Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pheaper
Dragonball FOREVER | 3500HUF
talán

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Krezga, ez a DVD az elso 6reszt tartalmazza. Bocsi ense tudom kivulrol csak most ert le aztan megneztem gyorsan. Semmi extra nincs benne (azok az extras dvdn vannak 😊) a dvd bitrataja lehetne magasabb is, de a kepminoseg szep tenyleg tiszta, a menu 5letes nekem tetszik. Semmien felirat vagy egyeb nyelv nincs rajta!

Sztetek melyiket erdemesebb megvenni?
| Dragonball LANDMARK | 3500HUF
| Dragonball FOREVER | 3500HUF
| Dragonball Perfect Anime Guide - Tenkaichi Densetsu | 4000 HUF

???? Tanacstalan vagyok. 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Krezga
Köszi, már töltöm is😄
Ezek szerint ez az elsõ 10 rész?
Szedd le megaupload toolbart, akkor jolesz. ^^.

Pheaper
😄

nekem nem engeddi tõlteni 😞

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Nem.! Szuahéli. 😄
.
.
.
Japán! Ide leirtam. 😊
http://dbnetwork.freeblog.hu/

phalanx
ja persze nyilván magyar <#wilting>

ya ez mi?😄 nagy DB fan vagyok de errõl még nem hallottam :S

Pheaper
ez mi ? magyar?

Nemtom rajtamkivul meg ki olvassa ezt a topikot. 😄
No mindegy.
Aki szeretne DragonBox Vol.1 DVD1 letoltheto iso formatumba.
Part1
Part2
Part3
Part4
Part5
Part6
Part7
Part8
Part9
Part10

Fogtam a php kodot mellepakoltam a kepeket, es a php cimet bemasoltam a fejlecbe es muxik. kopkopkop😊

Nos akkor
banner
Flashback3.ttf
simsum.ttc
Asszem ez igy jo lesz bar csak most veszem eszre a simsum 10mega 😄 no nembaj feltoltjuk... Igy legalabb mindenkinek lesz keleti karakterkeszlete. 😄

Pheaper
jók a bannerek
hoghy csináltad a php t képekben meG?😊

Krezga
Királyos!😄
Vegre nalunk is valtozik a bannerkep. Ma este feltoltom a PSDt+a font fileokat es barki csinalhat majd bannert. 😉

Koszi. Azert valtoztattam meg, mert ide is dinamikusan valtozo bannert tervezek. 😊

BKt minden Dragonball kedvelonek!

Krezga
Jó a banner!😄
Valaki elolvasta egyaltalan? 😄

Banner: Velemeny?

Waaaaaaaaaaa végre végre végre errre vartam miota 😄
Dragon Ball vs One Piece Special
Nagyon ottvan. Ezek ketten nagyon keszen vannak. 😄
Olvassatok el megeri!!! 😄

ugy legyen 😊

... got nothin to share with you...

A feliratokrol nem tudok tul sok jot mondani. Vizsgaidoszak van es egy csepp idom sem marad ra sajnos. Vizsgaidoszak utan gozerovel nekiulok es csak a DB feliratokkal fogok foglalkozni. 😊

Balyy
A 774. hozzászólásban vannak torrent linkek!
Elég sok méretben de megéri letölteni mert jó minõség és japán szinkronos! Feliratot meg találszz hozzá sok helyen csak legfeljebb hozzá kell igazítani! A topik házigazdája elméletileg csinál hozzá zzír feliratot de az még sztem elég sok idõ! Kérdezném is tõle h hogy áll vele?

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Hello!
Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy nem tudtnátok valami FTP címet adni, ahonnan le lehetne tölteni minden epizódot és minden filmet? Esetleg priviben, ha ezzel valakit zavarok... És ha esetleg olyat kérdeztem ami le van írva valahol, akkor bocsi, csak nem volt most kedvem végigolvasni az egész topicot (mert már haverom nagyon rágja itt a fülemet, hogy kérjek neki valami címet). Elõre is köszi

Ezt most mire irtad? 😊

Djemba: Letezik az AF egy fanfic -> jelentesenek nezz utanna. Egy tag csinalja es nagyon szepen rajzol. De tudni kell ez nem hivatalos. Toriyamanak koze nincs hozza (ellentetben a GThez volt némi koze) tehat sose lesz belole animacio. Illetve a manga se lesz kiadva sehol. Amugy szvsz kozelebe se er Toriyama munkaihoz.

AF létezik????

átneveztél a topikot? 😮
értelem... Tv, Mozi, DVD témában sztem egyértelmû hogy nem a játékokról van szó...

Hat nemhiszem hogy kidobtak volna, ugyhogy valszeg megvan nekik. 😊

Krezga
talán csak az eRTéeL-nek😄
Magyarorszagon nem lehet kapni Dragonballt DVDn. Kicsit ha nyugatabbra mesz ott mar lehet. Ha vasarolni akarsz ezer netes bolt van term. kulfodi.
http://www.dragonbox.ca/ Ezt az oldalt tudom ajanlani ha nagyon sok penzed van.
Szinkronosan pedig nincs meg az osszes resz senkinek. 😊

hali!

Vki nem tudná megmondani, hogy hol lehetne megvenni az összes részt dvd-n ( természetesen szinkronosan ) vagy , esetleg letölteni vhonnan? linket please 😊

Hihihi
A DragonBOX MOVIES-t learaztak kicsit igy csak 26,250.00 yen ami 42,763.83 huf. 😄 Szinte ingyen van. 😊
DragonBOX MOVIES

DRAGONBALL Z Atsumare! Goku world(あつまれ!悟空ワールド😉
Dragon Ball Z Televikko Atsumare Goku World
Sajnos csak Francia subbal. 😞
Es ugyanez Youtubeon sub nelkul:
Elso resz
Masodik resz
Harmadik resz

Pheaper
lol 😛

Gyáááááááá
Zsenialis kep! 😄

Na mara is van egy rovid hirem: One Piece Dragon Ball crossover varhato. Ugyanis Toriyama es Oda Eiichiro kozosen osszeulnek es alkotnak valamit. Jájdejó a kovetkezo Jumpba lesz ha mindenigaz.
Forrás:

np, mostmár biztos kezekben van 😉

Bocsi volt itt egy olyan hozzaszolas ami nagyon zavarta a szemem. ^^

php-t nem lehet belerakni, de javát igan asszem...

(én vok a topik eredeti nyitója... olvasgattam is a hszeket ha volt új, erre egyik nap benézek: házigazda: vegeta... bár jobb is így. õ jobban ért hozzá. csak azt sajnálom hogy már nincs az adatlapomon... )

Csak szolj es szivesen torlom, ujrairhatod. ^^
Amugy flashbe nemvagyok jartas tudom nem bonyolult, de igy vizsgaidoszak elott nem mennek bele. 😊

InfectedMann
ha php -t nem is flash -t lehet...
így akartam...

(fuck, hogy VIP -nek kell lenni, hogy szerkesszem a hszeimet)

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
errõl a php -s dologról kérdezd meg a moderátorokat. ha php -t flash -t lehet. igaz nemvagyok ez action script guru.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

Pheaper
lehet ide is sztem 😊

Nemszeretem az onkenyuralmi rendszereket itt mindig az lesz amit a tobbseg szeretne. 😊
Amugy tenyleg nagy lenne ez ide.

Vajon a topic fejlecbe lehet irni php kodot? Lehetne nyomatni bele egy kodot hogy x idonkent valtogassa a bannert. Klassz lenne. 😊

más:

Kanzenbanokat senki se toltotte le? Nagyon szepek a szines oldalak. En mar ki is véstem. ^^

InfectedMann
nekem a mostani jobban tetszik <#papakacsint>
de te vagy a topicvezetõ, te döntesz 😄

Hehe.. mit szolnatok egy ilyen bannerhez? 😄

Jó lenne, ha ez megjelene nálunk felirattal,szép lenne a polcon egy eredeti magyar feliratos dragon ball dvd box set.

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Húúúúú ez a szkenn még szebb mint az elozo amit talaltam mondjuk az nem is a Kanzenban volt. 😊
Kanzenban 01
A tobbi is megvan ha valakit erdekel csak akkor linkelgetek. 😊

Feliratot talalsz az animeaddictson vagy a feliratokhun. 😉

ToCsEk
Tudtok adni oldal címet ahonna tudok részeket letölteni? Vagy nekem jó torrent is a léyneg hogy magyar nyelvû vagy feliratos legyen.

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?