tartalmaz egy 'FACT FILE' nevezetu kis lapot ahol a reszre vonatkoz infok kaptak helyet.
Jahh igen a DVDk tartalma ugye. 😊 Mivel a japan piacra keszultek nem tartalmaznak mas nyelvet vagy feliratot ez vegulis ertheto. A dvdken 6db resz foglal helyet dvd9es formatumban hogy minel magasabb bitrata legyen.
Tess igy biztos megjeleniti. 😉

megvárom amíg vmi gyors helyre is felrakják.
#1143ban mi van a képen?
Jok a szinek ennyi. Itt szidjak mint a szemetet. 😊
Kellett nektek szelesvaszozas. 😊
Itt egy elrettento pelda:

Bar ez ujratomoritett hogy raferjen egy 4,5s dvdre, de teljesen jo lesz majd ha kiirom egy nyomtathato dvdre es ranyomom az eredeti labelt. <#smile>#smile>
Csak egyfajta ripp van fenn wmv9es gyonyoru. Ezekhez kedzdtem a feliratokat igazgatni.
Bejelentes!
Sajna lehet a reszek vegen levo elozetest megsem forditom le csak 50%at ertem, es nem tudok ertelmes mondatot gyartani belole. 😞