25347
-
#2559 Mondjuk most főleg jól rajtolok,itt könnyebb mint NFS-ben ! :DDDDD -
#2558 Most jó versenyt mentem, tiszta egy élő víz vagyok :))))
Rajtnál bekapartam magam második helyre ( valahogy rajtolni mindig jól tudtam ..), de egéyz végig védekeznem kellett sokkal gyorsabb volt a harmadik :))))Viszont egy szava nem lehet, soha nem vágtam elé :) Aztán csak lenyomott, de jó az a harmadik hely nekem :P
Valahogy eltűntek a vadmalacok, vigyáznak egymásra .... -
#2557 Kösz! Nekem se volt setupom, amit meg csináltam az arra jó, hogy nem csúszkáltam vele, és lassú volt. Idővel gondolom lehet majd setupokat letölteni valahonnan. Hála a rendszernek olyan ellenfeleket kaptam, akik velem egy szinten vannak. -
GPx8 #2556 A legjobb Magyar versenyzőnév eddig: Sebaj Tóbiás. -
#2555 Valóban vannak néha laggos emberek itt pl. egy magyar srác aki úgy laggolt, hogy nem bírtam mögötte íven maradni sok kanyarban, mert teljesen összezavart ahogy dobálta az autót lol.
Itt a videó róla -
#2554 Grat!
Ide viszonylag kevesen jelentkeznek, pedig jo auto lenne. Most 6. lettem, ami gyakorlatilag az utolso hely, ha a mogottem levo lekorozottet es a leszakadt embert nem szamolom;))))
Mondjuk, keso ertem haza, talan ha 5 kort gyakoroltam, a setup is csak annyira keszult el - sehogy;)))
Felvettelek Friends-nek, engem Alex Ease neven talalsz meg;) -
#2553 Szabó Tamás néven indulok. Asszem rekord 15 fő jelentkezett a futamra, ami kapásból két csoportot jelentett. Én pont nem abban a csoportban indultam, hanem a másikban. Én 2. lettem, előtte lévő futamon 5. voltam, most jól alakult minden, így javítani tudtam. -
GPx8 #2552 Ne aggódj, én is szenvedek, mint disznó a jégen! -
RedRiot #2551 Kösz a tippeket Tilus! Azt hiszem a minimál fék + fullgáz kombót fogom gyakorolgatni. Kíváncsi vagyok az eredményre. Nekem úgy tűnt hogy szebben rá lehet húzni a helyes ívre a Pontiacot, ha egyszerre nyomom a féket és a gázt. Persze a megfelelő arányban. Különösen az első szektor kanyarkombinációiban érzem úgy, mintha kevesebbet hezitálna az autó, direktebben fordulna. Bár lehet hogy csak hallucinálok kínomban. :) -
#2550 Istvannal azonos futamon voltunk. Milyen neven futtottal? Szerintem nem vagy bent friends-ben, igy nem rakott egy szerverre. -
#2549 Ez nem jott ossze;) De azert edzesnek jo volt;) A multkozi versenynel mindenkepp, ott porrazuztak - bar nem szandekosan.
De most meglepoen sokan szakadoztak, megszakadtak. 2-3 embernek is problemaja volt. Rogton a verseny elejen, ahol 3-an gyurhettuk volna egymast - a vegen:D - az egyik szakadozott, eltunt, es lassitottam, behuzodtam, aztan megjelent kozvetlen elottem... kereszben:D Szerintem, meg soha nem rantottam ekkorat a kormanyon:) De szerencsere, addigra a szerver mar ghost-ot "keszitett" belole, vagyis keresztul szaguldottam rajta;)
-
#2548 Ez az SK dolog most nem jött össze, majd talán legközelebb. Nem tudom ki indult innen, és ki hogy végzett, de nekem megérte az utolsó verseny indulnom. -
tilus #2547 Utolsó kanyar vagy minimális fék + padló, vagy minimális gázelvétel 4esben.
-
tilus #2546 Lime Rock - Solstice! próbáljátok meg az uphillen és az azt követő kanyarban 3assal, szinte limiteren padlógázon bevenni. Picit stabilabb, könnyebb jót menni mint 4esben ahol 101%os ív kell a jó időhöz.
-
tilus #2545 FF 10-20 között jó a nagyobb autókkal. Solstical én 40el megyek.
-
GPx8 #2544 Mekkora ff-el mentek? (Mondjuk akinek Momo-ja van). -
#2543 Na Tilus most pont ugyanannyi pontunk lett :) -
RedRiot #2542 :D Az utolsó sport, amit aktívan műveltem az a söröskorsó-emelés volt, de már ezt is ritkán űzöm. Szóval sportszerüzletekben nem vagyok jártas. Az Árkádban lévő Hervisben már jártam, de ruházati cikkek miatt - de úgy dereng mintha ott sportszerek is lennének. Asszem ott próbálkozok holnap délelőtt.
Az uccsó kanyart már én is negyedikben veszem be, mikor húzom rá az ívre nagyon-nagyon enyhe fékezéssel rásegítek, gázpedált kb. 80-90%-on tartom. Flatout, padlógázzal nem tudom elképzelni azt a kanyart, legalábbis a setup nélküli, rookie Solstice-szal nem.
Az emelkedőre rávezető jobbost szerintem elég gyorsan veszem, tapadáshatáron vannak a gumik, asszem itt nem veszítek sok időt. Tényleg igaz, hogy finom fékezésekkel lehet rátenni az ívre az autót.
Egy rövidebb váltóáttétel azért jól jönne ehhez a pályához, az emelkedőre rávezető, és a lejtő előtti jobbosok számomra a hármashoz túl gyors / négyeshez túl lassú kategóriába esnek - így inkább bömbölő hármassal szedem be őket, minthogy alapjáraton szortyogó négyessel csússzak ki a fűre. :))
Úgy emléxem a GTL-ben a Renault Alpine-t kellett hasonlóan vezetni, az sebességre is kb. ilyen volt. Az is nagyságrendekkel stabilabb volt, ha fékezés közben alig vettem el a gázt. -
#2541 Atesszel, HaZsoval, Norbival stb az a "baj", hogy Ok 5 kor alatt megfutjak az az idot, amivel sokan 100 koron kereszul kuzedenek, aztan csak gorcsoles a vege;) Aztan jon a kovetkezo palya...:))))))
Regen sokat versenyeztem veluk, az ember csak nez ki a fejebol, hogy hogyanis?!:D Es normalisan, szepen vezetnek, vagyis nem az az ideges, autogyilkos stilus, mint nehany YouTube hotlap videon latni;) -
#2540 hát sok sikert, sajna tippet nem tudok adni hogy vedd be, mert azóta alakítottak az áttételen, én régen az uccsó kanyarnál nem váltottam vissza 3-asba. soksok tizedet lehet bukni az emelkedőn annál a jobbosnál is. úgy kell bevenni, ahogy a videókon látszik, nem pörögj, farolj, füvezz ki, csúsztasd ahol csak tudod. (bár ezzel is vigyázni kell.
nem tudom mennyire vagy benne de ne feledd, hogy egy jó kigyorsítás többet ér, mint egy rázósan bevett kanyar. :) tehát ésszel, jókor fékezni, szépen bevenni, aztán padló. :)
nah nem okoskodok :) holnap én is veszek olyan labdát, és most elvileg én is dolgozok :DDD te hol veszed/nézed meg? -
RedRiot #2539 Kösz Renato! Egyelőre sok a melóm - most is bentről írogatok - de remélem a hétvégém már szabad lesz, és tudok egy kicsit gyakorolni. Az 1:03 egyelőre még messze van, én apróbb lépésekben gondolkodom. Offline mentem eddig zsinórban három 1:05.0-1:05.2 közti kört, eddig ez a legjobb eredményem. Egyelőre az a terv, hogy a squash-tuningon átesett pedállal lemegyek 1:04.6-7-re - ha a célegyenes végi féktávot rendesen eltalálom az hozhat 3 tizedet szerintem. A többi meg majd jön magától idővel. Legalábbis nagyon remélem. :) -
#2538 jókérdés :D mondjuk engem még frusztrál az hogy ateszék ennyivel gyorsabbak. pályánként ez eddig olyan 2-8 tized mostanában skippivel. időmérőre gondolok. az a baj, hogy konstansabbak is. meg azért idegesít, mert tudom, hogy hol vernek meg, de még nem tudok mindig mindent úgy összehozni. mit tagadjam az ő szintjük nálam alapvető cél :) ha idő kérdése, akkor idő kérdése, de majd meglesz :D (csak az a baj, hogy közben ők is fejlődnek :D -
#2537 Már miért "kellene" ? :D -
#2536 hogyaza... grr :D grat -
#2535 sry skippi :D
szal húzzál bele, sok futam, aztán javulnak azok az idők :) lime-on pontiaccal simán kell 1:03-at valamikor majd :) -
#2534 Most volt egy jó versenyem. Igaz csak 2. lettem, de a leggyorsabb köröm 54.285 lett :) Skippy Jefferson. Kár, hogy nincs visszajátszás :( -
#2533 -
#2532 A 7:15-ös futamon indulok én is. Remélem találkozunk! Csak Filippo Filippini ne legyen ott! Nem kell F3, hogy megtudd Ő van-e előtted, ha valakiről azt gondolod, hogy részeg akkor az Ő lesz... -
RedRiot #2531 54.6? Pontiac Solstice-szal? Nem 1:04.6-ot akartál írni? Ha tényleg 0:54.6-ot mentél, akkor elárulod hogy melyik naprendszerből érkeztél? :)
Tudom hogy nem vagyok gyors gyerek, de azért 10 másodpercet nem hagytam abban a körben. :))) -
#2530 soksok futamot fuss. indulj elől vagy hátul tömindegy, az életedért fogsz küzdeni :) nekem pl lime rockon pontiaccal valami 54.6 jött össze, (nem teljesen szélárnyék segítségével) míg az időmérőn és teszten nem nagyon tudtam azt a tempót produkálni, nincs meg az a koncentráció-szükség, ami egy futamon alap, hogy kell. :) -
RedRiot #2529 Gyakorolgattam offline egy kicsit délelőtt Lime Rockon a a Pontiaccal, az utolsó két kanyar vételét sikerült addig finomítanom, hogy fél másodperccel javítottam az eddigi legjobb időmet, valami 1:05:015 vagy vmi ilyesmi sikerült. Ha megveszem a squashlabdát, talán az első kanyarra is normálisan rá tudom fékezni az autót, és lemegyek 1:05 alá végre. Tetszik, már rég nem köridőztem ilyen jókat. :) -
#2528 Akkor mar 3-an biztos leszunk:) -
tilus #2527 Mult héten 176 versenyző qualizott 58-as idővel.
58.591-el csak 58. voltam
De mondhatni hétről hétre jobban megy, Infineonban még 113, majd Virginia 80, Summit 45, és most az előkelő tizenharmadik helyen állok. -
GPx8 #2526 ÚrIsten! -
tilus #2525 58s
-
GPx8 #2524 Skippel mi számít jó időnek Lime Rock-on? -
pasztor #2523 Szia Tomi! :)
Én tegnap megvettem a Modified-ot, este tolom is, valszeg a 7:15-ös versenyen. :) -
#2522 En szoktam menni SK-val, ma estere az van betervezve;) Par napja Late Modelllel mentem Toyotan, most SK-val akarok. De en csak este tudok (>19 ora). -
tomi555 #2521 Azon a futamon én is indultam:) Jó kis verseny volt 1.helyről rajtoltam de elrontottam a startot így 2. helye fordultam, onnantól kevdeve ilyen0.4-1.5 sec hátránnyal követtem 22 körig az elsőt:) iszonyat jó volt:D Csak sana mikor pont kicsit megközelítettem két lekőrözött kifordult előttünk és kicsit elütöttem a jobb hátulját a kocsinak, onnantól elég csúszós volt. De amúgy korrektek voltak mert ezt leszámítva lehúzódott mindenki és mindkettőnket elengedtek ha utólértünk valakit:D:D -
#2520 Én szoktam menni Legends-el, de advanced-el, és hetente csak 2x max. Ezt a két futamot próbálom a lehető legjobban megoldani. Holnap este 6 körül fogok indulni. Azt nem tudom ki milyen néven indul, de én ott leszek, és Szabó Tamás néven indulok. Ma SK Modified nap van, így csak azzal megyek. Na ott még magyarral nem találkoztam sajnos. Nagyon kevesen indulnak vele. Itt megvan valakinek még az SK?