25347
-
#2680 Nyugi, erős átlag az 1,5 .... Én sem tudok jobbat, sőt őszintén megmondom, érzésre nekem ennyi az , amikor még úgy megyek vele mint egy autóval ...
Legalább lesz ellenfelünk bárhol, bármikor, ufo-kal úgysem lehet mit kezdeni :DDD -
#2679 úgy kell neki, minek megy hátrafelé összevissza? -
#2678 Ettől függetlenül a friss verzióval is nyert most pár bajnokságot. Abbahagyom a témát, de találtam egy 2006-os GTR fórumot, ahol örültek a magyarok, hogy indul Huttu is. Egy friss srác írta, hogy az jó, majd kihozza belőle a maxot legalább, de ki az a Huttu? Válasz: kifele a teremből! :D -
#2677 Valszeg! utána néztem, 2008 márciusban ment Limerockon versenyt, 1:02:2... best, 20 kör átlag 1:02:6.. bünti: 0. régen ment vele az tuti! :) Láttam ma a magyar űridőket is, szóval.. (..nagyonnagysóhaj..) fényévekre vagyok bármitől, de rég kötött le sim ilyen sokat annak ellenére, hogy csak töketlenkedem a pályán! :) Semmi csilivili, de szerintem iszonyat jó! :D -
tilus #2676 Azóta a 2007es jelenleg is kapható Solstice áttételével megyünk a gumikon is változtattak és a pályán a betonozott részek tapadásán is, mert el volt túlozva.
Huttu rekordjait hiába nézed, mindíg az adott hét quali idejét érdemes alapul venni.
-
tilus #2675 no para, ez egy régebbi build volt, rég nem lehet ilyen időket menni.
1:02.9 volt a legjobb idő a mostani verzióban, 03-at viszont már sokan mennek közűlünk is.
-
#2674 Greger Huttu, Lime Rock Full, Pontiac rookie :
Lime Rock Park - Full Qualify 01:01.857
Lime Rock Park - Full Race 01:01.982
Lime Rock Park - Full Time Trial 01:01.851
Azon kívül, hogy ufo, az hétszentség hogy nem ismeri a féket. Ezt az időt szerintem padlógázon mente négyesben mindenhol :) Na erre gyúrjon valaki, aki jó sok gyakorlással ! :) most megmondom: egy élet műve, és nem biztos hogy összejön. Mondjuk tuti olyan szettje van pedál/kormány, ami lehető legprecízebb irányítást teszi lehetővé, de nincsenek illúzióim: azzal talán megközelíteném az 1:03 közepét. Talán, 2 év után. -
#2673 Túl vagyok az első versenyen. Ha nem dobom el 2X önszántamból, akkor 4. lehettem volna, így 7. lettem, de nagyon fun volt! Sikerült kifognom teljesen korrekt mezőnyt, végig azt hittem a szokásosnál is tetűbb vagyok, de életemben most versenyen futottam 1:05-ös időt, eddig teszten volt 1:06:8 a legjobb. sartnál lag volt, beparáztam, satuzni akartam, de akkor már félig benne voltam az előttem lévő lagzó beragadt autóban, úgyhogy mire megállt volna a szívem, már át is mentem rajta :) -
tilus #2672 Vagy túllépted a sebességlimitet vagy a fehér csíkot. Semmi para, stop and goval leróhattad volna, lesz még 1000 hibád, a lényeg, hogy ne legyenek halmozva, és szándékosan ne intézz el senkit.
SR változását nyomon követheted, első hetekbe átlagban 2-5 incidensed biztos lesz futamonként átlagban. Ennél több ne legyen, mert késöbb nehéz lesz orvosolni :)
Érdemes test - time trial - quali - race rutint ilyen sorrendben csinálni amíg nem vagy biztos az adott pályában, aztán lehet versenyezni orrvérzésig.
Kezdetben türelem mert sok a barom a rookiek között, tanuld meg előre látni, figyelni a problémás embereket, baleseteket, és lépésről lépésre gyorsulni.
A cél a top5 minden futamon, ha ezt eléred és nem követsz el sok hibát, akkor pik pakk 4.0 felett leszel és már nem kell semmin aggódni többet.
-
tilus #2671 Aztamindenit :) Ezeket még nem láttam, sőt..semmi hasonlóm se volt még :)
Nyomasd a feedback forumba!
-
#2670 Átjöttél a vonalon ;) -
#2669 Bug ....
Bug2 ....
-
#2668 Timetrial. Megcsúszot az autó, Limerock. elkapott az ideg, sikerült úgy kijönnöm idegből, hogy blackflag pitelhagyásért. 2 dolog érdekel: 1 mit csináltam vajon? 2 mennyire büntet vajon? :D
Amúgy kezdem azt hinni, az amcsik gyártanak mindenféle autókat - szériákat többnyire versenyzésre alkalmatlan verdákból, viszont fun őket vezetni :) -
#2667 Sajnos ehhez hasonlókat többen is megéltünk. Néha látszik az ellenfélen, hogy ön és közveszélyes, mert annyira igyekszik védeni a helyét, jobb ilyenkor hagyni. Azthiszem max 8 futamot tudtam hibátlanul teljesiteni, de volt amikor majdnem ennyiszer volt valami, pedig már szinte görcsösen próbáltam hibátlanul végigmenni. Nem minden esetben lehet vagy kell szándékosságot vélni, meglehet haráron megy az illetö és belehibáz. Egyik másik esetben látszik is, hogy ütközés elött elvesztették az irányitást. -
#2666 Ha színes táblázatok lennének megnézném ....:DDD -
#2665 Sporting Code;)))))))
Liszenszenkent limitalva van a minimum es a maximum resztvevo, es a verseny hossza is.
Szerintem, legalabb egyszer toltsd le a Sporting Code-ot, es meg ha Angol is, legalabb a tablazatokat nezd meg:DDD
-
#2664 Mert nem olvastad el a versenyzői szabályzatot melyben leírják a minimum és a maximum versenyzők számát kategóriánként. Rookie minimum ha jól emléxem 6 a maximum 12 versenyző 1 versenyen. -
#2663 Azt nem értem ha pl 26-an regisztrálnak egy versenyre akkor az hogy is van ? :)
Mert én eddig csak 12 fős versenyt láttam ... -
#2662 Lehet több embernek kell megnézni és közösen dönteni ...Ez simán lehet valami otthoni bedolgozós meló :DDDD -
#2661 Ezek ennyire komolyan veszik vagy röhögnek az eseten? :D 4x töltötték le külföldről 1 perc alatt lol és mind másik gép :D:D:D -
#2660 Nem is azért problémázok, csak nehogy már nekem legyen gondom ebből.... Biztos valami mocskos 8 éves teszi az agyát... -
#2659 Eltiltas szerintem nem nagyon van, legalabbis azert mar igen komolyan kell vetkezni.
Valaki innen a topic-bol "anyazott" chat-en - ami szerintem durvabb - es azert is "csak" valami feketezaszlos buntit kapott;)
Nekem is volt olyan esetem ovalon, amit szandekosnak is lehetne latni "kivulrol", hogy valaki keresztbefordult, megallt oldalt a palyan, en akkor furdultam ki az ivrol, csak akkor vettem eszre, es reflexbol, "mittudommiert" az also iven probaltam kikerulni;)) O meg epp' akkor lejott az ivrol;) Roncsderbi:D Elnezest-elnezest, aztan mentunk tovabb:) O jot akart, csak lehuzodni az ivrol, en meg csak kikerulni (bar rossz oldalon:D). -
#2658 Na ez gyors volt xD
Thank you Kigyos,
I will download the video and take a look.
Nim
-
#2657 Nem minden, mert amúgy én meg szoktam úszni, csak ezt kivédeni amikor rámhúzza nem tudom... -
#2656 Gondolom oválon minden balesetnek tömegkaramból a vége, szal az mindegy :) -
#2655 Köszönöm, hogy vettétek a fáradtságot és megnéztétek az esetet. Elküldtem a levelet egy kis leírással az én szemszögemből, természetesen mellékelve a videót különben honnan tudnák miről van szó :)
Én is így láttam, hogy igazából én olyan nagyot nem vétkeztem mint ahogy ő leírta, hogy direkt kilöktem, meg tönkretettem mindenki versenytét mivel tömegkarambol lett a vége.... Majd döntenek mindenesetre nem fizetem ki az esedékes havidíjat ha eltiltás lesz belőle akkor max nem versenyzek többé... -
#2654 Óóóó én 50 ilyen tössze tudnék szedni :)))) Volt, hogy szemben állt velem a füvön és lazán kikanyarodott elém :)))) Rokkie szinten azon sem csodálkoznék, ha az égből ütne agyon egy autó :DDD -
#2653 Szerintem ezek a "figyelmetlen, turelmetlen versenybalesetek" kategoriaba tartoznak:) Ezert feljelenteni gyokerseg;D
Ki lehetne elemezni az eseteket, de sok ertelme nincs;) Pl. az elso balesetnel "tul gyorsan" huztal be melle, mar a kanyarbejaratnal, de O meg valszeg nem is figyelt, vagy akkoris izombol tartani akarta az ivet;)
Nem fognak megbuntetni, talan meg nem is foglalkoznak vele, ilyen - ha ennyire divatos ez a feljelentgetes - millioszam erkezhet;) Max 1-2 versenyes fekete zaszlo, ha mar nagyonkotekedni akarnak.
-
#2652 Azért nem aggódnék a helyedben... legjobb esetben is versenybaleset, de szerintem köze sincsen az oválversenyzéshez az ellenfelednek...
Akkor lennél egyértelműen hibás szerintem ha fecsúsznál belülről és kiütöd... de nagyon rádhúz szerintem.
-
#2651 amit elfelejtettem: semmi esetre se hagyd szó nélkül, írd le hogy csak előzni próbáltál, de lehettél volna elővigyázatosabb...viszont a "kolléga" elég értelmetlenül lökött ki, elfelejtett kanyarodni :)) -
#2650 ha jól veszem ki te voltál a szürke kék ugye? Én úgy látom hogy amikor hátulról belül akartál elmenni, az a te hibád volt sztem (persze megjegyzem, hogy valszeg a másik nem nagyon figyelt hátra, vagy szart bele, ami szintén nem korrekt), ez az eset általában minden online liga versenyszabályzatában egy fix pont...
a többi esetben amikor kívül voltál, ott vétlen voltál, a másik hibázott...sőt amikor a kék-piros-fehér autó megy beléd ott elfelejtett direkt kanyarodni talán... -
#2649 Mindenhonnan vissza lehet csuszni (kivetel talan a Rokkie, ahonnan nincs hova:D). Ha 2.0SR alatt van az SR-ed a szezon vegen, akkor visszapakol.
12 hetente valt. A +3.0SR kell hozza es minimalis lefutott verseny (azt hiszem 4, de a SportingCode-ban minden info benne van, tablazatosan:D).
Ha jelenleg elered a megfelelo SR-t, akkor csak jogosultsagot szerzel, hogy indulhass a felsobb class-ben. De veglegesen nem kerulsz fel! 3.0SR-nel Advancedben, 4.0SR-nel D-ben indulhatsz. A C-t nem ered el Rookie-kent sehogy.
Az 5. heten tartunk. -
#2648 Pont be akartam írni az Atomot ! :)Gyosr, puha , csúszkálós, ez a játék pont ilyenre való :DDD -
#2647 5. héten vagyunk azthiszem szal még van időd :) -
#2646 ChampCar engem is erdekelne, de csak a regebbi botvaltos fajta:DDDD
De openwheel-bol johet barmilyen Formula Ford/BMW is, vagy az Atlantic. De johetne egy Caterham is, vagy Ariel Atom:DDDD
De jo lenne valami turaauto is a regi Trans-Am-bol vagy a mostani Grand-Am-bol;P
Esetleg ovalra Craftsman:) -
#2645 D-ről nem lehet visszacsúszni ? 12 hetenként vált Classt? Ha addig elérem a megfelelő SR-t akkor sem vált ..? Most hol tartunk a hetekben ? :)) -
#2644 azt én is :)) -
#2643 A Class lepeshez +3.0-as SR kell, az biztos meg lesz;) Legalabbis, az utolso heten ra kell aldozni 2-3 futamot es/vagy nehany TimeTrial-t, hogy meglegyen a megfelelo SR a tovabblepeshez, mert hosszu az a 12 het, hogy korlatozva legyen az ember;) Ha mar D leszel, akor mar nem kell annyira foglalkozni az SR-rel, azt mindig elered. Akkor majd a C-hez kell az SR4.0 :))))
Bar gozom nincs milyen versenyek vannak feljebb (A, B), en csak a C-ig latom. Bar auto csak 1 van, ami nem megy eddig sehol (Rookie-C), az a Radical. Gondolom, csak van verseny vele?! -
#2642 azért nem linkeltem, mert azt hittem én is, hogy nem műkszik, mivel login alatt lehet fórumot tallózni elvileg. De így Király! -
#2641 Én egy IRL vagy Champcar kocsit látnék szivesen.