6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
#2017 tudom,hogy ez a Sorozatos topic, de GayStation3-ra és Fosbox360-ra jön
DragonballZ Burst Limit
Ahogy nézem talán a Z-nek a sztoriján vonaglik végig a bunyózás agyba főbe Budokai Tenkaichi stílusban. -
#2016 pedig úgy véltem -
_Vegeta_ #2015 Remek, fogyasszak egeszseggel. ^^ Ha lesz jön (sajnos ensem a kiujjambol szopom ki :( ). ;) -
#2014 Nekek nincs bajom a szinkronnal, nagyon bejövős, csak ezt viccesnek találtam. ennyi -
#2013 85 letöltésnél tart a calendar ^^, kapun.
ha van még vmi hasonló jöhet ...
:) -
zsozsizsá #2012 mér nem az neki most a fordítás az jó csak a hang ahogy kimondja lehet vicces mint az egész szinkronhang de van 1-2 kivétel... -
#2011 Az hogy aszongya Son Gohan-ra hogy bratyó (tudom hülye vagyok) -
#2010 megnéztem de ebbe mia vicces?? -
#2009 10:03 - 10:08 -
#2008 hámyadik perc? -
#2007 Hát csak ezen a mondaton. De hogyha hallanád hogy mondja akkor jobb lenne -
DarkEvilPiccolo #2006 Mármint ezen a mondaton "röhögtél" vagy az egész részen? :)
Mert engem nem fog el röhögés ettől sorry.
Jóvanna kötekvős kedvemben vok. :) -
#2005 DBZ Hun 263. rész, Son Goten: Tévedsz Sátán, ez nem a papám hanem a bratyóm vagy fél óráig röhögtem. nagyon ott van. Ezér szeretem én a magyar szinkront -
#2004 Ebből szerintem semmi jó nem származik :) -
#2003 Na végre eljön a nagy nap: 2008. augusztus 15 Dragonball film
A gárda is szinte tökletes, el se lehet rontani, csak a rendező nem tetszik, Chow elvállalhatta volna at is. -
#2002 Jah akkor sorry -
#2001 Az se hivatalos -
#2000 De létezik, csak manga-ban -
_Vegeta_ #1999 Soha, mivel nem letezik. :) -
#1998 dragon ball af ről hallotatok valamit? én nekem van egy par dolog amit haverom kuldott at , ilyen kis bemutatok meg hasonlók... elvileg jappánba már vetítik , hozzánk mikor ér el ?:) -
_Vegeta_ #1997 Hat sajnos nemtutom, lehet hogy beszkenneltek csak nem toltottek fel. :S Allandoan keresek ilyen cuccokat, de a dbz boritok hatulja sincs sehol. :S
Ennel viszont jobb polok meg pulcsik kaphatoak japanban. ;) -
#1996 nem beszélve a pólóról ... ^^
T-shirt front
T-shirt back
komplett edző cuccot is árulnak?
beleértve a mázsás atlétát :) -
#1995 hátulját miért nem szkennelték be?
azok a fülbevalók nagyon ÁSZok !!!
:) -
_Vegeta_ #1994 Javitva! "Hihetetlen" h mindig elgepelek valamit. :D
Nagyon szepen koszi h szoltal! :) -
#1993 most láttom, DB-Individual.DVD03-front kép --> 404 -
#1992 köszi a naptárokat, "kapura" kiraktam :) -
#1991 Hogy ez mért nem jutott eszembe :) -
DarkEvilPiccolo #1990 Csak Gokunak van "2" neve, mert eredetileg Kakarotto volt, de mikor a Földre került el kellett valahogy nevezni, és a Földön adta neki az "öreg apja" a Son Goku nevet(mert nem tudta az öreg hogy van neki neve)... -
#1989 Az igen. És most magyarul... :) -
_Vegeta_ #1988 ベジータ -
#1987 És Vegitának mi saiyan neve? (ha van egyáltalán) -
_Vegeta_ #1986 Gokú saiyan ugyhogy saiyan neve is van, ami kakarotto. -
#1985 És mér van 2 neve? Mer Vegita általába Kakarotto és a többiek Son Goku-nak monnyák -
_Vegeta_ #1984 Áh nem olyan sokat, csak közbe mást is csinaltunk. (amiben szinten szoveget kell figyelni illetve irni) :D -
DarkEvilPiccolo #1983 Akkor jó sokat írhattál már. :D:D:D -
_Vegeta_ #1982 Nembaj értettem. Én meg most irom ossze a cuccokat, meg ugygondoltam irok mast is, de mar golyozik a szemem a sok karaktertol. :D -
DarkEvilPiccolo #1981 ehh saját magamnak válaszoltam. :D:D:D -
DarkEvilPiccolo #1980 extra.hu :) -
_Vegeta_ #1979 Hova toltod? :D -
DarkEvilPiccolo #1978 Látom itt mindenki magyar szinkron párti, ne is reklámozzam hogy éppen neki láttam a Dragon Box-os rippek feltöltésének? :D:D:D