25347
-
#2599 Nem mindenki van akinek nem volt kártyája és női néven van benn xD -
#2598 itt ugye mindenki az eredeti nevén van bejegyezve, vagyis ha friendeket keresek, csak eredeti néven találok? -
GPx8 #2597 Köszönöm, kipróbálom! -
pasztor #2596 A series sessions alatt a jobb szélsö (minden 2 percben indul egy).
Minden incidens számít, viszont számolja - ha incidens nélkül mész növeli - az SR-t is, igaz csak 0.25-ös szorzóval (versenyek szorzója 1.0). Nekem sokat segít abban, hogy tisztán menjek, jó felkészítés a qualira / versenyre. -
#2595 practice>qualify>race>>>timetrial -
#2594 Mentem egy 27 körös tesztet Solstice Rookie-val Lowesban. Zavar, hogy semmit nem látok szinte a fordulatszámkijelzőből, nem lehet állítani semmit, fogalmam sincs mennyi üzemanyaggal megyek, nem találtam a pályán nr2003-ban megszokott kihajtót a pitből, vagyis apex alatt mentem szervizúton 1 kört, és vártam a kihajtó engedélyre :) nem tudom megfőhet-e a motor, 5-ösben hulla, csak 4-esben húz, nem látok olaj és vízhőfokot. No, ezeket hogy lehet képernyőre varázsolni? -
#2593 Time trial hol van? test vagy race amivel eddig találkoztam -
#2592 van vhol a neten egy olyan GPL installer, ami kéri az eredeti CD-t de updatelve installálja a játékot...
asszem ez az :) -
#2591 elhiszem hogy ateszék gyorsak (írom ezt mindenkinek akik ezel kapcsolatban írtak, és azt is hogy tehetség kell hozzá, de azért ehhez kell szimulátoros múlt is.) ergo nem mentségként, de komolyan szimulátorral igazából csak mostanság foglalkozom meg régen egy két pályán gyakoroltam sokat különböző szimekben.
forma1: schumi jah, ő a tökéletes pilóta szerintem. kimi túl van értékelve mint gyorsaság mint mindenhogy, bár mostanában kezdi helyreállítani a renoméját. :D kimi a szememben régen sem volt nagy (03-05 pl) mert akkor tudott csak sokszor nyerni, ha tényleg piszokgyors volt alatta az autó. tavaly mák, massa motorhiba etc, sokak szerint paktum, idén meg látjuk mit mutat, egyik csapattársát sem döngölte soha a földbe. DC első évében megverte, aztán jól kikapott azért, Montoya meg okosan lelépett a nascarba, pedig benne többet láttam, hiába utáltam pár húzása miatt :D
Massa meg hát, típikus tanonc szeritem, és igenis, mindig lehet tanulni, és ha a nagynagy pilóták "lusták" is pluszba, idővel kitartással foghatóak. ennek ellenére elhiszem, hogy ők kapásból gyorsak ismeretlen pályán is. én nem, de máris érzem, hogy sokkal kevesebb körből hozom össze azt az időt amiért régebben még küzdenem kellett)
nah tipli pest, venni kell labdát :D -
pasztor #2590 Tomi!
Ha be vagyunk jelölve - KÖLCSÖNÖSEN (ez fontos, különben mindenki Jr.-al egy szerveren lenne :DDD) - friend-nek, akkor ugyanarra a szerverre tesz. Én még felvettelek anno a Lagune Soltice-Legends versenyen, a Te készülékedben van a hiba. :)
Én ugyanezen a néven vagyok.
Alex-szel egy szerveren voltunk, megint nagyon tiszta verseny volt, bár az autó sokkal nehezebben vezethetö mint a late model.
Én Jeff Dukehardt szetjét használtam, nem nagyon érek rá mostanság szetet fabrikálni.
Amúgy szerintem is érdemes Time-Trialon gyakni, mert akkor minden pályán töltött kör növeli az SR-t. -
#2589 Lehet, de iszonyú macerás, mert asszem hatmillió patchet kell jó sorrendben felrakni egymás után. -
GPx8 #2588 off
Nem tudja valaki, hogy lehetne egy mai gépen a GPL-t normális működésre bírni? Megvan az eredeti is, most feltettem a 2004-es demo-t de csak a képernyő bal felső negyedén van kép cockpit nézetben. A menü jó. -
GPx8 #2587 Nekem nagyon hiányzik a normális sebességérzet. Ez biztos azért is van, mert sokkal előbb és többet vezettem igazi autót, mint szimulátort. (A Spectrumos "Checkered Flag"-et nem nevezhetjük szimnek... :)) -
#2586 itt a rendkívüli tehetségen van a hangsúly, nem sumin meg kimin. A lényeg hiába gyakorolsz 1000kört egy páylán akkor sem verheted meg az ufo-kat ha te ma gad nem vagy ufo. -
RedRiot #2585 Schumi a rendkívüli tehetsége mellett kiváló műszaki érzékkel és nagy szorgalommal rendelkezett. Rengeteget tesztelt, még karrierje végefelé is, aktívan részt vett az autó fejlesztésében.
Kimi ezzel szemben bohémabb figura, amolyan modern James Hunt. Tud villámgyors lenni, de elvárja, hogy a csapat simán a feneke alá tolja a mezőny leggyorsabb autóját. Vagy ott van pl. Nigel Mansell: az ő sebességével sem voltak gondok, de nulla műszaki érzéke volt. Kínozta az autóit, és akkor lett bajnok, mikor olyan masszív kocsit kapott, ami nem esett szét a gorilla stílusú vezetésétől. Állítólag ő volt az, aki rosszul beállított autóval a leggyorsabb köröket tudta futni. :) -
#2584 Igazad van. Senna mondta egyszer hogy, aki gyors az az elejétől meglátszik, nincs olyan, hogy fejlődés, Ez olyan dolog hogy vagy tudsz festeni vagy nem. Persze rengeteg gyakorlással lehet csökkenteni a külömbséget, de odaérni nem fogokunk az ufo-k hoz. Szerintem ez születéskor dől el.
Példa: majdnem az összes F1-es pilóta gyerekkorától kezdve gokartozott. mégis az f1-be érve ott vannak a külömbségek. pl Schumacher-Massa, ez a külömbség már Kimi-massa párosnál kisebb. Valószinü kimi nem akkora tehetség mint sumi volt. -
tilus #2583 -
tilus #2582 Skip Barber - Jefferson Course Qualify 54.266
-
#2581 Sajnos nem idő kérdése. Szem-kéz-láb együttes összehangolt ösztönös munka. De valóban, Alex jól írta: Atesz, Hazso, Norbi az a figura, aki beesik egy 1 órás qual félidejénél, pályán még nem nagyon ment, csak talán egy éve ránézett pár kör erejéig, vagy annyit se, és kb a hatodik teljes köre már alapszintű űridő. Aztán 10 körrel később már valódi űridő. Néztem sokat őket, Hazsot élőben is. Úgy megy versenyeken konstans űridőt, hogy látom néha, akkorát fog az autón, hogy 5 év alatt 1 olyat tudnék, nem állnék szóba önmagammal. De tanított engem Norbi oválon menni, aztán unalomból hülyült közben a pályán, és úgy ment gyorsabb kört oválon, hogy ment benne hátrafelé is! Vagy másik példa: nascar pálya road, és nem glen, célegyenes előtti durva jobbos 1esben, négyesről lassítassz le, balra kijárat pibe. Azt pl Norbi úgy vette elfékezés nélkül anno, hogy az elválasztó fallal szemben ment, és a legvégén húzta be ívre fék közben jobbra szűk ívre. az egy trükkös rész, én pl örültem, ha az azt megelőző jobbosból egyenesbe tudtam varázsolni az autót féktávra. Az űberloose setapjaikról nem is beszélve. szóval aki jó, tud 1-2 körig közeli időket menni hozzájuk. Aki őstehetség, az meg űridőket végig a verseny alatt, de ahoz gyári érzék kell, anélkül csak gyakorlással nem megy. De épeszű ember nem is ellenük versenyzik :D -
#2580 Eldobni nem szoktam, max kiutnek;) Road-on meg megusztam. Ovalon is szuper biztonsagos lennek - keves indulas/hatul kullogas:D - de ott ketszer belefutottam valami csunya balesetbe - ott nehezebb kikerulni, mivel marhagyorsan, egymasmogott megy mindenki:D -, aminel volt porges, forgas, borulas, tobbszoros utkozes, fal stb.:) De ez meg Rookie-ban volt, azota meg kocanast sem lattam. -
#2579 Én hátul is dobtam már el vasat !!! ;) -
#2578 De ne mentem a legkevesebb versenyt is... es azt is hatul:DDDDDDD -
#2577 Lagbiztonságosabb magyar versenyző vagy roadon ! -
#2576 Uramisten ! :)És ezt hogy bírja? Speed? :P Vagy váltva tolják valami haverral, 24 órából 20-at úgyis csak állna a cucc, így legalább gazdaságos ! :)
Na azért most csak összetört egy valami D Class-os jampi :)))) Nem értem ha megpróbálja ötször és nem megy akkor miért bízik egy kamikaze akcióban ??? :)))) De a rajt megint jó volt :D -
#2575 Uramisten ! :)És ezt hogy bírja? Speed? :P
Na azért most csak összetört egy valami D Class-os jampi :)))) Nem értem ha megpróbálja ötször és nem megy akkor miért bízik egy kamikaze akcióban ??? :)))) De a rajt megint jó volt :D -
#2574 Piros szerintem én voltam;) -
Solt #2573 Ááá... én nem nevetem ki! Inkább irigylem a sok szabadidőt és a megszállottságot! :) -
RedRiot #2572 Ejnye-bejnye, most kiröhögitek, de majd mikor kijönnek az LM autók az iRacinghez, és lesznek 24 órás futamok, majd lefagy az arcotokról a kaján vigyor! -
Solt #2571 Aztakurvaéletbe... ezt a tachographot látná a KPM! -
RedRiot #2570 Milyen milyen. Hát HARDCORE! Racing is life, anything else is just waiting! -
#2569 Vazz:))) Csak ma 22 versenyt ment, ejfel ota folyamatosan, es ehez meg hozzajon 6 darab TimeTrial/Qual:)
Szerintem, O lesz az elso aldozatata az iRacing-nek:/ -
#2568 Most neztem a statisztikakat:)
Miskolczi Laszlo, Rookie, Augusztus 13-an csatlakozott, es eddig 392 versenyt futott;D Az napi 17 verseny atlagban:) Az milyen mar?!:)))))))) -
GPx8 #2567 Jól bírja az autója is. Ha én repülök, akkor nagyot esek (teszten)! :) -
RedRiot #2566 "Látok embert 0,XXX SR-rel, és átlag versenyenként 40 incidensel !!! Az milyen már ?! :D"
Gondolom a legtöbb iRacing-versenyző GTR2/GTL/N2003 tapasztalattal rendelkezik. A 40 incidenses kolléga valószínűleg nem ezeken edződött, hanem Carmageddon 2-n. :D -
#2565 Viszont kitartó !! Én a 20. kocc után tuti feladnék egy versenyt :DDD -
#2564 Na O jott az NFS-bol, biztos megtetszett neki a rajt;D -
#2563 Padlogaz...:) Kicsit cikinek erzem, de hat ez van:D -
#2562 Látok embert 0,XXX SR-rel, és átlag versenyenként 40 incidensel !!! Az milyen már ?! :D -
#2561 Latod, mondtam hogy 1-2 heten belul letisztul a helyzet;) -
#2560 A banner linkek felso soraban, az utolso 3 linken vannak setup-ok.
En csinalni szeretek magamnak setup-ot, sose szerettem a toltogetoset, meg ha nem is lesz jo vagy gyors;) Szamomra ez hozzatartozik a versenyhez, igy jobban megismerem az autot.
Mentem gyorsan egy TimeTrial-t, hogy setup-oljak:P A Qual idomhoz kepest 6 tizedet javitottam, meg atlag idoben is 4 tizedet;)))) De meg messze nem jo, a kasztni mozgast tul sok helyen lehet allitani:))))