6179
DragonBallhoz hasonló animek: Bleach, Naruto, One-piece, Mär, Yaiba
-
gabeszg #2418 azaz inkább a 3.(3.percnél kezd) -
gabeszg #2417 a 2. szám -
gabeszg #2416 Én azt a számot keresem amúgy (többek közt) ami a gt ben van (legvégén)és goku gyüjti az erőt a genki dama-hoz. -
#2415 THX -
ironhorses #2414 Köszi szépen! -
Gokou #2413 Ismét DBZ cucc -
Gokou #2412 (Volt még régebben egy faszántos oldal ahonnan lelehetett tölteni az összes zenét, ingyen és bérmentve (ja még mellé introkat-outrokat, video anyag)) csak annyi a gond hogy egyesével mindet, de sztem nem gond, aki igazán szereti a Dragon Ball-t (trilógiát) az képes várni rá... rájöttem---
Ha megtalálom azt az oldalt amit mondtam azonnal belinkelem !!! -
Gokou #2411 Dragon Ball Intro-Outro -
gabeszg #2410 Nekem nincs meg, de ha erre gondolsz ( http://www.youtube.com/watch?v=bmIZu4TkCAU&feature=related )ha meglessz akkor majd nekem is átküldhetnéd -
ironhorses #2409 A sima dragonball főcímdala nincs meg valakinek német változatban? -
gabeszg #2408 Biztos -
DarkEvilPiccolo #2407 ??? -
#2406 sok attila egy helyen...) -
gabeszg #2405 Én nem emlékszek ienre de az nem azt jelenti, hogy nem így volt -
DarkEvilPiccolo #2404 Különben ez érdekes, mert nekem mindegyik Budokai/Tenkaichi úgy van meg, hogy van alattuk Japán/Angol hang is.
És még az aláfestő zenék is megváltoznak, szóval nem csak a karakterek hangjai. :D -
gabeszg #2403 Ja és már lehet is tudni, hogy mikor lessz
Release Date:
US: June 10, 2008
Japan: June 5, 2008
Europe: August 2008
Australia: TBA 2008
(mért nem tudják az eredeti japán hangal szinkronizálni a játékot?) -
gabeszg #2402 Ja és most nézem eddig comming soon volt most meg már fennt van pár dolog. http://www.atari.com/dragonballz/ -
gabeszg #2401 De most a burst limit zenéje még miért érdekes, ha még nincs is meg senkinek.Alapjába véve elmegy kategóriát képezi szerintem a dbz zenéje de így hogy sokszor láttam az anime-t ezért én nálam best of és elég sokat hallgatom meg tudom mindig egy jelenethez kötni, de aki így van a burst limit zenéjével ahhoz még ma megyek át játszani:D -
DarkEvilPiccolo #2400 Bár ezzel elvileg nem sokat segítettem, mert elvileg a Tenkaichi 3 és a Burst Limit zenéi érdeklet volna titeket...
Sorry... -
DarkEvilPiccolo #2399 Budokai 1 és Budokai 2 zenék
Budokai 3 zenék
Ahonnan ezek valók, ott még nincsen se Burst Limit zene, sem pedig Tenkaichi 3 zene.
Sőt ha jól látom egyik Tenkaichi-nek sincs fennt a zenéje. :S
Viszont a Budokai 3 zenéi a legjobbak. ;) -
gabeszg #2398 Vagy lehet h tévedek -
gabeszg #2397 Én google-on találtam zenéket meg meg 1-2 dolgot de én nem tudom, hogy meik télleg az mivel én amivel játszottam játékkal abba már nem az eredeti hanem ien elég rossz zene volt (asszem a Budokai Tenkaichi 2 - őt vittem végig anno nagyon jó játékkal de már nem az eredeti zenével(sparking)volt. -
megalodon #2396 engem is érdekelne a zene!! -
ironhorses #2395 Valaki beszélt valami Super Survivor cd megjelenésről!!! Arról valami bővebb infó nincs valakinek? Mondjuk a beszerzési "helyéről". -
faláb #2394 Szerintem a mangára gondolt:D -
gabeszg #2393 Na ez poén mert én se tudom ,hogy mit akartam -
DarkEvilPiccolo #2392 Ahh, nem csak én szoktam ezekszerint ittasan írni a fórumokra.
De én még betépve is szoktam írni.
Egyébként mi kell sima japán hangal? :D -
gabeszg #2391 Alap h 21. sznap buli után írok és még olvashatolag is kb.Devil may cry al most jáccottam épp(pár órájaÖa sima japán hanga amúgy hol érhető el?: -
DarkEvilPiccolo #2390 A piros köpenyes csávó tisztára olyan mint Dante a Devil May Cry-ból. :D
Szerintem nem olyan nagy durranások az effektek ebben a videóban.
Végülis nem rossz, de százszor jobban is meg lehet csinálni ma már a filmeket.
És remélem, hogy a DB film százszor jobban meg is lesz csinálva!
De a videó amúgy nem rossz. :) -
DarkEvilPiccolo #2389 Egyébként full japánul be lehet szerezni a full DB mangát.
Igaz én nem tudok japánul, de alap, hogy megvan a DB manga, főleg japánul, mivel úgy eredeti. :) -
DarkEvilPiccolo #2388 ááá, odáig még nem jutottak el a fordítással. :D
És ez a verzió sajnos nem is fog, mármit a Shenlong/Vegeta féle verzió...(sajnos)
De a narutóínosok csinálgatják folyamatosan. -
Kanál #2387 fuh ebből a nagy tornás rész nincs fent valahol? -
#2386 Szerintem ha lesz Dragonball film akkor az effektek elérik eztakkor nem lesz semmi baj vele. -
DarkEvilPiccolo #2385 A zenék feltöltése folyamatban. :D
A mangát jelenleg fordítják, majd valamikro kész lesz végig.
A fordítás minőségéről inkább nem beszélnék...
A most szóbanforgó fordítást bizonyos Narutokunék csinálják.
Viszont az első kötetet Shenlong, és Vegeta is lefordította.
Én szigorúan ezt a verziót ajánlom:
Dragon Ball Kanzenban vol1 -
gabeszg #2384 Ja igen szeriten töröld is le ne foglalja a drága helyet a gépeden....:D Amúgy én nagyon hálás lennék ha felraknád valahova, az eredeti "témán"meg a mangát értettem de ugye nem létezik ennek teljesen végig magyar megfelelője?! -
DarkEvilPiccolo #2383 Ezt az eredeti téma dolgot, hogy érted? :D
Mellesleg, ha DB/Z zenéket akartok, és szépen megkértek, akkor esetleg feltölthetem a 2.5 gigás gyűjteményemet. :D
És ebből csak 1 cd-nyi az amcsi zenék, de az gondolom sokatokat nem érdekel. :P -
gabeszg #2382 Nem mellesleg múltkor szó volt zenéről én még mindig nem találom de sztem a francia cdk a legjobbak nekem pl az egész 4cd re elfért és a sima meg a z szinte összes zenéje benne van. -
gabeszg #2381 Ismét tudatlanság.... lassan bele kéne nézni, hogy hogy volt ez az eredeti téma:D -
DarkEvilPiccolo #2380 Amikor pl Krilin, Bulma, és Gohan mennek a Namek bolygóra, az végig filler.
Szerintem az egész sorozatban a legidegesítőbb részek, és teljesen feleslegesek.
Azok a részek egyáltalán nem kellenének bele szerintem.
Az újracsinálnám dolgot egyébként teljesmértékben a technikára értettem, szóval maradna olyan amilyen, csak modernebb lenne.
Persze mint már mondtam azért a filler részeket hanyagolnám, ha nem is az összeset, de azért elég sokat.
Amikor a Namekra mennek azt tuti kihagynám. :)
Az AF-et pedig hanyagoljuk már, mert annak semmi köze a DragonBall univerzumhoz. :S
Az AF-es PS2-es játék az valójában a Budokai 3, csak pár karakternek a külsejét átalakították. :S -
gabeszg #2379 Amúgy én ezt a namekos dolgot nem értem "ifju sátán" 3év alatt felnött lett a sima db ben míg dende kisgyerek volt a dermesztős részek alatt de 5év alatt amikor a földre jött nem változott semmit meg ez a 3főcsoportra oszlás is néha zavaros na mind1