Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igazabol nem hittem volna hogy valaki olvasni is fogja, de ha mar egy valakinek hasznos amit odairok akkor szerintem megeri. 😊
OFF
Bar sokaig nem akarom csinalni mert kozbe keszitem (csigalassuasaggal) asajat honlapom, ami csak Dragonballrol fog szolni + kicsi bleach, naruto, one piece is. Egy ilyen osszefogo adatbazis amit eddig sehol sem lattam, mindenhol csak bizonyos dolgok vannak kivesezve.
Magyarorszagon szerintem gohansan.ini.hu a legmegbizhatobb Db oldal, de azt is ritkan frissitik.
OFF vege 😊
Frezer: Ha mondjuk leszeded
DragonBall Z 201-250
《Dragon Ball Z》龍珠Z 第201-250话 DVD 【RAW&外挂字幕@動漫花園】
http://share.dmhy.net/sharedetail.php?shareid=41355#bt 14GB
DragonBall Z 251-291
《Dragon Ball Z》龍珠Z 第251-291话 DVD 【RAW&外挂字幕@動漫花園】
http://share.dmhy.net/sharedetail.php?shareid=41356#bt 11 GB
valamelyiket a ketto kozul akk megoldhato egy kis "adat ekszcséndzs". Nekem mind megvan csak 151tol hianyzik es 151-200ig most szedem eppen. 😊
#1038: Nekem is sokaig tartott, de megeri a faradtsagot! Szerintem. 😄 Felirat lesz az en verziom kicsit kesobb de aszpoker pajtas azt mondta o is nekiall valamikor most ev elejen. Csak o srtket csinal en meg ssa-kat. ^^
Gondom csak az hogy fogy a fenebe fogom leforditani az elozeteseket amik a reszek vegen vannak.. Addig megy hogy Ossu ora Goku! 😄
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Jahh elvileg szelesvasznu lesz. (Levagnak a tetejebol, aljabol 16:9aranyura)
#1033: Miert gondolod hogy HDTV ready tv kell hogy megnezd? 😄 A hdtv attol hdtv hogy magasabb a felbontasa. Akarmin is nezed mindig ugyanolyan jo lesz, tueles, szep kontrasztos kep... Nem kell hozza hdtv hogy elvezd a szepseget. 😉
Szemelyszerint en max megnezem hogy mien lesz ha tudom, de kelleni biztos nemfog kelleni. Uutalom a Funimationt. 😛
Full DVD-t nagyon nehez szerezni. Enis egy argentin forumrol linkeltem az elozot. :\
Bar varhato folytatas, legalabbis aki feltoltotte ugy fogalmazott. Vegulis megoldhato hogy feltoltsuk ha sokaknak ez a kivansaga. 😄
Mar nagyon ossze akarom allitani a Diszdobozos Dragonball verziomat. 😄
Egy biztos: A Daizenshuu-kra nem lesz penzem, azok szinte megfizethetetlenek. 😄
Szerk: Jah bocs aszittem #1024re kerdezted. 😊 Szoval igen meglesz mindegyik resz. Most ugy allok hog DB full, GT full, Mozik full, Extrak full, es Z 1-150ig hianyzik 151-291, de folyamatban. Ha vegre meglesz ujra kikapcsolhatom a gepet estenkent. 😄
Bar most rendeltem meg a VIZ 11es kiadasat. Na mindegy szoval angolul csak vacak minosegu van. (Mindenhol a neten.) 😞
... got nothin to share with you...
Ezután jön a Buu saga, itt Buu-val harcolnak, közben Majin(gonosz) Vegita eléri az ssj2-t, Goku-val harcol, majd sok harc Buu-val, aki külön vállik 2 énre-jó-rossz. Vegit, meg Goku eggyé válnak: Vegetto, de így se gyõzik le. Majd Goku átvált ssj3-ba, de így se megy, aztn a végén Buu kap a fejére egy baromi nagy Genki Damat, és kész😄
1) Egysegesen a nevek, tamadasok stbk forditasa
2) Karaokes intro, outro + a reszek vegen levo elozetes forditasa 😊
ennyi nemsok 😄
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
ADSL Csatlakozas bontasa->Csatlakozas ujra=Uj ip-t kapsz es nem kell varnod egy percet se. 😉
Chello Asszem kapcsolat javitasa vagy mi es kapsz uj ip-t. 😉
Amugy sajna csak az 1.DVD van fonn lehet folytassak a feltoltest, de egyenlore nemugy tunik. 😞
#1010: maris csinalom. 😊
Kitettem, ha lehet ide most nem linkelnem be asse tom hol all a fejem. 😊
Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti
Jah az eredeti DragonBox coverek (még) nincsennek meg, csak ezek a custom coverek, de ezeket fogom enis hasznalni. Eszmeletlen jok lettek, csak a szoveget atirom majd angolra. 😊
Krezga: Miert? Szerintem jobb mint az eredeti. 😊
Igy fog kinezni a diszdobozos dragonbox rippboxom. 😄 Ááá nagyon vad lesz. ^^.
Elkezdtem feltolteni, de diszkonnekt volt és most g*ci extra nem enged fel, nemertem miert nem dobja ki az inaktiv usert. Ilyen baromsagot. Szal még ne toltsd le, majd szolok ha sikerult ujra feljutnom a szerverre es feltoltom teljesen.

Hehe jo mi?