Dragon Ball Z (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#134: Japanban.
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
ronihun: Micsoda van neked? 😊
...
Serpa: Melyikekre gondolsz? 😊)
Csak hogy miert is jo a kanzenban. 😊

A Trunks specialt pedig teljes egeszeben o irta. Az egyik WSJ-ba jelent meg extra chapterkent, utanna kiadtak a kotetekbe is. 😊
Az animebolt tulajaval beszedviszonyban vagyok es tole kerdeztem tudnak rendelni kanzenbant. Japan kereskedesbol es nemet kereskedesbol is. (A nemet sokkal hamarabb erkezik meg.) Darabonkent 3300HUF szoval huzos az ara, de en mar mondtam neki hogy tavasszal majd beruhazok 1-2darabra pl a 34.kotetre mert a sorozat veget Toriyama-sensei ujrarajzolta es kiegeszitette. (Pl. Vegeta: Barhogy is Kakarotto, egyszer legyozlek!) 😊
Lehet hogy eloszorre soknak tunik az a 3ezer/kotetert, de kegyetlen minosegi cucc. Foleg a boritok azok nagyon durvak na nem a grafika hanem a nyomtatas. 😊
#1314: A mozik azert olyanok mert moziba keszultek. Felkertek egy rendezot hogy csinalja meg es kesz. A sorozathoz nem kapcsolodik egyik se csak amolyan "lassuk a szereploket mas helyzetben is". 😊 Full filler. 😊
Ami az ovat illeti az egy konzoljatek footage videoja tehat nem ova.
#1315: Ez azert nem lett volna szerencses, mert nem lehet ertelmesen kitolteni az idot. Nezd meg a filler reszeket amikor Goku a tulvilagi Tenkaichin harcol. 😄 Uncsi... vagy gondolj bele mit muveltek a narutoval a fillerek.
#1317: Ugye a blogomon talaltad a linkeket? <#whatever>#whatever> En mar leszedtem regen, de szamitogepes scannek sosem adjak vissza az elmenyt amikor az eredetit a kezedben tartod. 😊)
#1318: Szerintem te a dbzsubbed scanneket kaptad le torrentrol, tevednek? Azokat jobb messzirol elkerulni. 😊
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Huh, most szedtem le pár Kanzenban-t, és rögvest meg akarom venni mind 😛. Nagyon nyálcsorgatóak!!!
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
érdemes a magasabb peer számú pakkokhoz kapcsolódni és lehúzni, tapasztalat.
Vegeta freeblog oldalán kinnt van némely, de rá is tudsz keresni share -en.
"Start->Control Panel(Vezérlõpult)->Regional And Language Optios(Regionális és Nyelvi Beállítások?)->Languages fül(Nyelvek)->Install files for East Asian languages(Keleti nyelvek karakterkészlet telepítése?)->OK
Ezután telepíti és már mûködik is."
A Hello! lanyokat vezeti be a hangszineszet rejtelmeibe. Remelem valaki felveszi a showt! 😉

DragonBall feliratok kesziteseben egy pici szunetet tartok!
REAL MADRID
btw az advdclubra feldobták a teljes movie kollekciót, DVD5ben (kivéve a DB1et)
csak egy baj van vele; FS.