25347
  • petesilver
    Miért, találkoztál hazsoval? :) Legends-el tolja egyáltalán valaki? Csak mert alap verda :)
  • Alexease
    Ez road volt, de ovalon is ufok vannak:D
  • petesilver
    ovál vagy road?
  • Alexease
    Nem unalmas, ha valaki szeret vedekezni;) En nem szeretek;))))
  • lac coo
    Az én dumám az, hogy rohadt unalamas lehet elsőnek lenni :)
  • lac coo
    Jó, ehez én már rég hozzászoktam :))))Én is lassú vagyok, lövésem sincs hogy mennek olyan időket:)))
    De a mezőny vége felé csak akad nekem is valami hasonló súlycsoportu versenyző ;) 12-ből legalább ketten úgy is eldobják a vasat hiába gyorsabbak :)

Hanme ami nagyon bosszant, hogy sokszor patkány modon fel tudnak tartani, cikázik előttem egyszerűen nem be sehová...Én makacsul tartom magam ahoz, hogy ha egyszer zártam valamerre akkor már ott maradok, nem lesema tükröt és vágok be folyamatosan elé ....

Mondjuk a feljebb megyek már nem félek attól hogy sűrün előzgetek :DDD
  • Alexease
    A helyezes engem sem erdekel;) Egyformak az autok, rovidek a versenyek, nincsenek meghibasodasok, a szerver eleg jol osszehozza az embereket koridok alapjan a rajtracsra, igy - bar nem szoktam elol lenni:) - de 2-3 elozes/ember nem lehet tobb egy versenyen. Legalabbis izombol, biztos hogy nem. A hiba az mas kerdes.

Igy boven elvagyok hatul, ott is van valaki akit uldzohetek tizedekre, aztan vagy osszejon normalisan megelozni, hibara kesztetni vagy nem. Az uldozes a lenyeg, az meg meg van;) Igy legalabb nem kell hatra figyelni;DDDDDDDDD
  • Alexease
    A koridok meg borzalmasak, loszarban sem vagyok;))))

A 12 fos mezonybol 4-5 emberrel tudom tartani a lepest, korido atlagban mondjuk egyszint (~56 sec kozepe, vege). A tobbiek atlagban 1 es 2 masodpercel gyorsabbak;))) Ja, Skippy vs. Jefferson:)

Test-en kiprobaltam pillangoval es ket pedallal ugy, hogy kitapostam a belet, nyomtam egyszerre mindent, de azert meg normalis keretek kozott;))) De ugy is csak 1 sec-cel mentem jobbat (~55.5) es fellel atlagban;) "Ezrevel" vannak 54 eleje idokkel:DDDD

Amit lattam korabban videot, az mar a vicc kategoria, ahogy nehanyan izzadnak a hotlapert, szetgyilkolva a valtot, autot, motor stb.;) De most a szerveren visszanezve, itt is mentek atlagban 54 kozepet, es teljesen normalisan! Semmmi gyilok, semmi drift, es semmi eszeveszett gorcsololes. Egyszeruen k*rv* gyorsak:DDD
  • lac coo
    Ma mentem két versenyt, de vagy máshová osztott be a Nagy Manitu, vagy tényleg elmentek a zúzdások mert egész korrekt volt mindenki.... Nem előztek lehetetlen helyzetben, ellengedték a lekörözőt stb ... Egy apró koccom volt, csak 3. helyen megelőztek és rámtámaszkodott kicsit, de az simán belefér .
    De lehet holnap átmegyek advencen ligábam ott már tuti jól tolják, igaz , ott már nem igen leszek első ötben, de az nem érdekel :)))
  • Alexease
    Ezt csak most lattam.

Lesz ez meg jobb is. Ahogy mindenki beleszokik, lenyugszik, megismeri az autokat es a palyakat, felismeri a normalis versenyzes elonyeit, csak egyre jobb lesz. Foleg ha feljebb jutsz.

Bar en nem elol harcolok, de az utolso 3-4 versenyen, meg koccanast sem lattam, nem hogy balesetet;) Persze 2-3 kieso mindig van, de magukat toljak le az ivrol, osszetorik, kilepnek. Esetleg korhatranyban vegig megy.

A mostani versenyen is, szinte mindenki 4.5 SR felett volt;) A mezony fele 2-3000-es iR-rel (en ~1500 es csokken:DDD), a tobbi Rookie. Amugy Rookie nyert (neki is +4.5 SR), es alig 3 tizedre vegzett az 1. elott:) Ugy toltak veig, hiba nelkul;)
  • lac coo
    No meg lila neon a kocsi alá .... az a legfontosabb :))))A nitro után, amit a kiütött ellenfelek után kapsz ....
  • Alexease
    Persze;) Meg szep nagy atlatszo lila kanyarjelzo nyilak, hatalmas Brake!, Throttle, YOU WIN! feliratok, es esetleg sugarveto az orrkupra, hogy ne legyen gond a lekorozottekkel;)
  • lac coo
    "Villogósra" kéne megcsinálni pár másodpercre mikor megjelenik :))))
  • symbol
    hát volt hogy már átmentem rajta, de figyelni kell az ilyenekre, hibapontot ezért még nem kaptam. :)
  • Alexease
    De, eppen most nekem a verseny elott:) Akkor csatlakozott, pech:) Mindig ugy erdemes kifordulni, szamitva az ilyenekre, hogy max kormanyfordulat, biztos ami biztos;)

Meg amikor Rookie-ban mentem, vegigneztem amig mindenki kiall, mert voltak akik vegig rongyoltak a belso reszen;) csak szerencsejuk volt;)
  • lac coo
    Boxban nem jártatok még úgy, hogy épp' mikor elindultatok ott "termett" egy autó az orrotok előtt? Lime Rock-on még kikerülni sem egyszerű, pláne ha egy centire előtted jelenik meg :))))
  • symbol
    hát hogy őszinte legyen ilyen felbontáson tuti kevés egy 4870.
    ahhoz hogy sebességérzeted is legyen, háát, szóval szvsz több kell.
    írj a supportnak, tuti tesztelték már így. az iTacing meg hiába főleg procizabáló,tudjuk, hogy a VGA limit pláne ilyen felbontáson alapvető dolog. azért hajrá :) képeket, ha kész :)
  • viziloitato
    OK!
  • GPx8
    Csinálj lécci képeket, ha tudsz!
  • viziloitato
    Hétvégén kapok tesztre cuccot, mert először meg akarom nézni mire költenék, meg, hogy megmozdul-e ekkora felbontáson az iR.
  • Cowek
    Légy szíves mutasd meg ha sikerül megvalósítani :-)
  • viziloitato
    Az ok, hogy elindul, de én lehet, hogy összerakok 3 22"-os monitort, és ott már a felbontás 5040x1050. Ha nem használja, csak a kártya egyik felét, akkor felesleges olyat venni, és elég akkor a 4870-es sima kártya. De ugye sokkal jobban menne egy X2-vel, ha van támogatása.
  • Alexease
    A 20:15-os Skippy/Jefferson-on indul valaki?:) Csak kivancsisag, hogy ha igen, es ha friend, akkor ossze rak-e vele, meg ha hurka is vagyok koridoben;)

Amugy jo lenne egy ilyen lista is, hogy eppen kik jelenkeztek az aktualis futamra;) Az OK, hogy XX ember, de kik?:)
  • Alexease
    Valoszinuleg elindul rajta es eleg jol fut;)
  • viziloitato
    Az X2, és GX2-es kártyákat kihasználja a játék?
  • lac coo
    El sem hiszem , hogy tudtam menni egy olyan versenyt, ahol senki hozzám sem ért :D
    Sőt kifejezetten figyeltek egymásra, elengedték a gyorsabbat stb .... Csoda :P
  • pasztor
    Az egy évre elöfizetök kapták meg. :)
  • kigyi
    Még nincs, majd lesz....
  • csige791
    ha van én megszervezem a magyart :)
  • Cowek
    Nem tudjátok lehet szervezni majd ligát a későbbiekben?
    Gondolok itt arra hogy az indulók egy privát versenyen nyomnák le a futamokat, és külön táblázatban lennének összesítve.
    Van ilyen fejlesztési terv?
  • csige791
    Király! Valamiért kaptam egy kódot ami 15 iRacing Dollart ér. Gyors megvettem Radicalt. Megyek tesztelem :)
  • Cowek
    Én is úgy látom hogy a fejlesztések bevezetései nagyon nagy óvatossággal történnek. Ami számomra fontos, hogy az alapok nagyon komolyaknak tűnnek. Így ha lassabban is, a fejlődés nem lehet akadály.
  • petesilver
    Watkinsban szedte is az áldozatokat a 65-ös, vagy annál nagyobb grilltape! :)
  • symbol
    grat! ez már téll nagy idő. nagyon nagy. kár, hogy ma meló, majd azért megpróbálom a héten megközelíteni :D
  • tilus
    Skip Barber - Jefferson - 54.337

http://blip.tv/file/1225950/
  • kigyi
    Ez tény :)
  • ronny666
    Csak azért nyersz mindig, mert én nem indulok...
  • RedRiot
    Ovalt eddig jó ha 2 percet toltam. Érdekel az is, de először legyen meg a Skipy. :)
  • kigyi
    Huhh srácok ma olyan versenyeim voltak, hogy csak na :)
    Mentem oval-on, hogy szokjam a csoportos elmebajt is :) Nagyon nagy élmény ezt nem is gondoltam volna ennyi marha között szalonozni :)
    Iszonyatosan nehéz kikerülni a roncsokat a pályán inkább egy roncsderbire emlékeztet, de érdemes menni, mert a road pályákon is könnyebben kerülön ki a baleseteket, mert rutinod lesz benne :)
    Volt oval-on, hogy 6-7 körön át egymás mellett mentünk és nem bírt megelőzni lol :)
    Soltice advanced-ben meg sorozatosan nyerek ez nagyon furcsa nekem, mert azért annyira jó nem vagyok és 2300-as mezény esetén is simán hozom, persze valszeg ez csak ma van így valamiért szerencsés vagyok :)
  • Alexease
    Nincs abban semmi kulonos, kiszakadtak a feltengelyek a diffibol, es atdoftek a szembenlevo kerekeket;D Jo az;) De az is tetszik, hogy vegre nem csak egy kerek van szimulalva, mozgatva, ami csak ugy onmagaban ugrandozik, hanem egy teljes felfuggesztes. De az is tetszik, amikor a ket hatso kerek, tengelyestol kifittyen az autobol:DDDDDD