Dragon Ball Z (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Serpa
Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba

hány rész ment le eddig ezekbõl?

Fluff
Az a film egy katasztrófa 😄

Rosszul. Gondolom a "magic begins"-re gondolsz. A sztori kisertetiesen hasonli a dragonball tortenetere, de amugy semmi koze hozzá.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

ronihun
Készült de nincs so köze a történethez csak pár szereplõ van belõle.És nagyon LOL😄

...

II Rocky II
ugye jol tudom,hogy film is készült a Dragon Ball ból?vagy tévednék?

24 - Exile -Nov.23

A mozikat, specialokat en a teljes sorozat megnezese utan ajanlanam. (DB filmeket a DB sorozat utan, DBZ filmeket a DBZ sorozat utan)

Son Goku 1-13
21. Tenkaichi 14-28
Red Ribbon 29-68
22. Tenkaichi 69-101
Piccolo 102-132
23.Tenkaichi 133-150
+3db filler resz. (Ha jol emlexem) 😄
Z
Saiya-jin 1-35
Freeza 36-107
Garlik (teljesen filler) 108-117
Android 118-139
Cell 140-194
Goku a tulvilagon filler reszek 194-199
Buu 200-291

Ez volt a kerdes?

Sephi
Sziasztok! Nagy kersem lenne.

Valaki irja mar l nekem hogy milyen sorrendben kell nezni a sorazatot!
Szal megneztem a kovetkezoket

The Saga Of Goku
Tournament Saga

Es innen megvan meg a Piccolo Jr. Saga -ig ami kb mar a 153. dik resznel van vege. Innentol mar a Dragon Ball Z lesz a folytatas es azutan a GT nemde?

Namost van itt a kovetkezo negy film is :

Movie 1 Curse of the blood rubies
2 Sleeping Princess In Devils Castle
3 Mystical Adventure
4 The path to power

Ezt a negy muvit mikor kell megnezni? ugyertem melyik resz utan?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hat az en memoriam olyan mint a szita, ugyhogy nemigazan emlexem... 😊

Serpa
van még ilyen félreolvasott jelenet vhol?
funny
^^

Jah oksi, ha ertelmeset kerdeznek tolem probalok mindig a pontossagra torekedni. 😊

Fluff
Értem nagyjából, csak nem számítottam ennyire alapos válaszra 😄

Nem ugyanazt mondta csak egyszeruen mast olvasott mint amit kellett volna. 😊

Fluff: Nemertessz valamit? 😊

Serpa
akkor végülis ugyanazt mondta, csak más szavakkal?
és így más a jelentése?

Fluff
oO
azért kösz 😄

macselek
te aztán profi vagy😊

Jah tudom mar! Pontosan az ilyeneket akarom a feliratban is tisztazni. 😊
Nem tudja kiolvasni a nevet a szerencsetlen. Biztos nincsen kanji segito kana a kanjik felett. 😊

Ugyabar a neve 孫悟空 (Son Gokou), de ha nincsen segito kana a kanjik felett nem songokunak olvashato a dolog. Mutatom..
孫 - Mago(まご😉. Mago jelentese unoka. Elvileg a Son(そん😉 jelentese is unoka.
悟 - Ez itten "sato" illetve "go"(ご😉. Ezt jol olvassa. 😊
空 - Ennek itten sok jelentese van szerintem csak felkapott egyet..(mivel nemtudja hogy ejtse ki) sara(さら😉 Egyebkent ez a "ko" (く😉 a vegen. + egy u (う😉 😊

Tehat songoku neve 孫悟空 kanjikkal, de a neve felett kanaval ki kell irni a kiejteset ebben az esetben:そん ごくう son gokuu, mert a vegen majdnem gokû-nek kell ejteni, maganhangzo duplazodas van.
Huh ez most elegge keszekusza lett.

Fluff
Dragon Ball(RAW) 21.rész 9min 4 sec

Nem emlexem ilyenre pontosan megtudod mondani melyik resz hanyadik perceben hangzik el? Vagy ha a mangaban hanyadik fejezetben? Lusta vagyok utannakeresni. 😊

#1426: Nekem sajna nincs. 😊

hello
Valaki tudna nekem küldeni sima DB openingeket? mert írnám ki a részeket és ezeket is rá akarom tenni de sehol nem találom a neten. ezek kellenének : Német, Francia(ez ment az rtlklubbon is anno)

lehetõleg valami nézhetõ minõségben
nagyon megköszönném ha valaki elküldené nekem mert télleg sehol nincs fennt

aki elolvassa fasz

Fluff
Valaki tudja hogy az elsõ budokain miért mondja azt a bemondó Songoku helyett hogy Mago Gosora?

ok. Akkor ezt megbeszéltük 😊
Nem vagyok morci csak szeretek/szeretem ha masok is a foldon jarnak nem a fellegekben.
A jelenlegi tenyek semmien remenykedesre nem adnak jogot.
Szereplok nelkul, irok nelkul, stab nelkul nehez filmet csinalni.
Mint mondottam az egyetlen teny ami a film elkeszuleset tamasztja ala az meghosszabbitott domain cim, de be kell latnod ez igen keves.. rengeteg domain cimet regisztralnak. 😊
Ha az imdbre megint felkerul, joggal remenykedhetsz.. 😉

de hát õszintén fogalmam sincsen, és valójában neked sincs, mivel csak itt össze-vissza találgatunk, majd kiderül 2008-ban 😊
kivéve, ha nincs amerikai producer aki állna a cehhet.
Sõt mondok még jobbat! Mekkora abszordum már, hogy egy magyar legyen egy amerikai filmnek a producere...

És ne legyél már olyan morci, ez csak egy beszélgetés.
Nem csodalkoztam ki a producer, de egy amerikai filmnek nem lesz a japan manga atyja a producere. Nonszensz.

Egyesulhetnenk de nincsen hol. Mar tobbszor megfordult a fejemben kellene egy olyan magyar oldal mint amien a daizex, el is kezdtem csinalni, de a magyar db kommuniti nem olyan nagy. 😊

REALista
Szasztok!
Van egy rahedli DB és DBZ kártyám/párat megtaláltok a galériámban/.Nem ismertek véletlenül olyan Dragon Ball-os oldalt ahol találhatnék rájuk vevõket?THX

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

A jövedelmét csak azért firtattam, mert te csodálkoztál ki a producer...és persze aki szeretne producer lenni, annak bizony kell egy kis máni. Ami neki valószínûleg van.
Örülök, hogy megosztottad velem az oldalt, meg a nagy néppel. 😊
Mi dragon ball funok egyesüljünk, a szeretet jegyében, e bimbozó világ sarkában 😊😊😊😊😊😊
Hogy jon ide Toriyama mester jovedelme? Egyebkent a jogokat nem Toriyama birtokolja hanem a Toei es a Bird Studio. Csak a miheztartas vegett. 😊
Ami a filmet illeti hivatalos bejelentes a multkori cancel ota nemvolt, ugyhogy hiaba a remenykedes. Egyenlore a legbiztatobb hir, hogy a fox a dragonballz-movie domaint meghosszabbitotta.
Forras itt. http://whois.domaintools.com/dragonballz-movie.com

ja és a másik fele, szerinted Toriyama olyan szegény ember? Biztos alig van pár szétrongyolódott cucca, a jogdíjak után. (pl: amerikában, japánban most adták ki újra, feljavított verzióban az egész dragon ball z-t).
Gondoltam megemlítem mellesleg
oly és ha te tudnád, hogy én mennyit kerestem egy ilyen "kacsaszagú" hír után. De ha nem csak azt az oldalt nézed meg, hanem más filmek megjelenési idejét, (legyen az múltbeli vagy jövõbeli) az mint bejött. Tehát reménykedjünk csak...úgy 80%-ban.
Ejj ha tudnad (csak) ebben a topikban hanyszor volt szo errol. 😊
Nem lehet még semmi biztosat tudni a fox ujra megvette a domaint de egyenlore semmi info. Az oldalt pedig megneztem eleg kacsaszagu mivel Toriyamat irja producernek.

Amúgy örömhírrel szolgálhatok, minden kedves halandónak.
2008-ban adják ki a Dragon Ball élõszereplõs filmet...csak...gondoltam megemlítem...ha érdekel valakit netán.

http://www.themovieinsider.com/m685/dragonball-z/
Jajj igen mindig elfelejtem...
A LotF mangafordio csapat leforditotta a DragonBall X OnePiece Cross Epoh mangat. Az oldalukon elerheto. 😉

Gondolom xviddel vagy divxel probalkozol, azt nem kezeli. Csak tomoritetlen avi, vagy mjpeg.

ronihun
És az miért lehet hogy néhány videónál mutatja a képet csak a hang megy ésazt írja ki hogy Stream Video could not be terminated...?

...

Kene vmi uj banner.. Eloszor a kanzenban boritokat felhasznalva akartam 34kulonbozo bannert kesziteni mindegyik kotet boritojat felhasznalva, de vetettem az 5letet mert nemtudtam hogyan helyezzem el a kepeket szepen. 😄

Fogod vdubmodba be az ogmet video kiszed es mar hasznalhato is. Vegashoz amugy is a legjobb a tomoritetlen video vagy esetleg mjpeggel tomoritett video. 😉

ronihun
azért lenne jó aviban mert amv-hez kéne....és a Vegas az omg-t nem olvassa be...És a angol hang nagyon fontos lenne...Honnan szedted le?

...

Kellene? 😊

Serpa
csütörtökön anime találkozó volt japánban és nem hírezted ki??
😊

phalanx
nekem megvan aviban is, OGM egyébként mért nem jó?

ronihun
😄 azért mondtam

...

Drephis
angolt nemtok 😞

help

Drephis
lol sry<#wilting>

help

ronihun
-.- Te olvastad a hsz-em?angol részeket keresek nem magyart...

...

Drephis

help

ronihun
Én itt csak Japán és magyar részeket látok:?

...

Drephis
talán itt: link

help

ronihun
Hellosztok!A DBZ angol szinkronos epizódokat em tudjátok honnan tudnám letölteni?Fontos lenne hogy avi legyen!elõre köszi és lévcci segítsetek....

...

Az osszes DragonBoxos ilyen minosegu cucc. 😉 FFnF viszont csak a movie13at keszitette el. Bar elmondasa szerint szeretne még csinalni. 😉