Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Koszi. ^_^
Igazabol nem hittem volna hogy valaki olvasni is fogja, de ha mar egy valakinek hasznos amit odairok akkor szerintem megeri. 😊
OFF

Bar sokaig nem akarom csinalni mert kozbe keszitem (csigalassuasaggal) asajat honlapom, ami csak Dragonballrol fog szolni + kicsi bleach, naruto, one piece is. Egy ilyen osszefogo adatbazis amit eddig sehol sem lattam, mindenhol csak bizonyos dolgok vannak kivesezve.

Magyarorszagon szerintem gohansan.ini.hu a legmegbizhatobb Db oldal, de azt is ritkan frissitik.
OFF vege 😊

Frezer: Ha mondjuk leszeded
DragonBall Z 201-250

《Dragon Ball Z》龍珠Z 第201-250话 DVD 【RAW&外挂字幕@動漫花園】
http://share.dmhy.net/sharedetail.php?shareid=41355#bt 14GB

DragonBall Z 251-291

《Dragon Ball Z》龍珠Z 第251-291话 DVD 【RAW&外挂字幕@動漫花園】
http://share.dmhy.net/sharedetail.php?shareid=41356#bt 11 GB
valamelyiket a ketto kozul akk megoldhato egy kis "adat ekszcséndzs". Nekem mind megvan csak 151tol hianyzik es 151-200ig most szedem eppen. 😊

#1038: Nekem is sokaig tartott, de megeri a faradtsagot! Szerintem. 😄 Felirat lesz az en verziom kicsit kesobb de aszpoker pajtas azt mondta o is nekiall valamikor most ev elejen. Csak o srtket csinal en meg ssa-kat. ^^

Gondom csak az hogy fogy a fenebe fogom leforditani az elozeteseket amik a reszek vegen vannak.. Addig megy hogy Ossu ora Goku! 😄

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

UltimateGamR
Nekiestem a Dragon Ball GT RAWnak ( 21 Giga ) 1 hét és 3 nap mire lejön... LOOOOOL

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

FrezeR
majdnem. mellette lakom de ez nem változtat a lényegen 😊 milyen pakkot kellene lekapnom nekem?

Pheaper
jaja nekem is könyvjelzõk között van 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

UltimateGamR
nagy király a blogod , minden nap nézem! nagyon frankó hogy kiteszed a letöltéseket meg a híreket , így tovább

Az altalam annyira imadott Funimation megvette a Dragonboxos felujitott DBZ reszeket. Ennyit lehet tudni es hogy jon 2007ben. Velemenyem szerint marhara sok ertelme nincs 1080ban leadni egy animet, mar a Dragonbox dvd9esnek eles es szep kepe van. (Persze ezt csak most mondom amikor meg nem lattam hogy mit hoztak ki belole) 😊
Jahh elvileg szelesvasznu lesz. (Levagnak a tetejebol, aljabol 16:9aranyura)

#1033: Miert gondolod hogy HDTV ready tv kell hogy megnezd? 😄 A hdtv attol hdtv hogy magasabb a felbontasa. Akarmin is nezed mindig ugyanolyan jo lesz, tueles, szep kontrasztos kep... Nem kell hozza hdtv hogy elvezd a szepseget. 😉

Szemelyszerint en max megnezem hogy mien lesz ha tudom, de kelleni biztos nemfog kelleni. Uutalom a Funimationt. 😛

kill3r21
Hd finomság jájj az mekkora lenne még jo hogy van HDTV-m 😊😊
phalanx
errõl lehet már tudni valami újat?

Full DVDre gondolsz? A rippeket kilinkeltem mar ide is meg az blogomra is kitettem. 😊
Full DVD-t nagyon nehez szerezni. Enis egy argentin forumrol linkeltem az elozot. :\
Bar varhato folytatas, legalabbis aki feltoltotte ugy fogalmazott. Vegulis megoldhato hogy feltoltsuk ha sokaknak ez a kivansaga. 😄

UltimateGamR
engem is érdekelne honnét lehet letölteni!!! ami az oldalon van az csak a vol1

Nezd meg a blogom. Amugy japan diszdobozos DVD kiadas egy vagon extraval es gyonyoru csomagolasban megtisztitott keppel.

kill3r21
gyerekek mi ez a dragon boxx? és honan lehet tölteni?? 😄😄
Frezer! Tenyleg te nyiregyi vagy? Ha gondolod szivesen atkapom neked a cuccokat amik vannak, sott te is lekaphatnal egy pakkot es akk nekem 1el kevesebbet kene. <#idiota>

Mar nagyon ossze akarom allitani a Diszdobozos Dragonball verziomat. 😄

Valoszinu megveszem mindet igen, de mint diak egyenlore igen csekely honorariumot kapok ugyhogy ez egy "long term" elhatarozas. 😉
Egy biztos: A Daizenshuu-kra nem lesz penzem, azok szinte megfizethetetlenek. 😄

Szerk: Jah bocs aszittem #1024re kerdezted. 😊 Szoval igen meglesz mindegyik resz. Most ugy allok hog DB full, GT full, Mozik full, Extrak full, es Z 1-150ig hianyzik 151-291, de folyamatban. Ha vegre meglesz ujra kikapcsolhatom a gepet estenkent. 😄

FrezeR
meglesz minden rész neked?

Csak japan mangam van. 😉
Bar most rendeltem meg a VIZ 11es kiadasat. Na mindegy szoval angolul csak vacak minosegu van. (Mindenhol a neten.) 😞

mangat pls. kezd érdekelni 😄

... got nothin to share with you...

Nah lassan lassan minden meglesz ami "dragonbox related" cucc. Esetleg valakinek kell valami beloluk? Valamelyik extra vagy ilyesmire gondolok. Full reszeket en fel nem toltok sehova. ^^.

Ajanlatom a kovetkezo. Hagyd az animet a fenebe es toltsd le a mangat es azt olvasd el. Sokkal jobb mint az anime. 😉

Krezga
ezekután sokminden😄, harcolnak a robotokkal, majd jön Cell, aki elnyeli õket, akkor cellel harcolnak, aztán gohan ssj2-be megy át, Cell-t megölik.
Ezután jön a Buu saga, itt Buu-val harcolnak, közben Majin(gonosz) Vegita eléri az ssj2-t, Goku-val harcol, majd sok harc Buu-val, aki külön vállik 2 énre-jó-rossz. Vegit, meg Goku eggyé válnak: Vegetto, de így se gyõzik le. Majd Goku átvált ssj3-ba, de így se megy, aztn a végén Buu kap a fejére egy baromi nagy Genki Damat, és kész😄
én még jópár éve azokat láttam videokazin amikor a songoku beteg és a dr. geronak a robotait kinyírja a vegita, azaz az egyiket mer a másik a dr. gero, és elfut, és aktiválja az igazi robotokat akik meg nagyon erõsek at mindneki ott döglõdik, a songohan meg megy haza a faterjához..na kb ennyi az utolsó dragonballos emlékem😊 ezek után mi történt?:d

Szamomra ezt jelenti:
1) Egysegesen a nevek, tamadasok stbk forditasa
2) Karaokes intro, outro + a reszek vegen levo elozetes forditasa 😊
ennyi nemsok 😄

Krezga
a tökéletes sub ass-t jelent, minden karakternek más színnel kíírva a szöveg+plusz karaoke?😄
Pheaper
na jah 😊

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Most komolyan miert jon mindenki felirattal. Ott van a felirathu vagy az animeaddicts fogja magat idozit kb felperc es nezi. Enyje no. Az masik kerdes hogy en archivalni csak tokeletes subbal fogom, de ez az en nyavajam. 😊

Pheaper
😄

Amennyiben csinalsz. Lesz.

Köszi,de van ezekhez felirat is?

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Tipp:
ADSL Csatlakozas bontasa->Csatlakozas ujra=Uj ip-t kapsz es nem kell varnod egy percet se. 😉
Chello Asszem kapcsolat javitasa vagy mi es kapsz uj ip-t. 😉
Amugy sajna csak az 1.DVD van fonn lehet folytassak a feltoltest, de egyenlore nemugy tunik. 😞

#1010: maris csinalom. 😊

Kitettem, ha lehet ide most nem linkelnem be asse tom hol all a fejem. 😊

UltimateGamR
akkor ha lehet még ma tedd már ki a covereket , jó a custom is 😊

UltimateGamR
én a megauploadról szedem a vol1et csak kár hogy 6 óránként tudok egy rart leszedni... amugy én is lekapnám az összes dragon boxos dvdt!

eDonkey halozatrol. Mashol nem elerheto.

Ezekhez a dragonboxokhoz van felirat? Honnan lehet ezeket letõlteni ha lehet,ne torrentrõl?

Playstation3 ID:Zsolti Xbox360 live gamertag:K Zsolti

Jah okés. Egyebbkent blogra mar majdnem kitettem oket csak veletlen nyomtam egy 'x'-et es elszallt minden amit irtam. 😄

Jah az eredeti DragonBox coverek (még) nincsennek meg, csak ezek a custom coverek, de ezeket fogom enis hasznalni. Eszmeletlen jok lettek, csak a szoveget atirom majd angolra. 😊

UltimateGamR
DVD TOKBA

UltimateGamR
nem a dvdre kell a kép hanem a DBD TOKBA , ezek is über brutalok! ilyet nekem a vol1hez plz!!!!

Krezga
Szerintem is, azért írtam😄
Fent van!
Krezga: Miert? Szerintem jobb mint az eredeti. 😊

Krezga
Nagyon szép!😄
Amig toltom felfele....
Igy fog kinezni a diszdobozos dragonbox rippboxom. 😄 Ááá nagyon vad lesz. ^^.

http://yaibafan.extra.hu/blog/dragonbox.z.vol.1-disc01.jpg
Elkezdtem feltolteni, de diszkonnekt volt és most g*ci extra nem enged fel, nemertem miert nem dobja ki az inaktiv usert. Ilyen baromsagot. Szal még ne toltsd le, majd szolok ha sikerult ujra feljutnom a szerverre es feltoltom teljesen.

UltimateGamR
nem kell az összes , jelenleg csak a DragonBox Vol 1

UltimateGamR
valahova töltsd már fel kérlek!!

1-13ig megvannak 15-40MB-os kepek. 😄

FrezeR
hijj de jól néznek ki😛

Tudok. Pillanat még jaccok utanna jovok es torlom ezt a kommentet es utanna bebiggyesztem mien boritot tudok 😄

UltimateGamR
tudnál nekem ehhez a DragonBox Vol 1.-hez DVD borítót ???????????? NAGYON hálás lennék érte

UltimateGamR
isten vagy! ugy kapom lefelé azt a japán dragon ball dvdd mint a sicc , toljad kifelé ide is meg az oldaladra is a híreket!!!!!!! ezer thx

Najo. Csoppet ez durvabb. 😄

Szerintem Landmark+Forever lesz belole. 😄
Hehe jo mi?